• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشت چگونه به دست ما می رسد ؟ تصاویر + 18

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
شما تا حالا مگه چند بار حیوان بودی؟ :دی

مگه در طبیعت انسانها خوراک حیوانات درنده نمی شن؟
کینه ای به دل می گیریم؟ می گیم طبیعت آقا شیره این هست که گوشت بخوره حالا چه به تورش آدم ییافنه چه گاو...

شما تا حالا سعی کردی شیره یا ببره رو گیاهخوار کنی؟

طبیعت انسان هم خوردن گوشت هست! جمعیت زیاده باید در مقیاس بالا پرورش بدن و سلاخی کنند, نکنه انتظار داشتی این 6 میلیارد آدم بیفتن تو جنگل هر چرنده و پرنده ای می بینن شکار کنن و بخورن! اینجوری که نسل همه حیوانات منقرض می شد!

در ضمن گیاهان هم جون دارن!

عزیزم انسان بر خلاف حیوان قدرت انتخاب و اختیار داره
انسان می تونه طبق اختیار خودش با غذاهای گیاهی زنده و کاملا سالم بمونه ولی این امکان برای حیوان وجود نداره
ساختار بدنی انسان هم گرایش بیشتری به سمت گیاه خواری داره جز 4 دندان نیش انسان بقیه متناسب گیاه خواری هست
دستگاه گوارش انسان هم در اصل برای هضم مواد غذایی گیاهی ساخته شده مثلا شما وقتی کله پاچه می خوری احساس سنگینی می کنی و هضمش برای معده مشکله

عشق پاترل

Registered User
لایک‌ها
92
دادا حرف هات پر از اشتباهه
اولا انسان مشخص نیست از اول گوشتخوار بوده و خیلی چیزها ثابت کرده انسان از اول گیاهخوار بوده
بعد اش هم شما میدوستی اگر این همه جنگل و طبیعت و آب که صرف پرورش حیوانات میشه کشاورزی میشد میتونستن حتی 60 میلیارد انسان را سیر کنن
فکر کردی گرم شدن زمین و نابودی طبیعت بیشتر به خاطر چیه ؟
فکر کردی این همه مرگ و میر بر اثر سرطان و بیماری های قلبی واسه چیه ؟
شما برو تو این انجمن حرف های گیاهخواران را بخون بعد بیا چیزی بگو
اگر همه گیاهخوار بشن صلح توی جهان بیشتر میشه
خوراک واسه همه هست
طبیعت نابود نمیشه
بعدش هم حیوانات اگر انسانی را بهش حمله کنن چند دلیل داره
یا انسان داره اذیتش میکنه
یا رفته تو قلمروی اون
بعدش هم حمله حیوان به انسان به نظرت چند صدم درصد این همه کشتار حیوانات به دست انسان هاست ؟
شما نوع زندگی نوع فیزیک بدن نوع آب خوردن و نوع دندان ها و نوع سیستم داخلی خودت را با شیر مقایسه میکنی ؟
سالانه چند ده میلیارد سلاخی حیوانات به نظرت بیشتر یا شکار جزیی و از روی غریزه حیوانات ؟

گیاهان هم جاندار هستند
ولی شما برو سیستم داخلی سیب زمینی با یک گوسفند را ببین
گوسفند مانند خودت رگ و خون و عصب داره
سیب زمینی چی داره آخه

انسان می تونه طبق اختیار خودش با غذاهای گیاهی زنده و کاملا سالم بمونه ولی این امکان برای حیوان وجود نداره
ساختار بدنی انسان هم گرایش بیشتری به سمت گیاه خواری داره جز 4 دندان نیش انسان بقیه متناسب گیاه خواری هست
دستگاه گوارش انسان هم در اصل برای هضم مواد غذایی گیاهی ساخته شده مثلا شما وقتی کله پاچه می خوری احساس سنگینی می کنی و هضمش برای معده مشکله

نخیر اشتباه است!

شما کدوم ورزشکار رو می شناسی که فقط با خوردن علف تونسته باشه مقام بیاره!

اکثر این گیاهخوار ها زردنبو و ضعیف و نحیف هستن, فوتشون کنی میافتن و یه باد بهشون بخوره سرما می خورن

بدن سالم تو **** غذایی متنوع هست, همه جور مواد باید به بدن برسه
کسی که فقط گوشت بخوره یا فقط سبزی معلومه که عمر طبیعی نمی کنه!

نزدیک ترین حیوان به انسان شامپانزه ها هستند که یه میلیون سال پیش نسل آدم ها ازشون جدا شد و اونا میمون موندن ما آدم شدیم :دی

شامپانزه ها هم گوشت می خورن و هم گیاه!
استخون های حیواناتی هم که تو غار های انسانها کشف شده نشون دهنده این هست که آدم ها گوشت هم می خوردن!

در خصوص سیب زمینی و گوسفند, هر چیزی که رگ داشته باشه رو نباید خورد؟

خیلی از گیاهان هم ساختاری شبیه رگ دارن که مواد لازم برا رشدشون از طریق اون بهشون می رسه

کله پاچه که سهله معده من کنسرو ماهی رو با قوطیش حضم می کنه! :دی

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
دادا حرف هات پر از اشتباهه
اولا انسان مشخص نیست از اول گوشتخوار بوده و خیلی چیزها ثابت کرده انسان از اول گیاهخوار بوده
بعد اش هم شما میدوستی اگر این همه جنگل و طبیعت و آب که صرف پرورش حیوانات میشه کشاورزی میشد میتونستن حتی 60 میلیارد انسان را سیر کنن
فکر کردی گرم شدن زمین و نابودی طبیعت بیشتر به خاطر چیه ؟
فکر کردی این همه مرگ و میر بر اثر سرطان و بیماری های قلبی واسه چیه ؟
شما برو تو این انجمن حرف های گیاهخواران را بخون بعد بیا چیزی بگو
اگر همه گیاهخوار بشن صلح توی جهان بیشتر میشه
خوراک واسه همه هست
طبیعت نابود نمیشه
بعدش هم حیوانات اگر انسانی را بهش حمله کنن چند دلیل داره
یا انسان داره اذیتش میکنه
یا رفته تو قلمروی اون
بعدش هم حمله حیوان به انسان به نظرت چند صدم درصد این همه کشتار حیوانات به دست انسان هاست ؟
شما نوع زندگی نوع فیزیک بدن نوع آب خوردن و نوع دندان ها و نوع سیستم داخلی خودت را با شیر مقایسه میکنی ؟
سالانه چند ده میلیارد سلاخی حیوانات به نظرت بیشتر یا شکار جزیی و از روی غریزه حیوانات ؟

گیاهان هم جاندار هستند
ولی شما برو سیستم داخلی سیب زمینی با یک گوسفند را ببین
گوسفند مانند خودت رگ و خون و عصب داره
سیب زمینی چی داره آخه

سلام و تشکر از شما دوستان گرامی بابت ایجاد تاپیک

بنده هم حدود 5 ماه هست به جمع گیاهخواران عزیز پیوستم و بسیار خوشحالم از این بابت که بالاخره تصمیم مهم زندگیم رو عملی کردم و در این کشتار بی رحمانه حیوانات دیگه سهیم نیستم

راستش هیچگاه شخص دیگه ای رو تشویق نکردم به اینکار چون سطح فکری هرکسی فرق داره تا صبح هم دلیل بیارید بهانه و توجیه برای خوردن گوشت میارن بنابراین وقت خودتون رو بزارید روی شخصی که آماده پذیرش اطلاعات شماست نه کسی که نشنیده انکار میکنه

از شما هم تقاضا میکنم به پست های بیربط و نامفهوم یه عده پاسخ ندید.با تشکر

در راستای همین موضوع :

43372364614359699696.jpgpatrik.jpg35aee__wmj41usj1rvio2yebs46.jpg97209545056075449400.jpg0.476579001344683652_taknaz_ir.jpg3lygfrquzt9r16ebb8.jpgقوی-ترین-مرد-آلم&#.jpg016151353_303009.jpg

قوی ترین مرد آلمان اهل آبادان است!+عکس
کد خبر: ۲۶۴۳۵۰تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۱:۵۷ - 10 August 2012
قوی‌ترین مرد سال آلمان جوان ایرانی‌الاصلی است که از سال‌ها پیش در آلمان زندگی می‌کند.

به گزارش آفتاب به نقل از دویچه وله، قوی‌ترین مرد سال آلمان جوان ایرانی‌الاصلی است که از سال‌ها پیش در آلمان زندگی می‌کند. این ورزشکار نه تنها هفت سال است که گوشت را کنار گذاشته، بلکه اخیرا هر نوع پروتئین حیوانی را هم از **** غذایی خود حذف کرده است.

انجام ورزش سنگین بدون تأمین انرژی از منابع غذایی حیوانی برای بسیاری قابل تصور نیست. یک شهروند ایرانی‌الاصل آلمان اما خلاف این موضوع را اثبات کرده است. پاتریک بابومیان که سابقه‌ی بیش از دو دهه ورزش قدرتی را دارد، نه تنها از 7 سال پیش لب به گوشت نزده، بلکه از 7 ماه پیش منابع انرژی حیوانی نظیر شیر و تخم‌مرغ را هم به‌طور کامل از **** غذایی خود حذف کرده و گیاهخوار مطلق شده است.

بابومیان با وجود این در سال 2011 به‌عنوان قوی‌ترین مرد آلمان برگزیده شد. وی خود می‌گوید تغییر **** غذایی نه‌تنها از توان او نکاسته بلکه به بهترشدن فرم بدنش هم کمک بسیاری کرده است.

پاتریک بابومیان عناصر موجود در غذاهای ایرانی مانند برنج و لوبیا را منابع غنی انرژی می‌داند.

پاتریک بابومیان در سال 1979، در روزهای پرهیاهوی پس از پیروزی انقلاب اسلامی و پیش از آغاز جنگ عراق و ایران، در آبادان از پدری آبادانی و مادری اصفهانی به دنیا آمد. خانواده‌ی پاتریک برای دورکردن او از سروصدا و مخاطرات جنگ، او را به اصفهان فرستادند؛ جایی که در آن پاتریک نخستین سال‌های زندگی و مدرسه را سپری کرد. او تنها در تعطیلات برای دیدار با دیگر اعضای خانواده به بندر ماهشهر می‌رفت.

قوی‌ترین مرد آلمان در سال 2011 زمانی که 4 سال داشت در آستانه زمستان پدر و خواهر کوچک‌ترش را در یک تصادف رانندگی از دست داد. مادر پاتریک که به همراه پدر و خواهر او در اتومبیل از ماهشهر به اصفهان می‌آمد، هم جراحت‌های سختی برداشت. پاتریک بابومیان از آن پس در کنار مادر و مادربزرگش بزرگ شد.

هنگامی که پاتریک 7 سال داشت ایران را به همراه مادر و مادربزرگ به مقصد ایالات متحده آمریکا ترک کرد. در روزهای توقف موقت در آلمان اما این کشور نظر مادر پاتریک را به خود جلب می‌کند و آلمان به مقصد نهایی خانواده تبدیل می‌شود.

قوی‌ترین مرد سال 2011 آلمان ریشه‌های گرایش به رشته ورزشی خود را در سال‌های نخست زندگی‌اش می‌بیند: «من در خانواده‌ی سه‌نفره‌ای بزرگ شدم که دو عضو دیگر آن زن بودند.» اشاره‌ی او به مادر و مادر بزرگ‌اش است که پس از مرگ پدر برای او باقی ماندند.

به گفته‌ی پاتریک، کودکان ساختارهای روشنی از زندگی در خانواده دارند؛ این‌که باید در دامن خانواده بود و به‌عنوان مثال در ساعتی خاص به مدرسه رفت. این ساختارهای ثابت احساس امنیت و کنترل اوضاع را به کودک القا می‌کنند. وقتی این حس امنیت با پیش‌آمدی تلخ در خانواده خدشه‌دار می‌شود، عضو کوچک خانواده ممکن است به سمت کسب نیرویی خارق‌العاده برای محافظت از دیگر اعضا گرایش پیدا ‌کند.

یک رشته از خاطراتی که پاتریک بابومیان پس از گذشت 26 سال هنوز در سر دارد، به دوران مدرسه در اصفهان برمی‌گردد. جالب این‌که قوی‌ترین مرد آلمان در آن دوران در میان همکلاسی‌ها کوچک‌ترین جثه را داشته و بارها از سوی همقطارانش کتک هم خورده است! او می‌گوید شاید این موضوع هم انگیزه‌ای بوده برای پاتریک کوچک که روزی بسیار قوی شود.

خاطرات مسافرت با اتوبوس از اصفهان تا تهران یا خاطرات مشاهده کوه‌های اطراف اصفهان همچنان در ذهن او برجسته‌اند.

پاتریک بابومیان در حال حاضر مقیم شهر "پوتسدام" در نزدیکی برلین، پایتخت آلمان است. وی علاوه بر حضور در فهرست یکی از قوی‌ترین مردان جهان، دوران مربی‌گری در این رشته را پشت سر گذاشته است. بابومیان که اعتقاد دارد ذهن و جسم را باید همزمان پرورش داد، تحصیل در رشته‌ی روانشناسی را نیز به پایان برده و در حال تنظیم پایان‌نامه‌ی خود است.

به گزارش دویچه‌وله، این ورزشکار 121 کیلویی به‌عنوان یک گیاهخوار در فهرست قوی‌ترین مردان جهان بسیار مورد توجه رسانه‌های مختلف است. وی همچنین در حال تنظیم کتابچه‌ای است برای کمک به کسانی که علاقه دارند این ورزش سنگین را با تغذیه‌ی گیاهی یا **** غذایی بدون گوشت ادامه دهند.

بابومیان در هفته‌های اخیر و در مسابقات سال 2012 آلمان با فاصله‌ی ناچیزی نسبت به رقیب خود به مقام دومین مرد قوی آلمان رسید.

Dr.Mass

Registered User
لایک‌ها
887
دادا من نمی دونم شما چه مشکلی با حیوانات داری که همه جا حضور موثری داری
یک لحظه فکر کن خودت خوراک آقا خوکه بودی
میبردنت جایی که قبلش پدر و مادر و آشناهات را جلوت کشتن و سلاخی کردن
اون وقت چه فکری در مورد خوک ها میکردی
اون ها هم حق حیات دارن حق دارن آزاد باشن
چرا باید برای مصرف انسان ها این همه شکنجه بشن
برای یک لحظه بشین فکر کن
بله شما انسان هستی و اشرف مخلوقات !!!
و تا حالا حیوان نبودی که بتونی این مطلب را درک کنی
نمیدونم چطور میتونی از دیدن این تصاویر دلخراش گشنه بشی و لذت ببری

داداش اصن خود این یوزر سر بحثای دهاتی و تهرانی بین ftec و چند تا از بچه های شهرستان به وجود اومد و کلا هدفش ترولینگ به سبک نا بلدانه است.این چیزایی که میگه رو بهش اعتقاد نداره و هدفشم لج درآوردن و خندیدن به کسایی هست که لجشون درومده .
شما پستاشو جدی نگیر یا مثل من ایگنورش کن پستاشو نبینی : با کلیک روی این کاربر ایگنور میشه : http://forum.persiantools.com/profile.php?do=addlist&userlist=ignore&u=300364

------------------------

Registered User
لایک‌ها
508
مزخرف محض!

یعنی چی گوشت نخوریم! انسان موجودیست گوشت خوار, از زمانی که بالا درخت و تو غار بوده شکار می کرده و گوشت می خورده!

مزخرف اون سبک زندگی هست که شما در پیش گرفته اید!

به قول یک نویسنده ی یهودی آمریکایی:"گاهی مردم می​گویند انسان​ها همیشه گوشت خورده​اند، گویی این موضوع، ادامه ی این کار را توجیه می​کند.
بر اساس این طرز تفکر، نباید مردم را از قتل مردم دیگر باز داریم چرا که این کار نیز از ابتدایی​ترین زمان​های تاریخ انجام می شده است!!
"

Notrika

Registered User
لایک‌ها
145
مزخرف محض!

یعنی چی گوشت نخوریم! انسان موجودیست گوشت خوار, از زمانی که بالا درخت و تو غار بوده شکار می کرده و گوشت می خورده! بر پایه خوردن گوشت تکامل کرده به اینجا رسیده!

مثل اینه که به شیره بگی تو گوشت نخور, چون اون گاوه احساس داره
یا کروکودیل رو مجبور کنی علف بخوره!

بعد تصاویر ناراحت کننده نبود! بیشتر من رو گشنم کرد :دی

از طرز بیان و سخنانت معلومه درک تون در چه حدی هست

اینا را ول کن.از ششصد هزاااار تومنی بگو که خرج اسپرت پاترولت کردی!واقعا یعنی شما ششصد هزااار تومن پول دادی واسه اسپرت ماشین؟ایول

پ.ن:متاسفانه برای شروع گیاه خواری به اراده محکمی نیازه چون ادم با یه برنامه غذایی اشتباه بزرگ شده سخت هست که بخوای تغییر بدی!
مدتی نزدیک به چند ماه مصرف گوشت را به صفر رسوندم و لبنیات را خیلی کم کردم ولی متاسفانه موفق نشدم!

alonzo morning

Registered User
لایک‌ها
255
مطلب پاتريک خيلي جالب بود اقا سينا ممنون هرچند باورش برام
سخت بود که تو المانيهاي اصلاح نژاد شده درشت هيکل اين اقا که
هرچي نگاش ميکني چيز خاصي تو هيکلش نميبيني اول شده باشه؟؟؟
در مورد مطلب مورد از يک طرف تو **** طبيعت ميبيني گوشتخوار ها
باهوش ترن و خوب علمي ثابت شده پروتيين تو تکامل مغز تاثير داره و امريکاييها تو راستاي همين مطلب توليد گوشت و مصرف گوشت رو بردن بالاتر...اما بعدها ديدن که اين افزايش مصرف گوشت تو طي ساليان دراز اثر ميگذاره و اثرات منفيش بيشتره که همون حملات قلبيه...
اما در تجربه شخصيم هرگز نتونستم و نه ميخوام که لبنيات رو از رژيم غذاييم حذف کنم چون به شخصه احتمالن ميميرم...

persian-internet

Registered User
لایک‌ها
117
والا من خودم گیاهخوارم و نحیف و لاجونی هم نیستم جناب عشق پاترول 600 هزار تومنی :D
بله میدونم این عشق پاترول میخاد لج در بیاره که حرف هاش واسم مهم نیست
ولی خب حرف هاش حرف خیلی های دیگست
به خاطر همین جوابش را میدم وگرنه که همچین آدمی ........ ;)

persian-internet

Registered User
لایک‌ها
117
از طرز بیان و سخنانت معلومه درک تون در چه حدی هست

اینا را ول کن.از ششصد هزاااار تومنی بگو که خرج اسپرت پاترولت کردی!واقعا یعنی شما ششصد هزااار تومن پول دادی واسه اسپرت ماشین؟ایول

پ.ن:متاسفانه برای شروع گیاه خواری به اراده محکمی نیازه چون ادم با یه برنامه غذایی اشتباه بزرگ شده سخت هست که بخوای تغییر بدی!
مدتی نزدیک به چند ماه مصرف گوشت را به صفر رسوندم و لبنیات را خیلی کم کردم ولی متاسفانه موفق نشدم!

دادا کاری نداره
شما گوشت نخور
بعد تخم مرغ و بعد هم لبنیات ولی غذای پخته بخور
هیچی ات هم نمیشه و کاملا سالم و قوی می مونی

aminvet

Registered User
لایک‌ها
310
دوستان من نه صرفا گوشت خوارای رو قبول دارم نه گیاه خواری محض رو (نظر شخصیه و احترام بذارین;))
دستگاه گوارش انسان طوری تکامل پیدا کرده که باید از هر دو گروه مواد غذایی استفاده کنه،نه شکمبه بزرگ مثل نشخوار کنندگان (گاو و گوسفند) و نه سکوم بزرگ مثل اسب سانان داره که عمل تخمیر مواد غذایی رو انجام بده.
اما من خودمم یک تعداد محدودیت هایی تو **** غذاییم دارم و اونم این که گوشت قرمز رو حذف کردم و مرغ و ماهی صرفا مصرف میکنم.
آیا میدونید که از لحاظ علمی هر چی غذایی که میخوریم از لحاظ ژنتیکی از ما دورتر باشه بهتره؟یعنی گیاهان بهتر از ماهی و ماهی بهتر از مرغ و مرغ بهتر از گوشت گاو و گوشت گاو بهتر از گوشت خوک هستش،حالا چرا خوک بدترین هستش؟چون از لحاظ کد های ژنتیکی نزدیکترین موجود به انسان هستش و احتمال کراس بین اسیدهای آمینه،جهش و بیماری های اتو ایمن یا سرطان وجود داره.
توضیح بیشتری بود درخدمتم

persian-internet

Registered User
لایک‌ها
117
دوستان من نه صرفا گوشت خوارای رو قبول دارم نه گیاه خواری محض رو (نظر شخصیه و احترام بذارین;))
دستگاه گوارش انسان طوری تکامل پیدا کرده که باید از هر دو گروه مواد غذایی استفاده کنه،نه شکمبه بزرگ مثل نشخوار کنندگان (گاو و گوسفند) و نه سکوم بزرگ مثل اسب سانان داره که عمل تخمیر مواد غذایی رو انجام بده.
اما من خودمم یک تعداد محدودیت هایی تو **** غذاییم دارم و اونم این که گوشت قرمز رو حذف کردم و مرغ و ماهی صرفا مصرف میکنم.
آیا میدونید که از لحاظ علمی هر چی غذایی که میخوریم از لحاظ ژنتیکی از ما دورتر باشه بهتره؟یعنی گیاهان بهتر از ماهی و ماهی بهتر از مرغ و مرغ بهتر از گوشت گاو و گوشت گاو بهتر از گوشت خوک هستش،حالا چرا خوک بدترین هستش؟چون از لحاظ کد های ژنتیکی نزدیکترین موجود به انسان هستش و احتمال کراس بین اسیدهای آمینه،جهش و بیماری های اتو ایمن یا سرطان وجود داره.
توضیح بیشتری بود درخدمتم

ببینید گیاهخواری یک روش زندگی برای صلح بیشتر هست
گیاهخواری یعنی احترام به حقوق حیوانات
حرف شما مثل اینه که بگیم نباید نه خیلی آدم کشت نه اصلا نکشت
باید متعادل کشت
مثلا این حرف را شما در مورد قاتلین بزنی درسته ؟
اصل حرف گیاهخواری اینه که حیوانات بیچاره از دست انسان ها رها بشن
با صد ها دارو و روش پرورش داده نشن
همین مرغ ها را ببین چکار میکنن که طی چند ده روز یک دفعه بالغ میشن
همین گاو ماده را چکار میکنن که سه برابر طبیعتش شیر بده
بحث افراط نیست
گیاهخواری افراط نیست
روش درست و بدون زشتی برای زندگی ست

nadie

Registered User
لایک‌ها
430
آدم گوشت نخوره نمیتونه راه بره

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
منم یه جورایی گیاه خوارم،گوشت هم می خورم ولی نه هر گوشتی و به هر شکلی،مثلا گوشت به شکل کتلت یا کباب رو دوست دارم اما از گوشت توی خورشت ها و همچنین گوشت مرغ متنفرم.

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190

من 5 ماه گوشت نمیخورم انرژیم بیشترم شده
هر هفته میرم کوه اصلا یه ذره هم بدنم کم نمیاره اتفاقا احساس سبکی هم دارم
فوتبال داخل سالن هم بازی میکنم

این نظر شما کاملا تکذیب میشه

شما یه نگاه به صفحه قبل و قوی ترین مرد آلمان بنداز....

saman1365

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
به اين موضوع هم بايد توجه كرد كه گاو از بست سبزي وعلف وگياه خورد كه گاو شد البته بد برداشت نشه هيكلش رو ميگم
<(“)

persian-internet

Registered User
لایک‌ها
117

دادا به نظرت انسان قوی تره یا کرگردن ؟
کرگدن هم گیاهخوار با اون هیکل بزرگهش
اینها همش فکرهای غلطی هست که متاسفانه تو جامعه ایران زیاد گفته میشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا