• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشی جدید ایرانی GlX ٠

hamed_gb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقاي glxfpc ايا اين گوشي قابليت پخش فايلهاي 3gpرو داره ؟ و اينكه اگه ميشه يه نمونه از عكسهايي كه با اين گوشي گرفته شده رو بزاريد ببينيم كيفيتشون چجوريه چون يجاييي خوندم كه دوربينش ccdاست نه cmos كه البته دوربين اكثر موبايل ها cmos در ضمن مخواستم بدونم ايا قابليت handwriting براي دادن smsداره . و همچنين با چه كيفيتي فيلم ميگيره.ممنونم اگه به اين سوالات پاسخ بدين

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
مشخصاتش را لااقل درست و حسابی لیست کنید بدونیم چیه!

glxfpc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقاي glxfpc ايا اين گوشي قابليت پخش فايلهاي 3gpرو داره ؟ و اينكه اگه ميشه يه نمونه از عكسهايي كه با اين گوشي گرفته شده رو بزاريد ببينيم كيفيتشون چجوريه چون يجاييي خوندم كه دوربينش ccdاست نه cmos كه البته دوربين اكثر موبايل ها cmos در ضمن مخواستم بدونم ايا قابليت handwriting براي دادن smsداره . و همچنين با چه كيفيتي فيلم ميگيره.ممنونم اگه به اين سوالات پاسخ بدين

بله فرمت 3gp را پشتیبانی میکند

چشم یکسری عکس واستون میزارم

قابلیت handwriting را هم داراست

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
منم با نظر EAlireza50141 موافقم.چینی ها هم از اینجا شروع کردن دیگه نیومدن که یکدفعه یه گوشی کاملا ساخت داخل تولید کنن در ضمن ما باید از تولید کننده داخلی حمایت کنیم نه اینکه جلو پاش سنگ بندازیم:(:hmm::eek:

عزیز من آخه یک شبه که نمیشه ره صد ساله رو رفت باید گام به گام و مرحله به مرحله پیش رفت مثلا همین بیل گیتس اولش از یه شرکت کامپیوتری کوچیک شروع کرد حالا میبینیم مایکروسافت داره همه چی تولید میکنه.

من هم که نمیگم کار بدیه!!!!...تولید کننده ها رو هم ***** نمیکنم چون به اون شکلی که شما میفرمایید تولید کننده ای در این مورد نیست...منظور من رو متوجه نشدین....مشکل من با همین کلمه تولید کننده داخلی یا....دومین شرکت ایرانی تولید کننده گوشی تلفن همراه...هستش ....به نظر من حتی اگردرصد کمی از قطعاتش هم تو ایران تولید بشه حق استفاده از واژه تولید یا تولید کننده کل گوشی رو ندارن....آخه یک کم فکر کنید....واقعا کل مجموعه گوشی توی خاک ما تولید میشه؟!!!....من با پیشرفت به این شکلی که میفرمایید تا حدودی مخالفم ....همونطور که گفتم کشوری که هیچ گونه تجربه ای در مورد گوشی های همراه نداشته چرا باید حتما یک گوشی high-end رو مونتاژ کنه...همون بیل گیتس رو که مثال زدین با برنامه های ابتدایی و خیلی ساده ای که ابتدا خودشمینوشت کارشو شروع کرد!!!!.........مشکل اینجاست که به این مونتاژ و اسمبل کردن یه جورایی عادت کردیم!!!!...و این عادت یه جورایی تو بعضی موارد خلاقیت رو ازمون گرفته و اگر هم در مرحله بعدی قراره تولیدی واقعی بشه ممکنه به خاطر همون عادتی که گفتم تقلید هم در دستور کار قرار بگیره...هنوز به اون صورت به تولیدی که شماها می فرمایید نرسیدیم!!!!

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
ما باید بالاخره از یه جایی شروع کنیم دیگه. اولش مونتاژ کالاهی چینی ، مگه چه اشکالی داره؟
بعدا که تجربه هامون بیشتر شد (البته نه مثل صاایران) دست به کارهای بزرگتری میزنیم
امیدوارم خدا شما رو از شر بلاهای صاایرانی محفوض بدارد جناب glxfpc     نمیشد یه اسمه قشنگتر انتخاب کنی!؟

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
ما باید بالاخره از یه جایی شروع کنیم دیگه. اولش مونتاژ کالاهی چینی ، مگه چه اشکالی داره؟

نخیر من کی گفتم اشکال داره؟!!... باز هم نگرفتین...پست بالایی منو با دقت بخونید!!!!...

ceramic

Registered User
لایک‌ها
2
من هم که نمیگم کار بدیه!!!!...تولید کننده ها رو هم ***** نمیکنم چون به اون شکلی که شما میفرمایید تولید کننده ای در این مورد نیست...منظور من رو متوجه نشدین....مشکل من با همین کلمه تولید کننده داخلی یا....دومین شرکت ایرانی تولید کننده گوشی تلفن همراه...هستش ....به نظر من حتی اگردرصد کمی از قطعاتش هم تو ایران تولید بشه حق استفاده از واژه تولید یا تولید کننده کل گوشی رو ندارن....آخه یک کم فکر کنید....واقعا کل مجموعه گوشی توی خاک ما تولید میشه؟!!!....من با پیشرفت به این شکلی که میفرمایید تا حدودی مخالفم ....همونطور که گفتم کشوری که هیچ گونه تجربه ای در مورد گوشی های همراه نداشته چرا باید حتما یک گوشی high-end رو مونتاژ کنه...همون بیل گیتس رو که مثال زدین با برنامه های ابتدایی و خیلی ساده ای که ابتدا خودشمینوشت کارشو شروع کرد!!!!.........مشکل اینجاست که به این مونتاژ و اسمبل کردن یه جورایی عادت کردیم!!!!...و این عادت یه جورایی تو بعضی موارد خلاقیت رو ازمون گرفته و اگر هم در مرحله بعدی قراره تولیدی واقعی بشه ممکنه به خاطر همون عادتی که گفتم تقلید هم در دستور کار قرار بگیره...هنوز به اون صورت به تولیدی که شماها می فرمایید نرسیدیم!!!!

سلام
ببینید .... سخت افزار یه گوشی موبایل ، معمولا از سه گروه قطعه تشکیل میشه .
1-قطعات پلاستیک ( کابینت بدنه و ... )
2- قطعات الکترونیک ( برد ها ، آی سی ، مقاومت و .... )
3- پنل ال سی دی ( که معمولا گران قیمت ترین بخش هست و تا حدود 70% از قیمت یک گوشی رو تعیین می کنه

حالا در باره ی این سه بخش ، جداگانه یه نگاهی میندازیم :
1- قطعات پلاستیکی موبایل ( کابینت بدنه ، صفحه کلید و ... ) با سفارش قالب از خارج از کشور قابل تولیده .
2- بعضی از قطعات الکترونیک ساده در حد مقاومت یا بردهایی که خیلی پیچیده و حساس نباشه در ایران میشه تولید کرد .
3- اما سومین و مهم ترین بخش که پنل گوشی هست ، به هیچ عنوان قابل تولید نیست و فاصله ی تکنولوژیکی خیلی زیادی با تولید چنین محصولی داریم .

خوب
حالا یه شرکت داخلی ، می خواد موبایل تولید کنه :
1- قالب قطعات پلاستیکی رو به خارج سفارش می ده ( قالبای این نوع قطعات گرون قیمت هستن ) و یا خودش شروع به تزریق قطعات می کنه ، یا به یه تزریق کار خوب به صورت حق العمل کاری سفارش کار می ده .

2- بردهای گوشی اصلی رو تجزیه می کنه و اون قطعه هایی رو که می شه روی دستگاه های مونتاژ قطعات الکترونیک ( مثل SMD ، یا REDIAL ، یا .... ) باهاش کار کرد ، از ایران و خارج می خره . و اگه بردی داشته باشه
که برای مونتاژ به تکنیک پیچیده ای نیاز داشته باشه ، اون برد رو به صورت CKD ( پیش مونتاژ شده ) از فروشنده ی اصلی میخره .

3- پنل هم که تکلیفش روشنه .... ساخته شده وارد میشه .

حالا نکته اینجاست که انجام این کارا ، یه چیزی بین شش ماه تا یه سال طول می کشه و اگه این شرکت ما خیلی زرنگ باشه و یکی از اون مدلایی رو که تازه به بازار اومده انتخاب کنه و فروشنده هم مثل نوکیا نباشه که با ایرانی کار نکنه ، حدود یه سال بعد از این که گوشی اومده تو بازار و میشه گفت تازگی اش رو از دست داده ، نمونه ی مثلا ایرانی اش میاد توی بازار . حالا متوجه میشین گرفتاری کجاس ؟
گیر کار اینجاس که صنعت موبایل خیلی خیلی به روزه و سرعت تحولاتش هم خیلی بالاست .

ali20005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

البته اگه گوشی کیفیت و قیمت مناسب داشته باشه به نظر من از لحاظ دموده شدن دیگه چندان مشکلی نخواهد داشت مثل 1100 که هنوز من دست خیلیها می بینم.

ali20005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
glx جان قیمت ندادی یجورایی از این 3660 خوشم اومده انگار همه چیزهایی رو که می خوام داره.
در ضمن اسم قحطی بود:p:D:lol:

topoloo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گوشیه خوبیه اما هیچی تبلیغات نشده ازش فکر نمیکنم زیاد فروش کنه نصف قطعاتشم آمادست ( البته واسه شروع که خیلی خوبه )
آخه چرا کشور ما تو همه چی عقبه ؟ :( تو همه چی تازه داریم شروع میکنیم که پیشرفت میکنیم:(
54.gif

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90

با این جمله موافقم...ولی نمیشه به هر قیمتی عقب نموند و با تکنولوژی پیش رفت!!!!

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به هم همه برو بکس . :D
من امروز با دوستم رفته بودم که p3660 بگیریم ( برای دوستم ) ، چند تا نکته به نظرم رسید گفتم اینجا مطرح کنم :
من و دوستم چند دقیقه ای با هر دو تا گوشی ور رفتیم ، اول اینکه بی نهایت سبک بودند ، هم p3660 ، هم v8 . دوم اینکه صدای خیلی بلند و خوبی داشتند ، از نظر سرعت هم اصلا مشکلی نبود ، اما چند تا فرق داشتند ، کمی v8 از p3660 خوشگلتر بود ، یعنی من به شخصه v8 را پسندیدم ، اما به نظرم اومد که v8 رنگ و روش رفته بود (اگه فرض شود هر 2 تا گوشی به یک میزان تو دسترس مردم بوده ) . از نظر زاویه دید که بد نبود ، اما خیلی p3660 بهتر از v8 بود ، دوربین هم اصلا پشتش نوشته نشده بود که چند مگا پیکسل هستش ، نمی دونم چجوری می گویند 2 یا 3 مگ هست ؟
به طور کلی من خوشم اومد ، ( من به قصد خرید نرفته بودم ) اما به نظر من یکی اینکه به عنوان یک گوشی چینی و بدون مارک 330 هزار تومان گران است ( این را بگم که یه گوشی دیدم همین بود اما با مارک cect ، یادتان نرود که این گوشی 170 دلار بیشتر نیست .) ، به نظر من ( البته جسارتا ) برای خرید این گوشی خیلی زود هستش ، یادمان نرود که این گوشی 2 هفته بیشتر از عمرش نمی گذرد ( کاری به ایرانی بودنش ندارم ، البته ایرانی هم که نیست ، فقط قاب عوض میشه ، هر جند که از جنس ایرانی چیز خوبی به یاد ندارم ) ، فکر می کنم باید خریداران این گوشی ، بیشتر صبر کنند تا امتحانشو پس بدهد .
درآخر این گوشی در م ولیعصر ( ایرانیان ) با قیمت 350 تومان می فروشند . ( البته فروشنده بعد از 2 دقیقه تا 345 پایین اومد ) میشه 340 تومان گرفت .
عرضی نیست ، یا حق . :)

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
باز هم سلام . :)
من امروز صبح باز یه گشتی زدم و دنبال گوشیهای cect گشتم، باید اعتراف کنم که توی خود سایت این شرکت چیزی به نام p3660 وجود نداشت ، نه تنها p3660 بلکه بقیه گوشی های glx رو هم پیدا نکردم .... !!!! :blink:
اما اینکه چند تا مورد هست که باز هم این شرکت رو به این گوشیهای glx ما مرتبط می کند ، یکی اینکه توی یه سایت فروشگاه موبایل چینی یه گوشی پیدا کردم با همین نام .http://mobile.139shop.com/mobile/126/7569.htm
و مورد دوم هم این که اگه یه سری به سایت cect بزیند و گوشیهای این شرکت رو یه نیم نگاهی بندازید می بینید که Shortcut های که پایین صفحه touch screen گوشی glx هست دقیقا پایین صفحه گوشیهای cect هم هست . . .
البته باز این موضوع جای ابهام داره که از کدوم شرکت این گوشیها خریداری شده ، همین شرکت چینی یا یه شرکت چینی دیگه یا . . . . :hmm:
اما خود من طالبش شدم ، ان شاالله تا چند وقته دیگ میگیرمش . . . :happy:

ehsan_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
در خبرها
" بر اساس اين گزارش، در طي هفته‌هاي اخير بازار شاهد ورود گوشي‌هاي مونتاژ شده در شيراز نيز بود.گوشي‌هايي با نام «GLX» كه تحت ليسانس شركت «GLX» ژاپن و مونتاژ ايران به بازار آمده است.اين گوشي‌ها در مدل‌هاي 2610، V8 و GLX وارد بازار شده است.
مدل 2610 اين مارك در رده قيمتي متوسط و براي اقشار متوسط جامعه طراحي شده است.امكاناتي چون صفحه رنگي، MP4 و MP3 ثابت و قابليت ضبط دارد.
دو مدل بعدي اين گوشي كه داراي قيمت 280 تا 320 هزار تومان مي‌باشد، داراي صفحه رنگي و امكاناتي چون قابليت اتصال به USB، TV و دوربين 3 مگاپيكسل دا‌راست.
"
منبع : http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8603130107

سایت انگلیسی شرکت GLX که اکثر لینک‌هایش کار نمی‌کند و کلاً به اندازه یک سایت ... هم زمان برای تامین محتوا و طراحی آن گذاشته نشده است.
http://www.glxmobile.com/

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
سلام دوستان
من خواهرم توی itmc هست الان یکی دو هفته هست که درگیر ترجمه دفترچه و امکانات گوشی به اصطلاح تولیدی داخل به نام همان itmc هستند ....:) اما اینطو که من دیدم (کلمات و علائم اختصاری رو...ظاهرا wlan هم داشت فکر کنم):blink: به گفته خواهرم گوشی تاشو ..نازک و مثل موتورولا هست :happy:....و همه تجهیزاتش هم از کره میاد ... دارن روی منو فارسی کار میکنن ... حالا گفتم اگه بتونه یکیشو بیاره عکس میگیرم و واستون میزارم(اگه بشه) :cool: حتما امار این glx رو هم میگیرم
باید چیز جالبی باشه فعلا که گفته میتونه بیاره تا چی بشه :wacko:

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
من بمیرم هم گوشی ایرانی نمیگیرم.

kamellia64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
یه مشخصات دقیق اگه میشه از این گوشیا بزارید این سایتتون هم یکاریش بکنید بابا خیلی بده شما که این همه هزینه کردین و دارید گوشی تولید میکنید یه سایت درست حسابی نداشته باشید سایتتون دقیقا یه تمپلیت امادست که حتی اون عکساشم عوض نکردند بابا بده تورو خدا یکمی هزینه کنید بدید یه سایت درست حسابی براتون بزنن این چیه کلی شرکت درست حسابی تو ایران برای طراحی سایت داریم . ببخشید اینو میگم شاید خیلی منطقی نباشه و برای خیلیا غیر قابل قبول باشه ولی من و خیلی ادمهای دیگه هستند که اعتبار یه شرکت رو در سایتش یا مسائل این چنینی میبنند . انشالا که شرکتتون مثل سایتتون نیست در ضمن اینو هم اضافه کنم من و تمام دوستان دیگه از اینکه یه شرکت ایرانی واقعا یه چیز درست حسابی و با کیفیت بزنه و در درجه دوم فکر سود باشه بدون شک خوشحال میشیم ولی متاسفانه همچین شرکتهایی خیلی کم هستند .

glxfpc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این هم مشخصات و امکانات دیگر

گوشی تلفن همراه مدل 2610
استحکام ضدضربه بودن، آنتن دهی بالا را می توان به عنوان مزايای اين گوشی نام برد
باتری آن شارژ طولانی دارد وتا 4ساعت بصورت مداوم میتوان با آن صحبت نمود وتا 5 روز نیاز به شارژ مجدد ندارد
دفتر تلفن این گوشی میتواند 300 شماره را در حافظه خود ذخیره کند
ظریف بودن زیبایی و صفحه رنگی از امتیازات این گوشی میباشد
همچنين می توانيد با استفاده از سيستم GPRS از کليه خدمات اينترنت از قبيل: چت، دانلود کليه فايلهای صوتی، تصويری و تصاوير دلخواه همچنين می توانيد EMAIL ADDRESS خود را با اين گوشی چک کنيد.
از تمام گوشی های هم تراز با برندهای ديگر بسيار ارزانتر و شيک تر و سبک تر می باشد.

گوشی تلفن همراه مدل V8
قابلیت پخشMP3,MP4 را داراست
قابليت اتصال به اينترنت از طريقGPRS
دوريبين 2مگاپيکسل و قابليت تا x4 زوم
گزينه ضبط صدا و تصوير بدون قطع شدن تا پرشدن ظرفيت حافظه دستگاه.
ماندگاری باطری 4 ساعت مداوم و حالت اماده بکار 5 روز
حافظه 256 مگابايت و قابلت ارتقاء حافظه به بالاتر.
حافظه داخلی گوشی 60 مگابايت.
صفحه کليد PDA و TOUCH THE SCREEN(بصورت لمسی).
BLUE TOOTH بسيار قوی به صورت استريو تا فاصله 20. متری جهت فرستادن ديتا و انتقال مکالمات و موزيک.
قابليت پخش عکس با قدرت دو ميليون رنگ متفاوت.
دارای اسپيکر بسيار قوی و با کيفيت و بلندی صدای بی نظير که بالاترين صدا را بين تمام گوشی ها داراست.
دفترچه تلفن سهل و آسان با قابليت گرفتن 1000 نام با شماره های مختلف و عکس و تصوير.

گوشی تلفن همراه مدل 3660
قابليت پخش MP3، MP4،MP5
خروجی TV و قابليت اتصال به کليه وسايل صوتی و تصويری(که تاکنون در هيچ برندی در گوشی های مشابه TV OUTدر ايران با اين قيمت وجود ندارد.برندهای مشابه با قيمتی بين 6.500.000ريال تا 17.000.000ريال می باشد.
دوريبين 3مگاپيکسل و قابليت تا x4 زوم
OCRاسکنر که توانايی اسکن کردن 1000عدد کارت ويزيت و ذخيره نمودن در حافظه را دارد.
فلش جهت عکس يا فيلم گرفتن
حافظه داخلی گوشی 60 مگا بايت.
BLUE TOOTH بسيار قوی به صورت استريو تا فاصله 20. متری جهت فرستادن ديتا و انتقال مکالمات و موزيک.
Backgrand صفحه نمايش با حرکت دادن دست تعويض می گردد.
مولتی مديا با حرکت دست قابل تعويض است.
دارای اسپيکر بسيار قوی و با کيفيت و بلندی صدای بی نظير که بالاترين صدا را بين تمام گوشی ها داراست.
دفترچه تلفن سهل و آسان با قابليت گرفتن 1000 نام با شماره های مختلف و عکس و تصوير.

اگر اطلاعاتی دیگری خواستید بگوید تا توضیحات لازم ارائه شود

n73 follower

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این هم مشخصات و امکانات دیگر

گوشی تلفن همراه مدل 2610
استحکام ضدضربه بودن، آنتن دهی بالا را می توان به عنوان مزايای اين گوشی نام برد
باتری آن شارژ طولانی دارد وتا 4ساعت بصورت مداوم میتوان با آن صحبت نمود وتا 5 روز نیاز به شارژ مجدد ندارد
دفتر تلفن این گوشی میتواند 300 شماره را در حافظه خود ذخیره کند
ظریف بودن زیبایی و صفحه رنگی از امتیازات این گوشی میباشد
همچنين می توانيد با استفاده از سيستم GPRS از کليه خدمات اينترنت از قبيل: چت، دانلود کليه فايلهای صوتی، تصويری و تصاوير دلخواه همچنين می توانيد EMAIL ADDRESS خود را با اين گوشی چک کنيد.
از تمام گوشی های هم تراز با برندهای ديگر بسيار ارزانتر و شيک تر و سبک تر می باشد.

گوشی تلفن همراه مدل V8
قابلیت پخشMP3,MP4 را داراست
دوريبين 2مگاپيکسل و قابليت تا x4 زوم
ماندگاری باطری 4 ساعت مداوم و حالت اماده بکار 5 روز
حافظه داخلی گوشی 60 مگابايت.

گوشی تلفن همراه مدل 3660
قابليت پخش MP3، MP4،MP5
خروجی TV و قابليت اتصال به کليه وسايل صوتی و تصويری(که تاکنون در هيچ برندی در گوشی های مشابه TV OUTدر ايران با اين قيمت وجود ندارد.برندهای مشابه با قيمتی بين 6.500.000ريال تا 17.000.000ريال می باشد.
دوريبين 3مگاپيکسل و قابليت تا x4 زوم
OCRاسکنر که توانايی اسکن کردن 1000عدد کارت ويزيت و ذخيره نمودن در حافظه را دارد.
فلش جهت عکس يا فيلم گرفتن
حافظه داخلی گوشی 60 مگا بايت.
Backgrand صفحه نمايش با حرکت دادن دست تعويض می گردد.
مولتی مديا با حرکت دست قابل تعويض است.

اگر اطلاعاتی دیگری خواستید بگوید تا توضیحات لازم ارائه شود

با سلام خدمت شما دوست عزیز
من می خواستم اندازه و سایز گوشی هایglx و همچنین اندازه lcd , رزولیشنشون بدونم
و همچنین این گوشی ها java هستند یا symbian?
و در نهایت آیا توانایی خواندن صفحات html را دارند؟
با تشکر

بالا