سلام داش فرشاد
بابا بیخیال نبینم غمتو داداش توی نت ایران همینجوریه تا دلت بخواد از این جور آدما هست و تا دلت بخواد آدمو ناراحت میکنن و با اعصاب و روان آدم بازی میکنن:hmm:
به نظر من آدم باید خودشو بزنه به بی خیالی و انگار نه انگار که اتفاقی افتاده چون اصلا ارزشی نداره بخاطر کسی که اون سر دنیا نشسته پای کامپوترش و توی نت هست و تو اصلا نمیشناسیش که حالا بخوای دلخور بشی یعنی منظورم اینه که به خاطر کسی که نمیشناسیش نباید ناراحت بشی و باید کار خودتو بکنی با قدرت و بدون ناراحتی آدمایی رو میشناسم که به خاطر یه همچین بحتثهایی اصلا از نت خداحافظی کردن ولی چه فایده ای داره؟ فقط به خودت ضرر میرسه به نظر من به چیزت که اصلا یه همچین آدمایی هم هستن شما کار خودتو بکن و اصلا اهمیت نده!!!!!!
اگه به خاطر اینکه کاربری فعال رو ازت گرفتن ناراحتی اصلا ناراحتی نداره خودت یه انجمن بزن بشو ادمینش و اونجا فعالیت کن اینطوری آقای خودت هستی!!!!
خداوکیلی انجمن اصلا ارزش ناراحت شدن رو داره؟ الان مثلا یوزر منم بگیرن با یک یوزر دیگه میام کی به کیه؟ اینقدر بی در و پیکره که نگو و نپرس!!!!!
پیشنهاد: اگر انجمن نداری یکی بسار و اگه داری آدسشو بده که بیایم اونجا از آموزشها و نظراتت استفاده کنیم فکر کنم نظر بقیه هم همین باشه یه انجمن بزن تو اونجا بهتره واسه شرکتت ابهت بیشتری داره تا اینکه بخوای توی یه انجمن یه کاربر فعالی فقط باشی شما رئیسی پس رئیس باش.