میدونی این مدل از رو چی کپی برداری شده؟
نگا کن :lol:
حقیر به خاطر این عکس و کپی برداری محض، از آی تک هم متنفر شدم!
lol
.
.
ایران داره پیشرفت میکنه چرا نمیزارین
همین کارهارو میکنن که ادم از آی تک هم متنفر میشه...
آخه یکی نیست بگه دیگه اینقدر تابلو کپی نزنید ...فقط به جای آی تک نوشته GLX
تازه من یه جا خوندم نوشته بود با همکاری IBM و Microsoft دارن تولید میکنن
گوشی های I-mate و HTC و بقیه که شبیه هم هستند و برند مختلف دارند توسط یک شرکت تولید میشن و مثلا شرکت I-mate میگه این برند رو برای من روش بزندوستان من به شدت مخالف glx هستم ولي كار اين شركت در اين يك مورد كپي حساب نميشه. در واقع اينجا اين شركت به عنوان يك ريبرند كننده عمل كرده و نه كپي كننده. مثلا آيميت جسجم و دوپود 888 و ... كه همه ريبرند هاي htc hermes (تايتن) هستند.
من نمیدونم یه نام درست و حسابی گذاشتن انقدر سخته که اینها اینطوری میکنن ؟!اینم همونه...فرق نمیکنه..مهم اینه که یه برندی هست که ناشناسه...
من نمیدونم یه نام درست و حسابی گذاشتن انقدر سخته که اینها اینطوری میکنن ؟!
بر اساس ماده 8 قانون حمايت از انقلاب اسلامي فلسطين مصوب 19/2/69 مجلس شوراي اسلامي و بند ششم منشورشش كنفرانس اسلامي گوشي تلفن همراه جي ال ايكس تحريم و مردم خواستار توقف عاجل توليد اين كالا شدند
در روز جهاني قدس و با حضور رياست محترم جمهوري اسلامي ايران امضا كنندگاني اين طومار به منظور تحقق شعار جاودانه امام خميني ره ( اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود ) خواستار عمل به فتواي مقام معظم رهبري بر اساس ماده 8 قانون حمايت از انقلاب اسلامي فلسطين مصوب 19/2/69 مجلس شوراي اسلامي و بند ششم منشورشش كنفرانس اسلامي مصوب 1972 مبني بر شناسايي و قطع رابطه با شركتهاي حامي اسرائيل شدند و خواستار قطع توليد عاجل محصولات كوكاكولا ( شركت خوشگوار مشهد) - پيپسي كولا شركت ساسان -
نستله ( شركت نستله ايران ) و گوشي تلفن همراه جي ال ايكس شركتهاي اي بي ام و مايكروسافت شدند