• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

.:: گلايه و خداحافظي از بخش وبمستر ::.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135
شما رئیسی پس رئیس باش.

:دی

شکایت از شما زیاد بود همونطور که گفتم
یکی دو سالی هر تاپیک شکایتی بود رو حذف کردم یا بستم ولی بدون دلیل که این همه شکایت به وجود نمیاد
با همکار کسب درامد مشورت کردم و به این نتیجه رسیدیم
هر ماه report میدادی که فلان تاپیک در مورده منه حذف کن
آخرین اشتباهی که انجام دادی این بود که توی تاپیکی که نه اسمی ازت برده شده بود نه مشخصاتی، شروع کرده از خودت دفاع کردن و توپیدن به OP که مجبور شدم تاپیک رو حذف کنم
مشکل اینه که همه چیز رو به خودت میگیری.. مثل اون تاپیک یا مثل حذف عنوان

لایک

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
اظ نظر من داره از اینجا میره که این همه شکایت رو پاسخ نده
چون وقتی خودش نباشه کی میخواد پاسخگو باشه
تا الان بودش و مجبور بودش پاسخی بده هرچند دست به سر کردن
ولی الان دیگه داره با این تاپیک رسما میگه بای بای مشتری
اگر دلش بخواد از پشتیبانی سایتش جواب میده و نهایتا دیگه مشکل رو اونجا حل میکنه یا حل نمیکنه
چرا کسی اینجا از 1eng.ir یا delhuya یا افراد دیگه ای که در فروم فعالیت تجاری دارن اصلا تاپیک شکایت نمیبینه ؟ چون کسی مشکلی باهاشون نداره
کلا اگر کسی کارش درست باشه مشکلی با فعالیت و پشتیبانی یوزر حتی در فروم نداره
کلا اینکه شما هم بری یا نری کاربران فعال دیگه ای میان طی زمان و بخش رو سرپا نگه میدارن

_Love_Coder_

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
128
اگر دلش بخواد از پشتیبانی سایتش جواب میده و نهایتا دیگه مشکل رو اونجا حل میکنه یا حل نمیکنه
چرا کسی اینجا از 1eng.ir یا delhuya یا افراد دیگه ای که در فروم فعالیت تجاری دارن اصلا تاپیک شکایت نمیبینه ؟ چون کسی مشکلی باهاشون نداره
کلا اینکه شما هم بری یا نری کاربران فعال دیگه ای میان طی زمان و بخش رو سرپا نگه میدارن
خوب کسی رو که مجبور نکردن از ایشون سرویس بگیرن ؟

هر چند ایشون از بچه های قدیم هست و حیف که برن

p30p30

Registered User
لایک‌ها
41
منم 3 سالی هست که فرشاد رو می شناسم .... بجز کار، تا حدود زیادی با هم رفیق هستیم ...

اینکه عنوان رو یهو بردارن، کار زیاد جالبی نیست .... از مدیریت بعیده همچین کار آماتوری انجام بدن .... حداقل می گفتید فعالیتش کم شده، دیگه کاربر فعال نیست :دی

امیدوارم هرجا هستی موفق باشی

Last edited:

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
دوستان اینجا یه چیزی هست به اسم جستجو ... هرکسی قبل هرکاری که میخواد بکنه یه جستجو بکنه ... اگه خواست معامله کنه نخواست نکنه ...
من خودم تا حالا چند بار اینجا سرم کلاه رفته واسه اینکه جستجو نکردم قبلش ..
این اقای شمشادم درسته من باهاش کاری نکردم تا حالا ولی یکی دو سالی هست تو یاهو با هم رفیقیم چیز خاصی ازش ندیدیم ...
لطفا دوستان هم یکم منصف باشن و حرفشون رو با سند بزنن ... من خودم کلا تو پی تی همیشه بی طرف بودم و خواهم بود ...

