• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشت چگونه به دست ما می رسد ؟ تصاویر + 18

وضعیت
موضوع بسته شده است.

------------------------

Registered User
لایک‌ها
508
گیاهخواری یک روش زندگی برای صلح بیشتر هست
گیاهخواری یعنی احترام به حقوق حیوانات

به قول یک نویسنده ی آمریکایی "من فکر می​کنم دین آینده بر اساس گیاه​خاری پایه​ریزی خاهد شد.
تا زمانی که مردم خون حیوانات بی​گناه را می​ریزند، هیچ صلح، هیچ آزادی و هیچ هماهنگی میان مردم نمی​تواند وجود داشته باشد. کشتار و عدالت نمی​توانند در کنار هم قرار گیرند.
تا زمانی که بشر دایره ی محبت خود را به همه ی موجودات زنده گسترش ندهد، به صلح دست نخاهد یافت."
1364103857392.gif

حرف شما مثل اینه که بگیم نباید نه خیلی آدم کشت نه اصلا نکشت
باید متعادل کشت
مثلا این حرف را شما در مورد قاتلین بزنی درسته ؟

احسنت ... مثال زیبایی بود!
541419_thumbsup.gif

asooma

Registered User
لایک‌ها
9
دوستانی که مخالف خوردن گوشت هستن قطعا از نزدیک با حیوانات زندگی نکردن !!!!
اینو با اطمینان کامل می گم ، اونایی که حیوان داشتن میدونن که حیوانات و انسان ها خیلی از نظر احساس با هم فرق دارن
ما مرغدونی داشتیم یه مرغ تخمی گذاشت و بچه دار شد ، بچه اش خروس بود اونو نگه داشتیم ، بعد از مدتی تبدیل به یه خروس قوی هیکل شد ، یه بار وقتی داشت به مادرش تجاوز می کرد مادرش زیر دست و پاش جون داد و مرد!!!!!
این اتفاقات در حیوانات زیاد می افته ، من نمیگم باید حیوانات رو آزار داد ولی مشکل اکثر شماها اینه که وقتی حرف از حیوان میشه فکر می کنین مثل دنیای والت دیسنی حیوانات اندازه انسان ها احساس دارن ، آره اونا احساس دارن نه اندازه انسان ها ، نباید اونا رو اذیت کرد ، ذبح یک حیوان خیلی زود جونشو ازش میگیره و اون عذابی نمی بینه ، و از همه ی دکتر هایی که میگن پروتئین حیوان و گیاه یک اندازه هست توصیه می کنم پیش یک دکتر برن!!!

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
اینو با اطمینان کامل می گم ، اونایی که حیوان داشتن میدونن که حیوانات و انسان ها خیلی از نظر احساس با هم فرق دارن
ما مرغدونی داشتیم یه مرغ تخمی گذاشت و بچه دار شد ، بچه اش خروس بود اونو نگه داشتیم ، بعد از مدتی تبدیل به یه خروس قوی هیکل شد ، یه بار وقتی داشت به مادرش تجاوز می کرد مادرش زیر دست و پاش جون داد و مرد!!!!!
این اتفاقات در حیوانات زیاد می افته ، من نمیگم باید حیوانات رو آزار داد ولی مشکل اکثر شماها اینه که وقتی حرف از حیوان میشه فکر می کنین مثل دنیای والت دیسنی حیوانات اندازه انسان ها احساس دارن ، آره اونا احساس دارن نه اندازه انسان ها ، نباید اونا رو اذیت کرد ، ، و از همه ی دکتر هایی که میگن پروتئین حیوان و گیاه یک اندازه هست توصیه می کنم پیش یک دکتر برن!!!

