مسئولین محترم کاربر emz1352 با لینک نمایش مشخصات: emz1352 - PersianTools Forums و با کلاهبرداری ک از چندین نفر کرده خیلی راحت داره ب مالباخته ها منفی هم میده و توهین میکنه و تهمت دزدی هم بشون میزنه!!بنده خوشبختانه مالمو ب ایشون نباختم و واقعا با کمی فکر تونستم جلوی همچین چیزیو بگیرم!! ایبشون ب من منفی داد و من برای مسئولین چندینو چند بار توضیح واضح همراه با مدارک دادم و مسئولین منفی ایشونو پاک کردن!! ایشون بلافاصله یک منفی دیگه داد و باز هم گزارش داده شد و مسئولین باز هم منفی ایشون رو پاک کردن و ایشون از روو نرفت و بازم منفی داده!! برید ببینید داره ب همه منفی میده(مال باخته ها) لطفا جلوشو بگیرید!! ایشون حتی برای مسئولین هم احترامی قائل نیست و بی شرمانه ب کاراش ادامه میده!! از ایشون ب مراجع قضایی هم شکایت شده منتهی اینجا ک دیگه بی قانونیاش دست مراجع نیست ک!! لطفا برخورد لازم رو حداقل برای مزاحمت هاش بصورت قاطع انجام بدید!! صمیمانه از اقدام شما کمال تشکر رو دارم و میدوارم ریشه اینجور آدما از روی زمین خشکیده بشه بد ذات تر و کثیف تر و بی شرم تر از این موجود ها ندیدم!!
این هم توضیح من ب مسئولین
متاسفانه وقتی این مطلبو برای مدیریت فرستادم متوجه شدم کمی دیر شده و سر یکی از دوستان عزیز رو کلاه گذاشته و دستگاه ایشونو ب ارزش 800 هزار تومن بالا کشیده!! خیلی متاسف شدم!شاید اگر زودتر متوجه میشدم این اتفاق نمی افتاد!!
سپاسگذارم
این هم توضیح من ب مسئولین
درود بر شما بزرگوار (چهارشنبه هفته پیش من با شخصی ک خودشو محمد جباری معرفی کرد آشنا شدم ک برای خرید کنسول از من بم پیشنهاد داده بود و ازم قیمت خواست ایشون بعد از گذشتن حدود 1 هفته کلاه بردار بودن و دزد بودنش بم ثابت شده و بسیار بسیار مصرانه ازتون درخواست دارم سریعتر مطرح بشه و جلوی همچین آشغالایی گرفته بشه ک با این جسارت و با این دلو جرات دست ب کلاه برداری اونم با یک یوز بسیار قدیمی بزنن و کسی هم نتونه اقدامی بکنه)
ایشون ب من منفی داده بودند و من هم گزارش زیر رو فرستادم برای مدیریت و منفی حذف شد ولی الان مطمئن شدم کلاه برداره:
با سلام خدمت شما مدیریت عزیز!!ببینید این مطلبی ک دارم میفرستم خیلی مهم و جدیه!اصلا هم برام مهم نیست ک این نمره منفی پاک بشه یا نشه!!فقط و فقط قصد من جلوگیری از یه کلاهبرداری هست ک خدایی ناکرده یکی ک ساده تر از ما باشه این وسط متضرر نشه!! ایشون 5شنبه ب من پیامک دادن ک خریدار کنسول بنده هستن مام طبق معمول قیمت دادیم بشون و یه تخفیفم دادیم ک اگ خریدار باشه بسم الله دیدم گفتش ک پولم نقد نیستو فعلا ندارمو از این حرفا،بجاش گفت ک یک عدد گوشی سامسونگ گالاکسی اس 4 قرمز رنگ دارهک همین پریروز خریدم و میخوام بفروشم!!اینو نمیخوای؟بعد عکس داد بدون نام کاربری!!منم چون اس4 داشتم گفتم نه ولی از اونجایی ک گوشیم داخل آب افتاده بود و اسپیکر صدای مکالمش قط شده بود نیاز ب گوشی داشتم!!ایشون برگشت گفت خیلی خب پس من برم 2تا گوشیمو بفروشم وقتی پول دستم اومد برمیگردم!!منم پرسیدم اون یکی چیه؟ ایشون پاسخ داد اپل 5 هست 16 گیگ!!منم چون قصد خریدشو داشتم از قبل با یکی هم توی تاپیک صحبت کرده بودم 1بار سر همین موضوع گفتم عکس بده ببینم!!دوباره عکس داد بدون نام کاربری!!قرار بر این شد ک من کنسولو بدم ب ایشون گوشیرو بگیرم و مابقی پول از طریق کارت ب کارت براشون فرستاده بشه!!از اونجایی ک ایشون هیچ امتیاز بازارچه ای نداشتن من درخواست اول ارسال سپس ارسال از طرف خودم بودم ک قبول نکرد!!مام دیدیم بنده خدا حق داره جنسش از ما گرونتره 300 تومن!! و خود منم بودم همچین کاری نمیکردم!!گفتم کاری کنم ک راضی باشه! بش گفتم ک آقا باشه قبول جفتمون از طریق پست همزمان میفرستیم زمانی ک رسید گوشی من مابقی پول شمارو در صورتی ک گوشی سالم باشه واریز میکنم و ... ک قبول کرد منتهی خیلی سریع شروع کرد بدو بیراه پست رو گفتم ک پست فلانه و بهمانه و من قبلا کنسول فروختم درشو باز کردن و خراب شده و از این حرفا! بعد برگشت ب من گفت شما ریسک فرستادن با پستو قبول میکنی؟!! قبلشم کپی کارت ملی یک نفر بنام محمد جباری رو بمن داد(من از این سرعت عمل متعجب شدم ک چقد راحت سریع کارت ملی داد http://upload7.ir/images/39289035234246622153.jpg) یه آدرس ب من داده بود ک من سر در نیاوردم، توی آدرس اسم خیابونو میرفرندسکی گفته بود!! من یکم شک کردم!! ولی خب اطلاعی نداشتم و زیاد مهم نبود برام!! خلاصه بنده قبول کردم ک با باربری بفرستم !!شد صبح شنبه ایشون برای من یه مرسوله فرستادن و کد رهگیری دادن((بنده آدرس دقیق محل زندگی همراه با شماره تلفن و نام و نام خانوادگیو بشون دادم)) ایشون بام صبح تماس گرفتن ولی چون گوشیم قابلیت مکالمه نداشت نتونستم همون لحظه جواب بدم!!ب 5 دقیقه نرسید ک من یک گوشی دیگه از خونه برداشتم و سیمکارتمو جابجا کردم و باشون تماس گرفتم!!ایشونم گفت بسترو فرستادمو از این حرفا!!مام قبول کردیمو خدافظی!! اینم بگم ک قرار شد بنده با ترمینال بفرستم اصفهان همون شب ساعت 8
آقایی ک شما باشید شد ساعت 3 بعد از ظهر و من مشکلی برام پیش اومد خارج شهر ک باید میرفتم!!برای اینکه بدقولی در حق ایشون نکرده باشم با اداره تیپاکس تماس گرفتم ک هزینه ارسال یه بسته 4 کیلویی چقده اونام گفتن 18 تومن مام پرسیدیم با قیمت 2 میلیون بیمش چقدر میشه گفتا جمعا 25 تومن!!حاضر شدم 25 تومان بدم ک بسته صحیح و سالم برسه دست ایشون تا شرمنده نشم!!بشون پیام دادم ک آقای محمد جباری عزیز بنده اینجور موردی برام پیش اومده و میخوام محبت کنم براتون با تیپاکس همین علان بفرستم تا صب برسه خدمتت اگر امکانش هست آدرس رو ب زبان فارسی برام پیام کنید!!دیدم ایشون پیام دادن داداش ما با هم قرار گذاشتیم و شما باید با همون باربری بفرستی!!منم توضیح دادم ک چرا نمیتونم و بشون گفتم هزینش ب عهده خودم شما نگران نباش!!دیدم توی اپیام بعدیش حرف خنده داریو زد و گفت آقا پست پیشتاز و تیپاکس منطقه مارو پشتیبانی نمیکنن و نمیاد اینجا شما با همون باربری بفرست!!اینو ک گفت آقایی ک شما باشی ما شک کردیم ک این وسط خبرایی هست ک این آقا طفره میره از آدرس دادن!!منم رک و پوسکنده گفتم آقا من ب این حرفتون مبنی بر اینکه پست نمیاد شک کردم اگر میشه از همون کارت ملی ک ب من عکسشو دادی یه عکس رنگی همراه نام کاربریت بگیر بده ببینم!!