• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگو در مورد سیستم امتیاز دهی به فعالان بازارچه

David Zheng Zhi

Registered User
لایک‌ها
106
کسی قرار نی بیاد به تایپک شکایتا برسه؟!!!!! صاحب اینجا کیه؟!!!!!!

فقط بلدین بن کنین؟!! اگه دم از قانون میزنین لاقل همشو اجرا کنید اه اه اه

rmvb

Registered User
لایک‌ها
181
1 ماه شده :|

هنوز به درخواست بنده رسیدگی نشده

Ali.9

Registered User
لایک‌ها
58
جمع کنین سایتو راحت تر نیستین؟

ایشون یه کاربری هستن مریض و بیمار ، عزیزه من پرشین تولز اونقدر هم بیکار نیست که بیاد به توهمات تو رسیدگی کنه مثل آدم درخواست میدن و پرشین تولز هم میزاره تو لیست بهش رسیدگی کنه ، ایشون از من یه ادوکلن خریداری کردن و من هم قبل از ارسال بهشون چندبار گفتم که منظور از جنس اورجینال اونی نیست که به قیمت بالای 400 تومن تو بازار میفروشن ، عملا کسی که یکمی فکر داشته باشه و به این قضیه فک کنه میفهمه که این معامله که یه جنس 400 تومنی رو 60 تومن بدی غیر ممکنه ، من این موضوع رو چندبار گوشزد شدم به ایشون و ایشون هم اوکی گفتن و جنس رو فرستادم ، حتی هزینه ارسال رو از ایشون نگرفتم که جنس رو سالم بودنش رو بررسی کنن و بعد هزینه ارسال رو بریزن ولی ایشون با نهایت بی شرمی و بی حیا بودنشون بعد از دو ماه و چند روز اومدن میگن جنس فیک به ما دادی ! ایشون حتی اگر از محصول ناراضی بودن چرا همون روز اول نگفتن ؟ ایشون حد بی شرمی رو گذروندن و به من چندین بار پیام دادن که من خسارت میخوام و ... عزیز من اینجا مرکز خیریه نیست که ما یک جنسی رو بفروشیم بعد دو ماه بیای بگی نمیخوایم و خسارت بده ، بازم من گفتم خسارتی نمیدم چون محصولاتمون کاملا بی مورد بوده و اشکالی نداشته ولی بخاطر اینکه راضی باشی و پشت ما صفحه نزاری میتونم اجناسی که دارم یا تخصصی که از دستم میاد رو برات انجام بدم که ایشون فقط قصدشون از لوگین کردن تو پرشین تولز توهین به من و مدیران و شعور کاربرای پرشین تولز هستش و اینکه بیان وقت فراغتشون امتیاز منفی بدن و همه جا صفحه بزارن و امضاشونو کلاه برداری بنویسن .

materam

Registered User
لایک‌ها
51
ایشون یه کاربری هستن مریض و بیمار ، عزیزه من پرشین تولز اونقدر هم بیکار نیست که بیاد به توهمات تو رسیدگی کنه مثل آدم درخواست میدن و پرشین تولز هم میزاره تو لیست بهش رسیدگی کنه ، ایشون از من یه ادوکلن خریداری کردن و من هم قبل از ارسال بهشون چندبار گفتم که منظور از جنس اورجینال اونی نیست که به قیمت بالای 400 تومن تو بازار میفروشن ، عملا کسی که یکمی فکر داشته باشه و به این قضیه فک کنه میفهمه که این معامله که یه جنس 400 تومنی رو 60 تومن بدی غیر ممکنه ، من این موضوع رو چندبار گوشزد شدم به ایشون و ایشون هم اوکی گفتن و جنس رو فرستادم ، حتی هزینه ارسال رو از ایشون نگرفتم که جنس رو سالم بودنش رو بررسی کنن و بعد هزینه ارسال رو بریزن ولی ایشون با نهایت بی شرمی و بی حیا بودنشون بعد از دو ماه و چند روز اومدن میگن جنس فیک به ما دادی ! ایشون حتی اگر از محصول ناراضی بودن چرا همون روز اول نگفتن ؟ ایشون حد بی شرمی رو گذروندن و به من چندین بار پیام دادن که من خسارت میخوام و ... عزیز من اینجا مرکز خیریه نیست که ما یک جنسی رو بفروشیم بعد دو ماه بیای بگی نمیخوایم و خسارت بده ، بازم من گفتم خسارتی نمیدم چون محصولاتمون کاملا بی مورد بوده و اشکالی نداشته ولی بخاطر اینکه راضی باشی و پشت ما صفحه نزاری میتونم اجناسی که دارم یا تخصصی که از دستم میاد رو برات انجام بدم که ایشون فقط قصدشون از لوگین کردن تو پرشین تولز توهین به من و مدیران و شعور کاربرای پرشین تولز هستش و اینکه بیان وقت فراغتشون امتیاز منفی بدن و همه جا صفحه بزارن و امضاشونو کلاه برداری بنویسن .
پرشین تولز از دست کلاهبردارهایی مثل تو پاک بشه خیلی هم خوبه! میخواستی بازم کلاهبرداری کنی جلوتو گرفتم و بهت امتیاز منفی دادم. ناراحت بودی میرفتی کلمه اورجینال رو پاک میکردی
هر وقت جواب کاربر lvl3hdi رو دادی بیا در مورد من حرف بزن
هزینه ارسال رو هم نگرفتی؟ دروغ حناق نیست که!
اینجا هم جاش شکایت نیست فقط میخوام بدونن امتیازهای منفی که داری میدی رو سر فروختن جنس قلابی به من دادی تا پاکش کنن وگرنه مثل تو نیستم که معلوم نیست چجوری امتیازهای منفیت رو پاک میکنی!
مریض و بیمار هم خودتی و ...!
14.jpg

Ali.9

Registered User
لایک‌ها
58
پرشین تولز از دست کلاهبردارهایی مثل تو پاک بشه خیلی هم خوبه! میخواستی بازم کلاهبرداری کنی جلوتو گرفتم و بهت امتیاز منفی دادم. ناراحت بودی میرفتی کلمه اورجینال رو پاک میکردی
هر وقت جواب کاربر lvl3hdi رو دادی بیا در مورد من حرف بزن
هزینه ارسال رو هم نگرفتی؟ دروغ حناق نیست که!
اینجا هم جاش شکایت نیست فقط میخوام بدونن امتیازهای منفی که داری میدی رو سر فروختن جنس قلابی به من دادی تا پاکش کنن وگرنه مثل تو نیستم که معلوم نیست چجوری امتیازهای منفیت رو پاک میکنی!
مریض و بیمار هم خودتی و ...!
مشاهده پیوست 458832

اون کاربر هم وضعیتش عینه تو بود جنس 400 تومنی رو میخواست 60 تومن بخره که بعد اینکه بررسی کرد دید چندبرابر پولی که داده ارزش داره از برگشت کالا منصرف شد ، این پیام هارو هم نشون میدی جون آدم مریضی هستی ، اونقدر التماس کردی واسه خسارت که منم تنها راه اینکه راضی باشی و دست از صفحه گذاشتن برداری گفتم میتونم جبران کنم ولی نه طوریکه محصولی که بی مورد هست رو پس بگیرم و ضرر کنم . من دیگه با آدم مریضی مثل شما کاری ندارم و جوابتون رو هم نمیدم هیچ جای دنیا آدم "مریضی" مثل شمارو هم به عنوان "مشتری" برخورد نمیکنن که به کارش رسیدگی کنن ، و از مدیران این انجمن هم تقاضا دارم به مورد ایشون که فقط از لاگین کردن تو پرشین تولز ، تخریب و توهین رو میدونه رسیدگی کنن .

peyman_mob

Registered User
لایک‌ها
111
لطفا امتیاز منفی بنده هم پاک بشه.هم ریپورت کردم و هم با اونی که امتیاز منفی داده صحبت کردم و میتونید از خودش هم بپرسید.خودش هم مثل اینکه به دو تا مدیر پیغام خصوصی داده

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
من امتیاز رو ریپورت دادم ولی خواهشا فقط امتیاز های الکی رو پاک نکنید بلکه با کسایی که میخوان ازش به عنوان تحدید و ارعاب و باج گرفتان هم استفاده کنن هم برخورد کنید! مثال:
http://forum.persiantools.com/itrader_detail.php?ir=76155&u=9637

الان این اقا برای چی به من امتیاز منفی داده؟ همون روز اول به این اقا گفتم پول ارسالش چی میشه و حالا مدعی هستن من سرکار گذاشتم و تحدید میکنن منو که مثلا یه چیزی تو معامله تخفیف بگیرن یا منو تحت فشار بزارن برای کاری که نباید انجام بدم! 100 بار گفتید که امتیاز منفی و مثبت برای معاملات انجام شده است نه معاملات نافرجام و کنسل شده ولی هنوزم این اقایون دارن از این ماجرا سو استفاده میکنن!در ضمن در تکمیل صحبتام اینم مدرک از چرند گویی و دروغگویی این اقا که خودشون اول گفتن هزینه مهمه و زمان مهم نیست و هر چی من بگم اوکیه:

بعضیا راه تحت فشار گرفتن یوزر های با سابقه رو یاد گرفتن و متاسفانه شما برخورد هم نمیکنید!

Last edited:

/AMIN\

Registered User
لایک‌ها
47
سلام.
مثل سایت ایسام میشه یکی از مورد اطمینان ترین افراد یا مدیران فروم وسط معامله باشه .
یه نفر رو خود سایت معرفی کنه .
خریدار پول رو به حساب فرد مورد اطمینان سایت بفرسته فروشنده کالا رو بفرسته و بعد از فرد مورد اطمینان پولش رو دریافت کنه .

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
بنظر من بهتره هر امتیازی که داده میشه با تاپیک مربوطه و یا ارایه دلیل باشه و بعد از تایید مدیر مربوطه ثبت بشه
اینجوری هم امتیاز الکی ثبت نمیشه و هم امتیاز منفی بی دلیل ثبت نمیشه

/AMIN\

Registered User
لایک‌ها
47
سلام.
مثل سایت ایسام میشه یکی از مورد اطمینان ترین افراد یا مدیران فروم وسط معامله باشه .
یه نفر رو خود سایت معرفی کنه .
خریدار پول رو به حساب فرد مورد اطمینان سایت بفرسته فروشنده کالا رو بفرسته و بعد از فرد مورد اطمینان پولش رو دریافت کنه .

از مدیران کسی جواب نمیده ؟

Alex Fera

Registered User
لایک‌ها
127
سلام،یکی از دوستان میخواست و ادعا میکرد که میخواد از من یه دستگاهی رو بخره(PS3)
کلی هم از من مدرک و چیز میز خواست،ولی بعد از دو روز سر دوئندن من و یه ساعت دیگه میریزیم یه ساعت دیگه میریزم هیچ اثری ازش نبود و گوشی هم اشغال هستش 24 ساعته!!!!!!
من هم طبق عرف و به دلیل سرکار گذاشتن من یه امتیاز منفی به ایشون دادم.................
ایشون هم حالا به من امتیاز منفی دادن............
از مدیران درخواست میکنم اگه میتونن و طبق قوانین هستش،حد المقدور امتیاز منفی من پاک بشه تا برای دوستان شک و شبهه ای به وجود نیاد.................

mahsamahsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در جواب آن آقایی که از شهرستان نور در مورد اونیک فراز گفته بود که کلاهبرداری کردند در اینجا به کل دوستان به عرض میریسانم که خوده فروشنده شهرستان نور بنام فروشگاه کامپیوتری حافظ با مدیریت آقای نائیج به شماره تلفن 01226220913 بزگترین کلاهبردار شهرستان مازندران شهر نور بوده تا آنجائیکه ما میدانیم و تحقیق کرده ایم شرکت اونیک فراز یکی از بزرگترین شرکتهای ایرانی است که فقط در ایران 300 شاید هم بیشتر از اینها نماینده دارد آقای فروشگاه کامپیوتر حافظ شهرستان نور شما وقتی سواد نصب برنامه را ندارید لطفا برچسب کلاهبرداری به این شرکت بزرگ را نزنید مردم به شما می خندن !!!!!!!!!!!!
شما بنگاه معاملاتی مسکن دارید دیگه لزومی ندارد که در مورد عدم نصب این برنامه حرف بزنید وقتی علم شما کم است گناه آن شرکت چیست ؟؟؟؟؟؟؟
من از این شرکت کاملا راضی هستم چون از شب تا صبح جوابگوی تلفنها بوده وهستند ما تا آنجائیکه متوجه شدیم شما سر شرکت اونیک فراز کلاه گذاشته اید چون پوا نرم افزارهای که این شرکت به شما داده آنهم با 50 درصد سود شما حتی پول آنها رو هم نداده اید پس کلاهبردار شما هستید نه آن شرکت محترم .

dvdforoosh1

Registered User
لایک‌ها
32
سلام

کاربر BaziStop به بنده امتیاز الکی داده. بنده از ایشون خرید کردم ناراضی بودم و امتیاز منفی دادم و ایشون هم بدون هیچ دلیلی به بنده میان امتیاز میدن

لطفا رسیدگی کنید!!!!!!!!!!!

منتظرم

ممنون

modj.ir

Registered User
لایک‌ها
136
متاسفانه این امتیاز دادن به یکی از احمقانه ترین ابزار ها و بی استفاده ترین اونها تبدیل شده.
هنوز هیچ اطلاعی از نحوه امتیاز ها و اینکه به چه اجازه ای اونها داده یا حذف می شوند پی نبرده ام

به عنوان مثال :

بنده طی تاپیک :
http://forum.persiantools.com/t452366.html

یک عدد سیستم از کاربر مورد نظر خریداری کردم
پس از رسیدن جنس ، مطابق تصاویری که در تاپیک به وضوح گذاشتم و خریدی که طی شرایط مشخص بود، جنس کاملا با حرف های زده شده متقاوت بوده. بنده با دلیل و ادله کامل که نوشته بودم، به فروشنده امتیاز منفی دادم.
ایشان در جواب امتیاز منفی بنده، به بنده امتیاز منفی دادند !

امروز دیدم امتیاز منفی داده شده به بنده نه تنها پاک نشده، بلکه ایشان با پارتی بازی واضح اقدام به حذف امتیاز منفی خود کرده اند. بنده درخواست سریع رسیدگی به این مورد که به چه اجازه ای امتیاز منفی داده شده با مدرک به ایشان، از بخش کاربری ایشان حذف شده را دارم.

لطفا عزیزی که اون امتیاز منفی رو پاک کرده، به بنده بفرماید به چه دلیل و با چه اجازه ای امتیاز شخص خاطی پاک شده است .

مدارک :
صفحه کاربری ایشان فاقد امتیاز منفی داده شده بنده که دلیل هم واضح برایش نوشته بودم است :
نمایش مشخصات: hoseinjj - PersianTools Forums

دلایل گفته شده :
http://forum.persiantools.com/t452366-page2.html#post8171778

امتیاز منفی ایشان در بخش کابری بنده می باشد

با توجه به اینکه یا ایشان از طریق رفاقت با یکی از کدیران اقدام به حذف امتیاز خود کرده اند و یا اینکه ایشان با دروغگویی ، امتیاز منفی بنده را ریپورت بی خود داده اند، و با توجه به اینکه ایشان به بنده امتیاز منفی بی خود و تهمت ناروا زده اند، درخواست رسیدگی سریع را دارم.

جهت توضیحات تکمیلی لطفا این پست نیز مطالعه شود :

http://forum.persiantools.com/t199732-page538.html#post8197562

توضیح تکمیلی برای پست بالای بنده اینکه ایشان در آن تاپیک به وضوح با 2 نام کاربری فعالیت دارند که مدیر مربوطه نه تنها امتیاز منفی ایشان را پاک کرده ! بلکه به این مورد هم رسیدگی ننموده

بنده همچنان منتظر جوابی قانع کننده هستم، برای ehsan و Pilot عزیز لینک این پست به صورت پ.خ ارسال شد انشالله که پیگیری کنند.

Last edited:

Omid_Boy

Registered User
لایک‌ها
541
متاسفانه هیچ نظارتی بر سیستم امتیاز دهی نیست ...
کسانی که جنس معیوب به خریدار میفروشند باید امتیازشون ثبت بمونه حتی اگر از خریدار رد مال کرده باشند ....
همچنین قوانینی وضع بشه که مدیران حق دادن امتیاز منفی به کسانی که خطایی مرتکب شدند ( اعم از کلاهبرداری ، عدم توجه به اخطار های پی در پی ، بهم زدن تاپیک های خرید و فروش دیگران و دخالت در خرید و فروش دیگران و از این قبیل ) رو داشته باشند تا کاربران با توجه به امتیاز بازارچه این افراد اقدام به معامله کنند ...
به دفعات دیدم فردی از کسی کلاهبرداری میکنه و چون خریدار از ترس مقابله به مثل فروشنده بهش امتیاز منفی نمیده بازم سر خریداران بی گناه دیگه ای رو کلاه میزاره ....
در این موارد مدیران باید مستقیما وارد عمل بشند و با دادن امتیاز منفی تا بن کردن طرف احتمال کلاه برداری نفر رو به حداقل برسونند ...
امید هست که این مطلب مورد توجه مدیر ارشد سایت قرار بگیره ...

Agha_Jo0n

Registered User
لایک‌ها
2,980
متاسفانه هیچ نظارتی بر سیستم امتیاز دهی نیست ...
کسانی که جنس معیوب به خریدار میفروشند باید امتیازشون ثبت بمونه حتی اگر از خریدار رد مال کرده باشند ....
همچنین قوانینی وضع بشه که مدیران حق دادن امتیاز منفی به کسانی که خطایی مرتکب شدند ( اعم از کلاهبرداری ، عدم توجه به اخطار های پی در پی ، بهم زدن تاپیک های خرید و فروش دیگران و دخالت در خرید و فروش دیگران و از این قبیل ) رو داشته باشند تا کاربران با توجه به امتیاز بازارچه این افراد اقدام به معامله کنند ...
به دفعات دیدم فردی از کسی کلاهبرداری میکنه و چون خریدار از ترس مقابله به مثل فروشنده بهش امتیاز منفی نمیده بازم سر خریداران بی گناه دیگه ای رو کلاه میزاره ....
در این موارد مدیران باید مستقیما وارد عمل بشند و با دادن امتیاز منفی تا بن کردن طرف احتمال کلاه برداری نفر رو به حداقل برسونند ...
امید هست که این مطلب مورد توجه مدیر ارشد سایت قرار بگیره ...

تایید میشه
مخصوصا قسمت قرمز

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 4

amir.aghayi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
157
سلام.
بنده با کاربر emz1352 معامله ای کرده ام.
معاوضه ایکس باکس اسلیم ۴ گیگ بنده با آیفون ۵ ایشون.
این آقا ایکس باکس رو تحویل گرفتن از باربری اما آیفون رو برای بنده ارسال نکردن.
ابتدا به ایشون امتیاز منفی دادم با عنوان ایکس باکسم رو دزدیده .که مدیران لطف کردن امتیاز منفی ایشون رو حذف کردن و کلاه چند نفر دیگر رو هم گویا برداشته !!
وقتی دیدم امتیاز منفیم پاک شده دوباره امتیاز منفی دادم . کاربر emz1352 هم به بنده امتیاز منفی دادن با عنوان : غیر قابل اعتماد و تهمت زن و کلاهبردار
از مدیران ممنون می شم که حداقل بعد از بستن بخش رسیدگی به شکایات !! حداقل این امتیاز منفی بنده رو پاک کنند.
ممنون.
پروفایل کاربر emz1352 : نمایش مشخصات: emz1352 - PersianTools Forums

اینم عکس از رسید باربری برای تایید حرفام. البته تمامه صحبت هایی هم که در پیام خصوصی ردوبدل شده هم بر روی سی دی و هم در پیام خصوصی موجود می باشد
دانلود IMG 0032 jpg

لازم به ذکر که ایشون فامیل ها واسم های زیادی داره !! کلاه هر کسیو با یک اسمو فامیل برداشته .

vzzr

Registered User
لایک‌ها
49
سلام.
بنده با کاربر emz1352 معامله ای کرده ام.
معاوضه ایکس باکس اسلیم ۴ گیگ بنده با آیفون ۵ ایشون.
این آقا ایکس باکس رو تحویل گرفتن از باربری اما آیفون رو برای بنده ارسال نکردن.
ابتدا به ایشون امتیاز منفی دادم با عنوان ایکس باکسم رو دزدیده .که مدیران لطف کردن امتیاز منفی ایشون رو حذف کردن و کلاه چند نفر دیگر رو هم گویا برداشته !!
وقتی دیدم امتیاز منفیم پاک شده دوباره امتیاز منفی دادم . کاربر emz1352 هم به بنده امتیاm(. * منفی دادن با عنوان : غیر قابل اعتماد و تهمت زن و کلاهبردار
از مدیران ممنون می شم که حداقل بعد از بستن بخش رسیدگی به شکایات !! حداقل این امتیاز منفی بنده رو پاک کنند.
ممنون.
پروفایل کاربر emz1352 : نمایش مشخصات: emz1352 - PersianTools Forums

اینم عکس از رسید باربری برای تایید حرفام. البته تمامه صحبت هایی هم که در پیام خصوصی ردوبدل شده هم بر روی سی دی و هم در پیام خصوصی موجود می باشد
دانلود IMG 0032 jpg

لازم به ذکر که ایشون فامیل ها واسم های زیادی داره !! کلاه هر کسیو با یک اسمو فامیل برداشته .

همه قبول داریم که هر کسی باید در خرید و فروش خودش دقت کنه و فروم نمیتونه تو این مسائل مرتب بررسی و تحقیق کنه. اما اینم نمیشه که یه کلاهبردار راست راست تو فروم بگرده و دزدی کنه و هیچ کس هم نتونه کاری بکنه حتی یک امتیاز منفی!
به هر حال مسئولیتهایی متوجه مدیران فروم هست و یکی از اونها مسئولیت در قبال تصمیم اشتباهه. وقتی با بسته شدن تاپیکهای شکایت کلاهبردارها احساس امنیت کردند و حق کاربرها داره پایمال میشه بدونید یه جای کار شما مدیران هم اشتباه بوده.

جالبه وقتی من نظرمو نوشتم این یارو سه تا امتیاز منفی داشت ولی الان همش پاک شده ولی امتیاز منفی این بنده خدا که مالشم بردند سر جاشه. دستتون درد نکنه.

Last edited:

amir.aghayi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
157
امیدوارم مدیران پیگیر باشند !!

Last edited:
بالا