• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگو در مورد سیستم امتیاز دهی به فعالان بازارچه

khoodet

Registered User
لایک‌ها
62
اقا چرا نگفتيد شرط فروشنده معتبر بودن رجيسترد شدن من كه الان پول فروشنده معتبر ريختم به حساب چي كار كنم؟

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
اقا چرا نگفتيد شرط فروشنده معتبر بودن رجيسترد شدن من كه الان پول فروشنده معتبر ريختم به حساب چي كار كنم؟
دوست عزیز فقط کافیه تعداد پست هات رو به 70 برسونی اون وقت میشی رجیستر:)

mehran0152

Registered User
لایک‌ها
948
نه میتونم امضا بزارم نه به کسی امتیاز بدم!!!

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
جان 70 کجا بود الان مال من چنده؟ که هنوز تازه واردم؟
زمانی که ما اومدیم و تا قبل از تغییرات فروم...با 70 پست و باگذشت 10 روز از زمان ثبت نام رجیستر میشدیم و امتیاز میدادیم...
عجیبه که شما از 70 پست گذروندی و بیش از 10 روز هست که ثبت نام کردی
مشکل از جای دیگه ست...من نمیدونم ولی امیدوارم مشکلتون حل شه.

mehran0152

Registered User
لایک‌ها
948
مشکل همه دوستان هست. بعضی از دوستان رجیستر شده هم نمیتونن امتیاز بدن!!

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
کلا فروم از زمان تغییرات روی هواست...امکانات خیلی عالی شده ولی مشکلات بی شمار...ای کاش ظاهر فرو رو هم اینطوری نمیکردن و خیلی از دوستان ه من میشناسم ناراضی هستن ای کاش نظر سنجی در این مورد گذاشته بشه نه برای لایک و تشکر!

hnikdel

Registered User
لایک‌ها
146
سلام
من نمیدونم این 91 صفحه که دوستان مطلب مینویسند یه مدیر هست بیاد اینا رو بخونه ترتیب اثر بده یا نه !
یا نباید سیستم امتیاز بازارچه باشه یا اگر هست باید نظارت خوبی روش بشه که کسی حداقل امتیاز منفی به کسی نده.
دو نفر از کاربران این فروم به من بستانکار بودند بدیهشون رو هم تمام کمال گرفتند ولی امتیاز منفی هم به من دادند، این امتیاز منفی ها باید برداشته بشه.
جدای توهین هایی که کردند، لطفا مدیر یا مسئول امتیازات بازارچه، درخواست من رو بررسی کنه.
راستی اگر تا آخر هفته امتیاز منفی های من، بررسی نشن، منم مجبورم به اونایی که به من بیخودی امتیاز منفی دادند امتیاز منفی بدم.
منتظر پاسخ مدیران هستم.

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
درود
یکی از دوستان حواسش نبوده به من امتیاز منفی داده ( میخواسته مثبت بده درواقع )
ممنون میشم مدیران رسیدگی کنن این امتیاز منفی رو حذف کنن
با خود اون کاربر هم میتونین هماهنگ کنید ( حتی امتیاز منفی رو هم نگاه کنید از متنش مشخصه که اشتباه شده )

hnikdel

Registered User
لایک‌ها
146
درود
یکی از دوستان حواسش نبوده به من امتیاز منفی داده ( میخواسته مثبت بده درواقع )
ممنون میشم مدیران رسیدگی کنن این امتیاز منفی رو حذف کنن
با خود اون کاربر هم میتونین هماهنگ کنید ( حتی امتیاز منفی رو هم نگاه کنید از متنش مشخصه که اشتباه شده )
من تعجب میکنم که چرا پرشین تولز، یک یا چند مدیر برای رسیدگی به سیستم امتیازات قرار نمیده.
این هم از رسیدگیشون. 91 صفحه حرفیدیم یه مدیر نیومده جواب بده.

smahdis

Registered User
لایک‌ها
1,374
دوستان پرشن تولز اصلا مدیری نداره که بیاد جواب بده. این سایت به طور تصادفی در اثر انفجار بیگ بنگ به وجود اومده و اینقدر پیش رفت کرده. البته اولش یه بیت بوده اما ماشاالله هزار ماشاالله الان برای خودش گیگابایتیه... رییس مییس نداره. از این داستان نتیجه میگیرم که همه چیز تصادفی به وجود اومد.

یعنی شما الان به هر کی دلت میخواد فحش بده کسی نیست بهت گیر بده. الان هر کی کیه. تو انجمن موبایل مشاوره خرید و فروش مسکن میدن, تو انجمن بازیهای کامپیوتری نحوه حل انتگرال دو گانه رو به چالش میکشن, تو بازارچه بحث عمومی پیش میکشن اون وقت تو انجمن برنامه نویسی خرید و فروش!

آره این بود داستان خلقت پی تی.

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
سلام
مدیر محترم بنده امروز‌خواستم معامله کنم دیدم۲امتیاز منفی دارم!نگاه کردم دیدم مال این مردک هست که به من ۲امتیاز منفی داده....لطف کنید اینجا رو ببنیدhttp://forum.persiantools.com/conversations/مسخره.6781417/
یارو اومده به من ۲امیتاز منفی بدلیل فحاشی و بد قولی!!درحالیکه این مردک بدترین حرفا رو به من زده و مدتی هم بن بوده حالا دیدم این به من ۲ امتیاز منفی داده!!!!!مدیر محترمی که میتونن لطف کنن اون لینک گفتگو شخصی رو که دادم ببین تا کامل همه چیزو متوجه بشن

ممنون میشم سریع پیگیری‌کنید

f12

Registered User
لایک‌ها
45
اقا من چرا نمیتونم امتیاز بدم پستامم از ۷۰تا گذشته

f12

Registered User
لایک‌ها
45
اقا من چرا نمیتونم امتیاز بدم پستامم از ۷۰تا گذشته

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201

hnikdel

Registered User
لایک‌ها
146
اگر اینجا مدیر داشت، تو این 92 صفحه یه پست میزد. اینقدر خودتون رو اذیت نکنید.

بالا