• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گمشدگان پرشين تولز !

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
756
یادته سال 2011 اولین تاپیک منو در پی تی پاک کردی، گفتی موضوعش تکراریه ؟:(. من هنوز شب ها بعد از نماز شب، نفرینت میکنم
154fs232528.gif
. آینده کاری من در پی تی رو تباه کردی.:general507:

جان میتی ؟ لذتش الان دو‌ چندان شد :دی تاپیک پاک میکردم که ارضا روحی بشم :)) الان دوباره یهویی ارضا شدم :دی

Sent from my iPhone using Tapatalk

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
لایک‌ها
635
حالا كافيه يه يوزر دختر يك روز فعاليت كنه ، حتي يوزراي ٢٠٠٣ هم از زير آب اعلام حضور ميكنن :general711:

world15

Registered User
لایک‌ها
837
البته قدیم اینجا مدیر عقده ای و مغرور و خودبزرگ بین هم داشتیم که خوشبختانه اکثرشون با گذشت زمان بازنشسته شدن و حتی بعضی هاشون بن دائم شدن. ولی در مجموع باهات موافقم که عملکرد کادر مدیریت پی تی نسبت به خیلی از انجمن های دیگه قابل تحمل تر و قابل قبول تر بوده وهست.
اگه یه روزی بخوان خیلی بیشتر از اینی که الان هست آزادی بدن اونوقت یا میشه مثل فروم های سیاسی لنگه دفترچه دات کام یا شبیه امثال شهوانی که در هر دو صورت هم فیلتر میشه. حالا فیلتر هیچی اونا مدیراشون خارج از کشورن ولی احسان که کار و شرکتش همینجاست و اسم و رسمش رو همه می دونن خیلی براش بد میشه و می گیرن می ندازنش همونجا که عرب نی انداخت. البته قدیم یه بخش هایی هم داشتیم که سر همین مسائل مجبور شد حذفشون کنه و همه پستاشون دود شدن رفتن هوا هر چند که الان مدت هاست بحثای رایج تو اون قسمتها کمابیش داره تو پاتوق صورت می گیره.
پس چ مدیرای خوبی قبل بودن حیف من نبودم وگرنه کاری میکردم اون نوع کاربرا بن شن ن اینکه مدیراش برن :( پس اینجا 4 سال دیگه دیدنیه اونم وقتی ی مرد عمل رئیس جمهور بشه :cool:

Engel

Registered User
لایک‌ها
7,763
پس چ مدیرای خوبی قبل بودن حیف من نبودم وگرنه کاری میکردم اون نوع کاربرا بن شن ن اینکه مدیراش برن :( پس اینجا 4 سال دیگه دیدنیه اونم وقتی ی مرد عمل رئیس جمهور بشه :cool:
اشتباه نکن چون اگه اون افراد هنوزم مدیر بودن خود جنابعالی و رفقات با این همه دردسر و اسپم و ترولینگی که می کنید از نخستین افرادی بودید که بن همیشگی می شدید.

world15

Registered User
لایک‌ها
837
اشتباه نکن چون اگه اون افراد هنوزم مدیر بودن خود جنابعالی و رفقات با این همه دردسر و اسپم و ترولینگی که می کنید از نخستین افرادی بودید که بن همیشگی می شدید.
نخیرم اون موقع دیگه اینقد پست تکراری و خلاف واقع ک همه تقصیرا رو بندازن گردن ی عده نبود و ما هم مجبور نبودیم توضیح بدیم.. خودشون کارو یکسره میکردن :cool:

Engel

Registered User
لایک‌ها
7,763
نخیرم اون موقع دیگه اینقد پست تکراری و خلاف واقع ک همه تقصیرا رو بندازن گردن ی عده نبود و ما هم مجبور نبودیم توضیح بدیم.. خودشون کارو یکسره میکردن :cool:
خانم جان مگه شما اون زمان تو انجمن بودی که میگی اگه مدیرای اون موقع هنوز مدیر بودن چنین می کردن؟؟ من اگه میگم بودم و دیدم و اخلاق مدیرای اون زمان رو کاملا یادمه.
تازه فقطم به خاطر تغییر تدریجی کادر مدیریت نیست، الان دیگه اونقدر کاربر فعال و درست حسابی کم شده که مجبورن دل خوش کنن به همین ترول بازیا و اسپما و کاری به کارشون نداشته باشن.

world15

Registered User
لایک‌ها
837
مگه شما اون زمان تو انجمن بودی که میگی اگه مدیرای اون موقع هنوز مدیر بودن چنین می کردن؟؟ من اگه میگم بودم و دیدم و اخلاق مدیرای اون زمان رو کاملا یادمه.
تازه فقطم به خاطر تغییر تدریجی کادر مدیریت نیست، الان دیگه اونقدر کاربر فعال و درست حسابی کم شده که مجبورن دل خوش کنن به همین ترول بازیا و اسپما و کاری به کارشون نداشته باشن.
شما نمیدونم منظورت از ترول چیه ولی اگه دقت کنی همون ایمپایر ک همه پستات رو سپاس میده هر پستش 90 تا شکلکه خودتونم هر پست 90 خطی نصفش توهین سیاسیه خوب اگه بخاطر همونا اون زمان بن میشدن دیگه بحثی نبوده ک بقیه بخان جواب بدن :cool:

Last edited:

Engel

Registered User
لایک‌ها
7,763
شما نمیدونم منظورت از ترول چیه ولی اگه دقت کنی همون ایمپایر ک همه پستات رو سپاس میده هر پستش 90 تا شکلکه خودتونم هر پست 90 خطی نصفش توهین سیاسیه خوب اگه بخاطر همونا اون زمان بن میشدن دیگه بحثی نبوده ک بقیه بخان جواب بدن :cool:
منظورم از ترول همین پستهای رگباری بی محتوا و تکراری و گیر دادن بی مورد به کاربرانه.
در ضمن فعلا که می بینی اون زمان هم بودم ولی بن نشدم. توهین تحت اللفظی به گردانندگان دولت یا برخی عقاید مضحک اون زمان هم باب بود ولی اون چیزی که قطعا ممنوع بود و باهاش برخورد می شد توهین مستقیم به کاربران بود. در ضمن همینی که میگی اگه بده چرا خودت راه براه به برخی از شخصیت های سیاسی توهین می کنی؟ اگه توهین بده چرافقط واسه ماها بده؟ :general506:
در ضمن مشکلت با چند تا دونه شکلکی که من یا بقیه استفاده می کنیم چیه؟ اون زمان شکلک های به مراتب بذتر از اینا که اغلب دست ساز خود کاربران بود مورد استفاده می گرفت و کسی هم انقدر به سوزش نمی افتاد. هنوزم بازمانده بعضی هاشون تو تاپیک های قدیمی هستن. حالا شما و اون دوستت به خاطر یه شکلک پیشفرض خود زنفرو این همه رنجیده خاطر میشید؟ o_O وقتی ظرفیتش رو ندارید چرا میاید تو فروم؟

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
اوباش اینترنتی یا ترول (به انگلیسی: Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می‌شود که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین‌آمیز هستند.

اوباش اینترنتی فردی است که در اتاق‌های گفتگو، تالارها، وب نوشتها یا تارنماهای کاربر-محور پیام‌هایی ارسال می‌کند که حاوی مطالب ناراحت‌کننده یا جنجال‌برانگیز است. در حالی که در یک جمع اینترنتی کاربرانی با حسن نیت بحثی را دنبال می‌کنند، اوباش اینترنتی با تحریک سایرین و با پیش کشیدن بحث‌های نامربوط یا توهین آمیز، به دنبال مطرح کردن خود و متشنج کردن فضای گفتگو است.
https://fa.wikipedia.org/wiki/ترول_(اینترنت)

world15

Registered User
لایک‌ها
837
اوباش اینترنتی یا ترول (به انگلیسی: Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می‌شود که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین‌آمیز هستند.

پس اگه منظور اینه مشخصه کی ترول میکنه چون ی عده بقول خودشون میان میگن تو سایتایی مثه هم میهن ی دونه ازین پستامون رو میذاریم سریع حذف میشه یا بن میشیم.. پس اگه سایت دیگه هست ک اینجور پستا مجازه نشونم بدین ببینم چجوریه... فقط اینستاگرام هردمبیل شده ک اونم باز مشخصه چ کسایی اوباش اونجاهان

Engel

Registered User
لایک‌ها
7,763

اوباش اینترنتی فردی است که در اتاق‌های گفتگو، تالارها، وب نوشتها یا تارنماهای کاربر-محور پیام‌هایی ارسال می‌کند که حاوی مطالب ناراحت‌کننده یا جنجال‌برانگیز است. در حالی که در یک جمع اینترنتی کاربرانی با حسن نیت بحثی را دنبال می‌کنند، اوباش اینترنتی با تحریک سایرین و با پیش کشیدن بحث‌های نامربوط یا توهین آمیز، به دنبال مطرح کردن خود و متشنج کردن فضای گفتگو است.
باز که از ویکی پدیا لینک دادی :general509:
اولش خواستم تعریف همونو بذارم ولی بعد با خودم گفتم الان باز دوستان میان بهم میگن ویکیپدیاپرست! :general506:

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
پس اگه منظور اینه مشخصه کی ترول میکنه چون ی عده بقول خودشون میان میگن تو سایتایی مثه هم میهن ی دونه ازین پستامون رو میذاریم سریع حذف میشه یا بن میشیم.. پس اگه سایت دیگه هست ک اینجور پستا مجازه نشونم بدین ببینم چجوریه... فقط اینستاگرام هردمبیل شده ک اونم باز مشخصه چ کسایی اوباش اونجاهان
شت:general509: من تو رو ایگنور کردم چجوری نقل قول میکنی؟ مولتی یوزری؟
ببین بزرگوار، من توی پرشین تولز فعالیت تجاری میکنم توی بازراچه اینترنتی. یوزرم ارزشش خیلی بیشتر از بحث کردن هستش. دلم نمیخواد بن بشم بخاطر بحث با شما.
دو هفته پیش هم خدمتتون عرض کردم که گرامی پست های منو نقل قول نکن. بخاطر شما هم 7 روز بن شدم و از کار و زندگی مارو انداختی.
امروز هم تاپیک منو با دوستت خراب کردی. نوش جونت. دیگه فکر کن من نیستم توی پی تی
الانم مارو بخیرو شمارو به سلامت.

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
Last edited:
بالا