...فکر کنم تنها چیزی که ازش بر نمیاد آنتن دهی باشه...وگرنه بقیه امکاناتش خوب کار خواهد کرد....لول
فکر کردن ملت ایران داره تو عصر حجر زندگی میکنه و از هیچ جا خبر نداره
حتما ویندوز موبایل هم داره وای فای هم داره فقط به قیمت 330000 تومان خیلی زشت بود این حرکت ایران مردم رو خوب بلدند گول بزنند
خصوصا از كلمه MP4 كه روي گوشي نوشته !! چرا روش ننوشته GLX ؟؟؟ها ! ها ؟!!
بي خودي دل خودتون رو خوش نكنيد !!
دوست عزیز منبع خود را از گفته های خود بیان کنید
در ضمن شما کی به کارخانه ما سرزدید .....؟
تو تا به حال این گوشی رو دستت گرفتی که نظر میدی !!!
چرا در مورد چیزی که اصلا سر در نمیاری نظر میدی !!
شما فک کنم باید یه دوره تنگنا شناسی بگزرونی
برخی از امکانات مدل 3660
صفحه لمسی
همچنین صدای بسیار قوی با داشتن اسپیکر 6 وات(بلندترین صدا در بین تمام گوشیها)
قابلیت اتصال به تلویزیون و پخش تصویر وصدا
حافظه داخلی 48 مگابایت و خارجی 256 قابل ارتقا تا 2 گیگ
دارای دوربین 3 مگاپیکسلی با زوم 4x
قابلیت پخش Mp3، Mp4 ,Mp5
وقسمت OCR که میتوانید به راحتی با اسکن یک کارت ویزیت توسط این گوشی اطلاعات کارت را در گوشی خود ذخیره کنید
ریجیستر مخابرات
و یکسال گارانتی شرکت میباشد
ببخشید....ولی مثل اینکه شما به صورت کامل و واضح سر در میاری...خوب پس بیا ریویو از گوشیهای تولید شده اینجا بذار ما هم از جهالت بیرون بیایم.....من هم با پیشرفت کشور مخالف نیستم ولی نه به این شکل...چیزی که اکثر قطعاتش وارداتیه و عمده کار ایران مربوط به اسمبل میشه افتخار نداره...اگر به جای این کارها سرمایه گذاری روی تولید توی خود ایران شده بود به نظر من خیلی بهتر بود...ما یک چیزی به شوخی گفتیم....ولی لحن شما....احتمالا به غیرت ایرانی شما بر خورده.... باید خدمتتون عرض کنم که شما که این همه غیرت به خرج میدین مواظب باشین به تعصب بیجا تبدیل نشه!!!!....شما هم از کشوری که قبلا هیچ حرفی در زمینه گوشیهای موبایل واسه زدن نداشته....یک دفعه 3 تا گوشی با امکانات آنچنانی از شرکتی به نام دومین شرکت ایرانی تولید کننده گوشی تلفن همراه روانه بازار کنه تعجب میکنید ...در نهایت توصیه میکنم واقع بین تر باشید.....مطمئن باشید اگر تمام قطعات در ایران تولید میشد صبح و ظهر و شب در اخبار و تبلیغات تلویزیونی گرفته تا رادیویی و روزنامه و مجله و ماهنامه و هفته نامه و گاه نامه های دانشجویی این رو به همه ایرانیان و ایران دوستان اعلام میکردند تا ملت اینجا و آنجا به دیگران فخر بفروشند!!!...ما هم ایرانی هستیم و از شنیدن اینگونه اخبار خوشحال خواهیم شد!!!
اگه گوشی با کیفیت خوب و گارانتی تولید ایران باشه
سلام
هر کی مث من تو این فوروم دو سه روز بگرده متوجه میشه تنگناکیه:lol: همونی که مثل آفتاب پرست هی رنگ عوض میکنه اویتار تولید میکنه خلاصه به دل نگیر GLX جان.. به نظر من هم اگه گوشی با کیفیت خوب و گارانتی تولید ایران باشه بهتر از نوع خارجیه حتما لازم نیست که در حد نوکیا یا فلان مارک باشه
به چه نکته ای اشاره کردی!!!
مشکل اینجاست که با کیفیت خوب تولید نمیشه و از الان هم مشخصه که خدمات پس از فروش هم .......!