• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگو در مورد سیستم امتیاز دهی به فعالان بازارچه

mohammad-mt

Registered User
لایک‌ها
49
سلام خدمت مدیران عزیز
برادرا من پست زده بودم برا فروش گوشیم
http://forum.persiantools.com/t364438.html
که 2تا از دوستان مشتری بودن هر دو با سابقه و بلد بازار فروم -- یکی از دوستان با نام کاربری hosein_b گوشی برایه معاوضه داشت و دوست دیگر بانام کاربری mohammad-mt خربدارش بود
من تو معامله به هر دوشونم گفتم که دو مشتری هست و هر دو برادر هم از حضور هم اطلاع داشتن این اولی بعدش برادر محمد گفتن امتیاز بازارچتون کمه ..... تا یه راهی پیدا کردیم و برادر گلم آفا سعید با امتیاز 60 رو واسطه اطمینان کردیم و محمد اقا امروز پولو واریز کردن جناب حسین اقا هم بهشون گفتم من فروختمش بعدا اگه نخواستن در خدمتشونم که خیلی اسرارررررررر کردن و گفتم ایشون چون پیشاپیش واریز میکنه حتی با نقدیی ضرر میکنم تا اینکه گوشی شما برام 100 تومعاوضه کم تر میفته ولی واریز پیشاپیش کجاو و من بفرستم تهران برای برادر دوستم -برادر دوستم نره سرکار تا بره تحویل بگیره و بعدباهم قرار اینا بزارن و ......اخرشم اگه بخره و دب..... !!!!! گفتن چندتا از مدیرا دوستان نزدیکم هستنو منو تایید میکنن که خریدارمو ..... با این وجود و دادن جواب ایشون باز اسراررررررررررر که من خیلی دنبال این گوشی و رنگش هستم...............
گفتم اگه خیلی خواهانی باشه پول کار نیم روز اشنامو بده میفرستم که دیگه ساکت شدا -- امروزم که تاپیک و دیده نوشتم فروخته شده پ.خ داد که چه کار کردی گفتم تموم شد اون دوستمون واریز کردا بعد ناسزا گفتن رفتنو امتیاز منفی دادن بهم

من از ایشون درخواست دارم اینجا بیان بگن دلیلشون رو و از مدیران محترم هم تقاضا دارم به مشکل بنده رسیدگی کنن وامتیاز منفی بنده رو پاک کنن و به ایشونم اخطار به اندازه بدا ممنون. یا حق
توضیحات دوستمون تائید میشه.....

rostami939

Registered User
لایک‌ها
57

farbod_zf

Registered User
لایک‌ها
213
اقا توروخدا یه روشی پیاده کنید که به هر نامردی که امتیاز منفی میدیم نتونه برگرده منفی بده !!! دیگه ادم میترسه به کلاه بردار بگه بالا چشمت ابرو !!

این اقا سفارش 100% به من دادن بعدش با بهونه های الکی از زیرش در رفتن من هم بعد 3روز الافی منفی دادم بهشون با توضیحات کامل : http://forum.persiantools.com/itrader.php?u=146397

مرتیکه برگشته منفی بهم داده با عنوان : کم فروشی و دادن جنس فیک به عنوان اصل !!! بهش میگم مگه اصلا تو از من خرید کردی !؟ کل بچه های با سابقه اینجا و حتی 3تا از مدیرا از من خرید داشتن و راضی بودن !!

لطفا هرچه سریعتر این امتیاز ناحق رو پاک کنید چون متنش تاثیر بدی تو ذهنیت خریدار میزاره .
ممنون

پاک نمیکنید این منفی رو ؟

yasin.r

Registered User
لایک‌ها
120
سلام وخسته نباشید.
من سه شنبه هفته ی پیش مبلغ خرید یه گیاه رو به حساب کاربر زیر واریز کردم وقرار شد ارسال کنن.
زمان واریز پول تو تاپیک هست.http://forum.persiantools.com/t362243.html

چند بار هم تو این مدت بهشون پخ دادم که ارسال کردن یا نه اصلا جواب نمیدادن وتو تاپیک هم نوشتم که ارسال کردی؟ یه جواب الکی داد و رفت.

ولی بعد از 4-5 روز یه شماه پیگیری دادن که ماله بنده نیست ومشخصه که اصلا ارسال نکردن.
اینم شماره ی پیگیری که تو پخ دادن:
90092006711463879479
منم به دلیل دیرکرد در ارسال وعدم ارسال وعدم پاسگویی به خریدار بهشون امتیاز منفی دادم که حقشونه.
بنده هزینه پست پیشتاز رو دادم که سریع به دستم برسه نه این که بزاره بعد 5 روز ارسال کنه.

بعد ایشون برگشته به من امتیاز منقی میده این درسته؟؟؟؟؟
دلیل این که به من امتیاز منفی دادن چیه؟؟؟سرشو کلاه گذاشتم؟؟؟
جالب اینجاست که من ناراضیم و چند روز بنده رو الاف کردن برگشته به من امتیاز منفی میده.عجب روزگاری شده.
:eek:
از عنوان امتیازی که به بنده داده هم مشخصه که چه جور آدمی هستش وچه شخصیتی داره.
لطفا رسیدگی بشه وامتیاز منفی که به بنده دادن رو پاک شه.

ممنون

Last edited:

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
اقا بهمن عزیز ایشون الان خیلی وقته دیگه انلاین نشدن و جوابی هم بهم ندادن

آخرین فعالیت ایشون مربوط به امروز هست.

باسلام خدمت شما
قرار بود اگه ایشون چند وقت نیومدن محبت کنید امتیاز رو پاک کنید
اگه مقدارزمان به حدمطلوب رسیده محبت کنید زحمتش رو بکشید
باتشکر از شما

بذارید یک ماه بگذره. بعد اطلاع بدید پاک کنم.

اقا توروخدا یه روشی پیاده کنید که به هر نامردی که امتیاز منفی میدیم نتونه برگرده منفی بده !!! دیگه ادم میترسه به کلاه بردار بگه بالا چشمت ابرو !!

این اقا سفارش 100% به من دادن بعدش با بهونه های الکی از زیرش در رفتن من هم بعد 3روز الافی منفی دادم بهشون با توضیحات کامل : http://forum.persiantools.com/itrader.php?u=146397

مرتیکه برگشته منفی بهم داده با عنوان : کم فروشی و دادن جنس فیک به عنوان اصل !!! بهش میگم مگه اصلا تو از من خرید کردی !؟ کل بچه های با سابقه اینجا و حتی 3تا از مدیرا از من خرید داشتن و راضی بودن !!

لطفا هرچه سریعتر این امتیاز ناحق رو پاک کنید چون متنش تاثیر بدی تو ذهنیت خریدار میزاره .
ممنون

درست صحبت کن آقای نسبتا محترم!
شما جنس فیک رو به زور میکنی تو پاچه آدم اونوقت کلاهبردار منم؟؟

من خیلی محترمانه گفتم پشیمون شدم شما واسه جنسی که نفروختی خسارت میخوای و امتیاز منفی میدی؟
خجالت بکش مرد حسابی از خدا بترس

امتیاز منفی الکی رو شما دادی نه من

arash.f و farbod_zf
مشکلتون رو تو بخش رسیدگی به مسائل فروشندگان یا تو پی ام حل کنید. نه اینجا.

سلام
راستش من با یکی از کاربر ها توافق کردیم که 2 پخشمون رو تعویض کنیم و بنا به مسافرتی که در پیش داشتم اون ساعت نمیتونستم ارسال کنم ( چون نمیشد بیمه کرد کالا رو در اون ساعت ) و چون یکی از اقوام رئیس اداره پست شهرمون هست پخش رو خدمتشون تحویل داده و ادرس رو هم دادم بهشون تا به جای من ارسالش کنند و اون دوستمون هم پخششون رو برای دوستم فرستادن ( چون من نبودم تا بتونم تحویل بگیریم ) با تیپاکس .
از بخت و اقبال خوب یا بد ما این اشنامون به مدت 5 روز ازون تاریخ رفتن ماموریت کاری و نتونستن ارسال کنند یعنی یادشون رفت و به همکاراشونم نسپردن برای ارسال
فردای اون روزی که قرار بر ارسال بود متوجه این موضوع شدم و با اینکه خودم نبودم اما به اون دوستمون عرض کردم که پخش شما رو فعلا خدمتتون ارسال میکنم تا تکلیف پخش خودم مشخص بشه ( در روز اول که فکر میکردیم پخش من تو اداره پست گم شده ) و این دوستمون گفتند نه باشه پیشتون تا پخشتون پیدا شه من هم کلی دردسر کشیدم و هر روز اداره پست بودم و همه جا رو زیر و رو کردم و کلا داد و بیداد و دعوا با کارمند ها که بسته ی من کجاست و چی شد !!!
بعد 3 روز که بلاتکلیف بودیم من پخش ایشون رو با پست پیشتاز خدمتشون ارسال کردم تا اینکه تکلیف پخش من مشخص بشه و برای اینکه شرمندشون نشیم هم 4 مدل اسانس خدمتشون فرستادم که کمی از دلخوری هاشون کم بشه
اما ایشون هیچ پاسخی بعد از اون قضیه به پیام های من ندادند و حتی تحویل گرفتن کالاشون رو هم به من اعلام نکردند و یه تشکر خالی هم بابت اون اسانس ها نکردند
حتی من اون روز قبل از اینکه پخششون رو براشون ارسال کنم بهشون عرض کردم که مدل دیگه ای از پخش موجود دارم که کاملا هم اکبنده و از پخش ایشون هم حتی گرون تر بود و گفتم این رو خدمتتون ارسال کنم که گفتند خیر و بعد از اون دیگه هیچ پاسخی به پیام های من ندادند .
حالا این دوستمون دیشب به من امتیاز منفی دادند
حق دارند ناراحت باشند اما کاملا بدون اینکه بدونند مشکل چیه و از کجا بوده این کار رو کردند و واقعا به قولی ناجوانمراده بود حرکتشون :)
حالا من بهشون حتی پیام خصوصی هخ میدم که داستان این بوده و ... باز پاسخی نمیدند و کلا قهر هستند :دی
مدیرای عزیز چطور میشه این فید بک منفی رو پیگیر شد برای حدف کردن ؟

حذف کردم.

سلام خدمت مدیران عزیز
برادرا من پست زده بودم برا فروش گوشیم
http://forum.persiantools.com/t364438.html
که 2تا از دوستان مشتری بودن هر دو با سابقه و بلد بازار فروم -- یکی از دوستان با نام کاربری hosein_b گوشی برایه معاوضه داشت و دوست دیگر بانام کاربری mohammad-mt خربدارش بود
من تو معامله به هر دوشونم گفتم که دو مشتری هست و هر دو برادر هم از حضور هم اطلاع داشتن این اولی بعدش برادر محمد گفتن امتیاز بازارچتون کمه ..... تا یه راهی پیدا کردیم و برادر گلم آفا سعید با امتیاز 60 رو واسطه اطمینان کردیم و محمد اقا امروز پولو واریز کردن جناب حسین اقا هم بهشون گفتم من فروختمش بعدا اگه نخواستن در خدمتشونم که خیلی اسرارررررررر کردن و گفتم ایشون چون پیشاپیش واریز میکنه حتی با نقدیی ضرر میکنم تا اینکه گوشی شما برام 100 تومعاوضه کم تر میفته ولی واریز پیشاپیش کجاو و من بفرستم تهران برای برادر دوستم -برادر دوستم نره سرکار تا بره تحویل بگیره و بعدباهم قرار اینا بزارن و ......اخرشم اگه بخره و دب..... !!!!! گفتن چندتا از مدیرا دوستان نزدیکم هستنو منو تایید میکنن که خریدارمو ..... با این وجود و دادن جواب ایشون باز اسراررررررررررر که من خیلی دنبال این گوشی و رنگش هستم...............
گفتم اگه خیلی خواهانی باشه پول کار نیم روز اشنامو بده میفرستم که دیگه ساکت شدا -- امروزم که تاپیک و دیده نوشتم فروخته شده پ.خ داد که چه کار کردی گفتم تموم شد اون دوستمون واریز کردا بعد ناسزا گفتن رفتنو امتیاز منفی دادن بهم

من از ایشون درخواست دارم اینجا بیان بگن دلیلشون رو و از مدیران محترم هم تقاضا دارم به مشکل بنده رسیدگی کنن وامتیاز منفی بنده رو پاک کنن و به ایشونم اخطار به اندازه بدا ممنون. یا حق

کسی که با شما معامله ای نکرده، نمیتونه امتیاز منفی بده.
حذف کردم.

سلام.

آخرین امتیاز بازارچه من منفی بود که خودِ امتیاز دهنده و بنده ریپورت دادیم ؛ امتیاز دهنده هم بی دلیل امتیاز منفی دادن.

لطفاً امتیاز منفی ثبت شده رو پاک کنید :

http://forum.persiantools.com/itrader.php?u=194223

اینم تاپیک مربوطه هست : http://forum.persiantools.com/t362401.html

ممنون

حذف شده.

سلام ما فقط میخواستم امتیاز منفی ما پاک بشه با هم به توافق رسیدیم مشکلمون حل شده خدا رو شکر این لینک خودم نمایش مشخصات: rostami939 - PersianTools Forums این لینک رفیقمون نمایش مشخصات: ِdibashop - PersianTools Forums

هر دو امتیاز رو حذف کردم.

سلام وخسته نباشید.
من سه شنبه هفته ی پیش مبلغ خرید یه گیاه رو به حساب کاربر زیر واریز کردم وقرار شد ارسال کنن.
زمان واریز پول تو تاپیک هست.http://forum.persiantools.com/t362243.html

چند بار هم تو این مدت بهشون پخ دادم که ارسال کردن یا نه اصلا جواب نمیدادن وتو تاپیک هم نوشتم که ارسال کردی؟ یه جواب الکی داد و رفت.

ولی بعد از 4-5 روز یه شماه پیگیری دادن که ماله بنده نیست ومشخصه که اصلا ارسال نکردن.
اینم شماره ی پیگیری که تو پخ دادن:
90092006711463879479
منم به دلیل دیرکرد در ارسال وعدم ارسال وعدم پاسگویی به خریدار بهشون امتیاز منفی دادم که حقشونه.
بنده هزینه پست پیشتاز رو دادم که سریع به دستم برسه نه این که بزاره بعد 5 روز ارسال کنه.

بعد ایشون برگشته به من امتیاز منقی میده این درسته؟؟؟؟؟
دلیل این که به من امتیاز منفی دادن چیه؟؟؟سرشو کلاه گذاشتم؟؟؟
جالب اینجاست که من ناراضیم و چند روز بنده رو الاف کردن برگشته به من امتیاز منفی میده.عجب روزگاری شده.
:eek:
از عنوان امتیازی که به بنده داده هم مشخصه که چه جور آدمی هستش وچه شخصیتی داره.
لطفا رسیدگی بشه وامتیاز منفی که به بنده دادن رو پاک شه.

ممنون

کالایی که خریده بودین رو دریافت کردید؟

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
بهتره فروشنده گوشی رو پس بگیرند و مبلغی که از سمت خریدار پرداخت شده رو بر گردونن (ظاهرا گوشی مشکل داشته).
هزینه رفت و برگشت کالا به عهده خریدار می باشد.
امتیاز منفی که از جانب کاربران دیگر داده شده هم پاک خواهد شد (امتیاز بازارچه بین خریدار و فروشنده جنس مجاز است)
در صورتی هم که به توافق نرسیدید مشکلتون رو خارج از فروم حل کنید.

ممنون از نظرتون. گرچه پیشنهاتون بنده رو دچار ضرر بیشتر میکنه (با توجه به افزایش قابل توجه قیمت گوشی ها نسبت به زمان معامله)، اما همینکه ایشون مقصر شناخته شد و دستش رو شد برای من کافی هست.

اما یک گلۀ خیلی بزرگ دارم. مدیران محترم دو مرتبه زحمت کشیدند و امتیاز منفی که من برای این آقا گذاشتم رو حذف کردند اما دست به امتیاز منفی که ایشون برای من گذاشته نزدند. این چه رسمیه؟ روی چه حساب آخه؟! اگر شما به عنوان مدیر کل میفرمایید گوشی مشکل داشته، پس باید امتیاز منفی بنده که به حق برای ایشون گذاشتم بمونه و برعکس امتیازی که ایشون گذاشته برای من و بنده رو متهم به اخاذی کرده حذف بشه. حالا بر چه اساس عکس این حالت عمل شده دیگه خودش معمایی هست که باید تیم مدیریت حلش کنند برای ما.

این آخرین پیام من در این تاپیک هست. اونجا که پاسخی از طرف مدیران داده نشد. پیام خصوصی هم به خود آقا احسان و مدیر بخش فروش دادم که باز هم با گذشت این همه مدت پاسخی داده نشد. گفتم شاید اینجا مطرح کنم فایده داشته باشه و جوابی از طرف مدیران دریافت کنم.

no neg

jalaldavood

Registered User
لایک‌ها
137
یه دوستی به ما امتیاز منفی داده در حالی که خودش بدقولی کرده.از مدیران درخواست میکنم رسیدگی کنند

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
این کاربر بخاطر اینکه من این سیستم رو بهش نفروختم امتیاز منفی داده لطفا رسیدگی کنید
ممنون

F.B.I govi

Registered User
لایک‌ها
212
ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ تـــــــــــــهران بزرگ
سلام

مدیر عزیز لطف کنید عنوانی که دوست عزیزم KONJKAVE60 برای امتیاز من گذاشته ویرایش کنید

ایشون گذاشتن فكر كنم همين باشه؟

میخوام بشه
فروش گوشی nokia asha 305 به ....

ممنون

farbod_zf

Registered User
لایک‌ها
213
arash.f و farbod_zf
مشکلتون رو تو بخش رسیدگی به مسائل فروشندگان یا تو پی ام حل کنید. نه اینجا.

اقا مشکل کجا بود ؟؟؟ ایشون به بنده سفارش دادن جنس رو بعدش دبه کردن توضیح کامل هم تو منفی که بهشون دادم هست
بعد به خاطر منفی گرفتن به من منفی دادن و منو کم فروش معرفی کردند !!!

لطفا هرچه سریعتر پاک کنید : http://forum.persiantools.com/itrader.php?u=173631

nohedah

Registered User
لایک‌ها
145
سلام خدمت مدیران محترم طبق این پست
http://forum.persiantools.com/t199732-page274.html#post6710250
در خواست حذف امتیاز منفی که کاربر benyamin100 به من دادن رو دارم خودشون هم تایید کردن سوتفاهم بوده .
بنده با ایشون معامله کردم و مشکلی در معامله نبوده.

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
سلام
این کلاهبردار با یوزرهاش به من منفی داده لطفا رسیدگی کنید
اینم یوزر هاش
نمایش مشخصات: gh - PersianTools Forums
نمایش مشخصات: farzan21 - PersianTools Forums
اینم تاپیک شکایت:
شکایت از محمود خورسند چهارده کاربر M.A.C و gh و...

حذف کردم

سلام.

لطفن امتیاز منفی که به ایشون دادم رو پاک کنید، باهاشون به توافق رسیدم.

http://forum.persiantools.com/itrader.php?u=71172

تشکر.

حذف کردم

این آخرین پیام من در این تاپیک هست. اونجا که پاسخی از طرف مدیران داده نشد. پیام خصوصی هم به خود آقا احسان و مدیر بخش فروش دادم که باز هم با گذشت این همه مدت پاسخی داده نشد. گفتم شاید اینجا مطرح کنم فایده داشته باشه و جوابی از طرف مدیران دریافت کنم.

حذف شده قبلا.

یه دوستی به ما امتیاز منفی داده در حالی که خودش بدقولی کرده.از مدیران درخواست میکنم رسیدگی کنند

حذف کردم

این کاربر بخاطر اینکه من این سیستم رو بهش نفروختم امتیاز منفی داده لطفا رسیدگی کنید
ممنون

حذف کردم

سلام

مدیر عزیز لطف کنید عنوانی که دوست عزیزم KONJKAVE60 برای امتیاز من گذاشته ویرایش کنید

ایشون گذاشتن فكر كنم همين باشه؟

میخوام بشه
فروش گوشی nokia asha 305 به ....

ممنون

درستش کردم.

اقا مشکل کجا بود ؟؟؟ ایشون به بنده سفارش دادن جنس رو بعدش دبه کردن توضیح کامل هم تو منفی که بهشون دادم هست
بعد به خاطر منفی گرفتن به من منفی دادن و منو کم فروش معرفی کردند !!!

لطفا هرچه سریعتر پاک کنید : http://forum.persiantools.com/itrader.php?u=173631

امتیاز شما و ایشون هر دو حذف شد.

سلام خدمت مدیران محترم طبق این پست
http://forum.persiantools.com/t199732-page274.html#post6710250
در خواست حذف امتیاز منفی که کاربر benyamin100 به من دادن رو دارم خودشون هم تایید کردن سوتفاهم بوده .
بنده با ایشون معامله کردم و مشکلی در معامله نبوده.

حذف کردم

hosein_b

Registered User
لایک‌ها
10

ansarweb

Registered User
لایک‌ها
46
سلام
من چند مدت پیش از کاربر saeedk2 یه سیستم خریدم اما بعد از تحویل گرفتن از تپاکس سیستم مذکور تصویر نداد و در داخل بار مشکلی برای سیستم پیش اومده بود که من برای ایشون فیدبک منفی زدم و ایشون هم به طبع برا من فید منفی زدن
الان با هم توافق کردیم جهت خسارت نصف و نصف
بنابراین از مدیریت محترم درخواست پاک شدن فیدبک منفی ایشون و خودم رو دارم

saeedk2

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
من چند مدت پیش از کاربر saeedk2 یه سیستم خریدم اما بعد از تحویل گرفتن از تپاکس سیستم مذکور تصویر نداد و در داخل بار مشکلی برای سیستم پیش اومده بود که من برای ایشون فیدبک منفی زدم و ایشون هم به طبع برا من فید منفی زدن

تایید میشه حرف ایشون لطفا فیدبکی که بنده به ایشون دادم هم پاک بشه
با تشکر

winsent

Registered User
لایک‌ها
187
با سلام
تا الان چندین و چند بار به مدیران (از طریق بخش iTrader) پیام دادم و دیدم هیچگونه توجهی نمیشه!
مجبور شدم اینجا مطرح کنم تا شاید کسی پاسخگو باشه

در حال حاضر من 2 امتیاز منفی دارم
یکی از این امتیازها مربوط به آقای کمال سنجری پور (km2010) هستش
ایشون میاد و با دوستانش (گروهی) از بنده 2 ترابایت محصول میخره در صورتی که گفته بود فقط برای استفاده شخصی هستش و شرکت داره
(لینک تاپیک: http://forum.persiantools.com/t178769.html)
براشون هارد پر و ارسال کردم
درست 1 روز بعد دیدم در همین انجمن و چندین انجمن دیگر تاپیک فروش زدن، اونم با مبلغ هر 500 گیگ 30 هزار تومان!!!
اینش مهم نیست که قیمت چقدر گذاشتن اما وقتی میگن من تنهایی میخوام بخرم و برای استفاده شخصی هستش، چرا گروهی خریدن و اینطور رفتار کردند؟!!!
هارد به ایشون سالم تحویل داده شده و بعد از 1 ماه، ایشون تماس گرفتند و گفتند که محصولات پاک شده (بدلیل اینکه هارد در منزلشون افتاده روی زمین) و تقاضا کردن محصولات دوباره براشون ریخته بشه
بنده هم گفتم هزینه داره اما از دفعه پیش کمتر
اما ایشون گفت باید (!) مجانی بریزی وگرنه در پرشین تولز مطرح میکنم که محصولات ناقص هستش و کاری میکنم که اونجا اعتبارت خراب بشه چون با مدیرانش دوست هستم!
و همین کار رو نیز کردند و 1 امتیاز منفی دادند
علی رغم اینکه چندین بار به مدیران به مدیران گزارش دادم اما کسی پاسخگو نبوده و نیست...
میخوام بدونم آیا هرکس که بیاد و همینطوری امیتاز منفی بده قبوله؟؟؟
واقعا نباید یک سیستم نظارتی باشه؟؟؟
به صرف اینکه شخصی دارای پارتی و آشنایی در بین مدیران باشه هر کاری میتونه بکنه؟؟؟
همچنین، ایشون خودش در تاپیک ازش همه ناراضی بودن و شکایت های زیادی کردند
----------------------------------------------
امتیاز منفی دوم نیز مربوط به تاپیکی در رابطه با محصولات آموزشی هستش
(لینک تاپیک: http://forum.persiantools.com/t351167.html)
دوستی یک سایت معرفی کرده بود و گفته بود کسی هست که محصولات این سایت رو داشته باشه؟
من هم گفتم، بنده بخشی از اون ها رو دارم و در فروشگاهم گذاشتم
ایشون (mamadbikhial) بدون اینکه به سایت بره و جستجو بکنه در تاپیک گفته که شما این محصولات رو نداری و بیخودی حرف میزنی!
بعدش من حتی آدرس مستقیم برخی از محصولات در فروشگاهم بهش دادم اما باز هم ایشون توهین کردند و امیتیاز منفی دادند!!!
باز هم گزارش ارسال شد اما دریغ از توجه مدیران!!!
----------------------------------------------
ممنون میشم این 2 امتیاز منفی رو که به ناحق به من دادند، پاک کنید
+
الان سیستم امتیاز دهی من رو بستید و نمیشه بهم امتیاز داد، چرا؟
من چند معامله کردم و دوستان که خواستند امتیاز بدند گفتند نمیشه
ممنون میشم این رو هم پیگیری کنید
با تشکر و سپاس

امیدواریم اینجا کسی پاسخگو باشه

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
مدیر محترم کاربر tradew بدقولی کرده و امتیاز منفی هم با لحن توهین آمیز داده بهم
اگه ممکنه پاک کنید
http://forum.persiantools.com/itrader.php?u=93887

سلام

تایید میشه حرف ایشون لطفا فیدبکی که بنده به ایشون دادم هم پاک بشه
با تشکر

هر سه مورد رو حذف کردم

با سلام
تا الان چندین و چند بار به مدیران (از طریق بخش iTrader) پیام دادم و دیدم هیچگونه توجهی نمیشه!
مجبور شدم اینجا مطرح کنم تا شاید کسی پاسخگو باشه

امیدواریم اینجا کسی پاسخگو باشه

امتیاز منفی mamadbikhial به شما حذف شد.
امتیاز منفی متقابل شما و km2010 که به هم دیگه داده بودین رو هم حذف کردم.

بالا