• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگو در مورد سیستم امتیاز دهی به فعالان بازارچه

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
نمیدونم دقیقا این سیستم چی رو قرار هست به نتیجه برسونه ولی متاسفانه افرادی که به عنوان فروشنده فعالیت میکنند و فروشنده های دیگر رو رقیب خود میدونن اقدام به ایجاد یوزر های جدید و ایجاد فدبک های منفی برای سایر فروشندگان میکنند

با تشکر

manihs

Registered User
لایک‌ها
433
با عرض سلام و خسته نباشید

لطفا امتیاز منفی ایشون رو که بدون هیچ دلیل منطقی به بنده داده شده حذف بفرمایید

توضیحات تکمیلی با اجازتون پخ شد

تشکر فراوان ...

Last edited:

hesam_wb

Registered User
لایک‌ها
515
امتیاز منفی من رو که کاربر با سابقه smart.pro دادن رو پاک کنید.
کاشکی بهشونم تذکر بدید که هر تاپیکی جای چریدن نیست.
امتیاز الکی دادند.

ortegoli

Registered User
لایک‌ها
226
سلام مدیر گرامی چند وقت پیش بنده معمله ای داشتم که فروشنده جنس معیوب به بنده دادن و بنده شکایت کردم ایشون امتیاز منفی به من دادن
حتی تاپیک شکایت از ایشون هم موجوده که ایشون بن شدن
خواهشا امتیاز منفی بنده رو پاک بفرمایید ممنون

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
با عرض سلام و خسته نباشید

لطفا امتیاز منفی ایشون رو که بدون هیچ دلیل منطقی به بنده داده شده حذف بفرمایید

توضیحات تکمیلی با اجازتون پخ شد

تشکر فراوان ...
درود
تایید میکنم این بزرگوار ظلمی بر حقشون شده که این طرف که خیلی جای تعجب میباشد که چطوری این کاربر که به ایشون امتیاز منفی داده راس راست در این pt داره میچرخه و به کارهای منفی خود داره ادامه میده و امتیازهای منفی هم گویای تایید حرفهای ما میباشد لطفا تا یک نفر دیگر را بدبخت نکرده این کاربر ظالم که لینک پروفایلشو manihs عزیز گذاشتند جلوشو بگیرید این زنگ خطری برای pt میباشد که اینجور افراد به راحتی دارن به کارهای شنیع خود ادامه میدهند لطفا این مورد را فوری فوری برسی کنید

Hitler0096

Registered User
لایک‌ها
26
سلام مديرمحترم ي كاربربانامmorteza_karajونامه ديگشshabgard67ي امتيازمنفي الكي ب من داده ك مديرمحترمmodernyanniدرجريانم خواستارم امتيازمنفي برداشته بشه.باتشكرفراوان

اقااين كاربرگوشيه بچه هاروميگيره باهاش صفاميكنه دراخرم باكلي التماس پس ميده بعدم بامنم همين كاراكردبعدم هندزفرياشارزراوقاب وهرچي بودبرداشته وگوشياباكارتون داده اين حقه لطفارسيدگي كنيدوخواستاربن شدنش هستم گوشي هم امروز رسيداونم بااتوبوس دادك من حرفي نتونم اثبات كنم نامشم مرتضي محمدي هست شمارشم09356903500گولشانخوريد

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
خواهشا امتیاز منفی فروشندگانی که جنس معیوب و یا اشتباه می فرستن رو به هیچ وجه پاک نکنید!!
این ارقام هم بسیار کم هست:

مهم : کاربران باید حداقل 70 پست داشته باشند و باید 10 روز از تاریخ عضویتشون گذشته باشه تا بتونن امتیاز بدن. در غیر این صورت دسترسی دادن امتیاز رو ندارند.
حداقل 200 پست و 100 روز خیلی بهتر هست!!

برای جلوگیری از سود جوها باید این قوانین وضع بشه

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
خواهشا امتیاز منفی فروشندگانی که جنس معیوب و یا اشتباه می فرستن رو به هیچ وجه پاک نکنید!!
این ارقام هم بسیار کم هست:

مهم : کاربران باید حداقل 70 پست داشته باشند و باید 10 روز از تاریخ عضویتشون گذشته باشه تا بتونن امتیاز بدن. در غیر این صورت دسترسی دادن امتیاز رو ندارند.
حداقل 200 پست و 100 روز خیلی بهتر هست!!

برای جلوگیری از سود جوها باید این قوانین وضع بشه

تایید میشه البته در نظر داشته باشید یه عده تازه وارد خرید میکنن اونا هم حقشونه بتونن امتیاز بدن!!

Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 4 Beta

mohammad_87

Registered User
لایک‌ها
56
تایید میشه البته در نظر داشته باشید یه عده تازه وارد خرید میکنن اونا هم حقشونه بتونن امتیاز بدن!!

این الان تایید بود یا تکذیب
پس میبینید که خرید برای همه هست همونطور که فروش برای همه هست.من در قسمت پیشنهادات هم این رو مطرح کرده بودم:
وقتی یک واسطه مورد تاید برای همه،مثل خود سایت بیاد وسط و کلیه پرداختها ابتدا به این واسطه پرداخت بشه و پس از تایید خریدار،انتقال مبلغ صورت بگیره اینجوری دیگه همه با خیال راحت میتونن باهم خرید و فروش داشته باشن.
دیگه نه از امتیازات جعلی خبریه،نه از امتیازات باندبازی خبریه،نه از خیلی کلاهبرداریها و ......
چون وقتی این واسطه وجود داشته باشه حتما باید یک معامله واقعی انجام بگیره و یک پرداخت وجه و ارسال کالایی باشه تا طرفین بتونن امتیاز بدهند.

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
این الان تایید بود یا تکذیب
پس میبینید که خرید برای همه هست همونطور که فروش برای همه هست.من در قسمت پیشنهادات هم این رو مطرح کرده بودم:
وقتی یک واسطه مورد تاید برای همه،مثل خود سایت بیاد وسط و کلیه پرداختها ابتدا به این واسطه پرداخت بشه و پس از تایید خریدار،انتقال مبلغ صورت بگیره اینجوری دیگه همه با خیال راحت میتونن باهم خرید و فروش داشته باشن.
دیگه نه از امتیازات جعلی خبریه،نه از امتیازات باندبازی خبریه،نه از خیلی کلاهبرداریها و ......
چون وقتی این واسطه وجود داشته باشه حتما باید یک معامله واقعی انجام بگیره و یک پرداخت وجه و ارسال کالایی باشه تا طرفین بتونن امتیاز بدهند.

هر 2:)

omdestore

Registered User
لایک‌ها
148

dsi

Registered User
لایک‌ها
125
سلام
من الان 70 تا پست دارم و چندماهی هم هست که ثبت نام کرده ام اما چرا نمیتونم امتیاز بازارچه بدم ؟

بالا