25 سال از 28 سال زندگیم رو با حیوانات درون اتاقم زندگی کرده ام (از جوجه مرغ و خروس تا گربه و سگ و ...) و تا آخر عمر هم مخالف کشتار بی رحمانه -آزار و اذیت حیوانات خواهم بود و هرگز گوشت مصرف نخواهم کرد (و هیچگاه هم شخصی که بخواد نشنیده منکر گیاهخواری بشه رو دعوت به اینکار نمیکنم)
نقطه سر خط

ذبح یک حیوان خیلی زود جونشو ازش میگیره و اون عذابی نمی بینه
بنده چون حیوانات رو به هیچ وجه بد نمیدونم و این حق زندگی رو هم دقیقا برابر انسان ها برای حیوانات قائلم این سوال رو از شما میکنم.جونشو کسی دیگه داده هیچ انسانی حق گرفتنش رو نداره

آیا شما حاظر هستید جون خودتون رو اینطور بگیرند ؟یعنی ذبح کنن و هیچ دردی نکشید به قول خودتون... ؟

------------------------

Registered User
لایک‌ها
508
ذبح یک حیوان خیلی زود جونشو ازش میگیره و اون عذابی نمی بینه

اتفاقن پژوهشگران و دکترها اعلام کرده اند که انسان ها موقع کشته شدن درد زیادی رو احساس نمی کنند و اتفاقن احساس خوشایندی به انسان دست میده. باور نمی کنید؟!! می تونیم روی شما امتحان کنیم!

به قول کنفسیوس کسی که یک بار، فقط یک بار فریاد حیوانی رو در حال کشته شدن بشنوه دیگه هرگز نمی تونه گوشت بخوره. البته گمون نمی کنم این مورد بالایی در مورد سنگدل هایی همچون شما صدق کنه!
1364044234481.gif

ali_men2004

Registered User
لایک‌ها
1,191
دوستانی که مخالف گوشتخواری و ذبح حیوانات هستن .............. تو ................. از این به بعد گوشت بخورند.
دوستان لطفا جای خالی رو پر کنند:p

persian-internet

Registered User
لایک‌ها
117
این اتفاقات در حیوانات زیاد می افته ، من نمیگم باید حیوانات رو آزار داد ولی مشکل اکثر شماها اینه که وقتی حرف از حیوان میشه فکر می کنین مثل دنیای والت دیسنی حیوانات اندازه انسان ها احساس دارن ، آره اونا احساس دارن نه اندازه انسان ها ، نباید اونا رو اذیت کرد ، ذبح یک حیوان خیلی زود جونشو ازش میگیره و اون عذابی نمی بینه ، و از همه ی دکتر هایی که میگن پروتئین حیوان و گیاه یک اندازه هست توصیه می کنم پیش یک دکتر برن!!!

خیلی خنده داره
اگر به تجاوز باشه آدم ها رقیب ندارن تو این کارها !!!
شما این همه خبر تجاوز پدر به دخترش را نخوندی ؟ یا .....

یک حرفی بزن که تو انسان ها نباشه
عزیز جانم بحث سر اینه حیوان حق زندگی داره اون وقت شما میگی درد نمیکشه
مثل اینه که بگی بیان انسان ها را بکشن با آمپول، اشکال نداره که درد نمیکشن ( عجب حرفی )
اصلا بحث خوردن گوشت به خاطر نیاز به پروتین نیست
به خاطر شکم و طمع انسان هاست
به خاطر عادت اونهاست

asooma

Registered User
لایک‌ها
9

25 سال از 28 سال زندگیم رو با حیوانات درون اتاقم زندگی کرده ام (از جوجه مرغ و خروس تا گربه و سگ و ...) و تا آخر عمر هم مخالف کشتار بی رحمانه -آزار و اذیت حیوانات خواهم بود و هرگز گوشت مصرف نخواهم کرد (و هیچگاه هم شخصی که بخواد نشنیده منکر گیاهخواری بشه رو دعوت به اینکار نمیکنم)
نقطه سر خط

بنده چون حیوانات رو به هیچ وجه بد نمیدونم و این حق زندگی رو هم دقیقا برابر انسان ها برای حیوانات قائلم این سوال رو از شما میکنم.جونشو کسی دیگه داده هیچ انسانی حق گرفتنش رو نداره

آیا شما حاظر هستید جون خودتون رو اینطور بگیرند ؟یعنی ذبح کنن و هیچ دردی نکشید به قول خودتون... ؟