homashop

Registered User
لایک‌ها
30
آقا فرشاد من و کسایی که با شما ارتباط داشتن واقعا راضی نیستیم که شما اینکارو کنید
و واقعا این کار رو که عنوان شمارو برداشتن واقعا بی انصافیه بعد از این همه سال یوزر این سایت بودن
البته این هیچی از ارزشهای شما کم نمیکنه
بیشتر از ارزش های این انجمن کم میشه

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32

:( :( :(

:(

سلام
آقا روزگاره دیگه ، یک روز میای و یک روز میری ...
امیدوارم هرجا که هستید پیروز باشید

حیف :)

بیخیال آقا فرشاد برگرد ، به نظرم اگه بخاطر شکایات شما از فعالیت های خارج از پی تی این عنوان از شما برداشته شده ، کاملا نامربوطه و به غیرحرفه ای عمل شده

موندنم به صلاح نیست.. با آبرو برم کلاس خودمم حفظ میشه..
ممنون از لطفتون..

لطف دارید ..

سلام داش فرشاد

بابا بیخیال نبینم غمتو داداش توی نت ایران همینجوریه تا دلت بخواد از این جور آدما هست و تا دلت بخواد آدمو ناراحت میکنن و با اعصاب و روان آدم بازی میکنن:hmm:

به نظر من آدم باید خودشو بزنه به بی خیالی و انگار نه انگار که اتفاقی افتاده چون اصلا ارزشی نداره بخاطر کسی که اون سر دنیا نشسته پای کامپوترش و توی نت هست و تو اصلا نمیشناسیش که حالا بخوای دلخور بشی یعنی منظورم اینه که به خاطر کسی که نمیشناسیش نباید ناراحت بشی و باید کار خودتو بکنی با قدرت و بدون ناراحتی آدمایی رو میشناسم که به خاطر یه همچین بحتثهایی اصلا از نت خداحافظی کردن ولی چه فایده ای داره؟ فقط به خودت ضرر میرسه به نظر من به چیزت که اصلا یه همچین آدمایی هم هستن شما کار خودتو بکن و اصلا اهمیت نده!!!!!!;)

اگه به خاطر اینکه کاربری فعال رو ازت گرفتن ناراحتی اصلا ناراحتی نداره خودت یه انجمن بزن بشو ادمینش و اونجا فعالیت کن اینطوری آقای خودت هستی!!!!:cool:

خداوکیلی انجمن اصلا ارزش ناراحت شدن رو داره؟ الان مثلا یوزر منم بگیرن با یک یوزر دیگه میام کی به کیه؟ اینقدر بی در و پیکره که نگو و نپرس!!!!!:D

پیشنهاد: اگر انجمن نداری یکی بسار و اگه داری آدسشو بده که بیایم اونجا از آموزشها و نظراتت استفاده کنیم فکر کنم نظر بقیه هم همین باشه یه انجمن بزن تو اونجا بهتره واسه شرکتت ابهت بیشتری داره تا اینکه بخوای توی یه انجمن یه کاربر فعالی فقط باشی شما رئیسی پس رئیس باش.;)

به خدا یک عنوان برای من اصلا مهم نیست ! انجمن بزرگ ایران تراک یا سایت های زیادی بودن که مال من هستند یا بودند.. ولی وقت فعالیت ندارم و علاقه خاصی به پی تی داشتم که این جوری جوابم را دادن..

کار درستی نکردن

بزن به بی خیالی ما 8 ساله همه مدل توهینی توی این نت بهمون کردن چه توی سایتها چه انجمنهای مختلف ما که همه رو به حساب کم تجربگی طرف مقابل گذاشتیم شما به همین حساب بذار و ادامه بده

بیخیال این بخش بشم هم اعصابم ارومه هم کلاس خودم حفظ میشه..
جایی که قدر ادم را ندونند اشتباهه موندن..

فرشاد آدم با تجربه ای هستش!

خوده من ازش کلی چیز یاد گرفتم،با من هم همیشه خوش حساب بوده،از نظر من از مدیر فعلیه این بخش اطلاعات و فعالیت بیشتری داره،نباید عنوانش گرفته میشد!
بعدشم یه سری کاربر اینجا هستند که دو زار سواد و ادب ندارند،بعد حال میکنن که یه نفر موفق رو بکشن پایین!

سره قضیه مهدی آنلاین من جای فرشاد بودم 100 تومن رو نمیدادم! فرشاد برای اینکه خدشه ای به اعتبارش وارد نشه پول رو پس داد!

در کل بخش وبمستر باید براش فکری بشه،مشکل فرشاد و اعتبارش نیست،مشکل اینه که تاپیک تبادل لینک اون بالا مهم شده،اما هر روز 20 تاپیک با عنوان تبادل لینک میخوره،حتی مرج هم نمیشه چه برسه با پاک کردن،مشکل این بخش الان فقط عنوان کاربریه فرشاده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ممنون ازت جواد جان..
فعلا که مشکل اصلی اینجا ماییم که به سلامتی از این به بعد مشکل حل میشه..

شکایت از شما زیاد بود همونطور که گفتم
یکی دو سالی هر تاپیک شکایتی بود رو حذف کردم یا بستم ولی بدون دلیل که این همه شکایت به وجود نمیاد
با همکار کسب درامد مشورت کردم و به این نتیجه رسیدیم
هر ماه report میدادی که فلان تاپیک در مورده منه حذف کن
آخرین اشتباهی که انجام دادی این بود که توی تاپیکی که نه اسمی ازت برده شده بود نه مشخصاتی، شروع کرده از خودت دفاع کردن و توپیدن به OP که مجبور شدم تاپیک رو حذف کنم
مشکل اینه که همه چیز رو به خودت میگیری.. مثل اون تاپیک یا مثل حذف عنوان

چند تا نکته امین خان :
1. مسائل کاری ربطی به فعالیت 6 ساله من در این انجمن و عنوان نداشت که با حذف عنوان توهین بشه بهم!
2. اون تایپیک بچه 10 ساله هم میدونست منظور کی هست !
3. جواب این همه سال را خوب گرفتم ! نیازی به سر پوش گذاشتن نیست..
4. من کلاهبردار و دزد هستم ! دوستانی که کار میکنند عاقل و بالغ هستند امیدوارم گیر من کلاهبردار نیوفتند !!!!!!!! هر کسی عقل داره..

نروووووووووووووو!!!:(:(:(:(

این حرفت و طرز فکرت از نظر من مشکل داره .
آدم هارو با مقدار درآمدشون از اینترنت می سنجی ؟!! :blink:

نه والله منظورم این نبود..
منظورم تجربه ، سطح سواد کاری ، درامد و ادعا هست..

از شما انتظار نداشتم !
مهم نیست..

شما درست میگی!!!! واقعا متاسفممممم

از این به بعد دوستان جو ساز هر روز 10 تا تایپیک علیه من بزنند ، خوشحال میشیم چون باعث معروفیت بیش از پیش برندم میشه و کاربران با تحقیق بیشتر مشتری دائمی میشند و هیچ عکس العملی به تایپیک هاتون نشون نمیدم تا بتونید این بخش وبمستری را این گونه تایپیک ها پر بار کنید..

موفق باشید!!!

خوب کسی رو که مجبور نکردن از ایشون سرویس بگیرن ؟

هر چند ایشون از بچه های قدیم هست و حیف که برن

شما لطف دارید..

....

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
منم 3 سالی هست که فرشاد رو می شناسم .... بجز کار، تا حدود زیادی با هم رفیق هستیم ...

اینکه عنوان رو یهو بردارن، کار زیاد جالبی نیست .... از مدیریت بعیده همچین کار آماتوری انجام بدن .... حداقل می گفتید فعالیتش کم شده، دیگه کاربر فعال نیست :دی

امیدوارم هرجا هستی موفق باشی

لطف داری امین جان..

به هر حال اینم بهونه ای بوده :دی

مهم نیست..

دوستان اینجا یه چیزی هست به اسم جستجو ... هرکسی قبل هرکاری که میخواد بکنه یه جستجو بکنه ... اگه خواست معامله کنه نخواست نکنه ...
این اقای شمشادم درسته من باهاش کاری نکردم تا حالا ولی یکی دو سالی هست تو یاهو با هم رفیقیم چیز خاصی ازش ندیدیم ...
لطفا دوستان هم یکم منصف باشن و حرفشون رو با سند بزنن ... من خودم کلا تو پی تی همیشه بی طرف بودم و خواهم بود ...

دقیقا!!!
ممنونم از لطفتون..

آقا فرشاد من و کسایی که با شما ارتباط داشتن واقعا راضی نیستیم که شما اینکارو کنید
و واقعا این کار رو که عنوان شمارو برداشتن واقعا بی انصافیه بعد از این همه سال یوزر این سایت بودن
البته این هیچی از ارزشهای شما کم نمیکنه
بیشتر از ارزش های این انجمن کم میشه

شما لطف دارید ولی صلاح اینه که قطع فعالیت بکنم تا هم ارزش خودم پایین نیاد و هم برخی به راحتی بدون من بتونند فعالیتشون ادامه بدند..

موفق باشید..

The Rock

Registered User
لایک‌ها
421
به نظرم درست نیست با کاربر با تجربه ای که چند سال تو این فوروم بوده و کمک های زیادی به بخش کرده همچین رفتاری بشه ...

فرشاد جان سعی کن به خاطر همچین چیزایی تو نت خودتو ناراحت نکنی

جات خالی میشه تو پی تی ..

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
من که از اول تاپیک که خوندم تا همین پست آخر دارم اشک میریزم. هنوز تو شوکم. مگه میشه آخه؟ :( فرشاد رو از 4 سال پیش میشناسم. باهاش بیرون از پی تی آشنا شدم و توی این همه سال هیچ بدی ازش ندیدم. درسته که کار تجاری باهم نداشتیم. ولی در کل بدی ندیدم ازش. و به نظرم علاوه بر اینکه عنوان فعالی ایشون باید برگرده بلکه باید مدیر بخش وبمسترها هم بشن تا بتونیم از تجربیاتشون استفاده کنیم. فرشاد :(

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
به نظرم درست نیست با کاربر با تجربه ای که چند سال تو این فوروم بوده و کمک های زیادی به بخش کرده همچین رفتاری بشه ...

فرشاد جان سعی کن به خاطر همچین چیزایی تو نت خودتو ناراحت نکنی

جات خالی میشه تو پی تی ..

لطف داری امیر جان..

من که از اول تاپیک که خوندم تا همین پست آخر دارم اشک میریزم. هنوز تو شوکم. مگه میشه آخه؟ :( فرشاد رو از 4 سال پیش میشناسم. باهاش بیرون از پی تی آشنا شدم و توی این همه سال هیچ بدی ازش ندیدم. درسته که کار تجاری باهم نداشتیم. ولی در کل بدی ندیدم ازش. و به نظرم علاوه بر اینکه عنوان فعالی ایشون باید برگرده بلکه باید مدیر بخش وبمسترها هم بشن تا بتونیم از تجربیاتشون استفاده کنیم. فرشاد :(

واقعا شرمندم کردی منصور جان..
به جان خودم نه شوق عنوان دارم و نه مدیر بخش بودن و نه این عنوان های مجازی الکی! بحث سر ماهیت کار و توهین بود که نتونستم دیگه تحمل کنم..

مخلصم

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
فرشاد آدم با تجربه ای هستش!

خوده من ازش کلی چیز یاد گرفتم،با من هم همیشه خوش حساب بوده،از نظر من از مدیر فعلیه این بخش اطلاعات و فعالیت بیشتری داره،نباید عنوانش گرفته میشد!
بعدشم یه سری کاربر اینجا هستند که دو زار سواد و ادب ندارند،بعد حال میکنن که یه نفر موفق رو بکشن پایین!

سره قضیه مهدی آنلاین من جای فرشاد بودم 100 تومن رو نمیدادم! فرشاد برای اینکه خدشه ای به اعتبارش وارد نشه پول رو پس داد!

در کل بخش وبمستر باید براش فکری بشه،مشکل فرشاد و اعتبارش نیست،مشکل اینه که تاپیک تبادل لینک اون بالا مهم شده،اما هر روز 20 تاپیک با عنوان تبادل لینک میخوره،حتی مرج هم نمیشه چه برسه با پاک کردن،مشکل این بخش الان فقط عنوان کاربریه فرشاده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

جواد جان من اصلا" قصد اومدن به تاپيك رو نداشتم ولي مجبور شدم
محض اطلاع 100 تومن رو ايشون از من قرض گرفته بودن پس پس دادنش واجب بود

اميدوارم روشن شده باشي....................

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92

من به كسي كاري ندارم
ولي وقتي يكي از من شكايت كنه و دلايلش هم درست باشه ولي تاپيك پاك بشه بنظرت ردي ميمونه كه با سرچ چيزي پيدا بشه............................
انشالله شما هم روشن شده باشي

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
برای ادلیستام پی ام فرشاد رو سند تو آل کردم پاسخای جالبی برام ریپلای شد

قصد داشتم جملات زیادی رو برای شما بنویسم حتی شعر بگم و بتونم با این کار قدری از احساس خودم رو نسبت به این تصمیم شما برای رفتن از فروم ابراز کنم. هرچند باور دارم که هر انسانی میتواند کارهای ناممکن را ممکن سازد ولی فکر می کنم قدرت درونی بالایی باید در درون یک انسان باشد تا وی را چنین قادر به تصمیم گیری و انتخاب راه و جدائی برای مدتی از عزیزان و دوستان بکند. از صمیم قلب آرزوی زیباترین رفتن و مسافرت را برایتان دارم. سفری مملو از ایده های جالب و زیباییهایی که فکر کنم تنها با رفتن و تمرکز کردن بر روی کار قابل فهم و درک باشند. سارا اصلانی

سلام اقای فرشاد
امیدوارم با موفقیت رفتن غم انگیز خود را پشت سر بگذارید
امیدوارم در این سفر به حقیقت دست پیدا کنید که زیباترین
چیز در دنیاست
برایتان دعا می کنیم. مونا

Wow! I was late to find out about you–but I’m very proud!
Especially that you are a real webmaster, one of my generation, and nowadays, the fact that your heritage is from the ME…you’re making a very powerful and positive impact on people all over the world. Best of luck to you, and I share your family’s anticipation of a quick and safe return!
Bon Voyage~
Shane from Korea originally from the US

galaxysky

Registered User
لایک‌ها
644
من از مشتری های آقا فرشاد هستم دلیل مشتری بودنم هم بر عکس بعضی از حرف های بعضی کاربرا دقیقا اینه که هر وقت من کاری داشتم هر وقت که آقای شمشاد بودن بدون این که حتی کار بنده به ایشون مربوط باشه شب بیدار موندن و انجام دادن حتی با این که من کلی اصرار میکردم که اینقدر زحمت نکشن ولی بازم شرمنده میکردن و با تموم وجود انجام میدادن . امیدوارم واقعا به خاطر ما بمونن .

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
جواد جان من اصلا" قصد اومدن به تاپيك رو نداشتم ولي مجبور شدم
محض اطلاع 100 تومن رو ايشون از من قرض گرفته بودن پس پس دادنش واجب بود

اميدوارم روشن شده باشي....................

خواهش میکنم بحث تایپیک را ادامه بدیم..

من به كسي كاري ندارم
ولي وقتي يكي از من شكايت كنه و دلايلش هم درست باشه ولي تاپيك پاك بشه بنظرت ردي ميمونه كه با سرچ چيزي پيدا بشه............................
انشالله شما هم روشن شده باشي

مهدی جان خواهشا بیخیال شو! فکر کن من ترسیدم یا هر فکری..
به خاطر همین حرف ها و حدیث ها و تهمت هاست که دارم از اینجا میرم..
پس خواهش کردم ادامه ندید..

برای ادلیستام پی ام فرشاد رو سند تو آل کردم پاسخای جالبی برام ریپلای شد

قصد داشتم جملات زیادی رو برای شما بنویسم حتی شعر بگم و بتونم با این کار قدری از احساس خودم رو نسبت به این تصمیم شما برای رفتن از فروم ابراز کنم. هرچند باور دارم که هر انسانی میتواند کارهای ناممکن را ممکن سازد ولی فکر می کنم قدرت درونی بالایی باید در درون یک انسان باشد تا وی را چنین قادر به تصمیم گیری و انتخاب راه و جدائی برای مدتی از عزیزان و دوستان بکند. از صمیم قلب آرزوی زیباترین رفتن و مسافرت را برایتان دارم. سفری مملو از ایده های جالب و زیباییهایی که فکر کنم تنها با رفتن و تمرکز کردن بر روی کار قابل فهم و درک باشند. سارا اصلانی

سلام اقای فرشاد
امیدوارم با موفقیت رفتن غم انگیز خود را پشت سر بگذارید
امیدوارم در این سفر به حقیقت دست پیدا کنید که زیباترین
چیز در دنیاست
برایتان دعا می کنیم. مونا

Wow! I was late to find out about you–but I’m very proud!
Especially that you are a real webmaster, one of my generation, and nowadays, the fact that your heritage is from the ME…you’re making a very powerful and positive impact on people all over the world. Best of luck to you, and I share your family’s anticipation of a quick and safe return!
Bon Voyage~
Shane from Korea originally from the US

مخلصم..

من از مشتری های آقا فرشاد هستم دلیل مشتری بودنم هم بر عکس بعضی از حرف های بعضی کاربرا دقیقا اینه که هر وقت من کاری داشتم هر وقت که آقای شمشاد بودن بدون این که حتی کار بنده به ایشون مربوط باشه شب بیدار موندن و انجام دادن حتی با این که من کلی اصرار میکردم که اینقدر زحمت نکشن ولی بازم شرمنده میکردن و با تموم وجود انجام میدادن . امیدوارم واقعا به خاطر ما بمونن .

خواهش میکنم.
شما لطف دارید.. کاری نکردیم..

Bio_Robot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
موفق باشی دوست عزیز, من با اینکه وقت نکردم شما را بشناسم ولی هر جا می روی موفق باشی :)

مدیران هم لطف کنن این تاپیک را قفل کنند

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
شاعر میگه : منووووووو تنها نزاررررر دیریری رو قلبم پا نزاررررررر ریدیدی :دی
خدایی بچه به این خوبی چرا انقد اذیتش میکنید. جدا یه پستایی از فرشاد دیدم که خیلی باشون حال کردم و کمکم کرده. خودشم میگه پست و عنوان مهم نیست اما با توجه به تجربه و اطلاعاتی که داره حقش مدیریت بوده :))
تو همين بخش چند تا مقاله اختصاصي داده و ديدم که پست هاي مفيد زيادي زده و اکثر بچه ها راهنمايي کرده.. انصاف نبود اين کار را باهاش بکنيد
خدایی هیچ یادم نمیره ساعت 3:45 نصفه مشکل سیستم رو برام برطرف کرد.
برا من فرق اینجا باشی یا نباشی من از یاهو و تلفن باهات در تماسم اما نروووووو :دی

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
آقا شاید باورتون نشه ، اما من 2 ساعته رسیدم ، این تاپیک شما را خوندم. بر خلاف دوستان خیلیم خوشحال شدم :rolleyes: . بنظر من بازم حرفه ای و عالی عمل کردید.

بعضی چیزا هست که بصورت ریاضی و 2+2 قابل اثبات نیست ، اما برای هر عقل سلیمی پیشاپیش اثبات شده است و آدمای عاقل خودشون میفهمن که چه خبره و کی به کیه .

امیدوارم در بخشهای دیگر همچنان حضور موفق داشته باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا