• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

.:: گلايه و خداحافظي از بخش وبمستر ::.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

SainaWeb.Com

Registered User
لایک‌ها
26
سلام . من قبلا تعریف های زیادی از آقای شمشاد شنیده بودم (البته کار ایشون در حدی 20 هست که تعریف نمیخواد)

ایشون با اینکه من هنوز ازشون خرید نکردم 2 بار و هر بار هم جدا وقت زیادی گذاشتند و به من مشاوره دادند . حتی امشب که دیر وقت هم بود با صبر و حوصله به سوالات مبتدیانه من پاسخگو بودن .

پیشنهاد میکنم قبل از هر چیز پست های ایشون رو ببینید که چقدر واسه وبمستر ها زحمت کشیدن . من خودم بالشخصه کلی از تجربیاتشون تو انجمن استفاده کردم .

- - - - ضمنا دوست عزیزم market3nter خوشم میاد از ممد (1eng.ir) خوب طرفداری میکنی (دلیلش هم معلومه ) - - - -

به هرحال آقا فرشاد امیدوریم همه جا موفق و موید باشی ( همانطور که تا حالا بودی) -=-=-=-=-= اگر عمری باقی باشه انشاالله تو چند تا پروژه با هم کار خواهیم کرد .

- - - - --- - - - -- - - - - - - - - - » ولی جدا خواهش میکنیم نرو« - - - - - - - - - - - -- -

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
به نظرم اینجا حسابی باند بازی هستش , چند نفر دست به دست هم دادن که این عنوان را ازآقای شمشاد بگیرین (که البته یکی دو نفرشون با این تاپیک هایی که زدن خودشونو لو دادن)

از مدیران پی تی هم واقعاً بعید بود که یکهو این عنوان را از آقای شمشاد بگیرن.

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
سلام . من قبلا تعریف های زیادی از آقای شمشاد شنیده بودم (البته کار ایشون در حدی 20 هست که تعریف نمیخواد)

- - - - ضمنا دوست عزیزم market3nter خوشم میاد از ممد (1eng.ir) خوب طرفداری میکنی (دلیلش هم معلومه ) - - - -

من نه پاچه خواری خوشم میاد و نه طرفداری میکنم / هیچ سرویس و هاستی هم از محمد ندارم که بخوام ازش طرفداری کنم که بخواد سرویس خوب بهم بده
کسی که کارش خوبه رو آدم میگه خوبه و کسی که کارش نسبتا خوب نبوده رو خب نمشه گفت کار طرف عالی بوده (میتونه خودش بیاد بگه که اصلا سرویسی ازش ندارم) (اگر منظورت این امضامه که اینو خیلی ها برای پیشرفت پرشین ریجستر گذاشتن و ربطی به طرفداری نداره)
نگاه کنی من اسم Dehlya که پی پال میفروشه رو هم آوردم و ایشون آدمی که 24 ساعته آنلاینه توی مسنجر و من توی یکساله ندیدم اصلا آف بشه که نخواد کاری رو انجام بده
من در مورد فرد X که نمیشناسم نظری نمیدم ، نظر رو در مورد افرادی دادم که قبلا باهاشون کار کردم

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
موفق باشی دوست عزیز, من با اینکه وقت نکردم شما را بشناسم ولی هر جا می روی موفق باشی :)

مدیران هم لطف کنن این تاپیک را قفل کنند

ممنونم.

شاعر میگه : منووووووو تنها نزاررررر دیریری رو قلبم پا نزاررررررر ریدیدی :دی
خدایی بچه به این خوبی چرا انقد اذیتش میکنید. جدا یه پستایی از فرشاد دیدم که خیلی باشون حال کردم و کمکم کرده. خودشم میگه پست و عنوان مهم نیست اما با توجه به تجربه و اطلاعاتی که داره حقش مدیریت بوده :))
تو همين بخش چند تا مقاله اختصاصي داده و ديدم که پست هاي مفيد زيادي زده و اکثر بچه ها راهنمايي کرده.. انصاف نبود اين کار را باهاش بکنيد
خدایی هیچ یادم نمیره ساعت 3:45 نصفه مشکل سیستم رو برام برطرف کرد.
برا من فرق اینجا باشی یا نباشی من از یاهو و تلفن باهات در تماسم اما نروووووو :دی

شما لطف داری.. کاری نکردم. وظیفه بوده..

بله... متاسفانه...

ای محسن دست رو دلم نذار :(

آقا شاید باورتون نشه ، اما من 2 ساعته رسیدم ، این تاپیک شما را خوندم. بر خلاف دوستان خیلیم خوشحال شدم :rolleyes: . بنظر من بازم حرفه ای و عالی عمل کردید.

بعضی چیزا هست که بصورت ریاضی و 2+2 قابل اثبات نیست ، اما برای هر عقل سلیمی پیشاپیش اثبات شده است و آدمای عاقل خودشون میفهمن که چه خبره و کی به کیه .

امیدوارم در بخشهای دیگر همچنان حضور موفق داشته باشید

دقیقا...
بعضی مواقع رفتن خیلی به نفع آدم هست ..
ممنون از لطفتون.

ایشون با اینکه من هنوز ازشون خرید نکردم 2 بار و هر بار هم جدا وقت زیادی گذاشتند و به من مشاوره دادند . حتی امشب که دیر وقت هم بود با صبر و حوصله به سوالات مبتدیانه من پاسخگو بودن .

پیشنهاد میکنم قبل از هر چیز پست های ایشون رو ببینید که چقدر واسه وبمستر ها زحمت کشیدن . من خودم بالشخصه کلی از تجربیاتشون تو انجمن استفاده کردم .

به هرحال آقا فرشاد امیدوریم همه جا موفق و موید باشی ( همانطور که تا حالا بودی) -=-=-=-=-= اگر عمری باقی باشه انشاالله تو چند تا پروژه با هم کار خواهیم کرد .

- - - - --- - - - -- - - - - - - - - - » ولی جدا خواهش میکنیم نرو« - - - - - - - - - - - -- -

خواهش میکنم .. شما لطف دارید..

به نظرم اینجا حسابی باند بازی هستش , چند نفر دست به دست هم دادن که این عنوان را ازآقای شمشاد بگیرین (که البته یکی دو نفرشون با این تاپیک هایی که زدن خودشونو لو دادن)

از مدیران پی تی هم واقعاً بعید بود که یکهو این عنوان را از آقای شمشاد بگیرن.

عنوام مهم نبود. توهین و ماهیت کار مهم بود که الان دیگه اونم مهم نیست..

من نه پاچه خواری خوشم میاد و نه طرفداری میکنم / هیچ سرویس و هاستی هم از محمد ندارم که بخوام ازش طرفداری کنم که بخواد سرویس خوب بهم بده
کسی که کارش خوبه رو آدم میگه خوبه و کسی که کارش نسبتا خوب نبوده رو خب نمشه گفت کار طرف عالی بوده (میتونه خودش بیاد بگه که اصلا سرویسی ازش ندارم) (اگر منظورت این امضامه که اینو خیلی ها برای پیشرفت پرشین ریجستر گذاشتن و ربطی به طرفداری نداره)
نگاه کنی من اسم Dehlya که پی پال میفروشه رو هم آوردم و ایشون آدمی که 24 ساعته آنلاینه توی مسنجر و من توی یکساله ندیدم اصلا آف بشه که نخواد کاری رو انجام بده
من در مورد فرد X که نمیشناسم نظری نمیدم ، نظر رو در مورد افرادی دادم که قبلا باهاشون کار کردم

آقا با اینکه با شما کار نکردم ولی به خاطر عدم بحث :
حق با شماست و بنده کلاهبردارم و سرویس های خوبی نمیدم و هر چیزی که شما میگید!

خوبه ؟ راحت شدید ؟

این تایپیک و خداحافظی برای راحتی شما و بقیه دوستانتون زده شده و انشالله از این به بعد فرد دیگه ای را پیدا کنید و بکوبید !

خواهش میکنم دیگه ادامه ندید !

....

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
سلام

من افتخار آشنایی زیادی با جناب شمشاد ندارم و تا به حال با ایشون کار نکردم ولی نام ایشون رو به نیکی زیاد شنیدم ...
امیدوارم در آینده بتوانم از مشاوره های ایشان سود ببرم و برای ایشان آرزوی توفیق روز افزون و سلامتی می کنم.

گلایه از مدریران پی تی:

مدیران گرامی این مطالبی که می گویم برای توهین و یا متزلزل کردن مقام مدیریت شما نیست. بلکه نقدی است بر رفتار شما ؛ امید است این نقدها باعث پیشرفت پی تی بشود و قصد و هدفی به جز آن ندارم. این صرفاً یک تحلیل از اتفاقاتی است که افتاده ...

من یک مدیر هستم و علم مدیریت را فرا گرفته ام؛ بزرگترین و ارزشمند ترین منابع یک سیستم منابع انسانی آن می باشد. وقتی یک مجموعه اینچنینی یک کاربر فعال خود را که همواره به عنوان محرکهای اصلی برای کاربران دیگر و کاربران تازه وارد عمل می کند را به این شکل از دست بدهد یک فاجعه است ! این یک زنگ خطر هست ...

اشتباه اول مدیران :
اتخاذ تصمیمات شخصی و فدا کردن آبرو و سابقه چندین ساله فعالیت یک نفر به علت شکایتهای چند نفر.
کاربر فعال به چه معنا است ؟ آیا 3800 پست از یک نفر ، نشان از فعال بودن وی ندارد ؟ شاید یک تصویر کوچک که اعلام می کرد یک نفر فعال هست هیچ ارزشی هم نداشته باشد ولی برداشتن آن شبیه توهین هست... مثل سطل آب یخی می ماند که روی یک نفر ریخته شود.

اشتباه دوم مدیران :
عدم تلاش برای رفع سریع موضوع.
زمانی که یک همچین اتفاقی می افتد مدیر پس از مشاهده بازخوردها و پی بردن به این که چنین اشتباه بزرگی نباید صورت می گرفت باید فوراً نسبت به موضوع واکنش نشان می داد و در این مواقع حتی با عذر خواهی سعی در برطرف کردن ناراحتی ها می کرد.

اشتباه سوم مدیران (کاتالیزور برای بدتر شدن ماجرا)
سعی در توجیح ماجرا ... (فکر نمی کنم نیاز به توضیح اضافه داشته باشد)

و در نهایت اشتباه مدیریت اصلی تالارهای پی تی و یا حداقل یکی از مدیران ارشد که متأسفانه تا الان واکنش مناسبی را از خودشان نشان نداده اند.

یک بار دیگر تکرار می کنم که این مطالب فقط نقدی است بر رفتار مدیریتی صورت گرفته ؛ امید است این نقدها باعث پیشرفت پی تی بشود و قصد و هدفی به جز آن ندارم. این صرفاً یک تحلیل از اتفاقاتی است که رخ داده ...

برای همه کاربران آرزوی توفیق و سلامتی دارم.
امیر

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
فرشاد جان نرو...!!

بابا ما هنوز خیلی باهات کار داریم... ولمون نکن....

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
ای بابا ؛ من چند وقتی خیلی نبودم توی جریان ولی متاسفم فرشاد واقعا کارش درسته....:blink:

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
بابا ما یه سال یه سایت فکستنی زدیم انواع و اقسام فحش های +18 رو به ما دادن.
این همه زحمت بکش بعد فحش هم بشنو! ....
هدف اونا اینه که من برم ولی من نمی رم :D

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
تا جایی که داریم میبینیم حداکثر فعالیت مدیریت فعال و پرجنب و جوش این بخش همین عنوان دادن و گرفتن بوده ! و به نظر میاد براشون هم این عناوین اینقدر مهم باشه که بخوان نظر کاربرهای ۲ روزه رو به کاربران فعال ترجیح بدن .
اسم منو اوردی ولی من هم خیلی وقته دیگه نمیام تو این بخش ...ترجیح دادم برخوردهایی که با یوسف ( زمان مدیریتش )‌یا با یه سری کاربرای فعال شد با من نشه و بی سروصدا برم بیرون .

به هر حال این بخش نیازمند کاربرانی مثل فرشاد هست . ولی کاربرانی مثل فرشاد نیازمند عناوین نیستند . تو همین تاپیک هم میشه افرادی رو دید که کماکان روش خودشون رو دارن ادامه میدن .

در مورد خدمات تجاری هم اینجا بخش پشتیبانی هیچ شرکتی نیست و هیچ شرکتی تعهد به پشتیبانی در انجمن ها رو نداره . پس فکر نکنم به همدیگه ربطی داشته باشه .

هرجاهستی موفق باشی .

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
شما خودتون میدونید که وقتی‌ تعداد شکایت بالا باشه این اتفاق میافته.
مثلا وقتی‌ از سرور شما زیاد شکایت بشه، دیتا سنتر سرور رو می‌بنده بدون اینکه مطمئن بشه شکایت‌ها پایهٔ درستی‌ دارن یا نه
یا اگه از account پیپل شما شکایت زیاد بشه پیپل می‌بنده
متاسفانه در این فروم کسی‌ اجازه این رو نداره که بخواد ثابت کنه کس دیگیی‌ کلاهبردار هست. پس مدرکی‌ وجود نداره و من هم اجازه ندادم وجود داشته باشه (به هیچ دلیل فرشاد رو متهم نمیکنم که بگم کلاهبردار هست) ولی‌ ایشون رکورد شکایت ها‌رو شکوند و تو این چند سال شکایت کم نبود. توی خیلی‌ از شکایت‌ها که شده بود گفت بودن که ایشون کاربره فعال هست و به این دلیل اعتماد کرده بودن.
این عنوان چیزی نیست که یک روز برداشته شده باشه. نتیجهٔ چند سال هست.
طبیعتاً فرشاد بیشتر از تعداد کسانی‌ که ازش شاکی‌ هستند طرفدار داره، ولی‌ در زمان فعلی صلاح دونستم که این عنوان رو بردارم.

rezakaramooz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی کار زشت و کودکانه ای بود:hmm::hmm:
فرشاد جان موفق باشی

p30p30

Registered User
لایک‌ها
41
شما خودتون میدونید که وقتی‌ تعداد شکایت بالا باشه این اتفاق میافته.
مثلا وقتی‌ از سرور شما زیاد شکایت بشه، دیتا سنتر سرور رو می‌بنده بدون اینکه مطمئن بشه شکایت‌ها پایهٔ درستی‌ دارن یا نه
یا اگه از account پیپل شما شکایت زیاد بشه پیپل می‌بنده
متاسفانه در این فروم کسی‌ اجازه این رو نداره که بخواد ثابت کنه کس دیگیی‌ کلاهبردار هست. پس مدرکی‌ وجود نداره و من هم اجازه ندادم وجود داشته باشه (به هیچ دلیل فرشاد رو متهم نمیکنم که بگم کلاهبردار هست) ولی‌ ایشون رکورد شکایت ها‌رو شکوند و تو این چند سال شکایت کم نبود. توی خیلی‌ از شکایت‌ها که شده بود گفت بودن که ایشون کاربره فعال هست و به این دلیل اعتماد کرده بودن.
این عنوان چیزی نیست که یک روز برداشته شده باشه. نتیجهٔ چند سال هست.
طبیعتاً فرشاد بیشتر از تعداد کسانی‌ که ازش شاکی‌ هستند طرفدار داره، ولی‌ در زمان فعلی صلاح دونستم که این عنوان رو بردارم.

آقا خب چون اون سایت ها اشتباه می کنن و امکانش نیست مدرک بگیرن، شما هم باید همینکارو بکنی؟
اگر اینطوری باشه که هر کسی می تونه با یه باند بازی مدیر رو هم پایین بکشه!!!
این درسته؟

اگر واقعا شاکی داره، همه بیان یک تاپیک مشترک بزنن و همه مدارکشونو بذارن که هم مدیرها و هم کاربران ببینن. که هم بقیه بدونن با کی طرف هستن و هم اینکه این مسائل پیش نیاد

رو هوا که نمی شه به کسی تهمت زد و آبروشو ریخت، میشه؟

nanographic

Registered User
لایک‌ها
3
فرشاد جان، تو در هر عرصه ای که پا بزاری موفقی و به این پرشین تولز و ... هم نیست.

به کار هات ادامه بده و به حرف دیکران هم توجه نکن!

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
متاسفانه مجبورم که تاپیک رو ببندم. ایشون توی پست اول گفت بود که مربوط به کاربری فعال نیست ولی‌ تمام پست‌ها که زده شد بحث در مورد این تصمیم بود.
فرشاد جان اگه تصمیم داری بری یا بمونی، در هر حالت برات آرزوی موفقیت دارم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا