پیشنهادات من در مورد فروم ...
1- هرگونه مهمان نوازی از مهمان-نما ها جلو گیری بشه : بدین ترتیب که در صورت تاسیس هرگونه تاپیک در ساب فروم های موجود با موضوعات مشابه حاضر در آن ساب فروم جلوگیری بشه - مثال : مشاوره برای Pocket PC در همین ساب فروم که چند صفحه ای هم پیش رفته ...
2- شرایط ارتقاء : کاربر فعال شدن هر یک از کاربران عادی ، مشروط بر فعالیت این کاربران در همه ی ساب فروم های این بخش باشه .. به طور مثال خود من در قسمت نرم افزار بسیار بد عمل میکنم .
با این وجود کاربران در سدد ارتقاء سطح سواد و فعالیت خود در تمامی ِ موضوعات پاکت پی سی بر میان و با این شرایط سطح علمی فروم بالا میره .
3- معتمدین محله ی نرم افزار

: همونطور که قبلا گفتم چندین نفر از کاربر فعالان بخش نرم افزار اجازه داشته باشن که توی معرفی نرم افزار پست بزنن و به تصحیح و ارتقاء برنامه ها بپردازن و از کاربرای دیگه ته ِ هر پست بخوان که هیچ گونه جوابی به پست هاشون داده نشه و فقط به گفته های این افراد عمل بشه . این کاربران فعال بعد از 3 روز ( یا هر عدد دیگه ) پستای خودشون رو پاک کنن . اینجوری کار ِ مدیرا هم راحت میشه .
4- کلوپ های هر برند : 3 روش میشه واسش پیاده کرد :
> ساب فرومی با نامی همچون " پاکت پی سی ِ من " ایجاد و درون اون تاپیک های متعددی در مورد انواع خاص پاکت پی سی تاسیس بشه ... با نظر بنده ی حقیر ، حضور فلیم و پی525 و 535 ، تایتن 2 و غیره ، در ساب فروم مشاوره و سخت افزار کم لطفی در حق این دستگاهها و بی ارتباطی با موضوع ساب فروم هست . البته به شرطی که لا اقل یک مالک از این دستگاه ها در فروم موجود باشه .
> تمامی این تاپیک ها به بخش عمومی منتقل بشه
> یا اینکه در ساب فروم ِ ایجاد شده ی " پاکت پی سی ِ من " تاپیک هایی با عنوان مثلا" " O2 " و تمامی ِ برند ها ایجاد و به طور کلی روشون بخث بشه ... یعنی در هر تاپیک که مربوط به یک برند مشخص هست ، در مورد دستگاه های همان برند تبادل نظر صورت بگیره ...
5- تیمی متشکل از چندین فرد از افراد معتبر و مورد اعتماد بخش تشکیل و هر ماه لیستی از برنامه های منتخب بچه های پی تی تشکیل بشه تا بچه ها بتونن دانلود کنن و روی دستگاه هاشون بریزن . به این ترتیب که تاپیکی که تنها یک نفر حق پست زدن رو داره ایجاد و تیم انتخابگر در هر موضوع از برنامه های موجود در پاکت پی سی در اون ماه یک برنامه رو انتخاب و لینک آن رو هم در مقابلش قرار میده . بدین ترتیب هر ماه 15 20 برنامه ی منتخب پی تی با لینکش در اختیار سایر کابران قرار میگیره . و همچنین هر 2 ماه یکبار این برنامه ها توسط یکی از اعضا زیپ شده و بصورت تک فایل برای کاربران تازه وارد در جایی آپلود بشه تا با یک کلیک کاربران آماتور هد 2 ماه یک بار آپدیت ترین برنامه ها رو در اختیار داشته باشن .
------------------------------------------
اینا برای این هفته ... امیدوارم مدیران مذاکره ای بین خودشون ترتیب بدن و راحب این نظرات فکر کنن ...
در صورت موافقت با پاره ای از اون ها سری دوم رو ارائه میدم
از دوستان دیگه درخواست میکنم که بیان و نظرات خودشون رو واسه بهبودی وضعیت فروم بدن