دنیای ما یک دنیای کاملا نسبی هست نه مطلق! شما نمی تونی در یک دنیای نسبی یک حرف مطلق بزنی ، حرف شما برای من اونقدر مسخره هست که یکی به شما بگه گیاهی که شما میخوری یک موجود زنده هست ، شما چرا میکشیش ؟؟؟؟ دوست داری یکی شما رو بکشه؟؟؟ میخوای روو شما کشتن رو تست کنم؟؟؟؟ چرا شما گیاه رو برای زنده بودن خودت عذاب میدی؟؟؟؟ گیاه هم مثل گل جانداره ، چطوره که کندن گل کار خوبی نیست ، گل حق حیات داره ولی کندن سبزی از ریشه ، کشتنش ، و خوردنش خوب میشه؟؟؟

شما مطلقا میگی کشتن حیوان بده ، اگه حرف مطلق شما رو لحاظ کنیم باید تمامی شیرها پلنگها کوسه ها و کلیه حیوانات گوشت خوار رو از سطح زمین محو کنیم چون در یک جمله مطلق کشتن حیوان بده!!!

asooma

Registered User
لایک‌ها
9
خیلی خنده داره
اگر به تجاوز باشه آدم ها رقیب ندارن تو این کارها !!!
شما این همه خبر تجاوز پدر به دخترش را نخوندی ؟ یا .....

یک حرفی بزن که تو انسان ها نباشه
عزیز جانم بحث سر اینه حیوان حق زندگی داره اون وقت شما میگی درد نمیکشه
مثل اینه که بگی بیان انسان ها را بکشن با آمپول، اشکال نداره که درد نمیکشن ( عجب حرفی )
اصلا بحث خوردن گوشت به خاطر نیاز به پروتین نیست
به خاطر شکم و طمع انسان هاست
به خاطر عادت اونهاست
حرف شما مطلق تر از دوست قبلی ، شمایی که به قول خودت به فکر حق زندگی گاو گوسفند هستی یه خورده هم به فکر حق زندگی شیر و کوسه باش ، بیچاره ها گناه دارنا ، اونا هم حق زندگی کردن دارن!!!!!!!

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
دنیای ما یک دنیای کاملا نسبی هست نه مطلق! شما نمی تونی در یک دنیای نسبی یک حرف مطلق بزنی ، حرف شما برای من اونقدر مسخره هست که یکی به شما بگه گیاهی که شما میخوری یک موجود زنده هست ، شما چرا میکشیش ؟؟؟؟ دوست داری یکی شما رو بکشه؟؟؟ میخوای روو شما کشتن رو تست کنم؟؟؟؟ چرا شما گیاه رو برای زنده بودن خودت عذاب میدی؟؟؟؟ گیاه هم مثل گل جانداره ، چطوره که کندن گل کار خوبی نیست ، گل حق حیات داره ولی کندن سبزی از ریشه ، کشتنش ، و خوردنش خوب میشه؟؟؟

شما مطلقا میگی کشتن حیوان بده ، اگه حرف مطلق شما رو لحاظ کنیم باید تمامی شیرها پلنگها کوسه ها و کلیه حیوانات گوشت خوار رو از سطح زمین محو کنیم چون در یک جمله مطلق کشتن حیوان بده!!!

جهت یادآوری...

attachment-431673d1376436728-521809_432183730164646_846622702_n.jpg

پرسش: "مگر گیاهان زندگی و احساس ندارند؟ چه فرقی می کند ما گوشت حیوانات را بخوریم یا از گیاهان تغذیه کنیم در هر دو حالت جانداران را می کشیم..."

البته همه گیاهخواران می دانند که گوشتخواران تنها برای توجیه رفتار و نوع تغذیه خودشان است که این سوال را مطرح می کنند، وگرنه همه می دانیم (و حتی یک کودک مدرسه ابتدایی هم میداند) که بین یک چغندر و یک گاو چقدر فرق وجود دارد!
جالب است که گوشتخواران پر احساس و متفکر !!!که حتی به احساس تخیلی یک گیاه اهمیت میدهند، همان هایی هستند که در مقابل پر پر شدن یک حیوان و شکنجه و قتل او در دامداری و کشتارگاه ساکت بوده و به راحتی گوشت حیوانات را بدون هیچ احساس گناهی به دندان میکشند!!! نمیشود انسانی مرگ یک حیوانی را به چشم ببیند و به آن بی تفاوت باشد و آنرا بخورد، و از سوی دیگر دلش برای چیدن یک سیب از درخت بسوزد!!!
گوشتخواران با ادعای اینکه گیاهان هم درد میکشند بیشتر خود را رسوا میکنند چرا که گوشت مصرفی آنها نیز تهیه شده از گیاهان انبوهی است که حیوان نگون بخت پیش از مرگش آنرا خورده است!!! به عنوان مثال برای تهیه یک کیلوگرم گوشت بیش از 16 کیلوگرم گیاه و غلات مصرف میشود. بنابراین گوشتخوارانی که این ادعا را دارند، خود بیشتر در مصرف گیاهان سهم دارند!

