m.mirfazeli
Registered User
سلام
لطفا دو امتیاز آخر که به این کاربر رو دادم حذف نمایید
نمایش مشخصات: m.mirfazeli - PersianTools Forums
یکی از امتیازات پاک شده یکی هنوز پاک نشده ( یه امتیاز + که ایشون دادن هم پاک کنید )
سلام
لطفا دو امتیاز آخر که به این کاربر رو دادم حذف نمایید
نمایش مشخصات: m.mirfazeli - PersianTools Forums
لطفاً امتياز من به اين کاربر رو حذف کنيد
نمایش مشخصات: علی علی دادی - PersianTools Forums
سلام ببخشید من الان بالای 70 پست دارم و یک سالی عضو هستم ولی چرا نمیتونم امتیاز بدم ؟؟!!!
مرسی الان درست شد ، با 73 تا پستبا اجازه مدیریت . فکر کنم باید تعداد پستاتون بالای 75 تا باشه تا بتونین موفق باشین .
با سلام
بنده پس از خرید کالا از کاربر http://forum.persiantools.com/itrader.php?u=208388 بهشون امتیاز مثبت داده بودم اما بعد از ثابت شدن اینکه ایشون کلاهبرداری کردن و عطر تقلبی فروختن و دکتر هم در تاپیک http://forum.persiantools.com/t444048.html رای صادر کردند اما کاربر مورد شکایت پاسخگو نبودند ، میخوام امتیاز مثبتی که به ایشون دادم رو حذف کنید بهشون امتیاز منفی بدم...
امکانش هست؟
به نقل از poorya_2 :به نقل از saeed0c :به نقل از poorya_2 :به نقل از saeed0c :به نقل از poorya_2 :سلام
داداش من خریدار واقعی هستم
180 میخوامش
شماره کارت بده تا واریز کنم و معامله رو سریع تمام کنیم
پست با بنده نیست . طبق روال.
آدرس + کد پستی + شماره تماس + نوع ارسال : پست یا تیپاکس رو به زبان فارسی pm کنید.
شماره تماس :
-
سعید موحد
شماره کارت بانک ملی :
-
به نام سعید موحد
توی تاپیک گفتی که در حد هست یعنی حتی 1 نقطه خش هم نباید داشته باشه درسته ؟؟
با هزینه پست 185 واریز کنم ؟؟؟
گوشی ندارم که ادرس اس ام اس کنم
همینجا آدرس میدم
آدرس : -
کد پستی: -
تلفن: -
اگه شد همین امشب واریز میکنم
وگرنه فردا صبح اول وقت سریع واریز میکنم
دقیقا همین طوره خش مش اصلا نداره. زدگی و ... نداره. هیچ. قبل از ارسال هم فیلم تهیه می کنم از گوشی که مشکلی پیش نیاد... مشکلی هم داشت که نداره پس می گیرم.
نیازی به Sms نیست من هم گفتم pm کنید.
خیر هزینه ی پست 100% به عهده ی شماست. که با بسته بندی طرفای 10 تومن می شه چون پست اخیرا 30% دیگه هم گرون کرده. دست من نیست اگر دست من بود دوست داشتم پست از من 5 تومن بگیره.
تا فردا واریز کردید بهم بگید تا بعدش برم پست براتون ارسال کنم.
سوالی هست من در خدمتم.
داداش 187 واریز میکنم ، شما هم یکم با من راه بیا ، معامله باید طوری باشه که هر دو طرف راضی باشن
من حتما حتما حتما فردا صبح واریز میکنم
ممنون
سلام خدمت مدیران و همکاران بازارچه عزیز :blush:
بنده یه جنس از کاربر perivate خریدم و بعد از 1 ماه به دستم رسید ! و یک هفته قبلش من به ایشون امتیاز منفی داده بودم
و ایشون هم به خاطر تلافی یه امتیاز منفی به بنده دادن
ممنون میشم هم امتیاز منفی که من به ایشون دادم و هم امتیاز منفی ایشون به من رو حذف کنید
ممنونم
تو رو خدا یکی به داد من برسه:
بنده امروز یه امتیاز منفی از یه نفر دریافت کردم که نه میشناسمشون و نه تا حالا ای دی ایشون رو دیدم.
http://forum.persiantools.com/itrader.php?u=175709
تو رو قرآن به داد این امتیاز بازارچه برسید تا به فنا نرفته/.
اعصابم داره میترکه.![]()
یعنی رسما وجهه ی بازارچه ی منو مورد عنایت قرار دادن ایشون.
اهخههههههههههههه
برسید به دادم![]()
نگران نباشید . مرحله حذف امتیاز کمی زمان بر است.ریپورت هم کردم ولی هنوز خبری نیست. به نظر من یک یا چند مدیر فقط باید منصوب بشن که این داستان امتیاز ها رو پیگیر باشن هم اینقدر امتیاز کشکی نمیدن مردم به هم دیگه نه اینقدر بی نظمی بوجود میاد. من تا حالا بیش از 10 پ خ دریافت کرده ام مبنی بر اینکه بیایید تبادل امتیاز داشته باشیم. این نمیدونم دیگه چه وضعشه.آدم خودشو مدیونه 100 هزار نفر کنه که امتیازش یه دونه بیشتر بشه.