• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگو در مورد سیستم امتیاز دهی به فعالان بازارچه

coopunzero

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
اگر سه بار قرار گذاشتن و پیچوندن رو بزاریم لج بازی!
بله لج بازی کردم! ایشون دوبار منو کشوندن سرقرار و یه بار که گفتن رفتن کرج!(در غرب تهران قرارگذاشتیم)
یه بارم که تو برج بهار (مرکز شهر) اگر یادشون باشه گفتن مودم رو آوردی!!! من خریدار بودم ایشون یادشون نبود!
فید بک نداره؟ مارو سردوندن تا مودم در دیماه گرون شد! چون نام بردن لازم دونستم پاسخ عمومی بدم

بازم خوبه همون اول گفتم شناسه نداره مودم ولی شما اصرار کردید که با شناسه میخواستی به خاطر همینم طول کشید دوست عزیز
در هر صورت شما قوانین رو زیر پا گذاشتید و بی دلیل امتیاز منفی دادید و کار شما خلاف قوانین هستش

sh_b_e_1365

Registered User
لایک‌ها
257
به بنده این دلال یه بار منفی داد شواهد و قراین رو تقدیم مدیریت سایت کردم و از طریق ریپورت اعلام کردم و منفی پاک شد الان دوباره منفی داده
این طرف دلال و برای دلال بازیش داره یوزر قدیمی من که از اول سایت همراهش بودم رو خراب می کنه لطفا منفی رو پاک کنید یه راهی بزارید که طرف نتونه دوباره منفی بده بار اول داد پاک کردید الان دوباره داده پس می تونه بار سوم هم بده
متشکرم

sh_b_e_1365

Registered User
لایک‌ها
257
به بنده این دلال یه بار منفی داد شواهد و قراین رو تقدیم مدیریت سایت کردم و از طریق ریپورت اعلام کردم و منفی پاک شد الان دوباره منفی داده
این طرف دلال و برای دلال بازیش داره یوزر قدیمی من که از اول سایت همراهش بودم رو خراب می کنه لطفا منفی رو پاک کنید یه راهی بزارید که طرف نتونه دوباره منفی بده بار اول داد پاک کردید الان دوباره داده پس می تونه بار سوم هم بده
متشکرم

بازم این اقا منفی داد سومین منفی که به من داده دوتا منفی قبلی رو منت گذاشتید پاک کردید باز منفی میده لطفا کاری کنید نتونه منفی بده
لطفا این منفی رو هم پاک کنید
اعصابمون رو ریخته بهم این مردک،تو دو هفته 3 تا منفی داده که دوتاش رو پاک کردید،این مسخره اس واسه یه معامله سالم که انجام شده به دلبخواه طرف می تونه 3 تا امتیاز منفی بده،این سیستم اشکال داره بدبختی اینه که تا منفی میزنه سریع ثبت میشه اما امتیاز مثبت این همه می گیری یه ماه طول میکشه اعمال شه
لطفا کاری کنید که به این وضع کار آدم زیر سوال نره از 2006 که این دلال های اینترنتی اسم اینترنت رو نشنیده بودن من با این سایت بودم این حق من نیست این همه معامله که بعضا میلیونی هستن به خاطر یه دلال ایسام که این همه ناراضی ممتنع داره خراب شه،اعصابم 2 هفته بهم ریخته این همه زحمت برای سالم نگه داشتن یکی از یوزر های قدیمی داره بی خودی خراب میشه چون طرف صبح بلند میشه منفی می ده حال می کنه منفی بده میده کسی هم نیست بگه عمو قبلی ها رو ما پاک کردیم پس نمی تونی دوباره منفی بدی
لطفا این منفی رو پاک کنید مثل دوتای قبلی و نذارید باز منفی بده چون تا 100 دفعه دیگه مثل همین دفعات می تونه بده و اعصاب و روان ما رو می ریزه به هم دیگه ادم دست و دلش نمی ره بیاد تو سایت

Last edited:

دکتردیتا

Registered User
لایک‌ها
1
مديران عزيز من براي اين اقا منفي گذاشتم چون سر كار گذاشته همرو چون قيمت دلخواهش نبوده زد زير حرفش دوباره صبح گفت ميفروشم

فقط خواهشا شما هم نزنيد زير امتياز ما.. چون خودشم همونطوريكه قانون گذاشته هر كي قيمت داد و نخريد منفي ميده من هم منفي رو گذاشتم براش

http://forum.persiantools.com/t482305.html

night_moon

Registered User
لایک‌ها
18
مديران عزيز من براي اين اقا منفي گذاشتم چون سر كار گذاشته همرو چون قيمت دلخواهش نبوده زد زير حرفش دوباره صبح گفت ميفروشم

فقط خواهشا شما هم نزنيد زير امتياز ما.. چون خودشم همونطوريكه قانون گذاشته هر كي قيمت داد و نخريد منفي ميده من هم منفي رو گذاشتم براش

بیخود دست پیش نگیر و جو رو بهم نریز

از مدیران خواهشمندم تاپیک رو بخونن

بنده یک گوشی سالم رو مزایده گذاشتم بعد متوجه شدم که وقتی لز از تعمیرگاه اوردم (بدلیلی که تو تاپیکم اعلام کردم ) درب پشت دو تا خارش شکسته اولا که باید مشکلم رو با اون تعمیر کاره حل میکردم و خسارت میگرفتم دوما نمیتوستم که گوشی رو بدونه اینکه به خریدار اعلام کنم بفروشم برای همین گفتم تا تکلیفم با تعمیرکاره روشن بشه مزایده متوقف بشه
لطفا تاپیک رو کامل بخونید متوجه میشید
در ضمن ایشون اصلا رو قوانین مزایده پیشنهاد ندادن گام 10 تومن هست و ایشون 382 پیشنهاد دادن و ساعت مزایده هم تمام شده بوده ( ساعت 12 دیشب بوده ) اگه کسی مدعی سر کار فتن باشه دیگرانن نه ایشون پس اصلا ایشون خودشون خطاکارن
ممنون

در ضمن کسی که امتیاز الکی بده طبق قوانین...

فایل های ضمیمه

• Untitled.png
    Untitled.png
    253 KB · نمایش ها: 53

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939

بنده یک گوشی سالم رو مزایده گذاشتم بعد متوجه شدم که وقتی لز از تعمیرگاه اوردم (بدلیلی که تو تاپیکم اعلام کردم ) درب پشت دو تا خارش شکسته اولا که باید مشکلم رو با اون تعمیر کاره حل میکردم و خسارت میگرفتم دوما نمیتوستم که گوشی رو بدونه اینکه به خریدار اعلام کنم بفروشم برای همین گفتم تا تکلیفم با تعمیرکاره روشن بشه مزایده متوقف بشه
در ضمن ایشون اصلا رو قوانین مزایده پیشنهاد ندادن گام 10 تومن هست و ایشون 382 پیشنهاد دادن و ساعت مزایده هم تمام شده بوده ( ساعت 12 دیشب بوده ) اگه کسی مدعی سر کار فتن باشه دیگرانن نه ایشون پس اصلا ایشون خودشون خطاکارن
ممنون

براساس قوانین فروشنده به هر قیمتی که بخواد میتونه جنسشو بفروشه و اختیار جنسشو داره و خریدار مختاره که بخره یا نخره
همینطور تو قوانین اومده که تا زمانی که معامله ای انجام نشده هیچکدوم از طرفین نمیتونن امتیاز مثبت یا منفی بدن ، بنابراین نه فروشنده اجازه داره که هر كس قيمت داد و نخريد منفي بده و نه خریدار این اجازه رو داره که درصورت منصرف شدن فروشنده (قبل از انجام معامله ) امتیاز منفی بده
موفق باشید

دکتردیتا

Registered User
لایک‌ها
1

ممنون

در ضمن کسی که امتیاز الکی بده طبق قوانین...
تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده

.
پس چطوريه تو خودت منفي ميخواستي بدي به كسي كه قيمت بده و نخره؟؟؟

بعدم اين اقا ميثم كه ميگه خوب پس اسم مزايده چيه گزاشته رو تاپيك؟؟؟؟؟؟ به نظره شما زرنگي نيستش كه بعدش اومده ديده كسي 600 قيمت نداده زده زيرش؟؟؟

همون شب ميگفتي اقايوني كه تو مزايده شركت كردن اين خاره پشتش شكسته من اينطوري ميدمو هر كس ميخواد بياد هر كس نميخاد نياد

چطوريه 12.6 ديقه از تعميركاره گرفته اوردي ديدي خارش شكسته؟؟؟؟يا همونو ميتونستي مثلا ساعت 6-7 عصرم بگي؟؟؟

در اخرم پس قبول داري كه مزايده صحيح بوده ديگه تو زدي زيرش....

night_moon

Registered User
لایک‌ها
18

براساس قوانین فروشنده به هر قیمتی که بخواد میتونه جنسشو بفروشه و اختیار جنسشو داره و خریدار مختاره که بخره یا نخره
همینطور تو قوانین اومده که تا زمانی که معامله ای انجام نشده هیچکدوم از طرفین نمیتونن امتیاز مثبت یا منفی بدن ، بنابراین نه فروشنده اجازه داره که هر كس قيمت داد و نخريد منفي بده و نه خریدار این اجازه رو داره که درصورت منصرف شدن فروشنده (قبل از انجام معامله ) امتیاز منفی بده
موفق باشید

حرف شما کاملا متین ولی قوانین مزایده یچیز دیگست
بر اساس اون کسی پیشنهاد قیمت میده و تایید بشه از طرف فروشنده و ایشون سرباز بزه میتونه نمره منفی بده و هم چنین برعکس
اما داستان ما یه چیز دیگست ا، مزایده من دلیل داشت حذف شد و همچنین ایشون خارج از زمان مزایده و قیمت خلاف بر قوانین مزایده دادند و در اصل حقی اینکه نمره منفی بدن رو ندارن

night_moon

Registered User
لایک‌ها
18
.
پس چطوريه تو خودت منفي ميخواستي بدي به كسي كه قيمت بده و نخره؟؟؟

بعدم اين اقا ميثم كه ميگه خوب پس اسم مزايده چيه گزاشته رو تاپيك؟؟؟؟؟؟ به نظره شما زرنگي نيستش كه بعدش اومده ديده كسي 600 قيمت نداده زده زيرش؟؟؟

همون شب ميگفتي اقايوني كه تو مزايده شركت كردن اين خاره پشتش شكسته من اينطوري ميدمو هر كس ميخواد بياد هر كس نميخاد نياد

چطوريه 12.6 ديقه از تعميركاره گرفته اوردي ديدي خارش شكسته؟؟؟؟يا همونو ميتونستي مثلا ساعت 6-7 عصرم بگي؟؟؟

در اخرم پس قبول داري كه مزايده صحيح بوده ديگه تو زدي زيرش....

اولا اگه من زدم زیرش شما نمیتونی مدعی باشی چون خارج از زمان مزایده بوده پیشنهادت و هم چنین خارج از گام مزایده پس شما لطفا دیگه ادامه نده مدیران خودشون پیگیری میکنن

دوما من دلیلم رو تو تاپیک نوشتم وقتی من از تعمیرگاه گرفتم متوجه نشده بودم که شکس و فرداش فهمیدم و رفتم سراغ تعمیرکاره و اینو تو تاپیک و همینجا هم گفتم مهم نیست واسم که شما باور کنی یا نکنی شما بذار من زرنگم عزیزه من

جالبه شما کلا قوانین زیر پا گذاشتی مدعی هم هستی

night_moon

Registered User
لایک‌ها
18
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sh_b_e_1365

Registered User
لایک‌ها
257
4 مین منفی این دزد به بنده که 3 تای قبلیش رو پاک کردید
از رو هم نمیره الان زده کالای معیوب،دفعه قبل زد سینی،دفعه قبل ترش زد پرینتر مشکل دار،این مردک مشکل داره،لطفا این منفی رو هم پاک کنید
با تشکر

night_moon

Registered User
لایک‌ها
18
اولا اگه من زدم زیرش شما نمیتونی مدعی باشی چون خارج از زمان مزایده بوده پیشنهادت و هم چنین خارج از گام مزایده پس شما لطفا دیگه ادامه نده مدیران خودشون پیگیری میکنن

دوما من دلیلم رو تو تاپیک نوشتم وقتی من از تعمیرگاه گرفتم متوجه نشده بودم که شکس و فرداش فهمیدم و رفتم سراغ تعمیرکاره و اینو تو تاپیک و همینجا هم گفتم مهم نیست واسم که شما باور کنی یا نکنی شما بذار من زرنگم عزیزه من

جالبه شما کلا قوانین زیر پا گذاشتی مدعی هم هستی

جواب ما چی شد:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Last edited:

k2.KaMi

Registered User
لایک‌ها
146
سلام بنده به این کاربر امتیاز منفی داده بودم behnam es
حالا نمیدونم چجوری امتیاز منفیشونو پاک کردن ... ایشون اینجا درخواست هم ندادن لطفا امتیاز منفیشونو پاک نکنید ایشون هارد خراب وناقص برا من فرستادن و بیش از دو ماه هم بنده رو علاف کردن تاپیک شکایت هم تنظیم شده در حال بررسی هست.
تشکر...

sh_b_e_1365

Registered User
لایک‌ها
257
6 مین منفی این مردک روانی،5 تا رو پاک کردید باز منفی میده،به خدا سادیسم داره
اون داره تو ایسام دزدی و دلالی می کنه اصلا این اکانتش براش مهم نیست واسه همین مثل روانی ها داره منفی می ده تو این دو هفته خواهشن یه کار کنید نتونه منفی بده و این منفی رو هم پاک کنید سپاسگزارم

David Zheng Zhi

Registered User
لایک‌ها
106
نیست همه چیزه سایتتون رو به راهه شما فقط رو همین امتیازای بی خاصیت تمرکز کنید .....

بالا