• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگو پیرامون مسایل مربوط به بخش پاکت پی سی

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
آقا بلاخره جواب ندادید چی شد پس؟
کلا موافقت نشد نه؟

حسین جان؛واقعیت قضیه اینه که قرار بود تا جلسه ای داشته باشیم؛که به مناسبتها و مشکلات خاصی هرکدوم از مدیرا بر خوردند و این جلسه به کل برگزار نشد؛الان هم که حسین مشکل نت داره؛دنی هم در گیر زندگیش شده و کمتر می تونه به اینجا سر بزنه؛باور کن من هم خیلی کار دارم؛نزدیک امتحاناست؛اما عجالتا" خودم در این مورد اقدامات لازم را انجام می دم؛کلا" پیشنهادت منطقی هست و باید انجام بشه؛من فعلا" تاپیک گوشیها و رویوها را به بخش مشاوره منتقل می کنم؛منتها برای این موضوع باید با ادمین ها صحبت کنم و تقاضا کنم تا یه ساب فرو دیگه برای این مورد در نظر بگیریم؛حسین جان نظرت چیه؟یه ساب فروم بزنیم یا اینکه این تاپیکها را استیکی اش کنم؟

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
حسین جان؛واقعیت قضیه اینه که قرار بود تا جلسه ای داشته باشیم؛که به مناسبتها و مشکلات خاصی هرکدوم از مدیرا بر خوردند و این جلسه به کل برگزار نشد؛الان هم که حسین مشکل نت داره؛دنی هم در گیر زندگیش شده و کمتر می تونه به اینجا سر بزنه؛باور کن من هم خیلی کار دارم؛نزدیک امتحاناست؛اما عجالتا" خودم در این مورد اقدامات لازم را انجام می دم؛کلا" پیشنهادت منطقی هست و باید انجام بشه؛من فعلا" تاپیک گوشیها و رویوها را به بخش مشاوره منتقل می کنم؛منتها برای این موضوع باید با ادمین ها صحبت کنم و تقاضا کنم تا یه ساب فرو دیگه برای این مورد در نظر بگیریم؛حسین جان نظرت چیه؟یه ساب فروم بزنیم یا اینکه این تاپیکها را استیکی اش کنم؟

دستت درد نکنه
نمیدونم منظورت با من هست یا نه

ولی نظر من اینه :
چون همه بخش ها استیکی زیاد دارن ساب فروم بهتر جواب میده
و نکته اینکه در اون ساب فروم ها کاربر ها نتون تاپیک بزنن و فقط اونجا مدیران تاپیک ها رو انتقال بدن
این جوری شاید بهتر باشه
در مورد کلوب ها هم میشه یه ساب دیگه گذاشت ولی در همون ساب ریویو ها هم باشه بد نمیشه
:blush:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
دستت درد نکنه

ولی نظر من اینه :
و نکته اینکه در اون ساب فروم ها کاربر ها نتون تاپیک بزنن و فقط اونجا مدیران تاپیک ها رو انتقال بدن
این جوری شاید بهتر باشه
در مورد کلوب ها هم میشه یه ساب دیگه گذاشت ولی در همون ساب ریویو ها هم باشه بد نمیشه

آره حسین جان؛منظورم شما بودید،به هر حال شما پیشنهاد دهنده بودید و من می بایست با شما مشورت کنم تا احیانا" بد برداشت نکنم؛
پس نظر شما هم رو ساب فروم هست؛در رابطه با دسترسی هم باید با ادمین ها صحبت کنم؛اما اجازه بدید که به مرور این کارها انجام بگیره؛خدائیش خیلی سرم شلوغه،
فردا در این رابطه با ادمینها و سعی می کنم قبلش با حسین و دانیال صحبت کنم،تا ببینم چی کار می شه کرد؛
مرسی

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دستت درد نکنه

ولی نظر من اینه :
این جوری شاید بهتر باشه
حسین آقا بهتر نیست که ریویوها و کلوب ها با هم در یک ساب باشن؟؟؟؟ البته معذرت میخوام که دخالت می کنم.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
حسین آقا بهتر نیست که ریویوها و کلوب ها با هم در یک ساب باشن؟؟؟؟ البته معذرت میخوام که دخالت می کنم.
من هم همینطور فکر می کنم،چون زیاد شدن بیش از اندازه ساب فرومها هم خود باعث بی نظمی خواهد شد،از دوستان دیگه هم می خوام اگر نظر یا پیشنهادی دارند بفرمایند تا طرح پخته شده و اقدامات عملی جهت اجرایی شدن؛برداشته شود.

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
موافقيم، خيلي به دارندگان ppc کمک خواهد کرد. مخصوصا ساماندگي کلوپ ها.

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14

منم که همینو گفتم :blink:
که همش یه جا باشه بهتره :lol:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

پس من اشتباه متوجه شدم. فکر کردم منظورتون اینه یه ساب فوروم واسه ریویوها باشه و یکی هم واسه کلاب ها. البته که میشه اینجوری هم باشه ولی من فکر کردم کلاب ها هم به هر حال تقریبا یک ریویو هستند. ازین نظر گفتم.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
و در اون ساب فروم می تونیم یک تاپیک فهرست هم بزنیم که دوستانی که مراجعه می کنند از روی فهرست؛به تاپیک مرور پاکت پی سی مورد نظرشون برن؛دیگه نگران پایین رفتن بیش از اندازه تاپیک یک پاکت پی سی خاض نخواهیم بود؛

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
و در اون ساب فروم می تونیم یک تاپیک فهرست هم بزنیم که دوستانی که مراجعه می کنند از روی فهرست؛به تاپیک مرور پاکت پی سی مورد نظرشون برن؛دیگه نگران پایین رفتن بیش از اندازه تاپیک یک پاکت پی سی خاض نخواهیم بود؛

من هم به نظرم کار خوبی ست ، به دیگران کمک زیادی می کند. الان جاهای زیادی می توان سورس برنامه برای پاکت پی سی ، حتی به زبان فارسی پیدا کرد ، ولی چیزی که منحصر به این فروم می باشد ، اطلاعات حرفه ای و تخصصی ست که ماشالا بچه ها شدید مدیران را جا گذاشته اند:D

بنابراین فکر می کنم در جهت ارتقا فروم مفید ست
فقط باید کسی داوطلب ایندکس کردن باشد
موفق باشید

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
دوستان قصد دارم تا در رابطه با ایجاد ساب فروم جدید در رابطه با رویو ها و کلوب پاکت پی سی های مختلف با ادامین صحبت کنم؛لطفا" آخرین نظرات خود را بیان کنید؛
ضمنا" حتما" در رابطه با نام ساب فروم هم نظرتون را بیان فرمایید.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
دوستان قصد دارم تا در رابطه با ایجاد ساب فروم جدید در رابطه با رویو ها و کلوب پاکت پی سی های مختلف با ادامین صحبت کنم؛لطفا" آخرین نظرات خود را بیان کنید؛
ضمنا" حتما" در رابطه با نام ساب فروم هم نظرتون را بیان فرمایید.
عالیه ... :
"نگاهی دیگر ؛ طبقه بندی و کلاسه کردن پاکت پی سی"
"پاکت پی سی ها ؛ زیر ذره بین ِ اعضای فروم"
"کلوپ ها و مقاله ها : پاکت پی سی بازهای پی تی" :D
" یک تاپیک ، برای هر پلتفورم از پاکت پی سی ها" --> درست مثل Xda-Developers

که فکر میکنم دومی و چهارمی شکیل تره ...

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
عالیه ... :
"نگاهی دیگر ؛ طبقه بندی و کلاسه کردن پاکت پی سی"
"پاکت پی سی ها ؛ زیر ذره بین ِ اعضای فروم"
"کلوپ ها و مقاله ها : پاکت پی سی بازهای پی تی" :D
" یک تاپیک ، برای هر پلتفورم از پاکت پی سی ها" --> درست مثل Xda-Developers

که فکر میکنم دومی و چهارمی شکیل تره ...

عالیه؛مرسی پارسا جان؛
منتها پارسا جان،اسم ساب فروم ترجیحا" در یک عبارت که زیاد طولانی نباشد؛معرفی گردد،مثل نام ساب فرومهایی که داریم؛
دوستان فکر می کنم تا فردا اگر نظراتتون را به من بدهید،بسیار عالی خواهد بود؛
موفق باشید.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
عالیه؛مرسی پارسا جان؛
منتها پارسا جان،اسم ساب فروم ترجیحا" در یک عبارت که زیاد طولانی نباشد؛معرفی گردد،مثل نام ساب فرومهایی که داریم؛
دوستان فکر می کنم تا فردا اگر نظراتتون را به من بدهید،بسیار عالی خواهد بود؛
موفق باشید.
پس همون :
پاکت پی سی ؛ زیر ذره بین ِ اعضا

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
پس همون :
پاکت پی سی ؛ زیر ذره بین ِ اعضا

امممم... قشنگه! من که خوشم اومد.
از پاکت پی سی باز های پی تی هم خوشم اومد هرچند زیر ذره بین بهتره...

پ ن : میگم اگه کسی خواست واسه بچه اش اسم بذاره یه ندا به پارسا بده!

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
نظر خوبیه اما یه سئوال داشتم :
سر ساب فروم مشاوره و سخت افزار چی میاد؟
مشاوره میشه 3 تا تاپیک
سخت افزار هم 4 تا!!!

اینا به کنار . چند بدیم یه ساب فروم یو ام پی سی بزنید. یا حداقل بزارین تو سخت افزار تاپیک یو ام پی سی بزنم :دی

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
امممم... قشنگه! من که خوشم اومد.
از پاکت پی سی باز های پی تی هم خوشم اومد هرچند زیر ذره بین بهتره...

پ ن : میگم اگه کسی خواست واسه بچه اش اسم بذاره یه ندا به پارسا بده!
ما مخلصیم

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
نظر خوبیه اما یه سئوال داشتم :
سر ساب فروم مشاوره و سخت افزار چی میاد؟
مشاوره میشه 3 تا تاپیک
سخت افزار هم 4 تا!!!

اینا به کنار . چند بدیم یه ساب فروم یو ام پی سی بزنید. یا حداقل بزارین تو سخت افزار تاپیک یو ام پی سی بزنم :دی

]چطور عماد جان؟
قرار نیست بلایی سرشون بیاد،ما تنها رویو ها و کلوب پاکت پی سی ها رو به اونجا منتقل می کنیم،تردهایی مثل های تک و سوالات سخت افزاری در بخش سخت افزار و تردهایی مثل مشاوره برای خرید در ترد مشاوره باقی خواهند موند،حالا شاید من متوجه نشدم،
در رابطه با ساب فروم یا ترد یو ام پی سی هم حتما" در ادامه صحبت می کنیم،و نظرات را جویا خواهیم شد،
دوستان دیگه هم لطفا" نظراتشونو بگن تا در این رابطه پخته تر عمل بشه،
لطفا" نام ساب فروم پیشنهادی یادتون نره،
مرسی

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
قربان این تنهایی که شما ازش حرف میزنید رو در قسمت سخت افزار بردارید میدونین چیا میمونه:
1- پی دی ای های تک
2- سئوالات مربوط به سخت افزار پی پی سی
3- جی پی اس سخت افزار

4-متاسفانه از 3 به بعد نداریم . دوست دارم بگم سی پی یو دیسکاشن یا تاپیک بنچ مارک یا درباره ی سی پی یو های جدید کوالکام یا حتی کلیه بحث های سخت افزاری
(دیگه آیا میشه به پاکت پی سی کی بورد وصل کرد و کارت سی اف مودم 56 کی و پاکت پی سی و ایرانسل شاید بهتر باشه که از این تو پاک بشن تا جزو سخت افزار حساب بشن)
نتیجه اخلاقی این ساب فروم شامل 3 تاپیک میشه و لا غیر

در مورد مشاوره حقیقتا وضع به مراتب بدتر هست
چیز هایی که ی مونه دقیقا اینهاست:
1- مشاوره برای خرید پی دی ای
2- مشاوره برای خرید لوازم جانبی
3- کامپلیت
4- قیمت روز
5- خرید و فروش پی پی سی کارکرده

بقیه کاملا باید منتقل یا ادغام با تاپیک مشاوره بشن

حالا متوجه منظورم شدید؟

در مورد اسم فکر کنم اسم های پارسا خوب بود. حداکثر اگه خیلی دوست دارین برین استورمینگ بشه میشه یه تاپیک زد اول هر کی 1 اسم بگه بعد رای گیری . این جوری شاید یه خورده نظرات هم هم سو تر بشه. من که به نظرم اسمش مهم نیست . هر اسمی به جز غضنفر برای این ساب فروم گویاست:دی

راستی مخلصم . شما چطوری؟

Farshid Masomi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

كلا با حسين 505 موافقم
اينجا اطلاعات خيلي زياده و با وجود همه تلاشهايي كه شده باز هم يكم بي نظمي به سيستم حاكمه
شخصا معتقدم يكي از دلايل تكراري بودن بعضي از موضوعات (به مثال هاي 505 مراجعه شود ;) ) همين به هم ريختگيِ تاپيك هاست و با توجه به اينكه تازه وارد ها امكان مطالعه و حتي ديدن همه ي بخشها رو ندارن تا در جريان قرار بگيرن ... اين ميشه كه موازي كاري زياد ميشه و امكان دست رسي به مطالب هم كاهش پيدا ميكنه .

يه پيشنهادم من ميدم
حالا كه مديران قراره جلسه برسي بذارن
لللللللللللللللطفا اين قوانين و مرام نامه هاتونم يه اصلاح بكنيد كه محل خيلي از سوء تفاهم ها و كدورت ها و اعمال نظر هاي سليقه اي از همينه

مرسي
شاد باشيد و هميشه بهاري

بالا