• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگو در مورد سیستم امتیاز دهی به فعالان بازارچه

رسول.م

Registered User
لایک‌ها
236
درود

رسول خان اون یکی احتمالا بنده نبودم.
ممنون از لطفتون.
یا حق
سلام داداش
خوبی؟
اتفاقا به شما یه مثبت دادم:دی ولی یه پیامی اومد آی تریدر و... از بالا تیک زدم تا بالاخره تونستم پاک کنم پست رو خدارو شکر

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
این روش سالهاست داره توی دیجیتال پوینت اعمال میشه در کنارش یوزرها میتونن با تلفن ثابت هم اکانتشون وریفای کنن که آیکون تلفن کنار اکانتشون میاد که خودش میتونه کمی تاثیر گذار باشه ( در دنیای واقعی هم نمیشه جلوی کلاهبرداری گرفت چه برسه به مجازیش )

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
بهتر یکی از مدیر ها کسایی که بالای 500 پست دارند و بیش از 10 معامله موفق بالای 500 تومن پیدا کنند یه حالتی مثل ستاره یا امتیاز افزوده بهشون بدند

مثلا من خودم فقط از این سایت تا حالا 20 تا گوشی دست دوم بالای 500 تومن فروختم

یعنی کلا شما رو انتخاب کنن :lol:

ctrl

Registered User
لایک‌ها
9
اگر امکان این باشه که کاربرها بیرون از نت فروشنده ای رو میشناسن بتونن به فروشنده امتیاز بدن.اینطوری رهگیری فروشنده هم راحتتر میشه.

astanboos

Registered User
لایک‌ها
781
میشه هنگام زدن تاپیک کاربران ازشون شماره همراه گرفته بشه برای ارسال کد فعال سازی تاپیک بعد کد به گوشیشون ارسال میشه و بعد از اونجا کد رو وارد میکنن و تاپیک فعال میشه که اینجوری هم تاپیک فعال میشه هم یک شماره از صاحب تاپیک در سیستم ثبت میشه برای دسترسی به ایشون

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
هر کاربری نباید به راحتی بتونه feedback score بده ، باید حتما تعداد پست های کاربر در این امتیاز دهی موثر باشه

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
اول اینکه نمیشه محدودیتی برای تعداد نوشته گذاشت. چون خیلی ها از گوگل به اینجا میرسن و ممکنه اصلا عضو نباشن و بخوان یک محصولی بخرن و چون تازه عضو شدن دیگه نمیتونن امتیاز بدن.
امتیازهای منفی همه برای مدیران سیستم امتیاز ارسال میشه و قابل بررسی است. ضمنا این سیستم به این زودی جواب نمیده و بعد از کمی فعالیت میشه نتیجه گرفت که یکی خوش سابقه است یا خیر.
ضمنا امتیازها قابل گزارش/report هستند و اگر احساس میکنید امتیازی غیر واقعی است می توانید آن را گزارش کنید.
لطفا در این تاپیک فقط در مورد این موضوع پیشنهاد بدین.

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
فعلا که دارن بچه ها پی ام میدن میگن بهمون رای مثبت بده یه کاری کنین که مثلا کسی که به عنوان خریدار میاد مثبت میده یا به عنوان فروشنده حد اقل یه لینک تاپیکی بده یا هموجور که منفی ها علتش واسه مدیرا میاد و بررسی میشه مثبت ها هم بررسی بشه
c9bc895c52403b956f4c50b931af2ac4.gif

رسول.م

Registered User
لایک‌ها
236
اول اینکه نمیشه محدودیتی برای تعداد نوشته گذاشت. چون خیلی ها از گوگل به اینجا میرسن و ممکنه اصلا عضو نباشن و بخوان یک محصولی بخرن و چون تازه عضو شدن دیگه نمیتونن امتیاز بدن.
امتیازهای منفی همه برای مدیران سیستم امتیاز ارسال میشه و قابل بررسی است. ضمنا این سیستم به این زودی جواب نمیده و بعد از کمی فعالیت میشه نتیجه گرفت که یکی خوش سابقه است یا خیر.
ضمنا امتیازها قابل گزارش/report هستند و اگر احساس میکنید امتیازی غیر واقعی است می توانید آن را گزارش کنید.
آقا احسان تو فیدبک هام یکی به نام poria1370 یکی منفی داد به علاوه یه توهینی هم کرد=---من ازش شاکی بودم ایشون به من منفی داد!
ریپورت توهینش رو دادم ولی رسیدگی نشد
ممنون میشم این مورد رو رسیدگی کنین

_Love_Coder_

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
128
بهتر نیست لیست و نام کسانی که به کاربری امتیاز میدن + تعداد امتیازاتی که دادن تو پروفایل کاربری که امتیاز براش منظور شده ثبت بشه ؟

اینطور راحت میشه کسانی می خوان دست به یکی کنن و امتیاز یک نفر رو به صورت غیر واقعی به صورت زد و بندی بالا ببرند پیدا کرد

یا اینکه به اون کاربری که امتیاز میده این اجازه رو بده تاپیکی که معامله کرد رو هم بتونه ادرسش رو ضمیمه کنه

البته هر سیستمی هم پیدا بشه باز احتمال کلاه برداری هست به خاطر رفتار زشت ایرانی جماعت که فکر می کنه زرنگه و می خواد چندر غاز پول در بیاره اونم با کلاه گذاشتن سر این و اون یکی نیست بگه خوب تو که می خوای دزدی کنی و حروم بخوری راه های راحتر هم هستش برا این کار

بگذریم ولی این سیستم جدید خیلی مفید هستش

R3SA

Registered User
لایک‌ها
69
بهتر نیست لیست و نام کسانی که به کاربری امتیاز میدن + تعداد امتیازاتی که دادن تو پروفایل کاربری که امتیاز براش منظور شده ثبت بشه ؟

اینطور راحت میشه کسانی می خوان دست به یکی کنن و امتیاز یک نفر رو به صورت غیر واقعی به صورت زد و بندی بالا ببرند پیدا کرد

یا اینکه به اون کاربری که امتیاز میده این اجازه رو بده تاپیکی که معامله کرد رو هم بتونه ادرسش رو ضمیمه کنه

البته هر سیستمی هم پیدا بشه باز احتمال کلاه برداری هست به خاطر رفتار زشت ایرانی جماعت که فکر می کنه زرنگه و می خواد چندر غاز پول در بیاره اونم با کلاه گذاشتن سر این و اون یکی نیست بگه خوب تو که می خوای دزدی کنی و حروم بخوری راه های راحتر هم هستش برا این کار

بگذریم ولی این سیستم جدید خیلی مفید هستش
امکانش هست دیگه.برید تو پروفایل طرف. بخش امتیاز بازارچه و بعد View Complete Feedbacks for ...
اینکه امتیاز منفی قابل پیگیری باشه عالیه چون اگه امکانش نباشه کسی برای اینکه به خودش امتیاز منفی داده نشه به کسی امتیاز منفی نمیده.
مثلا یه نفر برای من مادربرد بفرسته سی دیش تو جعبه نباشه .من براش 1 پوینت منفی بذارم . فردا ببینم اونم برای من گذاشته !
خوبه اگه پیگیریا جدی ودقیق باشه.

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
بریم تو بازارچه تاپیک بزنیم فروش فیدبک به بالاترین قیمت :D

schumi

Registered User
لایک‌ها
155
بنظر من روش خوبی نیست میدونین چرا؟ چون وقتی یه کاربر فیدبکهای مثبتش زیاد باشن کاربران دیگه براحتی میان ازش خرید میکنن و راحتتر بهش اعتماد میکنن اما اگه یه موقع پول قلمبه زد به جیب و هوایی شد و در رفت جنس دوستانو نفرستاد چی؟

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
بنظر من روش خوبی نیست میدونین چرا؟ چون وقتی یه کاربر فیدبکهای مثبتش زیاد باشن کاربران دیگه براحتی میان ازش خرید میکنن و راحتتر بهش اعتماد میکنن اما اگه یه موقع پول قلمبه زد به جیب و هوایی شد و در رفت جنس دوستانو نفرستاد چی؟
خوب دیگه همینه.

رسول.م

Registered User
لایک‌ها
236
اینکه امتیاز منفی قابل پیگیری باشه عالیه چون اگه امکانش نباشه کسی برای اینکه به خودش امتیاز منفی داده نشه به کسی امتیاز منفی نمیده.
مثلا یه نفر برای من مادربرد بفرسته سی دیش تو جعبه نباشه .من براش 1 پوینت منفی بذارم . فردا ببینم اونم برای من گذاشته !
خوبه اگه پیگیریا جدی ودقیق باشه.
دقیقا داداش رضای یکی از کاربرا من بهش منفی دادم بابت انداختن جنس چینی به من اونم به من منفی داد!!!!!!!!!!!
کسی نیس رسیدگی کنه؟ریپورت دادم رسیدگی نشد

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
از نظر من خيلي زوده در ا٧ دابطه نظر بديم ولي دركل زياد سمره خوبي نميده چون اصلا و ابدا جلويه باندبازيو نميگيره بلكه فريبنده هم ميتونه باشه

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
سیستم خوبی هست

امروز برای یک فروشنده امتیاز 0 را انتخاب کردم زیرا بسته خریداری شده را ارسال نکردند اما مبلغ را بعد از یک هفته برگشت دادند.

امیدوارم از این امکان مفید و جدید سوء استفاده نشود.

با تشکر / حجت

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
فعلا که دارن بچه ها پی ام میدن میگن بهمون رای مثبت بده یه کاری کنین که مثلا کسی که به عنوان خریدار میاد مثبت میده یا به عنوان فروشنده حد اقل یه لینک تاپیکی بده یا هموجور که منفی ها علتش واسه مدیرا میاد و بررسی میشه مثبت ها هم بررسی بشه
c9bc895c52403b956f4c50b931af2ac4.gif
اینا همه موقتیه نهایت 10 تا پوینت جع کنی اما در طول زمان همه چی روال عادی خوش رو طی میکنه به نظر من قرار نیست تو همین امروز و فردا جواب بده مطمئن باشید در طول زمان موقعیت خودش رو تثبیت میکنه و خواهید دید که کاربرای که رضایت خریدار رو جلب میکنند امتیاز بیشتری میگیرند به نظر من هر کسی با هر تعداد پست میتونه امیتیاز بده دلیل هم اینه که شما کالائی رو برای فروش گذاشتی خریدار اون میتونه یه کاربر با یه پست باشه و میتونه اون یه نفر راضی باشه یا ناراضی و حق اینو داره که نسبت به خریدش نظر بده در ضمن فقط پوینت نمیتونه ملاکی برای ارزیابی باشه بلکه میتونه یکی از شاخص های مهم باشه که کمک کنه برای انتخاب مطمئنتر برای خرید از فروشنده
من یه نظر دارم
تو پروفایل هر کسی این گزینه باشه بصورت ساده و فارسی و توضیح داده بشه که چی رو خریده و دلیل پوینت چیه میتونیم با یه نگاه بدونیم که فروشنده به چه کسانی و چی فروخته

Last edited:
بالا