سلام ، سلام ، سلام .
امروز دوستم 3660 خرید ، یعنی 2 تا از دوستام . به صراحت می تونم بگم گه این گوشی هیچ تغییری در ایران نمی کنه ، فقط به اسم ایرانی به فروش می رسه ، میشه گفت گه این یک گوشی چینی است ( همه گوشی ها چینی است ، ولی با درجه کیفیت های متفاوت ) به سفارش ایران ، همه چیز ایم گوشی به زبان چینی بود ، حتی دفترچه راهنما هم به زبان انگلیسی بود و زحمت ترجمه را هم به خودشون ندادند .
این نکته باید قابل توجه باشه هم برای اونهایی که به ایرانی بودن این گوشی افتخار میکنند ، هم اونهایی که به خاطر این موضوع تو سر این گوشی می زنند.
من در لحظه با p990 و این گوشی کار کردم ، صفه لمسی 3660 p از 990p خیلی خیلی ضعیف تر بود ، هند رایتینگ 990p خیلی برتری داشت به این گوشی ، از نظر recognize بهتر و بیشتر ، از نظر سرعت و . . . ، 990p برتری کامل داشت . کلا از نظر صفحه ضعیف بود :wacko:
از صدای گوشی نمیشه گذشت ، خدایی ایول داشت . :blush:
یه نکت مهم menu 3660 p اصلا خوش دست نبود برای من که هم با نوکیا کار کردم هم با سونی اریکسون ، کار با این گوشی برام سخت بود ، اصلا از قواعدی که در بقیه برند ها رعایت میشه ، پیروی نکرده بود .
در آخر هم از نظر قیمت ، اگه 990 p را یک گوشی کامل بدونیم ( گل بی عیب خداست ) که با قیمتا 340 تومان به فروش می رسه ، این قیمت برای این گوشی زیاده . . . خریداران شک نکنند که این 350 تومان قیمت واقعی این گوشی نیست ، باز هم جای صبر داره ، گوشی زیبایی هست ولی این زیبایی نباید باعث فریب شما بشه . من شنیدم 2 – 3 تا شرکت دیگه هم دارند گوشی می زنند ( عین گوشی وارد می کنند یا نه ؟ نمی دونم ) ولی باز هم جای صبر داره . :happy:
یا حق