فک کنم بالای ۸۰ تا لازمهسلام ببخشید من ۷۷ تا پست دارم از عضویتم هم یکسالم میگذره چرا نمیتونم امتیاز بدم ؟ مینویسه شما دسترسی به اینجا را ندارید ؟
دوست عزیز من با یه قسمتی از صحبت شما موافق نیستم.وقتی شما حق امتیاز دهی رو از کاربر رده پایینتر میگیری یه حالت انحصار برای بعضی از دوستان فروشنده بوجود میاری.دوست بزرگوار فروشنده معتبر یا با سابقه خدا نیست که.احتمال داره اشتباه کنه .احتمال داره طمع کنه.کسی که عملکردش نقد نشه احتمال فسادش بالاس.در ضمن توی همین سیستم یه قسمت هست که شما میتونی به امتیاز منفی که گرفتی اعتراض کنی.یعنی کسی نمیتونه الکی امتیاز منفی بده.مثلا خود بنده توی پروفایلمو چک کنین به یه اقایی امتیاز منفی دادم.ایشون توی این فروم (تاکید میکنم توی این فروم )اعتبارشون خیلی بالاتر از منه.ولی من به ایشون امتیاز منفی دادم.دلیلشم زیرش نوشتم.فکر میکنم توضیحم قانع کننده بوده.و اینکه یه سیستمی مدیریت شده درست کنید که کسی که پروفایلش دست نخورده هست و مطلب مفیدی ایجاد نمیکنه برای انجمن و بخواد امتیاز به کسی بده سریع نره پشت سر هم توی انجمن پست بفرسته تا بدون هیچ فعالیت مفیدی کاربر دیگری رو خراب یا بالا ببره.
نمونه زیاده اینجا ریخته. اسپم بارون میکنن تایپیکو و در میرن جواب به سوالاتشون هم داده میشه مهم نیست پیگیریشو بکنن
دوست عزیز من با یه قسمتی از صحبت شما موافق نیستم.وقتی شما حق امتیاز دهی رو از کاربر رده پایینتر میگیری یه حالت انحصار برای بعضی از دوستان فروشنده بوجود میاری.دوست بزرگوار فروشنده معتبر یا با سابقه خدا نیست که.احتمال داره اشتباه کنه .احتمال داره طمع کنه.کسی که عملکردش نقد نشه احتمال فسادش بالاس.در ضمن توی همین سیستم یه قسمت هست که شما میتونی به امتیاز منفی که گرفتی اعتراض کنی.یعنی کسی نمیتونه الکی امتیاز منفی بده.مثلا خود بنده توی پروفایلمو چک کنین به یه اقایی امتیاز منفی دادم.ایشون توی این فروم (تاکید میکنم توی این فروم )اعتبارشون خیلی بالاتر از منه.ولی من به ایشون امتیاز منفی دادم.دلیلشم زیرش نوشتم.فکر میکنم توضیحم قانع کننده بوده.
دقیقا منم امتیاز منفی به کسی دادم بدون اینکه دلایلم خونده بشه امتیاز منفی بهم داده شد و پاک شد وضعیت خرابه من فعالیتم تو فروم موبایله که نسبت به ۱ ساله پیش دیگه کسی توش خریدو فروش نمیکنه سره من و خیلی از دوستان همین بلا اومده و پیگیری نشده و نمیشهدوست عزیز من حرفامو پس میگیرم.این فروم هرکی هرکیه.چون طرف مقابل من 614 تا امتیاز مثبت داشته اون کارت گرافیک سوخته ای که برای من ارسال کرده هیچ مشکلی نداره .خیلی راحت هم امتیاز منفی درج شده برای ایشون پاک شد.
به نظرت کسی این کارو نمیکنه؟با pt manager و forum manager چک کنید از پیام خصوصی
Sent from my SM-G928C using Tapatalk
مقداری پول ۲۵ تومنسلام میخواستم بدونم یک نفر چه جوری میتونه تگ فروشنده معتبر را بگیره ؟
یک بنده خدایی هست میخوام باهاش معامله کنم تگ فروشنده معتبر را داره ولی امتیاز بازارچش 2 تا فیدبک هست اگر میشه راهنماییم کنید چون ازش پرسیدم اعتماد نمیتونم کنم گفت تگ فروشنده معتبر گرفتم برای همین متشکر![]()
فروشنده معتبر یعنی کسی که در صورت درخواست مراجع قضایی یا پلیس فتا اطلاعاتش در اختیار اونا قرار بگیره و پیگیریش ساده تر باشهکسی جواب نمیده ؟ از فروشنده معتبر خرید کردن مورد اعتماد هست و قابل پیگیری ؟
میتونم بهت پیشنهاد کنم حضوری خرید کنی همین متظورمو گرفتی دیگهکسی جواب نمیده ؟ از فروشنده معتبر خرید کردن مورد اعتماد هست و قابل پیگیری ؟
از طریق گزارش تخلف ویا پیغام خصوصی به مدیران اطلاع دهیددوستان یک فیدبک دادم حالا طرف پول بحسایم ریخته چطور فیدبک منفیش پاک کنم ؟ چون مشکلم حل شده
اره باید 70 تا پست بدین....درود، حتما باید 70تا پست داشته باشم تا بتونم امتیاز بازارچه بدم؟ (درسته که پست نزدم ولی خوب اکانت من قدیمیه آخه)