• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشت چگونه به دست ما می رسد ؟ تصاویر + 18

وضعیت
موضوع بسته شده است.

9372

Registered User
لایک‌ها
224
مزخرف محض!

یعنی چی گوشت نخوریم! انسان موجودیست گوشت خوار, از زمانی که بالا درخت و تو غار بوده شکار می کرده و گوشت می خورده! بر پایه خوردن گوشت تکامل کرده به اینجا رسیده!

انسان گوشخوار نیست. همه چیز خواره. نشونه ش هم اینکه دندان های آسیا داره و اینکه سیستم گوارشش می تونه گیاهان رو هضم کنه

شما سعی می کنید با این مزخرفات گوشت خوردن خودتون رو توجیه کنید تا موقعی که گوشت می خورید وجدان درد نگیرید!

Sent from my SGPT12 using Tapatalk 2

Dr.Mass

Registered User
لایک‌ها
887
البته گویا خدای یهودی ها و مسیحی ها و سایر ادیان هیچ دشواری با این مسئله ندارند! آیا خدای اون ها با خدای مسلمون ها تفاوت داره؟!!

فقط اندکی تامل! پیدا کنید خدای واقعی رو !!
58156_39.gif

مسیحی ها بله ولی من در مورد یهودیا خیلی چیزا خوندم . برای اونا هم خوردن گوشت خوک حرامه .
البته اگه دنبال تناقض با اسلام باشید توش خیلی پیدا میکنید ولی این یه مورد نه .

reza.co

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
یعنی کسی که میخاد یک کار خیر انجام بده حتمن باید یک موجود زبون بسته رو سلاخی کنه تا لاشه ی اون موجود رو بین اطرافیان و نیازمندان تقسیم کنه؟!! آیا نمی تونه برای مثال یک جعبه میوه براشون بگیره و بین اون ها پخش کنه؟! نمی تونه مثلن براشون حبوبات مثل عدس و نخود و لوبیا بخره؟!

همچین سلاخی سلاخی میگن انگار قرار گاو رو با پوستش بخوریم . چرا عزیز میتونه جعبه میوه هم بگیره فقط منتظره شما دستور بفرمایید .

جالبه ! پاسخ سفسطه های شما و سایر دوستان گوشتخارتون رو افرادی بودند که 100 سال پیش دادند!!
یکی از نویسندگان آمریکایی پیرامون همین موضوع میگه:" گاهی مردم می​گویند انسان​ها همیشه گوشت خورده​اند، گویی این موضوع، ادامه ی این کار را توجیه می​کند.بر اساس این طرز تفکر، نباید مردم را از قتل مردم دیگر باز داریم چرا که این کار نیز از ابتدایی​ترین زمان​های تاریخ انجام می​شده است!"

آواتار و امضا نشون میده شما هم مثل استارتر که با گوشت خوردن مشکل ندارن و در حقیقت با انسان بودن و خصوصیات انسان مشکل دارن ، با ایرانی بودنت مشکل داری :rolleyes:
چون طرف امریکایی بوده هر چی گفته پس درسته ! اون دکتری هم که میگه گوشت و گیاه همشون واسه ما لازمه حرفاش کشکه ؟ بعد این نویسنده اینقدر فهمیده بوده که کشتن انسان رو با کشتن حیون مقایسه کرده . باریکلا بهش.

با طرز فکر شما از فردا واسه گاو و گوسفند مسکن مهر بسازیم دیگه ؟ نه ؟ بهتر نیست ؟:lol:

payman1

Registered User
لایک‌ها
117
تعادل در همه چیز اصل سلامتی هست
بعضیا دیگه خواستن از اینور بام نیوفتن از اونورش افتادن!
گوشت و گیاه هر دو به اندازش برای بدن لازمه اگه نبود مطمئن باش خوردن گوشت هم حروم میشد

این حدیث ختم کلام هست دیگه
پیامبر خدا(ص): هر کس چهل روز پیوسته گوشت بخورد، سنگ دل میشود.
پیامبرخدا (ص): هر کس چهل روز گوشت نخورد، بدخوی می شود.گوشت بخورید؛چرا که بر شنوایی تان می افزاید.
پیامبر خدا(ص): بر شما باد خوردن گوشت؛ چرا که گوشت بدن آدم را می رویاند. هر کس چهل روز گوشت نخورد،بدخوی می شود.

البته کسانی اینجا هستن که وقاحت رو به حد اعلا رسوندن و امامان و پیامبر رو نعوذ باا... مسخره میکنن و خودشون رو دانای کل میدونن که از مسخرگی خودشونه

payman1

Registered User
لایک‌ها
117
البته گویا خدای یهودی ها و مسیحی ها و سایر ادیان هیچ دشواری با این مسئله ندارند! آیا خدای اون ها با خدای مسلمون ها تفاوت داره؟!!

