این المانیا چه خونسردن ایتالیا بود الان کلوپ اخراج که شده بود هیچ تازه تیمه جدیدشو داشت تمرین میدادآخرین پیروزی دورتموند در بونسلیگا برابر کی بود؟
چرا اینجوری شد دورتموند؟
دیگه موقعشه کلوپ و دورتموند قطع همکاری کنند برا هر دو طرف بهتره
این المانیا چه خونسردن ایتالیا بود الان کلوپ اخراج که شده بود هیچ تازه تیمه جدیدشو داشت تمرین میدادآخرین پیروزی دورتموند در بونسلیگا برابر کی بود؟
چرا اینجوری شد دورتموند؟
اگه ایتالیا بود که کلوپ از تیم دومش هم اخراج می شد عزیز!:general106:این المانیا چه خونسردن ایتالیا بود الان کلوپ اخراج که شده بود هیچ تازه تیمه جدیدشو داشت تمرین میداد
این المانیا چه خونسردن ایتالیا بود الان کلوپ اخراج که شده بود هیچ تازه تیمه جدیدشو داشت تمرین میداد
من خودم هم دورتموند رو دوست دارم هم کلوپ اما یه زمانهایی میرسه که بهنرین مربی هم که باشی دیگه تاریخ مصرفت با یه تیم تمام میشه و بهترین کار جدایه حالا امیدوارم این تاریخ برا کلوپ و دورتموند به اتمام نرسیده باشه و ادامه بدن :general601:دورتموند هر چی داره از کلوپ داره
دورتموند یه تیمی بود که تا آستانه سقوط از بوندسلیگا هم پیش رفته بود ولی کلوپ این تیمو ساخت و دو بار پیاپی قهرمان آلمان و نایب قهرمان اروپا کرد
الان اخراج کلوپ به خاطر 5 - 6 تا بازی هم حماقته هم قدرنشناسی
گزینه ای بهتر از کلوپ هم واسه دورتموند موجود نیست
ضمنا دورتموند در اروپا با 9 امتیاز صدرنشینه ولی تو بوندسلیگا مشکل داره پس مشکلش فنی نیست
چند بازی اول خیلی خوب بود حقیقتاً !تو فوتبال بعضی چیزا چقدر سریع تغییر می کنه!
دی ماریا تو رئال با رونالدو همتراز بود حقیقتا؛ اما تو منچستر تو استپ توپ مشکل داره!!
فوتبال ایتالیا مدیونه این مرد بزرگههمه اینها به کنار
امروز یک مرد بزرگ دیگه که همه ما خاطرات تلخ و شیرین باهاش داریم هم دنیای مربی گری خداحافظی کرد
مارلچو لیپی
دوست عزیز من هیچی نمیبینم. لطفا تصحیح کنید ممنون میشمعجب موجودیه این پسر
15 سالشه فقط
باور نکردنیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چه تکنیکی برزیلی اونم در اسکاندیناوی
دقیقا
دوستان اخبار جدید رو اینجا بذارید
ما هم چیزی ندیدیم
به گزارش "ورزش سه"، پرتغال که جمعه شب توانست ارمنستان را با گل رونالدو شکست بدهد، اکنون سه بازی ابتدایی اش در مقدماتی یورو 2016، 6 امتیاز دارد. آنها امشب در دیداری دوستانه در شهر منچستر، مقابل آرژانتین به میدان خواهند رفت و سانتوس معتقد است در حال حاضر، رونالدو در شرایط بهتری از مسی قرار دارد.
او به خبرنگاران گفت:" من به کریس رونالدو رای می دهم. فکر می کنم او این فصل بهترین بازیکن دنیا بود. البته همیشه باید مسی را هم در نظر داشت زیرا او بازیکن فوق العاده ای است. من همیشه گفته ام که او کریس رونالدو و مسی دو بازیکن نابغه هستند. اما فکر می کنم این فصل رونالدو بهتر بوده است."
سانتوس همچنین تاکید کرد که برای متوقف کردن آرژانتین، نباید تنها روی مهار مسی تمرکز کرد:" جراردو مارتینو گفته که بازی این تیم بر مبنای حرکات مسی است. اگر مسی به جای مرکز خط حمله، در کناره ها بازی کند، آیا مدافعان میانی هم باز هم باید روی مسی تمرکز کنند. دغدغه ما باید نمایش تیم آرژانتین باشد.
واضح است که مسی بازیکن باکیفیتی است که می تواند سرنوشت بازی را تغییر بدهد اما آرژانتین تیم بسیار قدرتمندی است و بازیکن بزرگی دارد. بنابراین ما باید به همه حرکات آرژانتینی ها توجه داشته باشیم."
سپاس از محسن عزیز