• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگو در مورد سیستم امتیاز دهی به فعالان بازارچه

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949

alarm

Registered User
لایک‌ها
105

Starless Sky

Registered User
لایک‌ها
360
سلام ببخشید من الان بالای 70 پست دارم و یک سالی عضو هستم ولی چرا نمیتونم امتیاز بدم ؟؟!!!

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
سلام ببخشید من الان بالای 70 پست دارم و یک سالی عضو هستم ولی چرا نمیتونم امتیاز بدم ؟؟!!!

با اجازه مدیریت . فکر کنم باید تعداد پستاتون بالای 75 تا باشه تا بتونین موفق باشین .

nexagon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امتیاز بازارچه باید دوطرفه باشه، چون معامله دوطرفه است، تا امتیاز منفی معنی واقعی داشته باشه و کسی نتونه به صورت یکطرفه به رقیبهاش امتیاز منفی بده. این کار جلوی امتیاز مثبت الکی رو نمیگیره ولی حداقل امتیاز منفی مفهوم واقعی تری خواهد داشت.

jalaldavood

Registered User
لایک‌ها
137
از مدیرای محترم خواهش میکنم این امتیاز منفیهای مارو که بی علت و به دلیل شخصی داداه شده رو پاک کنن.خواهشا دلیل این دوستانو ببینین

vahid.tipic

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
99
با سلام
بنده پس از خرید کالا از کاربر http://forum.persiantools.com/itrader.php?u=208388 بهشون امتیاز مثبت داده بودم اما بعد از ثابت شدن اینکه ایشون کلاهبرداری کردن و عطر تقلبی فروختن و دکتر هم در تاپیک http://forum.persiantools.com/t444048.html رای صادر کردند اما کاربر مورد شکایت پاسخگو نبودند ، میخوام امتیاز مثبتی که به ایشون دادم رو حذف کنید بهشون امتیاز منفی بدم...
امکانش هست؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
با سلام
بنده پس از خرید کالا از کاربر http://forum.persiantools.com/itrader.php?u=208388 بهشون امتیاز مثبت داده بودم اما بعد از ثابت شدن اینکه ایشون کلاهبرداری کردن و عطر تقلبی فروختن و دکتر هم در تاپیک http://forum.persiantools.com/t444048.html رای صادر کردند اما کاربر مورد شکایت پاسخگو نبودند ، میخوام امتیاز مثبتی که به ایشون دادم رو حذف کنید بهشون امتیاز منفی بدم...
امکانش هست؟

روی این در http://forum.persiantools.com/itrader.php?u=208388 امتیاز مربوط به شما کلیک کنید و ریپورت دهید

materam

Registered User
لایک‌ها
51
امتیاز منفی که این کاربر کلاه بردار ali.9 به من داده رو بررسی میکنین؟

rmvb

Registered User
لایک‌ها
181
سلام خدمت مدیران و همکاران بازارچه عزیز :blush:

بنده یه جنس از کاربر perivate خریدم و بعد از 1 ماه به دستم رسید ! و یک هفته قبلش من به ایشون امتیاز منفی داده بودم
و ایشون هم به خاطر تلافی یه امتیاز منفی به بنده دادن

ممنون میشم هم امتیاز منفی که من به ایشون دادم و هم امتیاز منفی ایشون به من رو حذف کنید
ممنونم

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
سلام هفته ی پیش من یک گوشی سونی اریکسون X2 به کاربر poorya_2 فروختم.

ایشون مقداری از هزینه ی پست رو بعد از این که بهشون گفتم ارسال کالا هزینه ی بیشتر از 7 تومن می شه به زور و با کارت شارژ به من پرداخت کرد!

بعد از این که گوشی به دستشون رسید به من پیام دادن که گوشی مشکل داره و من هم گفتم من از گوشی هم عکس هم فیلم تهیه کردم قبل از ارسال با این شرایط اگر می خوایید پس بفرستید !!

حرف ایشون چرخید و گفتن گوشی خط های داره که در زاویه ی خاص و با چشم غیز مسلح قابل دیدن هست! و گفتن هزینه ی برگشت رو اگر تقبل کنم پس می فرستن!

حتی بعدش گفتن که از گوشی رضایت دارن و من می بایست یک مبلغی رو برای ایشون پس بفرستم! لا اله الا الله....

من که سر جمع گوشی رو 3 ساعت استفاده نکرده بودم تعجب کردم و قاطع به ایشون گفتم گوشی خیلی خیلی تمیز هست و شما یا وسواس دارید یا گوشی دل شما رو زده دنبال بهانه هستید.

ایشون تحدید کردن در اس ام اس . به من توحین کردن که من مال حروم خور هستم ! شماره کارت دادن و گفتن من مبلغی رو برای هیچ به کارت ایشون واریز کنم!!! و در نهایت به من امتیاز منفی دادن به خاطر تخیل ذهنیشون.

دوستان که از من گوشی خریدن می دونن اصلا قابل مقایسه نیست با گوشی های که در عنوان تاپیک ها می نویسند در حد آکبند و برای من واقعا به این شکل هم و همیشه عکس ها یی کامل در حالت مایکرو می زارم که کمتر کسی توی این فوروم از این حال ها به خریدار می ده!

به تلافی بنده هم به ایشون امتیاز منفی دادم. البته قاعدتا به خاطر کارت شارژ هزینه ی ارسال حقشون هست ولی حد المقدور هر دو امتیاز رو حذف کنید.

با تشکر از تیم مدیریت PT

http://forum.persiantools.com/itrader.php?u=152098

Last edited:

poorya_2

Registered User
لایک‌ها
1,014
واقعا حالم از این آدم بهم میخوره

وقتی گوشی رو میخواستم بخرم توی پ.خ دوباره تاکیید کردم که هیچ خط و خش نداره گفت حتی یک نقطه هم نداره

همه میدونیم که خش سطحی رو نمیشه توی این حالت که ای شخص عکس گرفته دید ، توی زاویه خاص و توی نور زیاد میشه این خش ها رو دید

من میگم این گوشی خش نداره میگه حساس نباش ، اخه این شد جواب من !!!

هزینه پست هم قبلش توافق کردیم ، ولی فرداش اومد گفت هزینه پست 9 تومن شد من برای اینکه راضی باشه گفتم اون دو تومن رو بهت کارت شارژ میدم گفت باشه

این شخص حاضر نشد به خاطر 2 تومن بگذره حالا من چطور از این خط و خش ها بگذرم ؟؟

لطفا بزارید امتیاز این کلاهبردار بمونه تا دوستانی که قصد معامله دارن بدونن با کی معامله میکنن

اصلا به چه حقی به من امتیاز منفی داده

به نقل از poorya_2 :
به نقل از saeed0c :
به نقل از poorya_2 :
به نقل از saeed0c :
به نقل از poorya_2 :
سلام

داداش من خریدار واقعی هستم

180 میخوامش

شماره کارت بده تا واریز کنم و معامله رو سریع تمام کنیم

پست با بنده نیست . طبق روال.

آدرس + کد پستی + شماره تماس + نوع ارسال : پست یا تیپاکس رو به زبان فارسی pm کنید.

شماره تماس :

-

سعید موحد

شماره کارت بانک ملی :

-

به نام سعید موحد

توی تاپیک گفتی که در حد هست یعنی حتی 1 نقطه خش هم نباید داشته باشه درسته ؟؟

با هزینه پست 185 واریز کنم ؟؟؟

گوشی ندارم که ادرس اس ام اس کنم

همینجا آدرس میدم

آدرس : -
کد پستی: -
تلفن: -

اگه شد همین امشب واریز میکنم

وگرنه فردا صبح اول وقت سریع واریز میکنم

دقیقا همین طوره خش مش اصلا نداره. زدگی و ... نداره. هیچ. قبل از ارسال هم فیلم تهیه می کنم از گوشی که مشکلی پیش نیاد... مشکلی هم داشت که نداره پس می گیرم.

نیازی به Sms نیست من هم گفتم pm کنید.

خیر هزینه ی پست 100% به عهده ی شماست. که با بسته بندی طرفای 10 تومن می شه چون پست اخیرا 30% دیگه هم گرون کرده. دست من نیست اگر دست من بود دوست داشتم پست از من 5 تومن بگیره.

تا فردا واریز کردید بهم بگید تا بعدش برم پست براتون ارسال کنم.

سوالی هست من در خدمتم.

داداش 187 واریز میکنم ، شما هم یکم با من راه بیا ، معامله باید طوری باشه که هر دو طرف راضی باشن

من حتما حتما حتما فردا صبح واریز میکنم

ممنون

rmvb

Registered User
لایک‌ها
181
سلام خدمت مدیران و همکاران بازارچه عزیز :blush:

بنده یه جنس از کاربر perivate خریدم و بعد از 1 ماه به دستم رسید ! و یک هفته قبلش من به ایشون امتیاز منفی داده بودم
و ایشون هم به خاطر تلافی یه امتیاز منفی به بنده دادن

ممنون میشم هم امتیاز منفی که من به ایشون دادم و هم امتیاز منفی ایشون به من رو حذف کنید
ممنونم

چرا کسی پاسخگو نیس ؟

امتیاز منفی همه 2 روزه پاک میشه واسه بنده الان 2 هفتس درخواست دادم رسیدگی نشده
بنده اصلا جنسی نفروختم به ایشون که امتیاز منفی دادن
بعد از 1 ماه کالا رو به بنده رسوندن امتیاز منفی دادم و حالا واسه تلافی ایشون هم یه امتیاز منفی به بنده داده

لطفا حذف کنید هر 2 امتیاز رو

http://forum.persiantools.com/itrader.php?u=144191

ali diesel

Registered User
لایک‌ها
259
تو رو خدا یکی به داد من برسه:

بنده امروز یه امتیاز منفی از یه نفر دریافت کردم که نه میشناسمشون و نه تا حالا ای دی ایشون رو دیدم.

http://forum.persiantools.com/itrader.php?u=175709
تو رو قرآن به داد این امتیاز بازارچه برسید تا به فنا نرفته/.
اعصابم داره میترکه.
attachment-456163d1379707051-102.gif

یعنی رسما وجهه ی بازارچه ی منو مورد عنایت قرار دادن ایشون.
اهخههههههههههههه

برسید به دادم

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
تو رو خدا یکی به داد من برسه:

بنده امروز یه امتیاز منفی از یه نفر دریافت کردم که نه میشناسمشون و نه تا حالا ای دی ایشون رو دیدم.

http://forum.persiantools.com/itrader.php?u=175709
تو رو قرآن به داد این امتیاز بازارچه برسید تا به فنا نرفته/.
اعصابم داره میترکه.

یعنی رسما وجهه ی بازارچه ی منو مورد عنایت قرار دادن ایشون.
اهخههههههههههههه

برسید به دادم

دادا امتیاز منفی رو ریپورت کن فکر کنم سریعتر رسیدگی بشه !

ali diesel

Registered User
لایک‌ها
259
ریپورت هم کردم ولی هنوز خبری نیست. به نظر من یک یا چند مدیر فقط باید منصوب بشن که این داستان امتیاز ها رو پیگیر باشن هم اینقدر امتیاز کشکی نمیدن مردم به هم دیگه نه اینقدر بی نظمی بوجود میاد. من تا حالا بیش از 10 پ خ دریافت کرده ام مبنی بر اینکه بیایید تبادل امتیاز داشته باشیم. این نمیدونم دیگه چه وضعشه.آدم خودشو مدیونه 100 هزار نفر کنه که امتیازش یه دونه بیشتر بشه.

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
ریپورت هم کردم ولی هنوز خبری نیست. به نظر من یک یا چند مدیر فقط باید منصوب بشن که این داستان امتیاز ها رو پیگیر باشن هم اینقدر امتیاز کشکی نمیدن مردم به هم دیگه نه اینقدر بی نظمی بوجود میاد. من تا حالا بیش از 10 پ خ دریافت کرده ام مبنی بر اینکه بیایید تبادل امتیاز داشته باشیم. این نمیدونم دیگه چه وضعشه.آدم خودشو مدیونه 100 هزار نفر کنه که امتیازش یه دونه بیشتر بشه.
نگران نباشید . مرحله حذف امتیاز کمی زمان بر است.
شما برای درخواست حذف امتیاز ابتدا به جناب H+R پی ام بفرستید تا مسئله شما را بررسی بفرمایند . در صورتی که مسئله شما رفع نشد موضوع را با جناب pilot در میان بگذارید تا رفع شود .
هر نوع پی ام شامل تبادل بی رویه امتیاز را هم علاوه بر گزارش ، پیگیری فرمایید ، کم نبودند افرادی که با همین ترفند خواستند بازارچه را به هم بریزند تا کمکی به بیش از 290 هزار کاربر پرشین تولز هم کرده باشید.

بااحترام

materam

Registered User
لایک‌ها
51
یعنی رسیدگی مدیران خیلی جالبه
این کاربر ali.9 به من جنس فیک فروخته به جای جنس اصلی اونوقت وقتی بهش امتیاز منفی دادم اونم بهم امتیاز منفی داده
حالا 4 بار امتیاز منفی که من بهش دادم پاک شده ولی امتیاز منفی من نه هنوز
یعنی واقعا کسی ارزش قائله اصلا واسه حرفای ما؟
4.jpg
10.jpg
12.jpg
15.jpg

بالا