با سلام
تا الان چندین و چند بار به مدیران (از طریق بخش iTrader) پیام دادم و دیدم هیچگونه توجهی نمیشه!
مجبور شدم اینجا مطرح کنم تا شاید کسی پاسخگو باشه
در حال حاضر من 2 امتیاز منفی دارم
یکی از این امتیازها مربوط به آقای کمال سنجری پور (km2010) هستش
ایشون میاد و با دوستانش (گروهی) از بنده 2 ترابایت محصول میخره در صورتی که گفته بود فقط برای استفاده شخصی هستش و شرکت داره
(لینک تاپیک:
http://forum.persiantools.com/t178769.html)
براشون هارد پر و ارسال کردم
درست 1 روز بعد دیدم در همین انجمن و چندین انجمن دیگر تاپیک فروش زدن، اونم با مبلغ هر 500 گیگ 30 هزار تومان!!!
اینش مهم نیست که قیمت چقدر گذاشتن اما وقتی میگن من تنهایی میخوام بخرم و برای استفاده شخصی هستش، چرا گروهی خریدن و اینطور رفتار کردند؟!!!
هارد به ایشون سالم تحویل داده شده و بعد از 1 ماه، ایشون تماس گرفتند و گفتند که محصولات پاک شده (بدلیل اینکه هارد در منزلشون افتاده روی زمین) و تقاضا کردن محصولات دوباره براشون ریخته بشه
بنده هم گفتم هزینه داره اما از دفعه پیش کمتر
اما ایشون گفت باید (!) مجانی بریزی وگرنه در پرشین تولز مطرح میکنم که محصولات ناقص هستش و کاری میکنم که اونجا اعتبارت خراب بشه چون با مدیرانش دوست هستم!
و همین کار رو نیز کردند و 1 امتیاز منفی دادند
علی رغم اینکه چندین بار به مدیران به مدیران گزارش دادم اما کسی پاسخگو نبوده و نیست...
میخوام بدونم آیا هرکس که بیاد و همینطوری امیتاز منفی بده قبوله؟؟؟
واقعا نباید یک سیستم نظارتی باشه؟؟؟
به صرف اینکه شخصی دارای پارتی و آشنایی در بین مدیران باشه هر کاری میتونه بکنه؟؟؟
همچنین، ایشون خودش در تاپیک ازش همه ناراضی بودن و شکایت های زیادی کردند
----------------------------------------------
امتیاز منفی دوم نیز مربوط به تاپیکی در رابطه با محصولات آموزشی هستش
(لینک تاپیک:
http://forum.persiantools.com/t351167.html)
دوستی یک سایت معرفی کرده بود و گفته بود کسی هست که محصولات این سایت رو داشته باشه؟
من هم گفتم، بنده بخشی از اون ها رو دارم و در فروشگاهم گذاشتم
ایشون (mamadbikhial) بدون اینکه به سایت بره و جستجو بکنه در تاپیک گفته که شما این محصولات رو نداری و بیخودی حرف میزنی!
بعدش من حتی آدرس مستقیم برخی از محصولات در فروشگاهم بهش دادم اما باز هم ایشون توهین کردند و امیتیاز منفی دادند!!!
باز هم گزارش ارسال شد اما دریغ از توجه مدیران!!!
----------------------------------------------
ممنون میشم این 2 امتیاز منفی رو که به ناحق به من دادند، پاک کنید
+
الان سیستم امتیاز دهی من رو بستید و نمیشه بهم امتیاز داد، چرا؟
من چند معامله کردم و دوستان که خواستند امتیاز بدند گفتند نمیشه
ممنون میشم این رو هم پیگیری کنید
با تشکر و سپاس
امیدواریم اینجا کسی پاسخگو باشه