به بنده این دلال یه بار منفی داد شواهد و قراین رو تقدیم مدیریت سایت کردم و از طریق ریپورت اعلام کردم و منفی پاک شد الان دوباره منفی داده
این طرف دلال و برای دلال بازیش داره یوزر قدیمی من که از اول سایت همراهش بودم رو خراب می کنه لطفا منفی رو پاک کنید یه راهی بزارید که طرف نتونه دوباره منفی بده بار اول داد پاک کردید الان دوباره داده پس می تونه بار سوم هم بده
متشکرم
بازم این اقا منفی داد سومین منفی که به من داده دوتا منفی قبلی رو منت گذاشتید پاک کردید باز منفی میده لطفا کاری کنید نتونه منفی بده
لطفا این منفی رو هم پاک کنید
اعصابمون رو ریخته بهم این مردک،تو دو هفته 3 تا منفی داده که دوتاش رو پاک کردید،این مسخره اس واسه یه معامله سالم که انجام شده به دلبخواه طرف می تونه 3 تا امتیاز منفی بده،این سیستم اشکال داره بدبختی اینه که تا منفی میزنه سریع ثبت میشه اما امتیاز مثبت این همه می گیری یه ماه طول میکشه اعمال شه
لطفا کاری کنید که به این وضع کار آدم زیر سوال نره از 2006 که این دلال های اینترنتی اسم اینترنت رو نشنیده بودن من با این سایت بودم این حق من نیست این همه معامله که بعضا میلیونی هستن به خاطر یه دلال ایسام که این همه ناراضی ممتنع داره خراب شه،اعصابم 2 هفته بهم ریخته این همه زحمت برای سالم نگه داشتن یکی از یوزر های قدیمی داره بی خودی خراب میشه چون طرف صبح بلند میشه منفی می ده حال می کنه منفی بده میده کسی هم نیست بگه عمو قبلی ها رو ما پاک کردیم پس نمی تونی دوباره منفی بدی
لطفا این منفی رو پاک کنید مثل دوتای قبلی و نذارید باز منفی بده چون تا 100 دفعه دیگه مثل همین دفعات می تونه بده و اعصاب و روان ما رو می ریزه به هم دیگه ادم دست و دلش نمی ره بیاد تو سایت