• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشی جدید ایرانی GlX ٠

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
گوشی چرتی هست...از همین تبلیغش که نتونستن 4 تا مشخصات فنی رو درست تایپ کنن معلومه که با چه محصولی طرف هستی...

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6

ceramic

Registered User
لایک‌ها
2
[URL=http://************/][IMG]http://************/files/u3ceh2ov7povoyjo930l.jpg[/URL][/IMG]

خیلی جالب بود !

نمره ی املای نویسنده اش حدودای دو یا سه میشه !!

انگار متن این اطلاعیه هاشون رو ساعت دوی صبح به بعد می نویسن !:
p

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
حقیر به خاطر این عکس و کپی برداری محض، از آی تک هم متنفر شدم!

همین کارهارو میکنن که ادم از آی تک هم متنفر میشه...
آخه یکی نیست بگه دیگه اینقدر تابلو کپی نزنید ...فقط به جای آی تک نوشته GLX
تازه من یه جا خوندم نوشته بود با همکاری IBM و Microsoft دارن تولید میکنن :D

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
lol
.
.
ایران داره پیشرفت میکنه چرا نمیزارین
4fvgdaq_th.gif

25r30wi.gif

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
تازه داره رویه چین رو دنبال میکنه
تورو خدا ببین چقدر بدبختیم
4fvgdaq_th.gif

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
همین کارهارو میکنن که ادم از آی تک هم متنفر میشه...
آخه یکی نیست بگه دیگه اینقدر تابلو کپی نزنید ...فقط به جای آی تک نوشته GLX
تازه من یه جا خوندم نوشته بود با همکاری IBM و Microsoft دارن تولید میکنن :D

دوستان من به شدت مخالف glx هستم ولي كار اين شركت در اين يك مورد كپي حساب نميشه. در واقع اينجا اين شركت به عنوان يك ريبرند كننده عمل كرده و نه كپي كننده. مثلا آيميت جسجم و دوپود 888 و ... كه همه ريبرند هاي htc hermes (تايتن) هستند.:cool:

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
دوستان من به شدت مخالف glx هستم ولي كار اين شركت در اين يك مورد كپي حساب نميشه. در واقع اينجا اين شركت به عنوان يك ريبرند كننده عمل كرده و نه كپي كننده. مثلا آيميت جسجم و دوپود 888 و ... كه همه ريبرند هاي htc hermes (تايتن) هستند.:cool:
گوشی های I-mate و HTC و بقیه که شبیه هم هستند و برند مختلف دارند توسط یک شرکت تولید میشن و مثلا شرکت I-mate میگه این برند رو برای من روش بزن

ولی اینا دارن خودشون تولید میکنن( مونتاژ)

Farshad_m20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گوشی های دو سیم کارته جی تی سی تولید شده در هنگ کنگ با گارانتی اصلی پارسا پیام بالاخره به بازار آمد
این یک گوشی وارداتی و 100 % خارجی هست که من خیلی ازش خوشم اومد .

و زمین تا آسمون با گوشی های به اصطلاح ایرانی فرق داره
گوشی های تولیدی این شرکت از طریق شرکت پارسا پیام ( نماینده رسمی واردات گوشی تلفن همراه )وارد کشور شده و دارای یکسال ضمانت میباشد .
به گفته مسئولان شرکت پارسا پیام کلیه لوازم و قطعات جهت تعمیرات و خدمات پس از فروش وارد کشور شده است ودر صورت نیاز کلیه مشتریان موفق به اخذ خدمات خواهند شد .
مدیران این شرکت اعلام کردند به همین منظور جهت مشتریانی که محصولات وارداتی این شرکت را خریداری نمایند به قید قرعه یک دستگاه پژو 206 صندوقدار در نظر گرفته شده است.

image001.jpg

p111_home.jpg

206-3.jpg

منبع سایت شرکت وارد کننده : www.parsapayam.com

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اینم همونه...فرق نمیکنه..مهم اینه که یه برندی هست که ناشناسه...

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
اینها مغزشون در این حدا نیست.چه توقعاتی دارین.

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
جی تی سی!!!!...جی ال ایکس!!.....حتما فردا هم جی ال ایکس مدل اس دی به بازار میاد...لول....اینا روزی یک برند رو راه میندازن و براش اسم میذارن...... جالبه!!!

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
سمند .. پارس

احتمالا ایران خودرو اسپانسرشونه.....
21.gif

Farshad_m20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

اسم شرکت تولید کننده GOLD TEL COMPANY هست و کلمه جی تی سی مخفف سه کارکتر ابتدایی این اسم هست .

در ضمن این گوشی تولید شده توسط هنگ کنگ هست و هیچ گونه ارتباطی با چین یا جی ال ایکس نداره .

ضمنا روزنامه دنیای اقتصاد امروز لیست قیمت محصولات جی تی سی را چاپ کرده که میتوانید ببینید .

http://www.donya-e-eqtesad.com/PDF/1380/1380-27.pdf

1380-27.pdf

Farshad_m20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بر اساس ماده 8 قانون حمايت از انقلاب اسلامي فلسطين مصوب 19/2/69 مجلس شوراي اسلامي و بند ششم منشورشش كنفرانس اسلامي گوشي تلفن همراه جي ال ايكس تحريم و مردم خواستار توقف عاجل توليد اين كالا شدند

در روز جهاني قدس و با حضور رياست محترم جمهوري اسلامي ايران امضا كنندگاني اين طومار به منظور تحقق شعار جاودانه امام خميني ره ( اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود ) خواستار عمل به فتواي مقام معظم رهبري بر اساس ماده 8 قانون حمايت از انقلاب اسلامي فلسطين مصوب 19/2/69 مجلس شوراي اسلامي و بند ششم منشورشش كنفرانس اسلامي مصوب 1972 مبني بر شناسايي و قطع رابطه با شركتهاي حامي اسرائيل شدند و خواستار قطع توليد عاجل محصولات كوكاكولا ( شركت خوشگوار مشهد) - پيپسي كولا شركت ساسان -
نستله ( شركت نستله ايران ) و گوشي تلفن همراه جي ال ايكس شركتهاي اي بي ام و مايكروسافت شدند

6ssvtog.jpg

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
بر اساس ماده 8 قانون حمايت از انقلاب اسلامي فلسطين مصوب 19/2/69 مجلس شوراي اسلامي و بند ششم منشورشش كنفرانس اسلامي گوشي تلفن همراه جي ال ايكس تحريم و مردم خواستار توقف عاجل توليد اين كالا شدند

در روز جهاني قدس و با حضور رياست محترم جمهوري اسلامي ايران امضا كنندگاني اين طومار به منظور تحقق شعار جاودانه امام خميني ره ( اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود ) خواستار عمل به فتواي مقام معظم رهبري بر اساس ماده 8 قانون حمايت از انقلاب اسلامي فلسطين مصوب 19/2/69 مجلس شوراي اسلامي و بند ششم منشورشش كنفرانس اسلامي مصوب 1972 مبني بر شناسايي و قطع رابطه با شركتهاي حامي اسرائيل شدند و خواستار قطع توليد عاجل محصولات كوكاكولا ( شركت خوشگوار مشهد) - پيپسي كولا شركت ساسان -
نستله ( شركت نستله ايران ) و گوشي تلفن همراه جي ال ايكس شركتهاي اي بي ام و مايكروسافت شدند

6ssvtog.jpg

بیش از نیمی از اقتصاد دنیا رو یهودی ها می چرخونند ! این شرکت ها فقط اندکی از چندین و چند شرکتی هست که سهامدار اصلی شون یهودی های اسراییل هستند .. یکیش همین نوکیا.. همین امپریو آرمانی .. کلا توی هر بخشی بهترین هاش رو دست چین کردن رفتن سهامش رو خریدن این یهودی ها ..

( نمی دونم کی بود می گفت یهودیهااقتصاد دان به دنیا میان !)​

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
این که نشد خبر
یه پلاکارد که ....
خبری اگه بود تو خبر گذاری ها میومد....

بالا