sascovach
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 1,089
- لایکها
- 1
به نظر من که گوشیه خوبیهشما مشکلی در خدمات پس از فروش دارید ؟
براتون آرزوی موفقیت میکنم
به نظر من که گوشیه خوبیهشما مشکلی در خدمات پس از فروش دارید ؟
اقاي glxfpc ايا اين گوشي قابليت پخش فايلهاي 3gpرو داره ؟ و اينكه اگه ميشه يه نمونه از عكسهايي كه با اين گوشي گرفته شده رو بزاريد ببينيم كيفيتشون چجوريه چون يجاييي خوندم كه دوربينش ccdاست نه cmos كه البته دوربين اكثر موبايل ها cmos در ضمن مخواستم بدونم ايا قابليت handwriting براي دادن smsداره . و همچنين با چه كيفيتي فيلم ميگيره.ممنونم اگه به اين سوالات پاسخ بدين
منم با نظر EAlireza50141 موافقم.چینی ها هم از اینجا شروع کردن دیگه نیومدن که یکدفعه یه گوشی کاملا ساخت داخل تولید کنن در ضمن ما باید از تولید کننده داخلی حمایت کنیم نه اینکه جلو پاش سنگ بندازیم:hmm:
عزیز من آخه یک شبه که نمیشه ره صد ساله رو رفت باید گام به گام و مرحله به مرحله پیش رفت مثلا همین بیل گیتس اولش از یه شرکت کامپیوتری کوچیک شروع کرد حالا میبینیم مایکروسافت داره همه چی تولید میکنه.
ما باید بالاخره از یه جایی شروع کنیم دیگه. اولش مونتاژ کالاهی چینی ، مگه چه اشکالی داره؟
من هم که نمیگم کار بدیه!!!!...تولید کننده ها رو هم ***** نمیکنم چون به اون شکلی که شما میفرمایید تولید کننده ای در این مورد نیست...منظور من رو متوجه نشدین....مشکل من با همین کلمه تولید کننده داخلی یا....دومین شرکت ایرانی تولید کننده گوشی تلفن همراه...هستش ....به نظر من حتی اگردرصد کمی از قطعاتش هم تو ایران تولید بشه حق استفاده از واژه تولید یا تولید کننده کل گوشی رو ندارن....آخه یک کم فکر کنید....واقعا کل مجموعه گوشی توی خاک ما تولید میشه؟!!!....من با پیشرفت به این شکلی که میفرمایید تا حدودی مخالفم ....همونطور که گفتم کشوری که هیچ گونه تجربه ای در مورد گوشی های همراه نداشته چرا باید حتما یک گوشی high-end رو مونتاژ کنه...همون بیل گیتس رو که مثال زدین با برنامه های ابتدایی و خیلی ساده ای که ابتدا خودشمینوشت کارشو شروع کرد!!!!.........مشکل اینجاست که به این مونتاژ و اسمبل کردن یه جورایی عادت کردیم!!!!...و این عادت یه جورایی تو بعضی موارد خلاقیت رو ازمون گرفته و اگر هم در مرحله بعدی قراره تولیدی واقعی بشه ممکنه به خاطر همون عادتی که گفتم تقلید هم در دستور کار قرار بگیره...هنوز به اون صورت به تولیدی که شماها می فرمایید نرسیدیم!!!!
گیر کار اینجاس که صنعت موبایل خیلی خیلی به روزه و سرعت تحولاتش هم خیلی بالاست .
گیر کار اینجاس که صنعت موبایل خیلی خیلی به روزه و سرعت تحولاتش هم خیلی بالاست .
این هم مشخصات و امکانات دیگر
گوشی تلفن همراه مدل 2610
استحکام ضدضربه بودن، آنتن دهی بالا را می توان به عنوان مزايای اين گوشی نام برد
باتری آن شارژ طولانی دارد وتا 4ساعت بصورت مداوم میتوان با آن صحبت نمود وتا 5 روز نیاز به شارژ مجدد ندارد
دفتر تلفن این گوشی میتواند 300 شماره را در حافظه خود ذخیره کند
ظریف بودن زیبایی و صفحه رنگی از امتیازات این گوشی میباشد
همچنين می توانيد با استفاده از سيستم GPRS از کليه خدمات اينترنت از قبيل: چت، دانلود کليه فايلهای صوتی، تصويری و تصاوير دلخواه همچنين می توانيد EMAIL ADDRESS خود را با اين گوشی چک کنيد.
از تمام گوشی های هم تراز با برندهای ديگر بسيار ارزانتر و شيک تر و سبک تر می باشد.
گوشی تلفن همراه مدل V8
قابلیت پخشMP3,MP4 را داراست
قابليت اتصال به اينترنت از طريقGPRS
دوريبين 2مگاپيکسل و قابليت تا x4 زوم
گزينه ضبط صدا و تصوير بدون قطع شدن تا پرشدن ظرفيت حافظه دستگاه.
ماندگاری باطری 4 ساعت مداوم و حالت اماده بکار 5 روز
حافظه 256 مگابايت و قابلت ارتقاء حافظه به بالاتر.
حافظه داخلی گوشی 60 مگابايت.
صفحه کليد PDA و TOUCH THE SCREEN(بصورت لمسی).
BLUE TOOTH بسيار قوی به صورت استريو تا فاصله 20. متری جهت فرستادن ديتا و انتقال مکالمات و موزيک.
قابليت پخش عکس با قدرت دو ميليون رنگ متفاوت.
دارای اسپيکر بسيار قوی و با کيفيت و بلندی صدای بی نظير که بالاترين صدا را بين تمام گوشی ها داراست.
دفترچه تلفن سهل و آسان با قابليت گرفتن 1000 نام با شماره های مختلف و عکس و تصوير.
گوشی تلفن همراه مدل 3660
قابليت پخش MP3، MP4،MP5
قابليت اتصال به اينترنت از طريقGPRS
خروجی TV و قابليت اتصال به کليه وسايل صوتی و تصويری(که تاکنون در هيچ برندی در گوشی های مشابه TV OUTدر ايران با اين قيمت وجود ندارد.برندهای مشابه با قيمتی بين 6.500.000ريال تا 17.000.000ريال می باشد.
دوريبين 3مگاپيکسل و قابليت تا x4 زوم
OCRاسکنر که توانايی اسکن کردن 1000عدد کارت ويزيت و ذخيره نمودن در حافظه را دارد.
گزينه ضبط صدا و تصوير بدون قطع شدن تا پرشدن ظرفيت حافظه دستگاه.
حافظه 256 مگابايت و قابلت ارتقاء حافظه به بالاتر.
فلش جهت عکس يا فيلم گرفتن
حافظه داخلی گوشی 60 مگا بايت.
صفحه کليد PDA و TOUCH THE SCREEN(بصورت لمسی).
BLUE TOOTH بسيار قوی به صورت استريو تا فاصله 20. متری جهت فرستادن ديتا و انتقال مکالمات و موزيک.
قابليت پخش عکس با قدرت دو ميليون رنگ متفاوت.
Backgrand صفحه نمايش با حرکت دادن دست تعويض می گردد.
مولتی مديا با حرکت دست قابل تعويض است.
دارای اسپيکر بسيار قوی و با کيفيت و بلندی صدای بی نظير که بالاترين صدا را بين تمام گوشی ها داراست.
دفترچه تلفن سهل و آسان با قابليت گرفتن 1000 نام با شماره های مختلف و عکس و تصوير.
اگر اطلاعاتی دیگری خواستید بگوید تا توضیحات لازم ارائه شود