• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشی جدید ایرانی GlX ٠

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
از نزديك كسي ديده؟
من يكيشو تو علائدين ديدم، جنس بدنش مثل اسباب بازيهاي تو لپ لپ هستش :)

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
من يكيشو تو علائدين ديدم، جنس بدنش مثل اسباب بازيهاي تو لپ لپ هست

58.gif
58.gif

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
من با مدل V8 تو علاالدین کار کردم ! به نظرم میتونست دو تا دگمه ی back و options داشته باشه چون کار کردن با این دگمه ها روی ال سی دی کمی سخت بود !
صدای گوشی 3660 رو هم شنیدم که فوق العاده بود.
در مورد منوی فارسی طرف گفت بعد از خرید باید ببرید براتون نصب کنن.
در کل به نظرم امکاناتش عالیه ولی دلیل اون آرم بزرگ بلوتوث روی قاب گوشی رو نمی دونم !!!
هنوز منتظرم که نمونه عکس های گرفته شده توسط این گوشی رو ببینم !

اما فعلا تنها سوالی که دارم در مورد فرمت و رزولوشن فیلمبرداریه !

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
در مورد منوی فارسی طرف گفت بعد از خرید باید ببرید براتون نصب کنن.

یعنی گوشی که توی ایران تولید میشه...منوی فارسی دیفالت روش نیست؟!!!!

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
امین...جریان چیه؟!!!...دو بار دوبار و به فاصله 1 ساعت پست تکراری میدی!!!

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
یعنی گوشی که توی ایران تولید میشه...منوی فارسی دیفالت روش نیست؟!!!!
اون آقاهه که اینجوری می گفت !
امین...جریان چیه؟!!!...دو بار دوبار و به فاصله 1 ساعت پست تکراری میدی!!!
:D
قضیه از این قراره که من بعد از زدن اون منتظر نموندم تا توو صفحه بیاد ! بعد رفتم رو یه تب دیگه که اونو بخونم. بعدشم دیسکانکت کردم ! دوباره که اومدم پشت کامپیوتر دیدم این دایره هنوز در حال چرخیدنه و هنوز در حال ارسال پست !
صفحه رو ریفرش کردم ! فایرفاکس گفت میخوای اطلاعاتی رو که داشتم پست می کردم دوباره به همون صفحه پست کنم؟ من هم گفتم آره ! مثل اینکه همون دفعه ی اول که دیسکانکت کردم کامل پست شده بوده ! این AJAX خیلی جاها اعصاب داغون میکنه !

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
بچه ها پهنای باند سایتشون تموم شده http://www.glxmobile.com/

Bandwidth Limit Exceeded

:lol:

واقعا باید در این دولت نهم را تخته کرد.

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
انشاءاله عمرشون تموم بشه.

alisad69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این هم مشخصات و امکانات دیگر

گوشی تلفن همراه مدل 2610
استحکام ضدضربه بودن، آنتن دهی بالا را می توان به عنوان مزايای اين گوشی نام برد
باتری آن شارژ طولانی دارد وتا 4ساعت بصورت مداوم میتوان با آن صحبت نمود وتا 5 روز نیاز به شارژ مجدد ندارد
دفتر تلفن این گوشی میتواند 300 شماره را در حافظه خود ذخیره کند
ظریف بودن زیبایی و صفحه رنگی از امتیازات این گوشی میباشد
همچنين می توانيد با استفاده از سيستم GPRS از کليه خدمات اينترنت از قبيل: چت، دانلود کليه فايلهای صوتی، تصويری و تصاوير دلخواه همچنين می توانيد EMAIL ADDRESS خود را با اين گوشی چک کنيد.
از تمام گوشی های هم تراز با برندهای ديگر بسيار ارزانتر و شيک تر و سبک تر می باشد.

گوشی تلفن همراه مدل V8
قابلیت پخشMP3,MP4 را داراست
قابليت اتصال به اينترنت از طريقGPRS
دوريبين 2مگاپيکسل و قابليت تا x4 زوم
گزينه ضبط صدا و تصوير بدون قطع شدن تا پرشدن ظرفيت حافظه دستگاه.
ماندگاری باطری 4 ساعت مداوم و حالت اماده بکار 5 روز
حافظه 256 مگابايت و قابلت ارتقاء حافظه به بالاتر.
حافظه داخلی گوشی 60 مگابايت.
صفحه کليد PDA و TOUCH THE SCREEN(بصورت لمسی).
BLUE TOOTH بسيار قوی به صورت استريو تا فاصله 20. متری جهت فرستادن ديتا و انتقال مکالمات و موزيک.
قابليت پخش عکس با قدرت دو ميليون رنگ متفاوت.
دارای اسپيکر بسيار قوی و با کيفيت و بلندی صدای بی نظير که بالاترين صدا را بين تمام گوشی ها داراست.
دفترچه تلفن سهل و آسان با قابليت گرفتن 1000 نام با شماره های مختلف و عکس و تصوير.

گوشی تلفن همراه مدل 3660
قابليت پخش MP3، MP4،MP5
قابليت اتصال به اينترنت از طريقGPRS
خروجی TV و قابليت اتصال به کليه وسايل صوتی و تصويری(که تاکنون در هيچ برندی در گوشی های مشابه TV OUTدر ايران با اين قيمت وجود ندارد.برندهای مشابه با قيمتی بين 6.500.000ريال تا 17.000.000ريال می باشد.
دوريبين 3مگاپيکسل و قابليت تا x4 زوم
OCRاسکنر که توانايی اسکن کردن 1000عدد کارت ويزيت و ذخيره نمودن در حافظه را دارد.
گزينه ضبط صدا و تصوير بدون قطع شدن تا پرشدن ظرفيت حافظه دستگاه.
حافظه 256 مگابايت و قابلت ارتقاء حافظه به بالاتر.
فلش جهت عکس يا فيلم گرفتن
حافظه داخلی گوشی 60 مگا بايت.
BLUE TOOTH بسيار قوی به صورت استريو تا فاصله 20. متری جهت فرستادن ديتا و انتقال مکالمات و موزيک.
قابليت پخش عکس با قدرت دو ميليون رنگ متفاوت.
Backgrand صفحه نمايش با حرکت دادن دست تعويض می گردد.
مولتی مديا با حرکت دست قابل تعويض است.
دارای اسپيکر بسيار قوی و با کيفيت و بلندی صدای بی نظير که بالاترين صدا را بين تمام گوشی ها داراست.
دفترچه تلفن سهل و آسان با قابليت گرفتن 1000 نام با شماره های مختلف و عکس و تصوير.

اگر اطلاعاتی دیگری خواستید بگوید تا توضیحات لازم ارائه شود

سلام خدمت آقای GLX :
من الان مدت 1 ماه است که گوشیp3660 رو خریدم و واقعا از این گوشی رازی هستم و با p990 هم کل کل کردم و در امکانات حرف اول رو زد ولی 1سری مشلات دارد که می خواستم که کمک کنید:
1. آیا گوشی قابلیت مارک کردن را مثل p910 ندارد؟
2. آیا از Java هم پشتیبانی می کند؟
3. از چه سیستم عاملی حمایت می کند؟
4. من شنیده ام که شرکت Microsoft و IBM به همراه ایران این گوشی را طراحی کرده اند. آیا این مو ضوع صحت دارد؟
با تشکر.​

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
من شنیده ام که شرکت Microsoft و IBM به همراه ایران این گوشی را طراحی کرده اند. آیا این مو ضوع صحت دارد؟
این رو توی تبلیغ اون برنامه مذخرف خانه ای با طرح نو نشون میداد
تا حالا تو عمرم دروغ از این شاخدارتر نشنیده بودم !!!

alisad69 رعايت کنيد
:D

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
GLX گوشی مدل X5 خود را زودتر از موعد به بازار می آورد

شرکت GLX این هفته گوشی مدل X5 خود، که به گفته مدیران این شرکت یک گوشی مطابق با سلیقه خانم ها است، وارد بازار تهران می کند.
به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی تلفن همراه (موبنا) یکی از مدیران نمایندگی فروش GLX در تهران گفت: این مدل گوشی از گمرک ترخیص شده و به زودی در بازار تهران توزیع خواهد شد.
پیش بینی می شود گوشی X5 با قیمتی در حدود 3 میلیون و50 هزار ریال در بازار به فروش برسد.
این گوشی، دارای صفحه نمایش" ال سی دی "تمام رنگی، نمایشگر مخفی، حافظه خارجی 512 مگابایت، دوربین 2 مگاپیکسل، 16 میلیون رنگ، صفحه نمایش TFT و نسخه دوم بلوتوث است.
گوشی X5 در رنگ های آبی و قرمز به بازار عرضه خواهد شد.
پیش از این اعلام شده بود ،این مدل گوشی GLX تا آخر این هفته به بازار می اید ، اما نماینده فروش این برند اعلام کرد که احتمالا این محصول را روز دوشنبه هفته جاری به بازار عرضه خواهد کرد.
126/15/13

kavehatm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
GLX به تازگي يك Pocket PC با مدل PC500 داده توي بازار كه من ديدمش و قيافش كه بد نبود , قيمتش هم 650000 تومان بود , خواستم ببينم از اساتيد حاظر در سايت كسي تجربه اي يا نصيحتي يا ... در موردش داره كه به درد ما بخوره ؟
كسي باهاش آشنايي داره ؟
از وضعيت كاركردش خبر داريد ؟
خلاصه كلام اينكه : آيا توصيش مي كنيد يا نه ؟
بدرود

ceramic

Registered User
لایک‌ها
2

من در باره ی اصالت این گوشی و این که واقعا کجایی است ! اظهار نظری نمی کنم اما بسیار علاقمندم در باره ی سازنده ای که در صفحه ی معرفی گوشی خودش چنین اصطلاحاتی دارد :

قابليت پخشفایلهای صوتی تصویری

یا :

و یا :

قابليت پخش عکس با قدرت دو ميليون رنگ متفاوت

و این یکی :

حافظه داخلی گوشی1 مگا بايت .

چیزهایی بنویسم .

معمولا سازندگان در ِ پیتی و دست هشتم چینی هم وقتی قرار است محصولشان را معرفی کنند ، دو سه تا عکس خوش آب و رنگ با توضیحات دهان پر کن می گذارند و این کارخانه ای که متولیانش با کم سوادی و بی سوادی چنین گاف هایی در زمینه ی معرفی محصولشان می دهند ، خودتان قضاوت کنید که در زمینه ی مونتاژ چه دسته گل هایی را ممکن است به آب بدهد .

واقعا برای صنعت ایران یک آبروریزی است .:f34r:

H@SS@N 06

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
GLX به تازگي يك Pocket PC با مدل PC500 داده توي بازار كه من ديدمش و قيافش كه بد نبود , قيمتش هم 650000 تومان بود , خواستم ببينم از اساتيد حاظر در سايت كسي تجربه اي يا نصيحتي يا ... در موردش داره كه به درد ما بخوره ؟
كسي باهاش آشنايي داره ؟
از وضعيت كاركردش خبر داريد ؟
خلاصه كلام اينكه : آيا توصيش مي كنيد يا نه ؟
بدرود

عجيبه !!!!!!!!!!!! من لينك مشخصات گوشي را ديدم ولي چرا سيستم عاملشو زده نوكلئوس :blink::blink::blink::blink:

اينم لينكش : pc500-d :wacko::wacko::blink:

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
من می خواستم این هفته k800 بخرم... الان نه ... چون ایرانیه ( حداقل یه چیزی گیری یه ایرانی می آد ) میرم از این میخرم ... :hmm:

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
من می خواستم این هفته k800 بخرم... الان نه ... چون ایرانیه ( حداقل یه چیزی گیری یه ایرانی می آد ) میرم از این میخرم ...

این حرف شما زمانی درسته که اون طرف ایرانی که این گوشی رو تولید کرده هم به فکر من و شمای خریدار باشه.ولی اینطور که بثابت شده تولید کننده ایرانی هیچ ارزشی برای خریدارش قائل نیست.

amiro0o0o

Guest
لایک‌ها
0
بد بختی اینجاست که میان 60% تعرفه میذارن روی موبایل های وارداتی به اسم حمایت از تولیدکنندگان داخلی ... تولید کننده هایی که میان قطعات بی کیفیت چینی رو مونتاژ میکنند ... و بعد همین گوشی ها رو به قیمت جهانی بزرگترین شرکت های تولیدات موبایل چون nokia و sonyericsson تو پاچه ملت ایران میکنند .... و همه میدونیم که این تعرفه های گتده فقط برای اینه که رقابت رو از تولید کنندگان داخلی بگیرن و این تضمین رو بهشون بدند که تولیداتتون حتما فروش خواهد رفت و آقایون سود خودشونو حتما خواهند کرد ... از طرفی مالیات 60% یقینا بیشتر از فروش تولیدات براشون سود خواهد داشت . پس از همه طرف پول میچاپن !
شاید منو شما الان از بی خود بودن این محصولات با خبر باشیم ولی مطمئن باشید اون جوونی که هیچ اطلاعی از این مسائل داره و فقط به ظاهر و امکانات گوشی بسنده میکنه و دل خوش میکنه وقتی قیمت این گوشی رو خیلی پایین تر از موبایل هایی چون N و SE میبینه که 60 درصد روشون خورده ... میره و همینو میخره ... و این یعنی سیاست کثیف دولت مردان ایران و شرکت های کثیفی که ازشون حمایت میکنند برای سودهای کلان و هزاران جور سیاه کاریای دیگه
هم سود کثیف خودشونو میکنند ... هم تو بوق و کرنا میکنند تو رسانه ها که ما داریم موبایل تولید میکنیم و داریم به خود کفایی میکنیم .... حس وطن پرستانه و حکومت پرستانه خیلی ها هم که واقعیات رو نه میبینند و نه میخوان ببینند ارضا و تقویت میشه !
این سیاست کثیف هم فقط برای موبایل نیست ... هر محصولی که متاسفانه اینها دست تولید گذاشتن روش از همین سیاست استفاده کردن و جنس مزخرف خودشونو تو پاچه ملت ایران کردند !

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
بد بختی اینجاست که میان 60% تعرفه میذارن روی موبایل های وارداتی به اسم حمایت از تولیدکنندگان داخلی ... تولید کننده هایی که میان قطعات بی کیفیت چینی رو مونتاژ میکنند ... و بعد همین گوشی ها رو به قیمت جهانی بزرگترین شرکت های تولیدات موبایل چون nokia و sonyericsson تو پاچه ملت ایران میکنند .... و همه میدونیم که این تعرفه های گتده فقط برای اینه که رقابت رو از تولید کنندگان داخلی بگیرن و این تضمین رو بهشون بدند که تولیداتتون حتما فروش خواهد رفت و آقایون سود خودشونو حتما خواهند کرد ... از طرفی مالیات 60% یقینا بیشتر از فروش تولیدات براشون سود خواهد داشت . پس از همه طرف پول میچاپن !
شاید منو شما الان از بی خود بودن این محصولات با خبر باشیم ولی مطمئن باشید اون جوونی که هیچ اطلاعی از این مسائل داره و فقط به ظاهر و امکانات گوشی بسنده میکنه و دل خوش میکنه وقتی قیمت این گوشی رو خیلی پایین تر از موبایل هایی چون N و SE میبینه که 60 درصد روشون خورده ... میره و همینو میخره ... و این یعنی سیاست کثیف دولت مردان ایران و شرکت های کثیفی که ازشون حمایت میکنند برای سودهای کلان و هزاران جور سیاه کاریای دیگه
هم سود کثیف خودشونو میکنند ... هم تو بوق و کرنا میکنند تو رسانه ها که ما داریم موبایل تولید میکنیم و داریم به خود کفایی میکنیم .... حس وطن پرستانه و حکومت پرستانه خیلی ها هم که واقعیات رو نه میبینند و نه میخوان ببینند ارضا و تقویت میشه !
این سیاست کثیف هم فقط برای موبایل نیست ... هر محصولی که متاسفانه اینها دست تولید گذاشتن روش از همین سیاست استفاده کردن و جنس مزخرف خودشونو تو پاچه ملت ایران کردند !
تایید میشه

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بالا