بازارچه یعنی چی؟ چجور عضو بشم
متاسفانه این امتیاز دادن به یکی از احمقانه ترین ابزار ها و بی استفاده ترین اونها تبدیل شده.
هنوز هیچ اطلاعی از نحوه امتیاز ها و اینکه به چه اجازه ای اونها داده یا حذف می شوند پی نبرده ام
به عنوان مثال :
بنده طی تاپیک :
http://forum.persiantools.com/t452366.html
یک عدد سیستم از کاربر مورد نظر خریداری کردم
پس از رسیدن جنس ، مطابق تصاویری که در تاپیک به وضوح گذاشتم و خریدی که طی شرایط مشخص بود، جنس کاملا با حرف های زده شده متقاوت بوده. بنده با دلیل و ادله کامل که نوشته بودم، به فروشنده امتیاز منفی دادم.
ایشان در جواب امتیاز منفی بنده، به بنده امتیاز منفی دادند !
امروز دیدم امتیاز منفی داده شده به بنده نه تنها پاک نشده، بلکه ایشان با پارتی بازی واضح اقدام به حذف امتیاز منفی خود کرده اند. بنده درخواست سریع رسیدگی به این مورد که به چه اجازه ای امتیاز منفی داده شده با مدرک به ایشان، از بخش کاربری ایشان حذف شده را دارم.
لطفا عزیزی که اون امتیاز منفی رو پاک کرده، به بنده بفرماید به چه دلیل و با چه اجازه ای امتیاز شخص خاطی پاک شده است .
مدارک :
صفحه کاربری ایشان فاقد امتیاز منفی داده شده بنده که دلیل هم واضح برایش نوشته بودم است :
نمایش مشخصات: hoseinjj - PersianTools Forums
دلایل گفته شده :
http://forum.persiantools.com/t452366-page2.html#post8171778
امتیاز منفی ایشان در بخش کابری بنده می باشد
با توجه به اینکه یا ایشان از طریق رفاقت با یکی از کدیران اقدام به حذف امتیاز خود کرده اند و یا اینکه ایشان با دروغگویی ، امتیاز منفی بنده را ریپورت بی خود داده اند، و با توجه به اینکه ایشان به بنده امتیاز منفی بی خود و تهمت ناروا زده اند، درخواست رسیدگی سریع را دارم.
جهت توضیحات تکمیلی لطفا این پست نیز مطالعه شود :
http://forum.persiantools.com/t199732-page538.html#post8197562
توضیح تکمیلی برای پست بالای بنده اینکه ایشان در آن تاپیک به وضوح با 2 نام کاربری فعالیت دارند که مدیر مربوطه نه تنها امتیاز منفی ایشان را پاک کرده ! بلکه به این مورد هم رسیدگی ننموده
بنده همچنان منتظر جوابی قانع کننده هستم، برای ehsan و Pilot عزیز لینک این پست به صورت پ.خ ارسال شد انشالله که پیگیری کنند.
بله منم موافقم جوري باشه كه فقط افراد خيلي با تجربه بتونن امتياز بدنبه نظرم بهتره فقط کسایی که 100 یا 200 پست بیشتر دارن بتونن FeedBack بدن که تقلب نشه
بازم تکرار میکنم، اگر به امتیازی که به شما داده شده اعتراض دارید :
کنار هر امتیاز یه دکمههست:![]()
![]()
روش کلیک میکنید و دلیل اعتراضتون رو مینوسید و ارسال میکنید. علت اعتراض رو توی 2 یا 3 خط بنوسید. گزارشهایی که دلیل قید شده براشون عبارت هایی مثل "امتیاز الکی" "دروغ" "بیخودی" باشه، رسیدگی نمیکنم.
از طرف دیگه، نامه 20-30 خطی هم ننویسید چون نمیخونم.
اگه دلیل اعتراض تون قانع کننده باشه، امتیاز داده شده حذف میشه.
یک امتیاز رو 10 باز گزارش نکنید! یک بار که ریپورت بشه به دست من میرسه و من چک میکنم. اگه میبینید پاک نشده، چند تا دلیل ممکنه داشته باشه :
1- توضیحتون کامل نبوده
2- دلیلی که آوردین قانع کننده نبوده.
3- توضیحتون بیش از جد طولانی بوده.
هر گزارش نهایتا 48 ساعت طول میکشه تا بررسی و اقدام بشه. اگه دیدید امتیازی که گزارش کردین بعد از این مدت پاک نشده، میتونین پی ام بدین برای بررسی بیشتر. پی ام های مربوط به "امتیاز بازارچه" رو فقط وقتی بررسی میکنم که اون امتیاز قبلش گزارش شده باشه. یعنی اگه فقط پی ام بدین، کاری انجام نمیشه.
در ضمن، امتیاز های منفی که بدون انحام معامله داده میشه، حذف میشه. پس به دلایلی مثل "سرکار گذاشتن " و " دخالت ... " و ... به کسی امتیاز منفی ندید.
و نکته آخر که فکر میکنم دیگه اکثر شما میدونین اینه که ، روزی 10 تا پست هم تو این تاپیک بزنید، تا وقتی که گزارش امتیاز به دست من نرسه، اون امتیاز بررسی و حذف نمیشه.
لطفا این توضیحات را در پست اول تاپیک درج بفرمایید.
ا سلام خسته نباشید
با سلام خدمت مدیران محترم
اقا بنده جنسو 1 ماه پیش فروختم
عکسم گرفته بودم
جنسو دست دو خریدم
همونجورم فروختم
ایشون الان دبه کرده و پول میخواد جنسم برگشت نداد
هر چی گفتم برگشت نداد
الان بعد یه ماه طلب پول کرده باز امتیاز منفی داده تهدید کرده تورو خدا رسیدگی شود
من ابرو دارم
تورو خدا کمک کنید الان هیچکی جنس از من نمیگیره هر کاری کردم امتیاز منفی پاک نشد
http://forum.persiantools.com/itrade...79527&u=233246
به خدا به قران من همون تبلتی که از دوستم خریدمنمایش مشخصات: foad112 - PersianTools Forums
از ایشون برای فروش گزاشتم به خدا همونجوری که خریدم
از همه جاشم عکس گرفتم تو تاپیک هست ببین بعدم اینکه
بعدم تبلت سالمه کار میکنه خودشم میگه
بعدم گفتم یه ماه پیش بده نمیده میگم بکارم میاد فقط پولو یکم پس بده
بخدا 620 خریدم 450 فروختم خدایشش
ایشون میدونن بنده تاپیک فروش تبلت دارم
تورو خون چربی دارن خواهش میکن شما برو ببین کسی از من ناراضی بود جون هر کی که دوست دارین کمکم کنید تورو خدا تورو قران
من نه اشنایی دارم نه کسی خواهش میکنم
ایشون زبون چربی دارن من ندارم
منم امیدم بخداست خدا جای حق نشسته
در ضمن خوده مدیران امتیاز منو پاک کردن خودشون گفتن که عکس گزاشتین دیگه دلیل نداره ایشون به مدیران هم تهمت زدن
چند پست بلاتر نوشتن که
با توجه به اینکه یا ایشان از طریق رفاقت با یکی از کدیران اقدام به حذف امتیاز خود کرده اند و یا اینکه ایشان با دروغگویی ، امتیاز منفی بنده را ریپورت بی خود داده اند، و با توجه به اینکه ایشان به بنده امتیاز منفی بی خود و تهمت ناروا زده اند، درخواست رسیدگی سریع را دارم.
خدا شاهده بنده نه اشنایی دارم نه پارتی بازی کردم
در ضمن بنده کی پول خواستم ؟ تمام پ.خ ها مشخص هست و فقط گفتم پولی که گرفتید با توجه به خلاف گفته ها بودن، راضی نیستم . جواب دادند همونطور که خریدم فروختم ! (دلیلی بسیار قانع کننده ! ) بنده هم فقط به یک امتیاز منفی قناعت کردم و کل بحث را خاتمه دادم تا زمانی که امتیاز منفی گرفتم و وقتی به پروفایل امتیاز دهنده مراجعه کردم، دیدم امتیاز بنده را هم حذف کرده است.