دیدم آتیشی شدو قاطی کردو نزدیک بود فحش هم بده!! در تمام این مدت کوچیکترین توهینی ب ایشون نشد و فقط با آرامش بشون توضیح میدادم ک جناب محمد عزیز اگر شما علان ب من کارت ندی من مشکلی ندارم بسترو میفرستم اصفهان برای دوستم ک بیاد بتون بده منتهی قبل از تحویل کارت ملیتونو نگاه میکنه ک مشخصات درست باشه!! دیدم یکم فکر کرد و گفت باشه و سریع یه عکس برام فرستاد(ببخشید یدم رفت اینم بگم ک تون موقع من توی کلاس دانشگاه بودم وگرنه باشون با تلفون صحبت مبکردم متاسفانه نمیشد) ایشون عکسو فرستاد و در کمال تعجب دیدم دقیقا همون کارت ملی ک ب من عکس ساهو سفیدشو نشون داده بود پرینت گرفته و با نام کاربری فرستاده!! ینی تا این حد!!!وقتی باش در میون گذاشتم ک اصلشو بفرست دوباره آتیشی شد و صریحا گفت من ب بابام هم اصلشو نمیدم!!منم باشون حرف زدم ک خوب عزیز من شما اگر با باربری هم بفرستم باید یه کارت شناسایی همرات باشه یا نه؟ دیدم منو من کرد بعد گفت میخوای عکس مادرمم بت بدم؟(تمام پیام های ایشون نگه داشته شده)تا این حد این بشر بی ناموس هست ک ب این راحتی اینجور حرفیرو ب زبونش میاره!!خلاصه بعدش تهدید کرد ک زنگ میزنم اداره پست و میگم برگشت بزنه!!یکم ک باش صحبت کردم دیدم گفت میخوای از شناسنامه عکس بگیرم؟سپس یه عکس تار رو فرستاد ک نصف صفحه ب بالا بود و بیش از اندازه تار و بی کیفیت!!!ولی شماره شناسنامه با کارت ملی یکی بود!!آقایی ک شما باشی ما خیالمون آسوده شد یکم ولی برای اینکه امتحانش کنم گفتم من بسترو بدم ب دوستم برات بیاره مشکلی نداری؟ اولش مقاومت کرد ولی بعدش گفت باشه!!منم دیدم اینجوریه بسترو ب نام خودش زدم و سپردم ب داداشم بره ترمینال تحویل بده!! شد ساعت 8 ایشون بم پیام دادن ک چی شد عزیز و این حرفا بنده با داداشم تماس گرفتم ایشونم در حال فرستادن بسته بود،بصورت خیلی خیلی خیلی اتفاقی اون دوست اصفهانیم ک میخواستم دسگارم بدم بش بخاطر اینکه من بش زنگ زده بودم ولی جواب نداده بود با ما تماس گرفت و عذر خواهی کرد ک کار داشته و نتونشته جواب بده!!منم هنوز ب ایشون مشکوک بودم واس همین جریانو با دوستم مطرح کردم و قرار بر این شد بسترو بفرستم برای دوستم !! با داداش هماهنگ شد و بسته برای دوستمون در اصفهان فرستاده شد و همون شب رسیدشو برای جناب محمد جباری فرستادم همینطور برای ایمکه ایشون خیالش از بابت ما راحت باشه عکس از شناسنامه گرفته با بهترین کیفیت و براشون ارسال شد!! دوست ما همون شب با این آقا تماس گرفت برای تعیین آدرس زندگیشون تا ببره دم دره خونشون تحویل بده!!در کمال ناباوربی ایشون آدرسو تغییر داد و گفت فلان جا هستم!!دوستمم با من مسئله رو مطرح کرد ک ایشون میگن اون آدرس قبلی خونه مادربزرگمه و فلان و بهمان!!بازم ما قبول کردیم ک ایشون دم منزل کنسول رو تحویل بگیرن!!دوستم با من در مورد امتیاز ایشون و اینکه قابل اعتماد نیست صحبت کرد و بم گفت بهتر نیس مطمئن بشی چیزی ک برات ارسال شده با پست گوشی هست نه یک نخود!!!! میخوای دسگارو نگه دارم وقتی گوشی دستت رسید بش بدم؟(دقیقا حرف دوستم) منم با ایشون مطرح کردم ک اشکال نداره ؟ ایشونم قاطی کردو و گفت معاملخ منقضی و تماس میگیرم با پست فردا ک برگشت بزنه بسترو!!مام دیدیم این آقا واقعا جوشی هست و یکم بش حق دادم ک شاید واقعا بنده خدا موردی نداره!!بش گفتم ک باشه مشکلی نیست فردا میاد تحویل میده ایشونم گفت تا قبل از 11 اینجا باشه چون باید برم بیمارستان و از این حرفا!!قرار بر این بود ک بسته دم در منزل تحویلشون داده بشه. در کمال تعجب دیدم ایشون از کوتاه اومدن من سوئ برداشت کرده و احساس میکرد خبریه !!گفت نخیر بسترو میارید دم مغازه!!!!!!!!!!!!!!! من تبدیل ب علامت تعجب شدم!!! گفتم دادا من نمیتونم دوباره ب دوستم بگم بکشه بیاد تا مغازه!!دوستم خونشون ب آدرسی ک برای بار دوم دادی نزدیکه و میاد همونجا !!دیدم دوباره گفت نه و معامله رو بهم میزنم!!همون لحظه یک امتیاز منفی هم ب ما داد،منم بش توضح دادم منفی ک دادی مهم نیست،من آدم وسواسی هستم روی این موارد و واسه همین بعضی چیزارو نسبت بشون حساس میشم!!ایشونم لحنش آرومتر شد ولی باز گفت همون مغازه!!! بنده باز هم کوتاه اومدم و ب دوستم اطلاع دادم ک ببر دم مغازه و بده بره دیگه ارزش نداره اینقد اعصاب خورردی!! شد فردا صبح بسته ساعت 11 نیم ب دست دوست من رسید با پیک!! ایشون با دوستم تما گرفت و آدرس مغازه رو داد !!دوستمم بشون گفت بنده دارم میام ب سمت مغازه شما شما هم لطفا یه کارت شناسای مبنی بر اینکه آقای محمد جباری هستی همراهت باشه و یه رسید هم ب ما بده ک هر دو طرف راضی باشن!!ایشون ب بدترین صورت و با توهین های مکرر گوشیو روی دسوت ما قط کرد و کلی هم بارش کرد!! دوستمونم ب ما اطلاع داد منم بشون گفتم ک آقا اصا ما نخواستیم شما زنگ بزن ب اداره پست برگشت بزنن من هم هزینه پست شما نصبت ب باربریو ک 2تومن میشه میریزم ب کارتتون شمارو بخیر مارو ب سلامت!!ایشونم گفت بله بریزید و تمام!! ب 10 دقیقه نکشید ک دیدم پیام داده آقا من میخوام از خودم خاطره خوبی برای شما بمونه شمام خاطره خوبی برای ما بذارین!!بابت اونجوری حرف زدنم هم با دوستتون عذر میخوام!! بش بگید بیاد تا ساعت 3 بم بده مشکلی نیست!!بعدشم گفت ک پست برگشت نمیزنه!! من تا اینو ددم فکرم رفت ب همون حرف دوستم ک از کجا معلوم ایشون یه نخود واسم نفرستاده باشه!! بشون پیام دادم در صورتی ک بسته ب دستم برسه و گوشی باشه و سالم باشه فردا تحویلتون میده در غیر اینصورت بنده مرسوله پستی ک فرستادید تحویل نمیگیرم تا پست برگشت بزنه!! ب محض فرستادن این متن با انواع تهدید ها مبنی بر اینکه من آدرس شمارو دارم شما هیچی از من نداری!!من اصا بچه اصفهان نیستم هه هه !!میام ب آدرس شما و بیچارتون میکنمو شکایت میکنمو... منم با خونسردی جواب دادم بنده از جانب شما هیچ چیزی دریافت نکردم و شما هر زمان خواستید تشریف بیارید!!! دیگه جوابی ندادن!!بنده با پستچی منطقه تماس گرفتم و گفتم من فلان بسته رو نمیخوام تا برگشت بخوره ایشونم گفتم لیست تحویل بسته رو امضا نکنید و بسترو برگشت میزنیم! باز ب ایشون پیام دادم ک این کارو میکنم اگر هم مایلید آدرسو دارید بیاید همینجا تحویل بگیرید برید.!!
بعد هم ایشون توی سایت منفی دادن و هرچی دوس داشتن نوشتن!! بنده برام مهم نیست ک منفی داده یا نداده!! اما اینارو مطرح میکنم ک روش فکر کنید ایشون متولد سال 73 هست ولی یوزر ایشون بسیار بسیار قدیمی هست و اسم یوزر ایشون هم emz1352 هست ینی سال 1352 ولی میبینیم ک ایشون بچه هست و سال 1373 با 52 زمین تا آسمون فرقشه!! با توجه به حرفه ای ایشون مبنی بر اینکه هر دفعه آدرس خونشون تغییر میکنه و هر دفعه یه چیزیو میگن و بعضی مسائل ک توی متن اشاره شد خواهشمندم شما بررسی کنید و در صورت مثبت بودن بررسی شما مبنی بر مورد داشتن ایشون این آیدی قدیمی ک باعث همچین سردرگمی میشه رو یکاریش کنید!! بازم میگم منفی اینجا مهم نیست برام حتی من حاضر نیستم وقتمو بذارم و ب ایشون منفی بدم چون ارزششو نداره ایشون!!منتهی خواهشمندم ک بررسی بفرمایید!!اگر من کنسول رو تقدیم ایشون میکردم و ایشونم میرفت سی خودش بعد من نه آدرس درست و حسابی از ایشون داشتم و بسته پستی ایشون هم ک عدد بسته نخود بیشتر نبود من چطور باید این پله های کلانتری رو واسه شکایت بالا پایین میرفتم!! باز هم طبق گفته دوستان بزرگ سایت آدم با بچه نباید معامله کنه و بنده متاسفانه ب این توصیه گوش ندادم و چوبشم خوردم!! ممنون از زمانی ک گذاشتید و عذ میخوام ک سرتونو درد آوردم((در ضمن شما اختیار اینو دارید ک وارد پیام های خصوصی دریافت شده و ارسال شده توسط بنده ب ایشو رو دارید و من کاملا راضی هستم!!میتوانید ب راحتی بررسی کنید تا از صحت حرف هایم اطمینان پیدا کنید)
سپاسگذارم
همین نیم ساعت پیش اون مرسوله پستی ب دستم رسید و در کمال ناباوری دیدم ک یک قاب مموری sd هست!!!!!ینی 4تومن!!!!! این نامرد میخواست با 4 تومن کنسول 1300 رو بگیره و بزنه ب رگو بدون هیچ ردی ((فقط یک شماره بزنه ب چاک)) رسما شانس آوردمگگاینم مدرک برای اینکه ببینید چی فرستاده نامرد
Simple File Sharing and Storage.
میبینید ک آدرسو اشتباه و غلط داده و کد پستی رو هم خط زده!!! این نامرد رو خواهشا ریششو از سایت بکنید!!! درباره اثبات حرف هایم شما این اجازه رو از طرف من دارید ک ب حساب کاربری من وارد شده و تک تک پیام های ردو بدل شده بین ما رو مشاهده کنید!!همینطور در صورت درخواست شما میتونم از تک تک اس ام اس های این نامرد عکس بگیرم بذارم براتون
ببخشید اگه بد صحبت کردم ...خیلی ناراحت شدم ک با همچین عوضی برخورد داشتم و فکرمو مشغولش کردم از طرفی بسیار خوشحالم ک مالمو نباختم ک الان بجای این نامه خاک بر سرم بریزم!!
سر شمارم درد آوردم میدونم از این بابت هم عذ میخوام ولی خودتونو بذارید جای من یا اون بنده خدایی ک قراره در آینده سرش کلاه بره!! راستی ایشون اکثر پست هایی ک درشون جنسیو برای فروش و یا خرید میخواسته و احتمالا آدرسی چیزی داده ویرایش کرده و ...... گذاشته!!!
یک نکته دیگر هم نام کاربری ایشونه ک قبلا گفتم!! یه نگاه ب سال ثبت نام و اسم کاربری و اسم یاهوی ایشون بندازید و ببینید چیشون با سال 1373 جور در میاد؟ ینی ایشون 12 سالش بوده ک ثبت نام کرده :| !!!!!!!
من از ایشون خواستم کارت ملیشو بصورت رنگی و اصلی بم بده ببینم ایشون کپیشو داد ک اینه Simple File Sharing and Storage. ولی من راضی نشدم و خواستم اصلشو با نام کاربریش بم بده ک نداد اما عکسی از شناسنامش و با قسمتی از نام کاربریش ب من نشون داد ک دقیقا همون شماره شناسنامه و مشخصاتو داشت!! ک اینه Simple File Sharing and Storage. شاید کار این محمد جبازی نباشه این موضوع اما ایشون ب این موضوع مربوطه چون اگر قرار بر کلاهبرداری بود نباید ایشون ب شناسنامه اصلی دسترسی داشته باشه اونم با نام کاربری خودش!!
اینم شماره تلفنی ک من ازشون دارم 09337875115
خواهش میکنم این اطلاعاتو در اختیار مال باخته ها قرار بدید و اگر کمکی از دستتون بر میاد راهنماییشون کنید شاید با این محمد جباری و این عکس شناسنامه بتونن حداقل ردی از ایشون بدست بیارن!!
متاسفانه وقتی این مطلبو برای مدیریت فرستادم متوجه شدم کمی دیر شده و سر یکی از دوستان عزیز رو کلاه گذاشته و دستگاه ایشونو ب ارزش 800 هزار تومن بالا کشیده!! خیلی متاسف شدم!شاید اگر زودتر متوجه میشدم این اتفاق نمی افتاد!!
سپاسگذارم
Last edited: