• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گمشدگان پرشين تولز !

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
واقعا آخرش رفت سربازی؟ :general505: پس چرا پست یا اقلا امضای خدافظی نزده؟ :general507:

photo_2017-11-07_19-12-28.jpg

شب آخری که میخواست بره تو تلگرام باهام خداحافظی کرد:general503::general503:
حتی اینترنت هم اون شب باهاش یار نبود.شاید واسه اون نتونست خداحافظی کنه تو پی تی.:oops:
یه 40 روز دیگه مونده تموم بشه آموزشیش:confused:

dashakol99

Registered User
لایک‌ها
2,451
هرکجایم به یادتونم نازنین، اینجا با رفقا لحظات تلخ و شیرین رو چشیدیم، تو این سرزمین نفهمیدنها گاهی حتی شده یه کوچولو همدیگه رو فهمیدیم و با چیزای کوچیک همدیگه رو شاد کردیم ... از یه جای به بعد آدم باید بزنه زیر همه چی... گریه دیگه بسشه، خنده بسشه واقعا دیگه از شرایطش خسته میشه ... پیش خودش میگه د لعنتی تو باید بتونی این وضع رو تغییر بدی... تو باید حقتو از این دنیا بگیری ...
هواخواتم

Haideranoos

Registered User
لایک‌ها
3,769
هرکجایم به یادتونم نازنین، اینجا با رفقا لحظات تلخ و شیرین رو چشیدیم، تو این سرزمین نفهمیدنها گاهی حتی شده یه کوچولو همدیگه رو فهمیدیم و با چیزای کوچیک همدیگه رو شاد کردیم ... از یه جای به بعد آدم باید بزنه زیر همه چی... گریه دیگه بسشه، خنده بسشه واقعا دیگه از شرایطش خسته میشه ... پیش خودش میگه د لعنتی تو باید بتونی این وضع رو تغییر بدی... تو باید حقتو از این دنیا بگیری ...
هواخواتم
کاملا درست میگی:general601::general601:
مخلصیم

http2iran

Registered User
لایک‌ها
1,772
داگ ها را دوست بداریم . همچنین داگ ها حیواناتی قدرشناس و با وفا هستند .

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
این چه وضعشه آخه؟؟ :mad:
هفته ای دو تا دونه پست میده, ملت من رو کچل کردن اینقدر که سراغش رو ازم گرفتن :general211:

roya7

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,504
بنده آنی که در بند آنی:rolleyes:

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
چه زود آزاد شدی :D:general710:
یه ماهه برات بریده بودن ولی یه هفته ای تبرئه شدی :Do_O
حالا باز بیا بگو ادمینای پی تی خوب نیستن :general210::confused:
خداوکیلی بهترین کادر مدیریتی رو داره نسبت به بقیه انجمن ها :general503::general504:

لایک‌ها
635
چه زود آزاد شدی :D:general710:
یه ماهه برات بریده بودن ولی یه هفته ای تبرئه شدی :Do_O
حالا باز بیا بگو ادمینای پی تی خوب نیستن :general210::confused:
خداوکیلی بهترین کادر مدیریتی رو داره نسبت به بقیه انجمن ها :general503::general504:
شما اين زبونو نداشتي چيكار ميكردي!

Engel

Registered User
لایک‌ها
7,763
البته قدیم اینجا مدیر عقده ای و مغرور و خودبزرگ بین هم داشتیم که خوشبختانه اکثرشون با گذشت زمان بازنشسته شدن و حتی بعضی هاشون بن دائم شدن. ولی در مجموع باهات موافقم که عملکرد کادر مدیریت پی تی نسبت به خیلی از انجمن های دیگه قابل تحمل تر و قابل قبول تر بوده وهست.
اگه یه روزی بخوان خیلی بیشتر از اینی که الان هست آزادی بدن اونوقت یا میشه مثل فروم های سیاسی لنگه دفترچه دات کام یا شبیه امثال شهوانی که در هر دو صورت هم فیلتر میشه. حالا فیلتر هیچی اونا مدیراشون خارج از کشورن ولی احسان که کار و شرکتش همینجاست و اسم و رسمش رو همه می دونن خیلی براش بد میشه و می گیرن می ندازنش همونجا که عرب نی انداخت. البته قدیم یه بخش هایی هم داشتیم که سر همین مسائل مجبور شد حذفشون کنه و همه پستاشون دود شدن رفتن هوا هر چند که الان مدت هاست بحثای رایج تو اون قسمتها کمابیش داره تو پاتوق صورت می گیره.

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
756

نوغرم جان میتی.یادش بخیر چه دورانی بود چقدر حوصله داشتم من یکی :دی.تاپیک شب زنده داران و ... پیر شدیم.

Sent from my iPhone using Tapatalk

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
نوغرم جان میتی.یادش بخیر چه دورانی بود چقدر حوصله داشتم من یکی :دی.تاپیک شب زنده داران و ... پیر شدیم.

Sent from my iPhone using Tapatalk

یادته سال 2011 اولین تاپیک منو در پی تی پاک کردی، گفتی موضوعش تکراریه ؟:(. من هنوز شب ها بعد از نماز شب، نفرینت میکنم
154fs232528.gif
. آینده کاری من در پی تی رو تباه کردی.:general507:

بالا