• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگو در مورد سیستم امتیاز دهی به فعالان بازارچه

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
سلام
بهزاد خان
جان خودت اصلاح کنین ابرو داریم تو این انجمن!
الان یکی از دوستان که باش معامله داریم میگه شما بن شدی!!
اخه این کاربرfarzin2012 باید بن میشد نه من! ایشون 3بار بعد بررسی های شما و رسیدگیتون دوباره با کمال پررویی میاد امتیاز منفی میده میره!
قانونی گفتن مدیری گفتن احترامی گفتن...
بالاخره اینجا که بی درو پیکر نیست هرکسی بیاد اونچه که میخواد انجام بده بره...
همه چیرو قبلا هم به اطلاع شما رسیده بود...
نیاز باشه بازم مدارک خودمو برا معامله50روز پیش هم دارم...ولی واقعا کارای این کاربرfarzin2012 بعد50 روز از گذشت معامله بسیار خنده اور و واضح هست....

ممنون

من موضوع شما رو دارم مجددا بررسی می کنم .

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
سلام
بنده سه امتیاز مثبت دارم که فقط یک امتیازش زیر آواتارم نشون داده میشه
تاپیکهای فروشم هم هست
لطفا بررسی بفرمایید
با تشکر

دلفین

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
161
مشکلم منم همینه الان 3 امتیاز هست ولی زیر آواتارم 1 رو نشون میده مشکل چیه؟
ممنون

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
مشکلم منم همینه الان 3 امتیاز هست ولی زیر آواتارم 1 رو نشون میده مشکل چیه؟
ممنون

سلام
بنده سه امتیاز مثبت دارم که فقط یک امتیازش زیر آواتارم نشون داده میشه
تاپیکهای فروشم هم هست
لطفا بررسی بفرمایید
با تشکر

باید منتظر باشید تا شمارش بعدی .

farzad_sh_2020

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
دیروز دیدم پ.خ اوومده که یک امتیاز گرفتم
وقتی میخوام روی لینکش بزنم مشکل داره و این میاد :
http://3369/itrader.php?u=134456

از توی پروفایلم هم که چک میکنم هیچ امتیازی بهم اضافه نشده و همون 9تای قبلی هست و حتی کامنت یا امتیاز ایشون کهدیروز بهم دادن نیست
مشکل چیه ؟
این لینک امتیاز هام :
http://forum.persiantools.com/itrader.php?u=134456

نفر قبلی Unforgiv3N بود که ثبت شده ولی این یکی ثبت نشده که یوزر sammetew بهم داده

اینم پ.خ که اوومده :
دیروز, 11:02 PM
You have received a new sammetew rating or comment from http://forum.persiantools.com.

Details about this transaction can be found on your iTrader page.

Note: This is an automated message

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
سلام
دیروز دیدم پ.خ اوومده که یک امتیاز گرفتم
وقتی میخوام روی لینکش بزنم مشکل داره و این میاد :
http://3369/itrader.php?u=134456

از توی پروفایلم هم که چک میکنم هیچ امتیازی بهم اضافه نشده و همون 9تای قبلی هست و حتی کامنت یا امتیاز ایشون کهدیروز بهم دادن نیست
مشکل چیه ؟
این لینک امتیاز هام :
http://forum.persiantools.com/itrader.php?u=134456

نفر قبلی Unforgiv3N بود که ثبت شده ولی این یکی ثبت نشده که یوزر sammetew بهم داده

اینم پ.خ که اوومده :
دیروز, 11:02 PM

احتمال داره اسکریپت گیر کرده که نظر ثبت نشده .
ازشون بخواین مجددا امتیاز رو ثبت کنند .

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
باید منتظر باشید تا شمارش بعدی .

یعنی منظورتون اینه که امتیاز هر کی رو که دلتون بخواد تایید میکنید تا قابل نمایش بشه یا مساله چیز دیگه ای هست ؟
اصلا در این مورد قانونی تهیه کردید یا من درآوردی هست این قضیه ؟
ممنون میشم توضیح بدین

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
یعنی منظورتون اینه که امتیاز هر کی رو که دلتون بخواد تایید میکنید تا قابل نمایش بشه یا مساله چیز دیگه ای هست ؟
اصلا در این مورد قانونی تهیه کردید یا من درآوردی هست این قضیه ؟
ممنون میشم توضیح بدین

نه دوست من ...
نگاه کنید این سیستم یک سری نواقص داره که ما مجبوریم هر چند وقت یک باز شمارش کل کنیم تا امتیازات محاسبه بشه این اصلا تایید کردن یا نکردن نیست .
این مشکل هم در حال بررسی هست و امیدواریم خیلی زود حل بشه .

ممنون از توجه شما

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
جناب مدیر سیستم امتیاز دهی مشکل داره لطفن بررسی کنید ببینید چرا یه سری امتیازها نشون داده نمیشه زیر اواتار

ممنون

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جناب مدیر سیستم امتیاز دهی مشکل داره لطفن بررسی کنید ببینید چرا یه سری امتیازها نشون داده نمیشه زیر اواتار

ممنون

فکر می کنم امتیاز ها در بازارچه فقط نشان داده میشه. شاید منظور شما همین باشه حامد خان.

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
در مورد امتیاز ها
دوستان توجه کنن که امتیاز هایی که داده میشه معمولا 72 تا 96 ساعت طول میشه تا نشون داده بشه.
البته امتیاز همون موقع تو پرفایل ثبت میشه. ولی برای نشون دادنش زیر آواتار شما، زمان میبره.

اگه بعد از زمان همچنان امتیازتون ثبت نشده بود، اینجا اعلام کنین.

یه کرون بذارید که هر 24 یا 48 ساعت یه بار شمارنده رو آپدیت کنه ...

پ.ن :دی

کرون داره. ولی هر 72 ساعت آپدیت میکنه

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
اگه بعد از زمان همچنان امتیازتون ثبت نشده بود، اینجا اعلام کنین.
جناب پیلوت، بنده در همینجا اعلام مینمایم امتیاز بنده ثبت نگردیده است.
January 16th, 2012 تا به امروز می شود 10 روز

خوبی عزیزم؟ :rolleyes:
:D

VAHDATS

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام خدمت مدیران عزیز
به نظر بنده این سیستم که به هرکس که امتیاز منفی میدی اونهم در جواب بهت امتیاز منفی میده کاملا سیستم غلطیه زیرا در عمل اشخاصی که به نحوی از معامله ناراضیند دیگه نمیتونن امتیاز منفی بدن چونکه طرف مقابل هم کارتو تلافی خواهد کرد
در مورد بنده که با یکی از کاربرا برام مشگلی پیش اومده بود که بنده بهشون امتیاز منفی دادم که ایشون هم در جواب ما رو بی نصیب نزاشتن و به ما امتیاز منفی دادن در صورتی که بنده هیچ کونه خودم رو تو این قضیه مقصر نمیدونم
دلیل دادن امتیاز منفی من هم این بود که ایشون بنده رو به خاطر فروش مودمشون سر کار گذاشته بودن پیامهای خصوصی که بین ما ردو بدل شده نیز گویای همین جریان میباشند
این جریان امتیاز منفی دقیقا شبیه اینه که شما دزدی رو که ازخونتون سرقت کرده رو بندازید زندان ایشون هم به این دلیل که از خونتون سرقت کرده شما رو بندازه زندان که این اخر عدالته
این مساله کاربران عزیزرا از حضور در این انجمن دلسرد میکند بنده با این که کارمندم و وقت ازاد زیادی ندارم ولی معتاد به حضور در انجمن خوبتان میباشم ومعاملات بسیاری را در این چند ماهه عضویتم انجام داده ام که در صورت لزوم یاداور خواهم گردید
ازمدیران عزیز خواهشمندم به این مورد وهمچنین به اینچنین مشگلات دوستان ودر نهایت مشگل بنده نیز رسیدگی کنند
نهایت تقدیر وتشکر را دارم  

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
با سلام خدمت مدیران عزیز
به نظر بنده این سیستم که به هرکس که امتیاز منفی میدی اونهم در جواب بهت امتیاز منفی میده کاملا سیستم غلطیه زیرا در عمل اشخاصی که به نحوی از معامله ناراضیند دیگه نمیتونن امتیاز منفی بدن چونکه طرف مقابل هم کارتو تلافی خواهد کرد
در مورد بنده که با یکی از کاربرا برام مشگلی پیش اومده بود که بنده بهشون امتیاز منفی دادم که ایشون هم در جواب ما رو بی نصیب نزاشتن و به ما امتیاز منفی دادن در صورتی که بنده هیچ کونه خودم رو تو این قضیه مقصر نمیدونم
دلیل دادن امتیاز منفی من هم این بود که ایشون بنده رو به خاطر فروش مودمشون سر کار گذاشته بودن پیامهای خصوصی که بین ما ردو بدل شده نیز گویای همین جریان میباشند
این جریان امتیاز منفی دقیقا شبیه اینه که شما دزدی رو که ازخونتون سرقت کرده رو بندازید زندان ایشون هم به این دلیل که از خونتون سرقت کرده شما رو بندازه زندان که این اخر عدالته
این مساله کاربران عزیزرا از حضور در این انجمن دلسرد میکند بنده با این که کارمندم و وقت ازاد زیادی ندارم ولی معتاد به حضور در انجمن خوبتان میباشم ومعاملات بسیاری را در این چند ماهه عضویتم انجام داده ام که در صورت لزوم یاداور خواهم گردید
ازمدیران عزیز خواهشمندم به این مورد وهمچنین به اینچنین مشگلات دوستان ودر نهایت مشگل بنده نیز رسیدگی کنند
نهایت تقدیر وتشکر را دارم  

این موارد رو خوده فیدبک مورد نظر رو ریپورت کنید

VAHDATS

Registered User
لایک‌ها
2
متوجه نشدم که باید چیکار کنم ولی تاپیک مربوط به فروش مودم zyxelبود که روی تلویزیون هدیه گرفته بودند حدود یک یا دو هفته پیش بود نام کاربریشونم براتون نوشتم
sarasalamon
تشکر از توجه شما

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
متوجه نشدم که باید چیکار کنم ولی تاپیک مربوط به فروش مودم zyxelبود که روی تلویزیون هدیه گرفته بودند حدود یک یا دو هفته پیش بود نام کاربریشونم براتون نوشتم
sarasalamon
تشکر از توجه شما

با این آیکن مشاهده پیوست 103190 باید ریپورت کنید
-
این مورد فیدبک شما من قبلا از منفی به بی اثر تبدیل کرده بودم خود شما هم نباید منفی میدادید چون معامله ای صورت نگرفته بود
فیدبک شما هم پاک شد

VAHDATS

Registered User
لایک‌ها
2
از شما تشکر میکنم
در مورد اون قضیه هم اگه کامل در جریان قرار بگیرید مطمعنا به بنده حق خواهید داد  

بالا