آیا امتیاز منفی تهدید است ؟ که بنده برای گرفتن پول با دادن امتیاز منفی که حق ایشان است، اقدام به تهدید ایشان کرده باشم ؟
یعنی الان اشک در چشم همه جمع شده است که این شخص مورد ظلم قرار گرفته ، چند ماه قبل جنس را 610 (در اسکرین شات های پ.خ ایشان به بنده 710 گفته بودند ! اما در پست تاپیک مربوطه 610 گفته اند، ماشالله به حافظه ) خریده اند و تحت ظلم الان به دلیل فشار زیاد بنده، بسیاز زیر قیمت فروخته اند؟ مشخصا جنس را کوبیده اند زمین، لاشه تعمیر شده را در اوج صداقت و آبرو در اختیار بنده قرار داده اند
در پ.خ ها با PILOT عزیز و همینطور همینجا اعلام می کنم که بنده پولی نمی خواهم و نخواهم خواست . بنده فقط به دلیل خلاف ایشان در معامله، به ایشان امتیاز منفی دادم و بس. ایشان از امتیاز منفی سو استفاده کردند و به بنده امتیاز منفی دادندو امتیاز به حق خود را حذف کردند و تهمت دروغگویی به بنده زدند، کل چیزی که می خواهم این هست که بر اساس قانون گفته شده برای سو استفاده از امتیاز برخورد لازم انجام شود و به طور حتم پیگیر این موضوع خواهم بود و اگر بخش شکایات در برابر دزدی های این چنینی جمع شده، مطمئنا تنها راه باقیمانده نظارت دقیق بر همین امتیاز ها است برای جلوگیری از سو استفاده ها
بنده هم همه پ.خ هاشونو دارم بنده هم گفتم پولشونو پس میدم ولی ایشون قبول نکردن گفتم تبلتم میگیرن و مقداری پول میخوان بنده این تبلت از یکی از دوستان در همن جا خریدم به همون شکل فروختم ولی ایشون ادم بسیار بی ادبی هستن که فقط دارن توهین میکنن لطفا مدیران این ادم رو بن کنند که به همه تهمت میزنند
در ضمن بنده هیچ اشتباهی نکردم که بن بشم
ایشون بسیار بی ادب هستن که تهمت دزدی میزنن به بنده میگن دزد لطفا پیگیری بشه
اصلا این بحث ولش کنبنده محددا اینجا هم اسکرین شات بی احترامی های خودم ! و در خواست پول کردم! و تهدید کردن های ایشان! را می گذارم.
ممنون میشم اگر پ.خ باقیمانده ای هست که بنده نگذاشته ام، زحمت کشیده دور درخواست پول و تهدید بنده و همچنین بی احترامی های بنده خطی بکشید و آنرا ضمیمه بفرمایید.
بخش شکایات جمع شده و اینجا بخش شکایت نیست . بنده هم قید شکایت و مواردی مثل آنرا زده ام. اینجا بخش بحث در مورد امتیاز ها هست و تاکید بنده بر عملکرد مدیریت هست که به چه اجازه ای امتیاز منفی به این وضوح که هیچ کس نمی تواند حق ایشان بودنش را رد کند حذف شده ؟ و چرا در برابر امتیاز منفی بی دلیل ایشان به بنده ، هنوز هیچ برخوردی با ایشان نشده ؟
سلام و خسته نباشید
کاربر گرامی modj.ir بذارید کل داستانو براتون بگم:
بنده قبلا یک سری سکه نقره ی قدیمی گذاشته بودم برای فروش : http://forum.persiantools.com/t404549.html بعد از یه مدتی کاربر محترم نمایش مشخصات: gharibehtarin - PersianTools Forums به من پیشنهاد داد تا سکه هامو با این تبلت عوض کنم :http://forum.persiantools.com/t401453.html اما من زیاد از تبلتش خوشم نیومد عوضش از تبلت های حسین اقا خوشم اومد و چون دیدم خواسته تبلتشو با اون تبلت عوض کنه منم سکه هامو تعویض کردم و بلافاصله که تبلت دستم رسید با یکی از تبلتای حسین اقا تعویض کردم.
کل ماجرا همین بود حالا امیدوارم مشکلتون حل شه.
یا علی
سلام و خسته نباشید
کاربر گرامی modj.ir بذارید کل داستانو براتون بگم:
بنده قبلا یک سری سکه نقره ی قدیمی گذاشته بودم برای فروش : http://forum.persiantools.com/t404549.html بعد از یه مدتی کاربر محترم نمایش مشخصات: gharibehtarin - PersianTools Forums به من پیشنهاد داد تا سکه هامو با این تبلت عوض کنم :http://forum.persiantools.com/t401453.html اما من زیاد از تبلتش خوشم نیومد عوضش از تبلت های حسین اقا خوشم اومد و چون دیدم خواسته تبلتشو با اون تبلت عوض کنه منم سکه هامو تعویض کردم و بلافاصله که تبلت دستم رسید با یکی از تبلتای حسین اقا تعویض کردم.
کل ماجرا همین بود حالا امیدوارم مشکلتون حل شه.
یا علی
به چه دلیل امتیاز منفی ایشون پاک شده هشت؟؟سلام برادر، حرف شما متین، اما دلیل نمیشه که وقتی برای جنس خلاف گفته ها تحویل گرفته شده، امتیاز منفی دادم، امتیاز حذف و بنده به جرم دروغگویی امتیاز بگیرم ! و مجددا اینکارشان تکرار شود !
برای بنده مشکل خاصی باقی نمانده جز اینکه منتظر برخورد مناسب هستم . ممنون