از جمله تفاوتهای گیاهان و حیوانات:
A- از نظر علمی و اخلاقی : علم ثبت کرده برای اینکه یک موجود زنده بتونه درد را حس کند باید دارای سیستم عصبی محیطی و گیرنده حس درد باشه، و مواد شیمایی انتقال دهنده آن (نورو ترانسمیتر) که حس درد را به قسمت مرکزی اعصاب منتقل میکنند را دارا باشند. حیوانات مانند انسانها همه این موارد را دارا میباشند. ،همه گیاهان فاقد تک تک اینها هستند.

http://www.anaesthetist.com/icu/pain....htm#pain3.htm

پژوهشگران معتقدند که حیوانات مانند انسانها نه تنها حس درد، بلکه درد های روحی مانند ترس و اضطراب و لذت و وحشت و غم و شادی و آرامش و سختی و ... را حس میکنند.
روانشناسان معتقدند گوشتخواران برای اینکه بتوانند با وجدان راحت گوشت بخورند حیوانات را از آنچه هستند ، کم هوشتر تصور میکنند:

http://www.mfablog.org/2012/03/new-s...elligence.html

تحقیقات روانشناسان نشان میدهد آنهایی که گوشت میخورند، برای اینکه کمتر احساس بدی داشته باشند، چشم بسته منکر وجود احساسات و شعور در حیوانات میشوند.

http://www.scientificamerican.com/ar...ivores-dilemma

خوشبختانه مجبور نیستیم در خواب غفلت، و در انکار زندگی کنیم. خود را گول بزنیم و یا تظاهر به نادانی و و مغلطه و حماقت کنیم.
مجبور نیستیم با هر وعده غذا جانی بگیریم و ظلم کنیم. مجبور هم نیستیم با خرید گوشت هر روز از تجاوز، کودک کشی و شکنجه و کشتار صنعت گوشت حمایت کنیم.
مجبور نیستیم خود فریبی کنیم، وجدان و انسانیت خود را فدای شکم خود کنیم.
به گفته فیلیپ ولن حیوانات گونه های دیگه نیستند، ملتهای دیگرند.
به راحتی میتوانیم مانند یک انسان آگاه، شجاع و خویشتن دار و قوی و پاک، گیاهخواری را برگزینیم.
هیچ زمانی از زمان کنونی برای این انتخاب آگاهانه بهتر و ساده تر نبوده است.

به جای گفته های مسخره و بی منطق و توهمات و خود فریبی ها، خِرد را بکار گیریم و در هر وعده غذا به یاد داشته باشیم که قدرت وجود هر انسانی محتویات شکم او نیست، بلکه محبت، شفقت و خویشتن داری اوست.
گیاهخواران هر روز این حقیقت زیبا را در سر سفرهای رنگین، پاک و زیبای خود به نمایش میگذارند.
اگه هنوز گیاهخوار نیستید وقت آن رسیده که شماهم به گیاهخواری فکر کنید. هیچ روزی بهتر از امروز نیست . تنها پشیمانی گیاهخواران همیشه این بوده که چرا زودتر این زندگی پاک و پر از آرامش را آغاز نکردند.

نوشتار از برگه " من گیاهخوارم - I'm vegetarian "

Dr.Mass

Registered User
لایک‌ها
887
بیخیال این بحث های تکراری .یه ذره به آزادی افکار اهمیت بدید . بذارید هر کسی سبک زندگی خودشو حفظ کنه .
من گوشتخوارم و هیچ وقت گیاهخوار نمیشم ولی گیاهخوارا برام خیلی محترمن و به همه نظراتشون احترام میذارم.
این که گیاهخوارا روش خودشونو تبلبغ کنن تناقضی با آزادی بیان نداره ولی این که ما کارشونو مسخره کنیم چرا . داره.

asooma

Registered User
لایک‌ها
9
بیخیال این بحث های تکراری .یه ذره به آزادی افکار اهمیت بدید . بذارید هر کسی سبک زندگی خودشو حفظ کنه .
من گوشتخوارم و هیچ وقت گیاهخوار نمیشم ولی گیاهخوارا برام خیلی محترمن و به همه نظراتشون احترام میذارم.
این که گیاهخوارا روش خودشونو تبلبغ کنن تناقضی با آزادی بیان نداره ولی این که ما کارشونو مسخره کنیم چرا . داره.

کاملا با شما موافقم ، با احترام به نظر مخالفان همین جا بحث رو تموم می کنم ، اگر رنجشی ازم دیدین به بزرگواریتون ببخشین ، هر شخصی آزاده عقاید خودش رو تبلیغ کنه

persian-internet

Registered User
لایک‌ها
117
حرف شما مطلق تر از دوست قبلی ، شمایی که به قول خودت به فکر حق زندگی گاو گوسفند هستی یه خورده هم به فکر حق زندگی شیر و کوسه باش ، بیچاره ها گناه دارنا ، اونا هم حق زندگی کردن دارن!!!!!!!

آخه ببین دادا شما گفتی اون خروس اون کار را کرد
به قول شما حیوانات شعور ندارن !!!
من میگم شما انسان شعور دار را ببین چه کارهایی میکنه که حتی حیوانات هم انجام نمیدن

reza.co

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
حیف من واسه نیو یوزرها وقت نمیزارم که تصاویر پیوست کنم
وگرنه انقدر تصویر وجود داره که کلا حرفات رو تکذیب کنه و ثابت کنم همه این ادراک رو حیوانات دارن

درک و شعور و حس مادری حیوانات به شدت عمیقه

در مورد ول کردن ...درستش همینه در مورد انسان ها هم صدق میکنه

توی کل دنیا فقط خانواده های ایرانی بچه رو تا 25 سالگی تامین میکنن

کل دنیا و جوامع پیشرفته خانواده فرزندش رو تا 18 سالگی تامین میکنه بعدش باید خودش رو پای خودش واسته

حیوانات یه {عده} ؟!:D

عجب نظریه ای دادی حتما پیگیرش شو ببین میتونی نظریه ات رو تکمیل کنه ببینی نرم افزارن سخت افزارن یا...:D

خوبه خدا این درک رو به بعضیا داد که واسه حرص زدن خوردن گوشت طرف منکر همه چیز بشه....

منم واسه افرادی که معیار سنجش افراد رو تاریخ عضویت و یا تعداد پست های اون قرار میدن زیاد وقت نمیزارم

ولی خب همون طور که گفتم اون احساس مادرانه یا هر چی که اسمشو میذارین در حیوانات غریزه هست . یعنی بهشون تعریف شده مراقب بچت باش و کسی بهش نزدیک شد ازش دفاع کن که خب این ها همه برای بقاء نسل هست نه چیزه دیگه . شما هر موقع دیدی یه گاو یا گوسفند یا هر حیوان دیگه ای بچه نمیاره چون احساس میکنه نمیتونه زیره مسئولیت بره اون موقع بیا بگو درک و شعور داره .
شما هر موقع دیدی تو گاو داری، گاو ها نقشه ی فرار از زندان :D کشیدن و از گاو داری فرار کردن بیا بگو درک و شعور دارن
توی کل دنیا فقط خانواده های ایرانی بچه رو تا 25 سالگی تامین میکنن

کل دنیا و جوامع پیشرفته خانواده فرزندش رو تا 18 سالگی تامین میکنه بعدش باید خودش رو پای خودش واسته

شما کلِ دنیا رو دیدی ؟:rolleyes: اعتماد به نفست اگه تو گنجشک بود الان داشت گوسفند بلند میکرد :D

2 تا گاو و گوسفند ناز و مامانی دیدین حالا میگین گوشت نمیخوریم :lol: یعنی استارتر اینقدر زده به سیم اخر که میگه گوشت نخوریم توی دنیا صلح میشه.

persian-internet

Registered User
لایک‌ها
117
منم واسه افرادی که معیار سنجش افراد رو تاریخ عضویت و یا تعداد پست های اون قرار میدن زیاد وقت نمیزارم

ولی خب همون طور که گفتم اون احساس مادرانه یا هر چی که اسمشو میذارین در حیوانات غریزه هست . یعنی بهشون تعریف شده مراقب بچت باش و کسی بهش نزدیک شد ازش دفاع کن که خب این ها همه برای بقاء نسل هست نه چیزه دیگه . شما هر موقع دیدی یه گاو یا گوسفند یا هر حیوان دیگه ای بچه نمیاره چون احساس میکنه نمیتونه زیره مسئولیت بره اون موقع بیا بگو درک و شعور داره .
شما هر موقع دیدی تو گاو داری، گاو ها نقشه ی فرار از زندان :D کشیدن و از گاو داری فرار کردن بیا بگو درک و شعور دارن

شما کلِ دنیا رو دیدی ؟:rolleyes: اعتماد به نفست اگه تو گنجشک بود الان داشت گوسفند بلند میکرد :D

2 تا گاو و گوسفند ناز و مامانی دیدین حالا میگین گوشت نمیخوریم :lol: یعنی استارتر اینقدر زده به سیم اخر که میگه گوشت نخوریم توی دنیا صلح میشه.

دادا شما ماشااا اینقدر به شعور انسانی خودت می بالی که به خودت اجازه میدی حیوانات را آزار بدی ؟
یعنی چون شما الان اشرف مخلوقات هستی حق داری حیوانات را زندانی کنی ؟ آزمایش روی اونها انجام بدی ؟ اونها را بخوری و بپوشی ؟ اونها را توی زندان قرار بدی ؟ اون ها را بترسونی و .....
یعنی تنها دلیل اش اینه که شما معتقدی اونها شعور ندارن ؟
نه عزیز گوشت نخوردن یک روش زندگیه
کسی که به راحتی حیوان بکشه و بخوره و ببینه راحت هم آدم میکشه
منابع زمین کم میشه و جنگ زیاد میشه
اونها درک و شعورشون با انسان فرق داره
ولی لااقل مثل انسان اینقدر طمع کار نیستن !!!

reza.co

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
دادا شما ماشااا اینقدر به شعور انسانی خودت می بالی که به خودت اجازه میدی حیوانات را آزار بدی ؟
یعنی چون شما الان اشرف مخلوقات هستی حق داری حیوانات را زندانی کنی ؟ آزمایش روی اونها انجام بدی ؟ اونها را بخوری و بپوشی ؟ اونها را توی زندان قرار بدی ؟ اون ها را بترسونی و .....
یعنی تنها دلیل اش اینه که شما معتقدی اونها شعور ندارن ؟
نه عزیز گوشت نخوردن یک روش زندگیه

از بین این موارد فقط 2 مورد رو آره چرا که نه

آزمایش کردن و خوردن :D وقتی میشه با آزمایش روی موش کلی انسان و حیوان رو کمک کرد و کلی بیماری رو معالجه کرد چرا که نه !
عزیز من که پدر کشتگی با حیوانات ندارم از ترسوندشون لذت ببیرم
تو حیات چندتا دوچرخه داشتیم و روشون پلاستیک کشیده بودیم که باد و برف نخوره بهشون چون دیگه کسی سوارشون نمیشد تا اینکه یه روز دیدم 2 تا گربه رفتن زیرش که سردشون نشه اومدن برشون خونه ساختم
دیگه فکر نکن از ایناشم که طرفو زنده زنده میخوره :D زامبی که نیستم

ولی چه از نظر علمی و چه از نظر دینی که بهش نگا میکنی مشکلی نداره . همونطور که بخشی از هدف آفرینش گیاهان این بود که حیوانات از اون استفاده کنن ، بخشی از هدف آفرینش این چهارپایان حلال هم این که ما بخوریم دیگه
همون طور که گفتم شما تو آینه به دندونات نگا کنی کاملا متوجه میشی که ساخته شده تا هم گوشت و گیاه رو هضم کنه .

خیلی از افرادی هم که گوشت نمیخورن واسه اینه که چندششون میشه و ربطی به صلح دوستی و ایما نداره . طرف اومده به خاطر وسواسی که داشته فقط گیاه خورده بعد یه عده مسخرش کردن گفته چی کار کنیم چی کار نکنیم ؟ یه مقاله ای چیزی بنویسیم بگیم باعث صلح میشه :p

reza.co

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12

عزیزه دل انسان شعور داره . من نمیدونم شما چرا مدام داری به شعور انسان توهین میکنی ! یا شعورش رو با گاو مقایسه میکنی یا از این حرفا میزنی
کسی که گاو گوسفند خیرات میکنه یا شکم فقیرا رو سیر کنه به راحتی آدم میکشه ؟ اصلا چه ربطی داره . این همه قاتل یعنی همشون با کشتن حیوونا شروع کردن ؟

نه بابا ؟! :دی این همه آدم حمله کنن به گیاه خواری مواد مغذی خاک کم نمیشه ؟ اونوقت چی ؟ جنگ نمیشه ؟ مجبور نمیشن از ترکیبات ثانویه واسه تقویت استفاده کنن و خاک رو به فنا بدن ؟

عزیز شما مشکلت نه گوشت خواریه نه گیاه خواری ! شما مشکلت با انسان بودنته :D همین نامحدود طلبی انسان هست که باعث شده انسان از حیوان و گیاه جدا بشه دیگه :دی اصلا این همه پیشرفت واسه همینه
د اگه طمع کار نبود که بوگاتی نمیساخت 400 تا سرعت بره . عین گاو از اول تا آخر عمرش میدویید.

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
شاید بی ربط به موضوع نباشه :

babaaaiiiiz.jpg

تا اخر عمرتون سر این قضیه بحث کنید به هیچ نتیجه ای نمیرسید!

من خودم از کشتن حیوانات هیچ لذتی نمیبرم و بیشتر اعصابم خورد میشه . مثلا هیچ موقع گوشت حیوونی که جلوی خودم کشته شده نخوردم ( چه گوسفند باشه یا مرغ و .... )

کلا با کشتن حیوانات مخالفم اما با گوشت خواری موافق ....

ultraviolet90

Registered User
لایک‌ها
87
شاید بی ربط به موضوع نباشه :

babaaaiiiiz.jpg

تا اخر عمرتون سر این قضیه بحث کنید به هیچ نتیجه ای نمیرسید!

من خودم از کشتن حیوانات هیچ لذتی نمیبرم و بیشتر اعصابم خورد میشه . مثلا هیچ موقع گوشت حیوونی که جلوی خودم کشته شده نخوردم ( چه گوسفند باشه یا مرغ و .... )

کلا با کشتن حیوانات مخالفم اما با گوشت خواری موافق ....
فک کنم اون حیواناتی که شما گوشتشو میخوری خودشون با صلاح دید مراجع زیربط رفتن کشتارگاه :D

Kelaidin

Registered User
لایک‌ها
7
تازه اينجا خارجه و اينفدر تميز و اصولي كار ميكنن!!
كشتارگاه هاي ايرانو بايد ببينيد با اون وضع اصف بار نظافت و كارگرهاي اف.... و وحشي بازي كارگران!

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
babaaaiiiiz.jpg

دریغ از کمی فهم و شعور....

نمیدونن نکبت و بدبختی رو واسه خودشون به ارمغان میارند

عروسی...کشتن گوسفند زبون بسته
عزا.....کشتن گوسفند زبون بسته
خریدن ماشین جدید....خروس یا مرغ بی زبون رو میکشن خونشو میمالن به پلاک ماشین که از بلا دور بشه !!!!!! واقعا خرافات تا چه حد
رفتن به حج....

بعد میگن چرا امریکایی ها و اروپایی ها به ما میگن عقب مونده...

سال پیش وسط لیگ باشگاه استقلال گوسفند قربونی کرد نمیدونم واسه برد های بیشتر !!!(مختص استقلال نیست همشون همینن) ساموئل بازیکن خارجی تیم حاظر نشد از روی خون این زبون بسته رد بشه....همینطور لاوره هم این فصل درس خوبی بهشون داد

[/B]

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا