• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگو در مورد سیستم امتیاز دهی به فعالان بازارچه

khafan11

Registered User
لایک‌ها
2,237
سلام
سال نوتون مبارک
من یه معامله ای رو انجام دادم در این لینک، ولی نمیتونم امتیاز بدم به فروشنده، Add Feedback رو ندارم من. روی یکی از امتیازاتی که بهش داده شده کلیک کردم و یه صفحه دیگه باز شد واسه امتیاز دادن ولی وقتی میخوام Add Feedback کنم این خطا رو نشون میده: You are not allowed to view this page.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
کاربر تازه وارد اجازه امتیاز دادن نداره

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
نه ، دوستان می تونن به شما امتیاز بدن. شما که 60 تا پست داری نمی تونی امتیاز بدی. پست اول زده باید 70 تا پست بشه. اما من 73 تا دارم و باز هم نمی تونم امتیاز بدم !

پتان

Registered User
لایک‌ها
66
احسان جان حالا که بغل امتیاز دادن گزینه تاپیک مورد معامله رو هم گذاشتی یه لطفی بکن از حالت اختیاری به حالت اجباری در بیار تا من نوعی وقتی میخوام امتیازهای یه کاربرو ببینم بتونم به تاپیک های معامله اش سر بزنم و ببینم چه کسی بر اساس چه تاپیک و چه میزان خرید به ایشان امتیاز داده و ایا این امتیاز الکی هست یا واقعا معامله ای انجام شده و باند بازی نشده؟ اینجوری همه ی امتیاز مثبت ها واقعی میشن و سندش میشه همون تاپیکی که به خاطر اون خرید و فروش خاص به فروشنده امتیاز داده شده.

دلیل اینکه اختیاری کردی و اجباری نکردی رو میشه بدونیم؟

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
احسان جان ، موضوع رو فهمیدم.

برای اینکه بخوای امتیاز بازارچه بدی باید به Registered User تبدیل بشی. برای تبدیل شدن به Registered User باید حداقل 88 تا پست بدی. من که 88 تا پست دادم به Registered User رسیدم و تونستم امتیاز بدم به یکی از فروشنده هایی که ازش خرید کرده بودم.

اما اگه شما هنوز به درجه Registered User نرسیده باشی و هنوز کاربر تازه وارد باشی ، بقیه اعضای سایت که Registered User هستن می تونن به تو رای بدن و محدودیتی نداره. اما اگه تو بخوای رای بدی باید حتما Registered User باشی.

شمام چند وقت دیگه فعالیت کنی زود به درجه Registered User می رسی و می تونی رای بدی. باتشکر

Alone.Man

Registered User
لایک‌ها
46
آقا من بیشتر از ده روز هم عضو هستم اما خبری از Registered User نیست!!!! نمیدونم چرا رسیدگی نمیکنند

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
نه عزیز ، تا قرار معلوم استاندارد ها تغییر کرده و اون چیزی که توی پست اصلی وجود داره نیست. باید روزهای بیشتری رو وایسید. بعد از اتمام روزها به صورت خودکار Registered User می شود. فقط کمی بیشتر از استانداردی که در پست اول هست وایسید. مثلا زده 70 پست ، اما الان 85 پست هست. وقتی هم زده ده روز شاید 20 روز هست.

صبر پیشه کنید :-D

eeeeeeehsan

Registered User
لایک‌ها
89
خب من الآن از 88 تا هم نوشته بیشتر دارم، چرا Registered User نشدم؟! :general405:

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
چه عجیب !
2010 ثبت نام کردید. تشکرهاتون هم از من بیشتره. من سر 88 پست Registered User شدم.
اصلا این PT عجیبه ها ! نمی دونم والا ! مدیران هم پاسخگو نیستن ...

eeeeeeehsan

Registered User
لایک‌ها
89
چه عجیب !
2010 ثبت نام کردید. تشکرهاتون هم از من بیشتره. من سر 88 پست Registered User شدم.
اصلا این PT عجیبه ها ! نمی دونم والا ! مدیران هم پاسخگو نیستن ...
شدم شدم :general304:
کاریش هم نداشتما فقط میخواستم امتیاز بدم به بچه مردم.
مرسی از راهنمایی هات ;)

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
پرشین تولز اون موقع داشته Load می کرده
:general304:
مبارک باشه ، به جمع Registered User ها خوش اومدی
;)

amir_pumpit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
شماها خجسته ایداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
پست هاتون باید بالای 250 تا باشه تازه یکی از دوستان میگفت 360 تا . شما دنبال 80 تا هستین؟؟؟ بابا اینجا خیلی کار داره ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

amir_pumpit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
حالا هر کی جواب منو داد یه پست به پست هاش اضافه میشه و یک پست به 360 تانزدیکتر :general607::general607::general607::p:general107::general108::general306::general307:

Alone.Man

Registered User
لایک‌ها
46
آقای مدیر لطف میکنید منو Registered User کنید؟ممنون میشم

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
ما که 88 تا پست دادیم و Registered User شدیم. خجسته بودن هم نمی خواد
:p

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
Alone.Man ، شما تازه ثبت نام کردی. باید چند روز دیگه از عضویتت بگذاره. مدیران شما رو Registered User نمی کنن ، سیستم خودکار شما رو Registered User می کنه. چند روز دیگه وایسی اوکی هست.

kasra323

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
آقا 70 تا پست زیاد نیست؟
باعث میشه تازه کارا مجبور بشن برن ÷ست های الکی بدنا!

بالا