رسول.م
Registered User
سلام داداشدرود
رسول خان اون یکی احتمالا بنده نبودم.
ممنون از لطفتون.
یا حق
خوبی؟
اتفاقا به شما یه مثبت دادم:دی ولی یه پیامی اومد آی تریدر و... از بالا تیک زدم تا بالاخره تونستم پاک کنم پست رو خدارو شکر
سلام داداشدرود
رسول خان اون یکی احتمالا بنده نبودم.
ممنون از لطفتون.
یا حق
بهتر یکی از مدیر ها کسایی که بالای 500 پست دارند و بیش از 10 معامله موفق بالای 500 تومن پیدا کنند یه حالتی مثل ستاره یا امتیاز افزوده بهشون بدند
مثلا من خودم فقط از این سایت تا حالا 20 تا گوشی دست دوم بالای 500 تومن فروختم
آقا احسان تو فیدبک هام یکی به نام poria1370 یکی منفی داد به علاوه یه توهینی هم کرد=---من ازش شاکی بودم ایشون به من منفی داد!اول اینکه نمیشه محدودیتی برای تعداد نوشته گذاشت. چون خیلی ها از گوگل به اینجا میرسن و ممکنه اصلا عضو نباشن و بخوان یک محصولی بخرن و چون تازه عضو شدن دیگه نمیتونن امتیاز بدن.
امتیازهای منفی همه برای مدیران سیستم امتیاز ارسال میشه و قابل بررسی است. ضمنا این سیستم به این زودی جواب نمیده و بعد از کمی فعالیت میشه نتیجه گرفت که یکی خوش سابقه است یا خیر.
ضمنا امتیازها قابل گزارش/report هستند و اگر احساس میکنید امتیازی غیر واقعی است می توانید آن را گزارش کنید.
لطفا در این تاپیک فقط در مورد این موضوع پیشنهاد بدین.
امکانش هست دیگه.برید تو پروفایل طرف. بخش امتیاز بازارچه و بعد View Complete Feedbacks for ...بهتر نیست لیست و نام کسانی که به کاربری امتیاز میدن + تعداد امتیازاتی که دادن تو پروفایل کاربری که امتیاز براش منظور شده ثبت بشه ؟
اینطور راحت میشه کسانی می خوان دست به یکی کنن و امتیاز یک نفر رو به صورت غیر واقعی به صورت زد و بندی بالا ببرند پیدا کرد
یا اینکه به اون کاربری که امتیاز میده این اجازه رو بده تاپیکی که معامله کرد رو هم بتونه ادرسش رو ضمیمه کنه
البته هر سیستمی هم پیدا بشه باز احتمال کلاه برداری هست به خاطر رفتار زشت ایرانی جماعت که فکر می کنه زرنگه و می خواد چندر غاز پول در بیاره اونم با کلاه گذاشتن سر این و اون یکی نیست بگه خوب تو که می خوای دزدی کنی و حروم بخوری راه های راحتر هم هستش برا این کار
بگذریم ولی این سیستم جدید خیلی مفید هستش
اینکه امتیاز منفی قابل پیگیری باشه عالیه چون اگه امکانش نباشه کسی برای اینکه به خودش امتیاز منفی داده نشه به کسی امتیاز منفی نمیده.اول اینکه نمیشه محدودیتی برای تعداد نوشته گذاشت. چون خیلی ها از گوگل به اینجا میرسن و ممکنه اصلا عضو نباشن و بخوان یک محصولی بخرن و چون تازه عضو شدن دیگه نمیتونن امتیاز بدن.
امتیازهای منفی همه برای مدیران سیستم امتیاز ارسال میشه و قابل بررسی است. ضمنا این سیستم به این زودی جواب نمیده و بعد از کمی فعالیت میشه نتیجه گرفت که یکی خوش سابقه است یا خیر.
ضمنا امتیازها قابل گزارش/report هستند و اگر احساس میکنید امتیازی غیر واقعی است می توانید آن را گزارش کنید.
لطفا در این تاپیک فقط در مورد این موضوع پیشنهاد بدین.
خوب دیگه همینه.بنظر من روش خوبی نیست میدونین چرا؟ چون وقتی یه کاربر فیدبکهای مثبتش زیاد باشن کاربران دیگه براحتی میان ازش خرید میکنن و راحتتر بهش اعتماد میکنن اما اگه یه موقع پول قلمبه زد به جیب و هوایی شد و در رفت جنس دوستانو نفرستاد چی؟
دقیقا داداش رضای یکی از کاربرا من بهش منفی دادم بابت انداختن جنس چینی به من اونم به من منفی داد!!!!!!!!!!!اینکه امتیاز منفی قابل پیگیری باشه عالیه چون اگه امکانش نباشه کسی برای اینکه به خودش امتیاز منفی داده نشه به کسی امتیاز منفی نمیده.
مثلا یه نفر برای من مادربرد بفرسته سی دیش تو جعبه نباشه .من براش 1 پوینت منفی بذارم . فردا ببینم اونم برای من گذاشته !
خوبه اگه پیگیریا جدی ودقیق باشه.
اینا همه موقتیه نهایت 10 تا پوینت جع کنی اما در طول زمان همه چی روال عادی خوش رو طی میکنه به نظر من قرار نیست تو همین امروز و فردا جواب بده مطمئن باشید در طول زمان موقعیت خودش رو تثبیت میکنه و خواهید دید که کاربرای که رضایت خریدار رو جلب میکنند امتیاز بیشتری میگیرند به نظر من هر کسی با هر تعداد پست میتونه امیتیاز بده دلیل هم اینه که شما کالائی رو برای فروش گذاشتی خریدار اون میتونه یه کاربر با یه پست باشه و میتونه اون یه نفر راضی باشه یا ناراضی و حق اینو داره که نسبت به خریدش نظر بده در ضمن فقط پوینت نمیتونه ملاکی برای ارزیابی باشه بلکه میتونه یکی از شاخص های مهم باشه که کمک کنه برای انتخاب مطمئنتر برای خرید از فروشندهفعلا که دارن بچه ها پی ام میدن میگن بهمون رای مثبت بده یه کاری کنین که مثلا کسی که به عنوان خریدار میاد مثبت میده یا به عنوان فروشنده حد اقل یه لینک تاپیکی بده یا هموجور که منفی ها علتش واسه مدیرا میاد و بررسی میشه مثبت ها هم بررسی بشه![]()