• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشی جدید ایرانی GlX ٠

ehsan_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
این هم مشخصات و امکانات دیگر
گوشی تلفن همراه مدل 2610
باتری آن شارژ طولانی دارد و تا 4ساعت بصورت مداوم میتوان با آن صحبت نمود وتا 5 روز نیاز به شارژ مجدد ندارد
از کی تا به حال 4 ساعت کار مداوم شارژ طولانی شده است!!!

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
سلام .
این گوشی دیگر پیدا نمی شود :hmm:، فکر کنم این سیاست شرکت است که می خواد با این کار قیمتشو ببره بالا :weird:
دوستانی که قصد خرید دارند ( از جمله خودم ) دیگر به 330 تومان فکر نکنند ، اگر چه تا حالا هم 350 به فروش می رسید .
آقای glxfpc جوابگو باشند . . . :mad:

ehsan_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
این دیگه از اون حرفا بودها !!!!
4ساعت بصورت مداوم میتوان با آن صحبت نمود
مثلا 2600 نوکیا رو نگاه کنید : http://www.gsmarena.com/nokia_2600-814.php
زمان مکالمه اش، چیزی در حدود 3 ساعت و نیم هستش !

شما هم به مشخصات گوشی نوکیا 1600 تولید سال 2005 نگاه کن
http://www.gsmarena.com/nokia_1600-1188.php
زمان مکالمه اش 5.5 ساعت است! بنابراین 4 ساعت زمان مکالمه مداوم گوشی GlX مدل 2610 طولانی محسوب نمی‌شود!

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
بابا شما ها ديگه كي هستين؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا با همه دعوا دارين ؟؟؟؟؟؟؟؟

مگه بده گوشي به اين خوبي ؟؟

من كه خوشم اومد ! ولي بي انصافي نكنيد ! مگه شركت فراسو يادتون رفته !؟؟؟؟

محصولاتش عالي بودن !‌طرح هاش رو خودشون ميزدن و ......... (حيف كه چين بازارش رو خراب كرد)

خلاصه كمي ميدون بديد !

بنظر مياد V8 همين جي ال ايكس از P990 خيلي بهتره !

خودتون قضاوت كنيد ديگه !

تازه شما همچين از اين شركت هاي خارجي دفاع ميكنيد كه (هر كي ندونه فكر ميكنه شركتش مال باباتونه)

از ايران خودرو كه بد تر نميشه !؟‌ ميشه !؟ اول مونتاژ ميكنند ! بعد يواش يواش به 100% كار مسلط ميشند !

بعدشم كه طرح هاي جديد و ... !

بابا بياين از بچه محلاتون دفاع كنيد ! نترسيد ! ‌كلاستون نمياد پايين !;)

حالا اين دوستمون اگه لطف كنند و قيمت دقيق و امكانات دقيق تر و مصوري رو ارائه بدند كه ديگه عالي ميشه !

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
عزیز خیانتی که ایران خودرو به مردم کرده هیچ شرکتی نکرده.
اینکه یواش یواش پیشرفت میکنه رو هم قبول ندارم چون توی دیگر وسایل هم چنین پیشرفتی رو بعد از سالها نمیشه دید.
2610 رو که معادل 2610 نوکیا هست رو با P990 مقایسه میکنید؟جالبه.

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
عزیز خیانتی که ایران خودرو به مردم کرده هیچ شرکتی نکرده.
اینکه یواش یواش پیشرفت میکنه رو هم قبول ندارم چون توی دیگر وسایل هم چنین پیشرفتی رو بعد از سالها نمیشه دید.
2610 رو که معادل 2610 نوکیا هست رو با P990 مقایسه میکنید؟جالبه.

شرمنده !‌ اشتباه شد !

منظورم V8 بود !

---------------------------------------------------------

در مورد خيانت ايرن خودرو كه شكي نيست !‌ ولي من گفتم بد تر از ايران خودرو كه نميشه !

