سلام چطوریآقا شما چقدر کم پیدا شدی,نمیخوای شیرینی دامادی رو به ما بدی؟
آقا من همون ساندیس و کلوچه رو میخوام بدون قرعهسلام چطوری
بورسیه گرفتم رفتم ژاپن
شیرینی دامادی هم به وقتش برای اعضای محترم پاتوق و غیره به قید قرعه اهدا خواهد شد .
لذا عزیزان محترم شیرینی خور جهت شرکت در قرعه کشی یکصدا صدا بزنند افتک
برای دوستان اصول گرا هم ساندیس و کلوچه بدون قرعه اهدا خواهد شد .
با تشکر از پرسنل محترم پاتوق
5022331057245300سلام چطوری
بورسیه گرفتم رفتم ژاپن
شیرینی دامادی هم به وقتش برای اعضای محترم پاتوق و غیره به قید قرعه اهدا خواهد شد .
لذا عزیزان محترم شیرینی خور جهت شرکت در قرعه کشی یکصدا صدا بزنند افتک
برای دوستان اصول گرا هم ساندیس و کلوچه بدون قرعه اهدا خواهد شد .
با تشکر از پرسنل محترم پاتوق
باید صبر کنید تا ساندیس و کلوچه شما آماده بشهآقا من همون ساندیس و کلوچه رو میخوام بدون قرعه
دکتر تو با این حالت چرا5022331057245300
بانک پاسارگاد,دکتر الکسا
لطفا مبلغ شیرینی بورسیه تحصیلی+دامادی نقدا واریز گردد.
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم:general601:
از شما بعيده:general405: دكتر5022331057245300
بانک پاسارگاد,دکتر الکسا
لطفا مبلغ شیرینی بورسیه تحصیلی+دامادی نقدا واریز گردد.
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم:general601:
الان خودتو ناراحت نکن اینم یه دکتر تیغ زن مثل یکی که ...از شما بعيده:general405: دكتر
از شما انتظار ميره دستِ فتاده اي بگيري و به ياري مسكينا بروي نه شماره كارت بدي :general509:
من میخواستم امشب طبق عادت مالوف لباس مبدل بپوشم برم در خونه فقرا به صورت ناشناس این مبلغ رو تقسیم کنماز شما انتظار ميره دستِ فتاده اي بگيري و به ياري مسكينا بروي نه شماره كارت بدي
صراحت کلامتو می پسندم:general601:اینم یه دکتر تیغ زن مثل یکی که ...
بورسیه ی چی استادبورسیه گرفتم رفتم ژاپن
من میخواستم امشب طبق عادت مالوف لباس مبدل بپوشم برم در خونه فقرا به صورت ناشناس این مبلغ رو تقسیم کنم
همه رو گفتی اصل کاری رو یادت رفتبا رابین هود نسبت نداری به شدت من یاد رابین هود میندازی
یا پرنس جان
داروغه
البته استاد بیشتر من رو شایسته جانشینی دمو(ع) میدونن,شما اینجا نبودی,اونقدر که فضای christ و anti christ تو پاتوق پر رنگه,تو تورات و انجیل پر رنگ نیست.اینجا یا باید طرفدار مکتب افتکیسم باشی یا لاجرم در جبهه دموئیست ها هستی.حد وسط هم نداره:general601:پیشنهاد می کنم استاد افتک به پاتوق مراجعه نمایند و شما را به عنوان جانشین بر گزینند .
محمود احمدی نژاد .همه رو گفتی اصل کاری رو یادت رفت
بورسیه ی چی استاد
شما چرا زحمت می کشی؟ بده حجت الاسلام رئیسی و پدرزن شریفشون آیت الله علم الهدی اجرهم عندالله خودشون می برن تقسیم می کنن :general707:من میخواستم امشب طبق عادت مالوف لباس مبدل بپوشم برم در خونه فقرا به صورت ناشناس این مبلغ رو تقسیم کنم