58156_39.gif

خدای واقعی اونی نیست که هرچی رو که دلت بخواد واست آزاد کرده باشه
شما اصلا نیازی به خدا و مذهب نداری داشته باشی هم مگه اصلا عمل میکنی؟
اصلا میدونی مسلمونی یا مسیحی یا یهودی؟
تا حالا انجیل رو خوندی؟قران خودت رو خوندی؟ وقتی همش رو خوندی بیا در موردشون نظر بده من هر سه تاش رو خوندم هیچ تفاوتی در حلال و حرام ها نیست مگر تو انجیلی که لطف کردن و تحریفش کردن نمونش هم نماز خوندن حضرت عیسی هست که مسیحی های الان اصلا نمیدونن نماز چیه!

همه میدونن گوشت خوک چه کثافتی هست جلوی سگ انداختیم نخوردش حالا نمیدونم تو چجوری با افتخار میخوریش!

secreter

Registered User
لایک‌ها
683

58156_39.gif

بله فرق داره
اصلا یک خدا چه نیازی به هزار تا دین داره؟

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
...

این حدیث ختم کلام هست دیگه
پیامبر خدا(ص): هر کس چهل روز پیوسته گوشت بخورد، سنگ دل میشود.
پیامبرخدا (ص): هر کس چهل روز گوشت نخورد، بدخوی می شود.گوشت بخورید؛چرا که بر شنوایی تان می افزاید.
پیامبر خدا(ص): بر شما باد خوردن گوشت؛ چرا که گوشت بدن آدم را می رویاند. هر کس چهل روز گوشت نخورد،بدخوی می شود.

البته کسانی اینجا هستن که وقاحت رو به حد اعلا رسوندن و امامان و پیامبر رو نعوذ باا... مسخره میکنن و خودشون رو دانای کل میدونن که از مسخرگی خودشونه

کاربر عزیز، من تاپیک رو نخوندم و نمیدونم چه چیزی گفته شده اما در مورد دانای کل بودن با شما موافق هستم. هر کسی رو دیدید که ادعای دانای کل بودن کرد بهش شک کنید چون دانای کل یعنی کسی که همه چیز رو میدونه و بی نیاز از مشورت هست که این خلاف نص صریح قرآن کریم هست. حتی پیامبر اسلام که ازش حدیث آوردید دانای کل نبود و با دیگران مشورت می کرد.

نمیدونم چرا بعضی ها اصرار دارند پاسخ همه سئوالات بشر رو فقط از منابع دینی دربیارند. شما از پیامبر هم مشورت بگیر ولی در کنارش با یک متخصص هم مشورت کن. نعوذبالله پیامبر که خدا نیست بگی براش شریک قرار نمیدم. در کنار حرف پیامبر، حرف دو نفر دیگر هم گوش بده ببین چی گفتن. اینها رو نمیگم که با اون حدیث مخالفت کنم، چون هر غذای سالمی که برای بدن مفید باشه استفاده می کنم، خواه گیاه و خواه غیر گیاه. فقط برای این نوع نگاهی که شما به مسئله داشتی که حرف پیامبر ختم کلام هست عرض کردم.

MXRX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
با این بحثهای بیخودی نه کشتارگاهها تعطیل میشه نه کسانیکه گوشت مصرف میکنند از خوردن گوشت دست میکشند به نظرم مهم اینه که نحوه نگهداری و سپس قصابی حیوانات به چه صورتی انجام میشه .مثل قضیه چند سال پیش که برای تهیه خوراک جگر غاز , گذشته از نگهداری اسفناک حیوانات, به حیوانات زبان بسته به زور و با قیف چربی میخوراندند که باعث بزرگ شدن و پر چربی شدن جگر غاز میشد که با رسانه ای شدن این قضیه و اطلاع رسانی و عدم استفاده مردم از خوراکهایی که به این روشها تهیه می شدند جلوی آنها به میزان زیادی گرفته شد یا مثلا" در کشور های عربی موقع ذبح شتر همه شترها را تو یک محوطه ول میکنند و یک نفر با یک چاقوی کوچک به گلوی شتر میزنند و شترهای نگون بخت همینجور زنده زنده با رگ گلوی بریده شده میدوند و با تمام شدن خون بروی هم تل انبار میشوند و کم کم جان میدهند که به نوعی زجرکش میشوند تو ایران هم که همه دیده اند که چجوری حیوانات را میکشند به نطرم اگر روش قصابی کردن حیوانات بیرحمانه نباشد و حیوان بلافاصله جان بدهد و حیوان زجرکش نشود اخلاقی تره .مثلا" شلیک تیر به سر حیوان یا تزریق آمپولی که در جا حیوان را از پای در میآورد یا به آرامی بدون زجر حیوان به خواب ابدی میرود .(البته این روش تزریق آمپول بیشتر برای حیواناتی مثل گربه و سگ و... ولگرد یا مریض غیر قابل درمان یا پیر استفاده میشه) بله علم پیشرفت کرده و راههای بهتری موجوده.

Last edited:

persian-internet

Registered User
لایک‌ها
117
از مدیران این بخش خواهشمندم این تایپیک را حذف کنند چون متاسفانه بحث را به انحراف کشاندن دوستان
ممنون

payman1

Registered User
لایک‌ها
117
کاربر عزیز، من تاپیک رو نخوندم و نمیدونم چه چیزی گفته شده اما در مورد دانای کل بودن با شما موافق هستم. هر کسی رو دیدید که ادعای دانای کل بودن کرد بهش شک کنید چون دانای کل یعنی کسی که همه چیز رو میدونه و بی نیاز از مشورت هست که این خلاف نص صریح قرآن کریم هست. حتی پیامبر اسلام که ازش حدیث آوردید دانای کل نبود و با دیگران مشورت می کرد.

نمیدونم چرا بعضی ها اصرار دارند پاسخ همه سئوالات بشر رو فقط از منابع دینی دربیارند. شما از پیامبر هم مشورت بگیر ولی در کنارش با یک متخصص هم مشورت کن. نعوذبالله پیامبر که خدا نیست بگی براش شریک قرار نمیدم. در کنار حرف پیامبر، حرف دو نفر دیگر هم گوش بده ببین چی گفتن. اینها رو نمیگم که با اون حدیث مخالفت کنم، چون هر غذای سالمی که برای بدن مفید باشه استفاده می کنم، خواه گیاه و خواه غیر گیاه. فقط برای این نوع نگاهی که شما به مسئله داشتی که حرف پیامبر ختم کلام هست عرض کردم.

منظور منم این نیست که فقط به اون حرف اکتفا کنید گرچه من به همون اکتفا میکنم چون پیامبر نه دروغ گفته نه از جانب خودش حرفی زده

من چند تا مصاحبه با متخصص های تغذیه در مورد همین بحث گوشت و سبزی شنیدم همه همین رو میگن مگر برای کسانی که یکی از این ها ضرر داشته باشه

در مورد گوشت خوک هم به اون دوست عزیزی که گفت اینا رو بهداشتی نگه میدارن بگم که تحقیقات یکی از محققان برجسته تغذیه تو آمریکا روی افرادی که از همین گوشت ها تغذیه کردن نشو نداد همشون در بلند مدت دچار نوعی انگل در بدن و مغزشون شدند و بیشترشون با همین بیماری مردن

خدا انقدر به انسان ارزش داده که گفته حتی کاری که به بدنت آسیب بزنه حرام هست حالا ما به خودمون و بدنمون ارزش نمیدیم یه بحث دیگس

MXRX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
بله این مشکل در گوشت خرچنگ و بسیاری از موجودات آبزی مثل ماهی ها هم وجود دارد چون بسیاری این گوشتها را بصورت تقریبا" خام یا نیمپز مصرف می کنند و در صورت آلوده بودن اگر این گوشتها بصورت کامل پخته نشود این تخمهای انگل بسادگی وارد بدن فرد میشود و بسته به نوع انگل باعث بروز بیماری یا در دراز مدت باعث مرگ فرد میشود البته این مشکل برای حیوانات دیگر مثل بز و گوسفند و گاو و... هم بوجود می آید و این حیوانات در صورت خوردن تخم انگل ناقل انگل میشوند .....

payman1

Registered User
لایک‌ها
117
منبع؟
.نوشته شما بسیار کوتاه است . طول نوشته باید حداقل 6 حرف باشد

Natural News Radar: Pork laden with drugs and bacteria giving rise to diseases in human beings
@bayuwaspodo - [email protected]: Medical and Scientific Reasons for not Eating Pork
Harmful Bacteria Found in Samples of U.S. Pork
News in Science - Pig shooters helping to spread disease - 22/10/2007

منابع فارسی هم زیاد هستن که خیلی ها نمیدونم چرا قبول ندارن
دوستان خودشون استاد ما هستن اما خالی از لطف نیست که بدونن خوک تنها حیوانی هست که مدفوع خودش رو میخوره و با مادرش جفتگیری میکنه

بابت عکس ها متاسفم
glasser_disease_1381_fibrinous_peritonitis_pericarditis_35216.jpg
5415096499_acb83e342f.jpg
STC_001.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا