persian-internet
Registered User
- نوشتهها
- 179
- لایکها
- 117
برای بار هزارم عرض میکنم
گیاه هم موجود زنده ست
آیا وکیلم ؟
شما تا حالا مگه چند بار حیوان بودی؟ :دی
مگه در طبیعت انسانها خوراک حیوانات درنده نمی شن؟
کینه ای به دل می گیریم؟ می گیم طبیعت آقا شیره این هست که گوشت بخوره حالا چه به تورش آدم ییافنه چه گاو...
شما تا حالا سعی کردی شیره یا ببره رو گیاهخوار کنی؟
طبیعت انسان هم خوردن گوشت هست! جمعیت زیاده باید در مقیاس بالا پرورش بدن و سلاخی کنند, نکنه انتظار داشتی این 6 میلیارد آدم بیفتن تو جنگل هر چرنده و پرنده ای می بینن شکار کنن و بخورن! اینجوری که نسل همه حیوانات منقرض می شد!
در ضمن گیاهان هم جون دارن!
دادا حرف هات پر از اشتباهه
اولا انسان مشخص نیست از اول گوشتخوار بوده و خیلی چیزها ثابت کرده انسان از اول گیاهخوار بوده
بعد اش هم شما میدوستی اگر این همه جنگل و طبیعت و آب که صرف پرورش حیوانات میشه کشاورزی میشد میتونستن حتی 60 میلیارد انسان را سیر کنن
فکر کردی گرم شدن زمین و نابودی طبیعت بیشتر به خاطر چیه ؟
فکر کردی این همه مرگ و میر بر اثر سرطان و بیماری های قلبی واسه چیه ؟
شما برو تو این انجمن حرف های گیاهخواران را بخون بعد بیا چیزی بگو
اگر همه گیاهخوار بشن صلح توی جهان بیشتر میشه
خوراک واسه همه هست
طبیعت نابود نمیشه
بعدش هم حیوانات اگر انسانی را بهش حمله کنن چند دلیل داره
یا انسان داره اذیتش میکنه
یا رفته تو قلمروی اون
بعدش هم حمله حیوان به انسان به نظرت چند صدم درصد این همه کشتار حیوانات به دست انسان هاست ؟
شما نوع زندگی نوع فیزیک بدن نوع آب خوردن و نوع دندان ها و نوع سیستم داخلی خودت را با شیر مقایسه میکنی ؟
سالانه چند ده میلیارد سلاخی حیوانات به نظرت بیشتر یا شکار جزیی و از روی غریزه حیوانات ؟
گیاهان هم جاندار هستند
ولی شما برو سیستم داخلی سیب زمینی با یک گوسفند را ببین
گوسفند مانند خودت رگ و خون و عصب داره
سیب زمینی چی داره آخه
عزیزم انسان بر خلاف حیوان قدرت انتخاب و اختیار داره
انسان می تونه طبق اختیار خودش با غذاهای گیاهی زنده و کاملا سالم بمونه ولی این امکان برای حیوان وجود نداره
ساختار بدنی انسان هم گرایش بیشتری به سمت گیاه خواری داره جز 4 دندان نیش انسان بقیه متناسب گیاه خواری هست
دستگاه گوارش انسان هم در اصل برای هضم مواد غذایی گیاهی ساخته شده مثلا شما وقتی کله پاچه می خوری احساس سنگینی می کنی و هضمش برای معده مشکله
دادا حرف هات پر از اشتباهه
اولا انسان مشخص نیست از اول گوشتخوار بوده و خیلی چیزها ثابت کرده انسان از اول گیاهخوار بوده
بعد اش هم شما میدوستی اگر این همه جنگل و طبیعت و آب که صرف پرورش حیوانات میشه کشاورزی میشد میتونستن حتی 60 میلیارد انسان را سیر کنن
فکر کردی گرم شدن زمین و نابودی طبیعت بیشتر به خاطر چیه ؟
فکر کردی این همه مرگ و میر بر اثر سرطان و بیماری های قلبی واسه چیه ؟
شما برو تو این انجمن حرف های گیاهخواران را بخون بعد بیا چیزی بگو
اگر همه گیاهخوار بشن صلح توی جهان بیشتر میشه
خوراک واسه همه هست
طبیعت نابود نمیشه
بعدش هم حیوانات اگر انسانی را بهش حمله کنن چند دلیل داره
یا انسان داره اذیتش میکنه
یا رفته تو قلمروی اون
بعدش هم حمله حیوان به انسان به نظرت چند صدم درصد این همه کشتار حیوانات به دست انسان هاست ؟
شما نوع زندگی نوع فیزیک بدن نوع آب خوردن و نوع دندان ها و نوع سیستم داخلی خودت را با شیر مقایسه میکنی ؟
سالانه چند ده میلیارد سلاخی حیوانات به نظرت بیشتر یا شکار جزیی و از روی غریزه حیوانات ؟
گیاهان هم جاندار هستند
ولی شما برو سیستم داخلی سیب زمینی با یک گوسفند را ببین
گوسفند مانند خودت رگ و خون و عصب داره
سیب زمینی چی داره آخه
عزیزم انسان بر خلاف حیوان قدرت انتخاب و اختیار داره
انسان می تونه طبق اختیار خودش با غذاهای گیاهی زنده و کاملا سالم بمونه ولی این امکان برای حیوان وجود نداره
ساختار بدنی انسان هم گرایش بیشتری به سمت گیاه خواری داره جز 4 دندان نیش انسان بقیه متناسب گیاه خواری هست
دستگاه گوارش انسان هم در اصل برای هضم مواد غذایی گیاهی ساخته شده مثلا شما وقتی کله پاچه می خوری احساس سنگینی می کنی و هضمش برای معده مشکله
دادا من نمی دونم شما چه مشکلی با حیوانات داری که همه جا حضور موثری داری
یک لحظه فکر کن خودت خوراک آقا خوکه بودی
میبردنت جایی که قبلش پدر و مادر و آشناهات را جلوت کشتن و سلاخی کردن
اون وقت چه فکری در مورد خوک ها میکردی
اون ها هم حق حیات دارن حق دارن آزاد باشن
چرا باید برای مصرف انسان ها این همه شکنجه بشن
برای یک لحظه بشین فکر کن
بله شما انسان هستی و اشرف مخلوقات !!!
و تا حالا حیوان نبودی که بتونی این مطلب را درک کنی
نمیدونم چطور میتونی از دیدن این تصاویر دلخراش گشنه بشی و لذت ببری
مزخرف محض!
یعنی چی گوشت نخوریم! انسان موجودیست گوشت خوار, از زمانی که بالا درخت و تو غار بوده شکار می کرده و گوشت می خورده!
مزخرف محض!
یعنی چی گوشت نخوریم! انسان موجودیست گوشت خوار, از زمانی که بالا درخت و تو غار بوده شکار می کرده و گوشت می خورده! بر پایه خوردن گوشت تکامل کرده به اینجا رسیده!
مثل اینه که به شیره بگی تو گوشت نخور, چون اون گاوه احساس داره
یا کروکودیل رو مجبور کنی علف بخوره!
بعد تصاویر ناراحت کننده نبود! بیشتر من رو گشنم کرد :دی
از طرز بیان و سخنانت معلومه درک تون در چه حدی هست
اینا را ول کن.از ششصد هزاااار تومنی بگو که خرج اسپرت پاترولت کردی!واقعا یعنی شما ششصد هزااار تومن پول دادی واسه اسپرت ماشین؟ایول
پ.ن:متاسفانه برای شروع گیاه خواری به اراده محکمی نیازه چون ادم با یه برنامه غذایی اشتباه بزرگ شده سخت هست که بخوای تغییر بدی!
مدتی نزدیک به چند ماه مصرف گوشت را به صفر رسوندم و لبنیات را خیلی کم کردم ولی متاسفانه موفق نشدم!
دوستان من نه صرفا گوشت خوارای رو قبول دارم نه گیاه خواری محض رو (نظر شخصیه و احترام بذارین)
دستگاه گوارش انسان طوری تکامل پیدا کرده که باید از هر دو گروه مواد غذایی استفاده کنه،نه شکمبه بزرگ مثل نشخوار کنندگان (گاو و گوسفند) و نه سکوم بزرگ مثل اسب سانان داره که عمل تخمیر مواد غذایی رو انجام بده.
اما من خودمم یک تعداد محدودیت هایی تو **** غذاییم دارم و اونم این که گوشت قرمز رو حذف کردم و مرغ و ماهی صرفا مصرف میکنم.
آیا میدونید که از لحاظ علمی هر چی غذایی که میخوریم از لحاظ ژنتیکی از ما دورتر باشه بهتره؟یعنی گیاهان بهتر از ماهی و ماهی بهتر از مرغ و مرغ بهتر از گوشت گاو و گوشت گاو بهتر از گوشت خوک هستش،حالا چرا خوک بدترین هستش؟چون از لحاظ کد های ژنتیکی نزدیکترین موجود به انسان هستش و احتمال کراس بین اسیدهای آمینه،جهش و بیماری های اتو ایمن یا سرطان وجود داره.
توضیح بیشتری بود درخدمتم
آدم گوشت نخوره نمیتونه راه بره
آدم گوشت نخوره نمیتونه راه بره
اینم نکته ایهبه اين موضوع هم بايد توجه كرد كه گاو از بست سبزي وعلف وگياه خورد كه گاو شد البته بد برداشت نشه هيكلش رو ميگم
<(“)