• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگو پیرامون مسایل مربوط به بخش پاکت پی سی

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
اقا من قبلا یه درخواستی کرده بودم که اگه ممکنه تمام تردهای مربوط به dictionary هارو یکی کنین, اما گویا استقبال نشد ازش!!!:rolleyes:
حالا میشه مدیران لطفا دوباره بررسیش کنین؟!:blush:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
اقا من قبلا یه درخواستی کرده بودم که اگه ممکنه تمام تردهای مربوط به dictionary هارو یکی کنین, اما گویا استقبال نشد ازش!!!:rolleyes:
حالا میشه مدیران لطفا دوباره بررسیش کنین؟!:blush:

سلام،
علیرضا جان،بابا به پیر ،به ... اینجا فقط از مدیرا انتقاد کنید،اگر انتقاد و پیشنهادی در مورد بخش دارید یکی دو ترد پایینتر مطرح کنید،من که میام اینجا دوست دارم از من انتقاد کنید نه از ترد دیکشنری و ...
چشم اون موضوغ هم که گفتید و من هم باهاش تا حد زیادی موافقم؛رو مطرح می کنم؛انشاله به نتیجه رسیدیم؛انجام می دیم؛
علیرضا یکی از مزایای مطرح کردن پیشنهادات و انتقادات تو ترد اظهار نظر در مورد بخش پاکت پی سی،اینه که دوستان دیگه هم نظر می دن؛
علیرضا دفعه بعد ببینم اینجا از این پستای به قول رییسمون چرت و چوله زدی؛اونوقت یه کارایی می کنما؛:blink::f34r:و البته شاید شدیدترینش رو انجام بدم و اونم اینه که پستاتو انتقال بدم به اون ترد:lol:
مرسی از توجهت؛

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
سلام،
علیرضا جان،بابا به پیر ،به ... اینجا فقط از مدیرا انتقاد کنید،اگر انتقاد و پیشنهادی در مورد بخش دارید یکی دو ترد پایینتر مطرح کنید،من که میام اینجا دوست دارم از من انتقاد کنید نه از ترد دیکشنری و ...
چشم اون موضوغ هم که گفتید و من هم باهاش تا حد زیادی موافقم؛رو مطرح می کنم؛انشاله به نتیجه رسیدیم؛انجام می دیم؛
علیرضا یکی از مزایای مطرح کردن پیشنهادات و انتقادات تو ترد اظهار نظر در مورد بخش پاکت پی سی،اینه که دوستان دیگه هم نظر می دن؛
علیرضا دفعه بعد ببینم اینجا از این پستای به قول رییسمون چرت و چوله زدی؛اونوقت یه کارایی می کنما؛:blink::f34r:و البته شاید شدیدترینش رو انجام بدم و اونم اینه که پستاتو انتقال بدم به اون ترد:lol:
مرسی از توجهت؛

اقا واقعا شرمنده!
اصلا اسم ترد رو کامل نخوندم:blush: میگم حالا تا کسی بیدار نشده یه لطفی بکن خودت پستو منتقل کن اونجا:D

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
الان ردیفشون می کنم،;)
-------------------------------------------------------
دوستان 24 پست که غیر مرتبط با ترد انتقاد از مدیران بودند؛و بیشتر در مورد مسائل بخش بود؛به اینجا منتقل شدند؛
موفق باشید.

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
سلام
چند تا نكته حياتي توو PPC هست!
اول از همه معمولا گوشي هاي گرون قيمت خريده نميشه! پس WM ورژن پايين دارن! توو بخش UPGARDe ... آموزشي گذاشته شده، اما پست به پست براي هر گوشي هست!
يك پست واحد كه به طور كلي روش عام رو توضيح داده باشه، لااقل توجهم رو جلب نكرد!

كارهاي زيادي توو گوشي هست كه مهمه، مثلا چسبوندن محافظ صفحه نمايش! خودش كلي لم و قلق داره!!

براي ما ايراني ها، گوشي رو كه گرفتيم،‌چند تا برنامه حياتي ميشه! مثلا ARABIZER! يا ...

يك سري برنامه هست كه همه مي خوان! مثلا منشي و يا برنامه ضبط صداي مكالمات! يا ...

يك سري چيز ها مثل KEYBOARD ها هست كه باز هم حياتي مي زنه!

بعضي تنظيمات هست كه لازمه! اما پيشفرضش نيست! مثلا تنظيم UNICODE براي ارسال SMS ها اگه فارسي بفرستيم!

براي GPS برنامه نيازه! كدوم بهتر و با نقشه هاي ايران سازگار تره! (كسي كه جواب اون خواسته من رو نداد! تاحالا به جز برنامه ضبط صدا كه خيلي بهم حال داده! هيچ سوال ديگم كامل جواب داده نشده :( ) يا نقشه ها ..

همه اينها كه گفتم، اينجا هست! اما يك فروم باز درست و حسابي مي خواد كه 2 روز حرفه اي وقت بزاره! اين ها رو پيدا كنه!

اين قسمت از PT ميشه گفت تنها فروم تخصصي PPC هست ! كه حتي برنامه نويسي هم ميشه توش ( انشالله برنامه نويسش زود تر، از عمل سالم مياد)

پس كاشكه يك زير بخش ديگه در كنار اين 5 تاي موجود داشتيم كه LOCK بود و مدير ها تاپيك هاي ثابت اين ريز نكات لازم رو تووش مي زاشتن، فكر كنم خيلي نياز باشه براي هر كي كه اينجا مياد! مثل يك دستورالعمل! حتي خود من هم كه الان دايكتوريه دانلود PPC م از 1 گيگ هم رد شده ( با وجود چند DVD هم كه از بازار خريدم!‌) بعضي وقتها كه مي خوام WIN یو عوض كنم ترتيب يادم ميره!

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
یه سری چیزها هست که بچه ها به من میکن و من معمولا از بچه ها سوال میکنم درباره نظراتی که درباره فروم دارند(تو چت)

اما نمیدونم درست هست انجامش یا نه:blush:

مثلا خیلی ها به من مسیج دادن گفتن تو و دکتر چه برنامه های رو گوشیتون نصب میکنید

یا رام که رو گوشیتون هست چی هست

یا اینکه مثلا برا بک آپ گیری برا فایل منیجر برا پلیر و .... بهترین برنامه ها از نظر شما چی هست و.....

حتی یه دوست خیلی عزیزی که به زودی به جمع ما میپیونده(همون برنامه نویس که تو گفتگوی آزاد گفتم) گفت که یه سری اسم برنامه ها و یه سری پیشنهادات رو به صورت pdf در بیارید تا یه تازه وارد آمد اینقدر گیج نشه و......

خلاصه که من خودم نمیدونم باید اینکار بشه یا نه انشاالله با دانیال و مجتبی یه جلسه میزاریم ونظر بچه ها هم میگیریم ببینیم چیکار میتونیم کنیم:)

فقط بچه ها نظر یادتون نره:)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
یه سری چیزها هست که بچه ها به من میکن و من معمولا از بچه ها سوال میکنم درباره نظراتی که درباره فروم دارند(تو چت)

اما نمیدونم درست هست انجامش یا نه:blush:

مثلا خیلی ها به من مسیج دادن گفتن تو و دکتر چه برنامه های رو گوشیتون نصب میکنید

یا رام که رو گوشیتون هست چی هست

یا اینکه مثلا برا بک آپ گیری برا فایل منیجر برا پلیر و .... بهترین برنامه ها از نظر شما چی هست و.....

حتی یه دوست خیلی عزیزی که به زودی به جمع ما میپیونده(همون برنامه نویس که تو گفتگوی آزاد گفتم) گفت که یه سری اسم برنامه ها و یه سری پیشنهادات رو به صورت pdf در بیارید تا یه تازه وارد آمد اینقدر گیج نشه و......

خلاصه که من خودم نمیدونم باید اینکار بشه یا نه انشاالله با دانیال و مجتبی یه جلسه میزاریم ونظر بچه ها هم میگیریم ببینیم چیکار میتونیم کنیم:)

فقط بچه ها نظر یادتون نره:)
خیلی کارا مد ّ نظرم هست ...

ایشالله بعد از امتحانا همه رو مدوّن تقدیمتون میکنم ...

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نه:rolleyes:
حالا با اون تیک امتحان میکنم....:D
ولی اون مشکل bold شدن هنوز هستااا.....

آقا من هم چنین مشکلی پیدا کردم.از وقتی که ویندوز کاممو عوض کردم هر وقت که میام pt باید log in کنم!!جالب اینجاست که اون تیک remmember اصلاٌ نمیشه زد!!!!:blink:یعنی وقتی روش کلیک میکنم،تیکش زده نمیشه!!
اون مشکل bold هم که تازگی ها واسه منم پیش میاد.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام
چند تا نكته حياتي توو PPC هست!
اول از همه معمولا گوشي هاي گرون قيمت خريده نميشه! پس WM ورژن پايين دارن! توو بخش UPGARDe ... آموزشي گذاشته شده، اما پست به پست براي هر گوشي هست!
يك پست واحد كه به طور كلي روش عام رو توضيح داده باشه، لااقل توجهم رو جلب نكرد!

كارهاي زيادي توو گوشي هست كه مهمه، مثلا چسبوندن محافظ صفحه نمايش! خودش كلي لم و قلق داره!!

براي ما ايراني ها، گوشي رو كه گرفتيم،‌چند تا برنامه حياتي ميشه! مثلا ARABIZER! يا ...

يك سري برنامه هست كه همه مي خوان! مثلا منشي و يا برنامه ضبط صداي مكالمات! يا ...

يك سري چيز ها مثل KEYBOARD ها هست كه باز هم حياتي مي زنه!

بعضي تنظيمات هست كه لازمه! اما پيشفرضش نيست! مثلا تنظيم UNICODE براي ارسال SMS ها اگه فارسي بفرستيم!

براي GPS برنامه نيازه! كدوم بهتر و با نقشه هاي ايران سازگار تره! (كسي كه جواب اون خواسته من رو نداد! تاحالا به جز برنامه ضبط صدا كه خيلي بهم حال داده! هيچ سوال ديگم كامل جواب داده نشده :( ) يا نقشه ها ..

همه اينها كه گفتم، اينجا هست! اما يك فروم باز درست و حسابي مي خواد كه 2 روز حرفه اي وقت بزاره! اين ها رو پيدا كنه!

اين قسمت از PT ميشه گفت تنها فروم تخصصي PPC هست ! كه حتي برنامه نويسي هم ميشه توش ( انشالله برنامه نويسش زود تر، از عمل سالم مياد)

پس كاشكه يك زير بخش ديگه در كنار اين 5 تاي موجود داشتيم كه LOCK بود و مدير ها تاپيك هاي ثابت اين ريز نكات لازم رو تووش مي زاشتن، فكر كنم خيلي نياز باشه براي هر كي كه اينجا مياد! مثل يك دستورالعمل! حتي خود من هم كه الان دايكتوريه دانلود PPC م از 1 گيگ هم رد شده ( با وجود چند DVD هم كه از بازار خريدم!‌) بعضي وقتها كه مي خوام WIN یو عوض كنم ترتيب يادم ميره!

خپلو سیبیلو جان
عرض شود که بنده فکرم این هست که به دلیل سرعت تغییر کار ، نیاز به یک مدارتوری قدرتمند هست ، مجتبی چند وقت پیش یک طرح عالی مطرح کرد که هر مدیر که دسترسی داره با چند کاربر فعال که علاقه منده به مبحث هستند ، خیلی راحت می تونند این کار رو پیش ببرند. اما خوب مجتبی فعلا سرش گرمه ، امیدوارم خلوت تر بشه سرش و پیگیری کنه
به شخصه حتی یک سری افراد رو هم در نظر دارم که مثلا بیوفتیم به جون بخش مشاوره و یک خانه تکانی اساسی بکنیم و همین مثال هایی که زدید را به ترد کامپلیت مثلا اضافه کنیم
موفق باشید

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
خپلو سیبیلو جان
عرض شود که بنده فکرم این هست که به دلیل سرعت تغییر کار ، نیاز به یک مدارتوری قدرتمند هست ، مجتبی چند وقت پیش یک طرح عالی مطرح کرد که هر مدیر که دسترسی داره با چند کاربر فعال که علاقه منده به مبحث هستند ، خیلی راحت می تونند این کار رو پیش ببرند. اما خوب مجتبی فعلا سرش گرمه ، امیدوارم خلوت تر بشه سرش و پیگیری کنه
به شخصه حتی یک سری افراد رو هم در نظر دارم که مثلا بیوفتیم به جون بخش مشاوره و یک خانه تکانی اساسی بکنیم و همین مثال هایی که زدید را به ترد کامپلیت مثلا اضافه کنیم
موفق باشید

ممنون
راستش يه عيب بزرگ دارم،‌اون هم اينه كه فقط دارم از اين شاخه به اون شاخه مي پرم! خدا نكنه يه چيز تازه ببينم! الان روو LCD رنگي مخصوصي و DSP و يه سري ماژول هاي فرستنده تازه كار ميكنم! يك رباط هم هست كه جدا مكانيكش وقت گيره :(
برنامه نويسي PPC هم شروع كردم! اين مايكروسافت هم اصلا هيچي كه من مي خوام رو نداره! انگار بايد اين زبانها رو بيشتر با سعي و خطا ياد بگيرم!شايد برگردم روو همون borland c ...دارم 2-3 تا ريز برنامه تستي مي نويسم! چند تا برنامه كه توو SYMBIAN نياز داشتم و نوشته بودم! (البته توو PPC كم و كثر وجود نداره اصولا!‌)
هر چند مي دونم مطابق 7 ماه گذشته، الان هم فروم تخصصي برق و كامپيوتر خودم رو فعال نخواهم كرد!! اما از جهت علاقه هم كه شده دارم روو زبان PHP و SMF و مد هاي خيلي جالبش توو سايتم كار مي كنم! اين 2-3 روزه 2 تا مد خيلي كاربردي ترجمه و غلط گيري كردم كه خيلي خوب بودن...
كنار اين علاقه هام، كارهاي الكي پروژه هايي كه مجبورم بدم! خسته ام مي كنه!
اين كارها كه گفتم رو فقط توو هفته گذشته در حال انجام بودم!‌ هفته قبلش برنامه ها فرق مي كرد:p
اين ها رو گفتم كه بگم برنامم خيلي به هم ريختست،‌ولي با وجود همه اينها،از قبل از نوشتن پيشنهادم، يه كارهاييش رو شروع كردم!انشاالله توو چند روز آينده اگه اوضاع كاريم همينطور آروم پيش بره، UP ميكنم:)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
اقا من یک پیشنهاد دارم
چرا تو PT بعد از هر 10 min که active نباشیم باید دوباره login کنیم؟!
تو هر forum که میرم (از جمله XDA:D) حتی اگه یک سال هم active نباشیو اصلا کامپیوترو restart هم بکنی باز هم login شده هستی!!!
من موندم این cookie های pt چه جوریاست؟!:rolleyes:
امیدی به درست شدنش هست؟!

عشق من کجایی که مشگل رو پیدا کردم:)

برادر اون بالا که لوگین میکنی اون تیک ریممبر رو نمیشه زد ولی شما وارد بشو وقتی دوباره بعد از 10 دقیقه که به پی تی کار نداشته باشی بیا یه پست بزن تو صفحه ای که قبلا باز کردی اون موقع یه صفحه باز میشه که به جز اون بالا وسط صفحه هم از شما ای دی پسورد میخواد ،اونجا میتونی اون تیک رو بزنی:happy::D

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
بهع
من تا حالا فکر میکردم دارین شوخی میکنین
اگه قضیه جدیه
پس بزارین یه راهنماییتون کنم
وقتی صفحه اصلی پی تی براتون که اومد
قسمت سمت چپ بالا یوزر رو وارد کنین بعد پسوورد رو که وارد کردین به جایه Enter یه Tab بزنین
اینجا تیک باکس سلکت میشه وقتی سکلت شد یه Space حرومش کنین
حالا اینتر رو بزنین! :)

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4

برادر اون بالا که لوگین میکنی اون تیک ریممبر رو نمیشه زد ولی شما وارد بشو وقتی دوباره بعد از 10 دقیقه که به پی تی کار نداشته باشی بیا یه پست بزن تو صفحه ای که قبلا باز کردی اون موقع یه صفحه باز میشه که به جز اون بالا وسط صفحه هم از شما ای دی پسورد میخواد ،اونجا میتونی اون تیک رو بزنی:happy::D

بهع
اگه قضیه جدیه
قسمت سمت چپ بالا یوزر رو وارد کنین بعد پسوورد رو که وارد کردین به جایه Enter یه Tab بزنین

ممنون
مشکل اینجا بود که نمیدونم چرا من هیچ وقت از اون تیک استفاده نمیکردم اصولا:blush:

راستی تو ترد راهنمای عناوین, هیراد تو این پستش, تو صفحه 451, چندتا برنامه رو باهم تو یه لینک گزاشته, واسه همین متاسفانه اون لینک کار نمیکنه.
اگه ممکنه مدیران محترم زحمت ادیت کردن اون پست رو هم بکشن لطفا:)

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17

بهع
اگه قضیه جدیه
:blink::blink::blink:
جدا" مشکل به این خاطر بود؛واقعا" که همه ما خوب سر کار بودیم؛
اما من همچنان تو محل کارم مشکل رو دارم؛اونم فکر می کنم به خاطر آی پی باشه؛
ممنون
مشکل اینجا بود که نمیدونم چرا من هیچ وقت از اون تیک استفاده نمیکردم اصولا:blush:

راستی تو ترد راهنمای عناوین, هیراد تو این پستش, تو صفحه 451, چندتا برنامه رو باهم تو یه لینک گزاشته, واسه همین متاسفانه اون لینک کار نمیکنه.
اگه ممکنه مدیران محترم زحمت ادیت کردن اون پست رو هم بکشن لطفا:)

مرسی علیرضا جان؛من درستش می کنم؛
ادیت:
عناوین اصلاح شد،متاسفانه در اون زمان یکی از کاربرا سه برنامه رو در یک پست معرفی کرده و البته موقع ریفر دادن در بخش عناوین هم اشتباه لینک داده شده بود؛که اصلاح شد؛
موفق باشید.

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
:blink::blink::blink:
جدا" مشکل به این خاطر بود؛واقعا" که همه ما خوب سر کار بودیم؛
اما من همچنان تو محل کارم مشکل رو دارم؛اونم فکر می کنم به خاطر آی پی باشه؛

مجتبي جان اصولا اين ذخيره نبايد به IP ربطي داشته باشه! توو كوكي هاي خود سيستمتون بايد باشه
فقط برنامه هاي پروكسي دور زن بعد از خارج شدن يه گزينه پيشفرض فعال توو OPTION دارن كه همه history و كوكي ها رو پاك مي كنه! مخصوصا يوزر پس هاي سايتها و ...

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
مجتبي جان اصولا اين ذخيره نبايد به IP ربطي داشته باشه! توو كوكي هاي خود سيستمتون بايد باشه
فقط برنامه هاي پروكسي دور زن بعد از خارج شدن يه گزينه پيشفرض فعال توو OPTION دارن كه همه history و كوكي ها رو پاك مي كنه! مخصوصا يوزر پس هاي سايتها و ...

آخ ! دوست عزیز چقدر دلم میخواد که سواتم به درک فرمایشات شما می رسید:blush: آخه من هم تو شرکت همین مشکل رو دارم.:(

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
پیشنهادات من در مورد فروم ...

1- هرگونه مهمان نوازی از مهمان-نما ها جلو گیری بشه : بدین ترتیب که در صورت تاسیس هرگونه تاپیک در ساب فروم های موجود با موضوعات مشابه حاضر در آن ساب فروم جلوگیری بشه - مثال : مشاوره برای Pocket PC در همین ساب فروم که چند صفحه ای هم پیش رفته ...
2- شرایط ارتقاء : کاربر فعال شدن هر یک از کاربران عادی ، مشروط بر فعالیت این کاربران در همه ی ساب فروم های این بخش باشه .. به طور مثال خود من در قسمت نرم افزار بسیار بد عمل میکنم .
با این وجود کاربران در سدد ارتقاء سطح سواد و فعالیت خود در تمامی ِ موضوعات پاکت پی سی بر میان و با این شرایط سطح علمی فروم بالا میره .
3- معتمدین محله ی نرم افزار :D : همونطور که قبلا گفتم چندین نفر از کاربر فعالان بخش نرم افزار اجازه داشته باشن که توی معرفی نرم افزار پست بزنن و به تصحیح و ارتقاء برنامه ها بپردازن و از کاربرای دیگه ته ِ هر پست بخوان که هیچ گونه جوابی به پست هاشون داده نشه و فقط به گفته های این افراد عمل بشه . این کاربران فعال بعد از 3 روز ( یا هر عدد دیگه ) پستای خودشون رو پاک کنن . اینجوری کار ِ مدیرا هم راحت میشه .
4- کلوپ های هر برند : 3 روش میشه واسش پیاده کرد :
> ساب فرومی با نامی همچون " پاکت پی سی ِ من " ایجاد و درون اون تاپیک های متعددی در مورد انواع خاص پاکت پی سی تاسیس بشه ... با نظر بنده ی حقیر ، حضور فلیم و پی525 و 535 ، تایتن 2 و غیره ، در ساب فروم مشاوره و سخت افزار کم لطفی در حق این دستگاهها و بی ارتباطی با موضوع ساب فروم هست . البته به شرطی که لا اقل یک مالک از این دستگاه ها در فروم موجود باشه .
> تمامی این تاپیک ها به بخش عمومی منتقل بشه
> یا اینکه در ساب فروم ِ ایجاد شده ی " پاکت پی سی ِ من " تاپیک هایی با عنوان مثلا" " O2 " و تمامی ِ برند ها ایجاد و به طور کلی روشون بخث بشه ... یعنی در هر تاپیک که مربوط به یک برند مشخص هست ، در مورد دستگاه های همان برند تبادل نظر صورت بگیره ...
5- تیمی متشکل از چندین فرد از افراد معتبر و مورد اعتماد بخش تشکیل و هر ماه لیستی از برنامه های منتخب بچه های پی تی تشکیل بشه تا بچه ها بتونن دانلود کنن و روی دستگاه هاشون بریزن . به این ترتیب که تاپیکی که تنها یک نفر حق پست زدن رو داره ایجاد و تیم انتخابگر در هر موضوع از برنامه های موجود در پاکت پی سی در اون ماه یک برنامه رو انتخاب و لینک آن رو هم در مقابلش قرار میده . بدین ترتیب هر ماه 15 20 برنامه ی منتخب پی تی با لینکش در اختیار سایر کابران قرار میگیره . و همچنین هر 2 ماه یکبار این برنامه ها توسط یکی از اعضا زیپ شده و بصورت تک فایل برای کاربران تازه وارد در جایی آپلود بشه تا با یک کلیک کاربران آماتور هد 2 ماه یک بار آپدیت ترین برنامه ها رو در اختیار داشته باشن .
------------------------------------------

اینا برای این هفته ... امیدوارم مدیران مذاکره ای بین خودشون ترتیب بدن و راحب این نظرات فکر کنن ...

در صورت موافقت با پاره ای از اون ها سری دوم رو ارائه میدم

از دوستان دیگه درخواست میکنم که بیان و نظرات خودشون رو واسه بهبودی وضعیت فروم بدن

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
پیشنهادات من در مورد فروم ...

1- هرگونه مهمان نوازی از مهمان-نما ها جلو گیری بشه : بدین ترتیب که در صورت تاسیس هرگونه تاپیک در ساب فروم های موجود با موضوعات مشابه حاضر در آن ساب فروم جلوگیری بشه - مثال : مشاوره برای Pocket PC در همین ساب فروم که چند صفحه ای هم پیش رفته ...
2- شرایط ارتقاء : کاربر فعال شدن هر یک از کاربران عادی ، مشروط بر فعالیت این کاربران در همه ی ساب فروم های این بخش باشه .. به طور مثال خود من در قسمت نرم افزار بسیار بد عمل میکنم .
با این وجود کاربران در سدد ارتقاء سطح سواد و فعالیت خود در تمامی ِ موضوعات پاکت پی سی بر میان و با این شرایط سطح علمی فروم بالا میره .
3- معتمدین محله ی نرم افزار :D : همونطور که قبلا گفتم چندین نفر از کاربر فعالان بخش نرم افزار اجازه داشته باشن که توی معرفی نرم افزار پست بزنن و به تصحیح و ارتقاء برنامه ها بپردازن و از کاربرای دیگه ته ِ هر پست بخوان که هیچ گونه جوابی به پست هاشون داده نشه و فقط به گفته های این افراد عمل بشه . این کاربران فعال بعد از 3 روز ( یا هر عدد دیگه ) پستای خودشون رو پاک کنن . اینجوری کار ِ مدیرا هم راحت میشه .
4- کلوپ های هر برند : 3 روش میشه واسش پیاده کرد :
> ساب فرومی با نامی همچون " پاکت پی سی ِ من " ایجاد و درون اون تاپیک های متعددی در مورد انواع خاص پاکت پی سی تاسیس بشه ... با نظر بنده ی حقیر ، حضور فلیم و پی525 و 535 ، تایتن 2 و غیره ، در ساب فروم مشاوره و سخت افزار کم لطفی در حق این دستگاهها و بی ارتباطی با موضوع ساب فروم هست . البته به شرطی که لا اقل یک مالک از این دستگاه ها در فروم موجود باشه .
> تمامی این تاپیک ها به بخش عمومی منتقل بشه
> یا اینکه در ساب فروم ِ ایجاد شده ی " پاکت پی سی ِ من " تاپیک هایی با عنوان مثلا" " O2 " و تمامی ِ برند ها ایجاد و به طور کلی روشون بخث بشه ... یعنی در هر تاپیک که مربوط به یک برند مشخص هست ، در مورد دستگاه های همان برند تبادل نظر صورت بگیره ...
5- تیمی متشکل از چندین فرد از افراد معتبر و مورد اعتماد بخش تشکیل و هر ماه لیستی از برنامه های منتخب بچه های پی تی تشکیل بشه تا بچه ها بتونن دانلود کنن و روی دستگاه هاشون بریزن . به این ترتیب که تاپیکی که تنها یک نفر حق پست زدن رو داره ایجاد و تیم انتخابگر در هر موضوع از برنامه های موجود در پاکت پی سی در اون ماه یک برنامه رو انتخاب و لینک آن رو هم در مقابلش قرار میده . بدین ترتیب هر ماه 15 20 برنامه ی منتخب پی تی با لینکش در اختیار سایر کابران قرار میگیره . و همچنین هر 2 ماه یکبار این برنامه ها توسط یکی از اعضا زیپ شده و بصورت تک فایل برای کاربران تازه وارد در جایی آپلود بشه تا با یک کلیک کاربران آماتور هد 2 ماه یک بار آپدیت ترین برنامه ها رو در اختیار داشته باشن .
------------------------------------------

اینا برای این هفته ... امیدوارم مدیران مذاکره ای بین خودشون ترتیب بدن و راحب این نظرات فکر کنن ...

در صورت موافقت با پاره ای از اون ها سری دوم رو ارائه میدم

از دوستان دیگه درخواست میکنم که بیان و نظرات خودشون رو واسه بهبودی وضعیت فروم بدن

عرض شود که در مورد بخشی عمده اش بنده موافقم ، و باید اقرار کنم که خودمون با هینت هایی که شما کاربران داده بودید بهشون رسیده بودیم . ولی ادمین ها باید یک کارهایی بکنند که نمی کنند
در مورد مواردی که باهاشون مخالفت دارم ولی ممکنه دو مدیر دیگه موافق باشند و نهایتا تصویب بشه:
1.فرومی که شما نام بردید ، نبش قبر شد ، اصلا کسی نزده ش ، با این حال ، با اینگونه سخت گیری ها با کاربران تازه وارد چندان موافق نیستم ، اما بسیار موافق خواهم بود که علاوه بر مدیران ، کاربران فعال هم پیش قدم بشوند و کاربری تازه وارد که داره نا آگاهانه اسپم می کنه رو در پی ام هدایت کنند
2. فعالیت شرط اصلی ست برای کاربر فعال شدن ، اما همان طور که می بینید بعضی از کاربران فعال همیشه فعال نمی مونند. با جایی ش که مخالفم ، این هست که یک نفر در همه زمینه ها فعال باشه ، این طوری کم لطفی می شه ، مثال بزنم : اتلون اگر حتی یک برنامه هم معرفی نکنه ، ب نظر من حقش هست که کاربر فعال بشه
3.من چندان موافقم معرفی ماهیانه و گذاشتن لینک دانلود نیستم ، اما اگر متولی پیدا کنه، بد فکر نیست ، اما درست که بهش فکر کنید ، می بینید که دادن یک فایل ، و معرفی یک سری برنامه به این راحتی نیست. مثلا کی تعیین می کنه که بهترین ها چی هستند. یا اینکه برای من که دستگاهم وی جی ای هست ممکنه کلی از محتوی یات کار نکنه

باز هم منتظر نظرات فکورانه شما هستم
:p

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اتلون اگر حتی یک برنامه هم معرفی نکنه ، ب نظر من حقش هست که کاربر فعال بشه

جای خالیشون ، پستای خاطره انگیزشون رو فراموش کرده ... پشت حرفهای من هم همین مسئله نهفته ست ...
موندگار کسیه که همه جانبه فعالیت کنه

مثلا کی تعیین می کنه که بهترین ها چی هستن

گفتم ، افرادی که در پی تی مورد قبول هستند ... و این انتخاب برای آماتور های نازه وارد بیش از حد نیاز هم هست ، دوم اینکه قرار نیست از اون n تا برنامه ، همهش واسه یک دستگاه جواب گو باشه ... یک طرح عمومیه !

بالا