سلام
راستش من با یکی از کاربر ها توافق کردیم که 2 پخشمون رو تعویض کنیم و بنا به مسافرتی که در پیش داشتم اون ساعت نمیتونستم ارسال کنم ( چون نمیشد بیمه کرد کالا رو در اون ساعت ) و چون یکی از اقوام رئیس اداره پست شهرمون هست پخش رو خدمتشون تحویل داده و ادرس رو هم دادم بهشون تا به جای من ارسالش کنند و اون دوستمون هم پخششون رو برای دوستم فرستادن ( چون من نبودم تا بتونم تحویل بگیریم ) با تیپاکس .
از بخت و اقبال خوب یا بد ما این اشنامون به مدت 5 روز ازون تاریخ رفتن ماموریت کاری و نتونستن ارسال کنند یعنی یادشون رفت و به همکاراشونم نسپردن برای ارسال
فردای اون روزی که قرار بر ارسال بود متوجه این موضوع شدم و با اینکه خودم نبودم اما به اون دوستمون عرض کردم که پخش شما رو فعلا خدمتتون ارسال میکنم تا تکلیف پخش خودم مشخص بشه ( در روز اول که فکر میکردیم پخش من تو اداره پست گم شده ) و این دوستمون گفتند نه باشه پیشتون تا پخشتون پیدا شه من هم کلی دردسر کشیدم و هر روز اداره پست بودم و همه جا رو زیر و رو کردم و کلا داد و بیداد و دعوا با کارمند ها که بسته ی من کجاست و چی شد !!!
بعد 3 روز که بلاتکلیف بودیم من پخش ایشون رو با پست پیشتاز خدمتشون ارسال کردم تا اینکه تکلیف پخش من مشخص بشه و برای اینکه شرمندشون نشیم هم 4 مدل اسانس خدمتشون فرستادم که کمی از دلخوری هاشون کم بشه
اما ایشون هیچ پاسخی بعد از اون قضیه به پیام های من ندادند و حتی تحویل گرفتن کالاشون رو هم به من اعلام نکردند و یه تشکر خالی هم بابت اون اسانس ها نکردند
حتی من اون روز قبل از اینکه پخششون رو براشون ارسال کنم بهشون عرض کردم که مدل دیگه ای از پخش موجود دارم که کاملا هم اکبنده و از پخش ایشون هم حتی گرون تر بود و گفتم این رو خدمتتون ارسال کنم که گفتند خیر و بعد از اون دیگه هیچ پاسخی به پیام های من ندادند .
حالا این دوستمون دیشب به من امتیاز منفی دادند
حق دارند ناراحت باشند اما کاملا بدون اینکه بدونند مشکل چیه و از کجا بوده این کار رو کردند و واقعا به قولی ناجوانمراده بود حرکتشون

حالا من بهشون حتی پیام خصوصی هخ میدم که داستان این بوده و ... باز پاسخی نمیدند و کلا قهر هستند :دی
مدیرای عزیز چطور میشه این فید بک منفی رو پیگیر شد برای حدف کردن ؟