در هرصورت من خودم رو زياد قاطي نميكنم ! فقط بهتره بدونيد كه برندهاي معتبر آشغال هاشون براي ما ميفرستن و

اگه قرار باشه هميشه آويزون اونا بمونيم و سر هيچ و پوچ عمرمون رو به دفاع و وكالت عشقي از اونها هدر بديم نهايتا

فرزندانمون هم ..........

بيابد كمي مهربونتر به قضيه نگاه كنيد !‌ ميدونم كساني كه اين كار رو شروع كردند حتما به خاطر منافع خودشون بوده و ....

ولي باالاخره بايد از يه جايي شروع كرد !

خود شركت نوكيا هم الآن بعضي LCD گوشي هاي پيشرفته خودش رو از سامسونگ خريداري ميكنه ! ديگه چه برسه به ....

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4

محصولاتش عالي بودن !‌طرح هاش رو خودشون ميزدن و ......... (حيف كه چين بازارش رو خراب كرد)

خلاصه كمي ميدون بديد !

خودتون قضاوت كنيد ديگه !

تازه شما همچين از اين شركت هاي خارجي دفاع ميكنيد كه (هر كي ندونه فكر ميكنه شركتش مال باباتونه)

از ايران خودرو كه بد تر نميشه !؟‌ ميشه !؟ اول مونتاژ ميكنند ! بعد يواش يواش به 100% كار مسلط ميشند !

حالا اين دوستمون اگه لطف كنند و قيمت دقيق و امكانات دقيق تر و مصوري رو ارائه بدند كه ديگه عالي ميشه !

در مورد فراسو واقعا درسته !! موس هایی که میزد رو من هیچ شرکت خارجی ندیده بودم بزنه!! حالا قضیه بازار چین رو نمیدونم:)
من میخام بدونم این ملت چینی هم همینطوری کشورشونو ساپورت می کنن؟!!

ali20005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

خلاصه كمي ميدون بديد !

خودتون قضاوت كنيد ديگه !

تایید میشه من هم با شما موافقم;)

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
من میخام بدونم این ملت چینی هم همینطوری کشورشونو ساپورت می کنن؟!!

بايد خدمتت عرض كنم كه چيني ها خيلي آدم هاي با وجداني بودند ! چون اول كشور خودشون رو

بي نياز كردند و بعد كه آتو آشغالاشئن اضافي اومد بهتر از ما براي قالب كردنش پيدا نكردند !

كلا با كيفيت ترين محصولات ديجيتالي و ... _مثل موبايل) رو كشور چين توليد ميكنه

و جالب بدونيد 100% گوشي هاي نوكيا كه در ايران هستند چيني هستند ! حالا هرچي ميخواد پشتش نوشته باشه !

كلا محصولات تجاري از نظر كيفيت به 3 گروه A B C تقسيم ميشند !

محصولات گروه A رو به آمريكا ميفرستن ! قسمتي از گروه A و B رو به اروپا و ... ميفرستن !

در نهايت گروه C كه پايين ترين حد كيفيت دا داراست به خاور ميانه و ايران و ... ميفرستن !

روي جعبه گوشي تون رو نگاه كنيد ! اونجا كه باركد رو نوشتند اگه نوشته بهشه ABC يعني گوشيه شما گروه C هست

اگه نوشته باشه AB يعني گروه B و اگه نوشته باشه A گروه A هست ! تازه اگه توي اين امر هم تقلب نكرده باشند !

خلاصه چيني ها براي خودشون A و شايد بالاتر رو استفاده ميكنند !

مثلا بعضي بي وجدانها نيستند كه محصولات بينظير ايراني رو به آمريكا و ... بفرستند در حالي كه ميدم حتي

تصور اينكه همچين محصولي در دنيا وجود داره رو نميتونند داشته باشند !

نمونش زعفران و از همه مهمتر برنج هايي كه به آمريكا صادر ميشه ! و از اين موارد بسيار است متاسفانه !:(

topoloo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

بايد خدمتت عرض كنم كه چيني ها خيلي آدم هاي با وجداني بودند ! چون اول كشور خودشون رو

بي نياز كردند و بعد كه آتو آشغالاشئن اضافي اومد بهتر از ما براي قالب كردنش پيدا نكردند !

كلا با كيفيت ترين محصولات ديجيتالي و ... _مثل موبايل) رو كشور چين توليد ميكنه

و جالب بدونيد 100% گوشي هاي نوكيا كه در ايران هستند چيني هستند ! حالا هرچي ميخواد پشتش نوشته باشه !

كلا محصولات تجاري از نظر كيفيت به 3 گروه A B C تقسيم ميشند !

محصولات گروه A رو به آمريكا ميفرستن ! قسمتي از گروه A و B رو به اروپا و ... ميفرستن !

در نهايت گروه C كه پايين ترين حد كيفيت دا داراست به خاور ميانه و ايران و ... ميفرستن !

روي جعبه گوشي تون رو نگاه كنيد ! اونجا كه باركد رو نوشتند اگه نوشته بهشه ABC يعني گوشيه شما گروه C هست

اگه نوشته باشه AB يعني گروه B و اگه نوشته باشه A گروه A هست ! تازه اگه توي اين امر هم تقلب نكرده باشند !

خلاصه چيني ها براي خودشون A و شايد بالاتر رو استفاده ميكنند !

مثلا بعضي بي وجدانها نيستند كه محصولات بينظير ايراني رو به آمريكا و ... بفرستند در حالي كه ميدم حتي

تصور اينكه همچين محصولي در دنيا وجود داره رو نميتونند داشته باشند !

نمونش زعفران و از همه مهمتر برنج هايي كه به آمريكا صادر ميشه ! و از اين موارد بسيار است متاسفانه !:(

ما که همه چی خوبمون ماله کشوارای خارجیه:( ااما واسه خودمون همه یا چند برابره پولشون یا اصلا نمیاد واسمون.

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
سلام ، سلام ، سلام . :D
امروز دوستم 3660 خرید ، یعنی 2 تا از دوستام . به صراحت می تونم بگم گه این گوشی هیچ تغییری در ایران نمی کنه ، فقط به اسم ایرانی به فروش می رسه ، میشه گفت گه این یک گوشی چینی است ( همه گوشی ها چینی است ، ولی با درجه کیفیت های متفاوت ) به سفارش ایران ، همه چیز ایم گوشی به زبان چینی بود ، حتی دفترچه راهنما هم به زبان انگلیسی بود و زحمت ترجمه را هم به خودشون ندادند . :mad:
این نکته باید قابل توجه باشه هم برای اونهایی که به ایرانی بودن این گوشی افتخار میکنند ، هم اونهایی که به خاطر این موضوع تو سر این گوشی می زنند.
من در لحظه با p990 و این گوشی کار کردم ، صفه لمسی 3660 p از 990p خیلی خیلی ضعیف تر بود ، هند رایتینگ 990p خیلی برتری داشت به این گوشی ، از نظر recognize بهتر و بیشتر ، از نظر سرعت و . . . ، 990p برتری کامل داشت . کلا از نظر صفحه ضعیف بود :wacko:
از صدای گوشی نمیشه گذشت ، خدایی ایول داشت . :blush:
یه نکت مهم menu 3660 p اصلا خوش دست نبود برای من که هم با نوکیا کار کردم هم با سونی اریکسون ، کار با این گوشی برام سخت بود ، اصلا از قواعدی که در بقیه برند ها رعایت میشه ، پیروی نکرده بود .
در آخر هم از نظر قیمت ، اگه 990 p را یک گوشی کامل بدونیم ( گل بی عیب خداست ) که با قیمتا 340 تومان به فروش می رسه ، این قیمت برای این گوشی زیاده . . . خریداران شک نکنند که این 350 تومان قیمت واقعی این گوشی نیست ، باز هم جای صبر داره ، گوشی زیبایی هست ولی این زیبایی نباید باعث فریب شما بشه . من شنیدم 2 – 3 تا شرکت دیگه هم دارند گوشی می زنند ( عین گوشی وارد می کنند یا نه ؟ نمی دونم ) ولی باز هم جای صبر داره . :happy:
یا حق :)

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
برای گوشی ایرانی این قیمت زیاده! این همه تعرفه رفته بالا که حالا بیان گوشی ایرانی بزنند با همون قیمت گوشی خارجی!؟ فقط باید مردم ضرر کنند؟
در مورد گوشی هم اگر خوب آنتن بده و زود خراب نشه به نظرم 250 می ارزه. اما باید امتحان پس ده چون برندش هم کاملا ناشناسه.

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
این همه بازار رو خراب کردن واسه بیرون دادن این گوشی ها.واقعا جای تاسف داره.
حالا کسی عکسی از این شاهکارهای در اصطلاح ایرانی نداره بزاره؟

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
من هم امروز رفتم از نزديك ديدم !

حق با شماست ! نسبت به كيفيت و .... ! قيمتش بالاست !

tadbiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . ممنون می شم اسم شرکت و درصد سرمایه گذاری IDRO (سازمان گسترش و نوسازی صنایع) تو اون رو در صورت وجود به من بدید.
+++
سایتی که در امضای شما هست کار نمی کنه و حتی یه صفحه هم که بگه این سایت در حال طراحی هست تو اون وجود نداره. ضمنا من متوجه شدم سایتی به اسم http://www.glxmobile.com/ هم وجود داره . آیا این سایت متعلق به شماست و یا خیر؟ (ضمنا تو اون سایت تلفن های ایرانی نوشته شده اما تو قسمت company اطلاعات شرکتی به ظاهر ژاپنی نوشته شده)
+++
طبق گفته های شما این گوشی در اصل ژاپنی هست اما در مورد افرادی که می گن اون گوشی چینی هست و عکس هایی رو هم در این مورد نشون دادن چه توجیهی دارید؟

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
اگه میایند اینجا(که دیگه فکر نکنم بیایند!) یه سوال داشتم
این وبلاگ رو خودتون راه انداختید یا نه؟
اینم آدرسش
طرف داره گوشیا رو توش میفروشه
http://glx.blogsky.com

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
بله دوست عزیز .
این سایت رو آقای نجفی ( اگه اشتباه نگم ) راه انداخته اند ، ایشون نه مربوط به شرکت هستند ، نه نمایندگی .
تا اونجایی که من می دونم ایشون یه فروشنده تو شیراز هستند ، این سایت هم برای گسترش فروش کرده اند .:eek:

alireza_farshid

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان من از منظر تخصصی خودم راجع به این GLX نظر میدم .

خواهشا این لینکها رو ببینید و بگید انصافا چرا؟؟؟؟؟

http://www.glxfpc.com/fmahsool.htm
نقش این گربه اونجا چیه؟؟؟ آخه توی کدوم سایتی غیر از سایتهای سرگرمی همچین چیزایی پیدا میشه؟؟؟

عکسها هم که ثابت نیستند روی صفحه و راه میرن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

زحمت ترجمه مشخصات گوشی رو هم حتی برای سایت به خودشون ندادن . مثلا مموری نهایتا چند ساپورت میکنه؟

http://www.glxfpc.com/3660.htm

حالا روی دکمه پایینی کلیک کنید تا ببینید مشخصات از گفته سازنده اصلی چیه؟؟؟؟

در کل طراحی این سایت شبیه طراحی یک تازه کار توی زمینه طراحی سایته که اون رو برای اولین پروژه ارائه داده به استادش ( علامت سر افکندگی در حد جهانی )

در نهایت باید بگم خجالت آوره

بالا