• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشی جدید ایرانی GlX ٠

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
بچه ها به کسی توهین نکنید.... این رسمش نیست بی مراما!

EAlireza50141

Registered User
لایک‌ها
125
واقعا برا همه متاسفم
همیشه با این سنگ اندازی ها و ابراز وجود ها (که آره منم نظر دارم !!) جلو پیشرفت کشور رو گرفتیم !!

...فکر کنم تنها چیزی که ازش بر نمیاد آنتن دهی باشه...وگرنه بقیه امکاناتش خوب کار خواهد کرد....لول

تو تا به حال این گوشی رو دستت گرفتی که نظر میدی !!!
چرا در مورد چیزی که اصلا سر در نمیاری نظر میدی !!

فکر کردن ملت ایران داره تو عصر حجر زندگی میکنه و از هیچ جا خبر نداره

این عصر حجر چه ربطی به گوشی موبایل داره !!
سعی کن چیزای بی ربط نگی !!!
حتما ویندوز موبایل هم داره وای فای هم داره فقط به قیمت 330000 تومان خیلی زشت بود این حرکت ایران مردم رو خوب بلدند گول بزنند

شما نخر !
مطمئن باش هرچی که باشه از این آشغالهای توی بازار بهتره !!
خصوصا از كلمه MP4 كه روي گوشي نوشته !! چرا روش ننوشته GLX ؟؟؟ها ! ها ؟!!

بي خودي دل خودتون رو خوش نكنيد !!

MP4 چه ربطی داره !!!
MP4 یک کدک هست و این کارخونه دوست داشته بچستونه روش !! شاید دلش نخاد مارکشو بزنه !!

نکته آخر :!
دوستا سعی کنید بجای سنگ انداختن تو کار مردم تو کمک کردن به اونها قدم بردارین !!
در ضمن اگه این مسخره بازی ها نبود جای چین ایران بزرگترین تولید کننده گوشی و .. می بود !!

امید وارم کسی ناراحت نشده باشه !!!
موفق باشید

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
به نظر من بهتره اشكالات كلي گوشي ها رو بگيم تا اگه خواستن گوشي جديد بزنن، اون ها رو لحاظ كنن، مثل اينكه مسئولاش هم اينجا سر ميزنند :
* صفحه كليد فارسي به طور پيش فرض
* زبان فارسي به طور پيش فرض
* كاهش قيمت، جوري كه در اولويت انتخاب اول قرار بگيره
پيشنهادات
* تغيير نام برند به يك اسم فارسي كه نوشتار انگليسي اون هم راحت باشه
* تبليغات وسيع اغوا كننده در تلويزيون
* همكاري با اپراتورها مثلا فروش گوشي ها با قيمت كمتر به همراه يك سيم كارت
* جوسازي در رسانه ها (بهترين شيوه تبليغ)

شما هم بگيد !؟

rezajo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
هیچ کسی گوشی ساخت چین دوست نداره ما که اولیش نبودیم خدا کنه شما دو میش نباشی
اگر شرکت شما 3 سال گارانتی میده من حاظرم بخرمش

rezajo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من حاظرم با شما شرط بندی کنم اگر مادر برد گوشی رو باز کردیم و قطعات چینی دیدم معلومه که ساخت چین هستش حاضری قبول کنی

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
تو تا به حال این گوشی رو دستت گرفتی که نظر میدی !!!
چرا در مورد چیزی که اصلا سر در نمیاری نظر میدی !!

ببخشید....ولی مثل اینکه شما به صورت کامل و واضح سر در میاری...خوب پس بیا ریویو از گوشیهای تولید شده اینجا بذار ما هم از جهالت بیرون بیایم.....من هم با پیشرفت کشور مخالف نیستم ولی نه به این شکل...چیزی که اکثر قطعاتش وارداتیه و عمده کار ایران مربوط به اسمبل میشه افتخار نداره...اگر به جای این کارها سرمایه گذاری روی تولید توی خود ایران شده بود به نظر من خیلی بهتر بود...ما یک چیزی به شوخی گفتیم....ولی لحن شما....احتمالا به غیرت ایرانی شما بر خورده.... باید خدمتتون عرض کنم که شما که این همه غیرت به خرج میدین مواظب باشین به تعصب بیجا تبدیل نشه!!!!....شما هم از کشوری که قبلا هیچ حرفی در زمینه گوشیهای موبایل واسه زدن نداشته....یک دفعه 3 تا گوشی با امکانات آنچنانی از شرکتی به نام دومین شرکت ایرانی تولید کننده گوشی تلفن همراه روانه بازار کنه تعجب میکنید ...در نهایت توصیه میکنم واقع بین تر باشید.....مطمئن باشید اگر تمام قطعات در ایران تولید میشد صبح و ظهر و شب در اخبار و تبلیغات تلویزیونی گرفته تا رادیویی و روزنامه و مجله و ماهنامه و هفته نامه و گاه نامه های دانشجویی این رو به همه ایرانیان و ایران دوستان اعلام میکردند تا ملت اینجا و آنجا به دیگران فخر بفروشند!!!...ما هم ایرانی هستیم و از شنیدن اینگونه اخبار خوشحال خواهیم شد!!!

glxfpc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز شما این را باید در نظر بگیرید که ما اولا در ابتدای راه هستیم باید پله پله این مراحل را طی کنیم تا بتوانیم به خود کفایی برسیم

شما کدام قطعه الکترونیکی که به روش SMT باشه را در دستگاهی ایرانی سراغ دارید که تولید داخل باشه

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
داره جالب میشه بحث ها:blush:

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
بجه ها این چه نوع رفتاره؟ تنگنا شناسی چیه بابا خجالت بکشید چند تاتون لااقل تو این فروم فایده دارید که تا ی نفر عضو میشه 100 تا تیکه بارش می کنید....

هر کسی اختیار مالش را داره،خوشت نیومد اصلان نخر... مثل پلاستیک سطل آشغال دم در زنگ نمی زنن که بری بخری یا نه...

ali20005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم با نظر EAlireza50141 موافقم.چینی ها هم از اینجا شروع کردن دیگه نیومدن که یکدفعه یه گوشی کاملا ساخت داخل تولید کنن در ضمن ما باید از تولید کننده داخلی حمایت کنیم نه اینکه جلو پاش سنگ بندازیم:(:hmm::eek:

ali20005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برخی از امکانات مدل 3660

صفحه لمسی

همچنین صدای بسیار قوی با داشتن اسپیکر 6 وات(بلندترین صدا در بین تمام گوشیها)

قابلیت اتصال به تلویزیون و پخش تصویر وصدا

حافظه داخلی 48 مگابایت و خارجی 256 قابل ارتقا تا 2 گیگ

دارای دوربین 3 مگاپیکسلی با زوم 4x

قابلیت پخش Mp3، Mp4 ,Mp5

وقسمت OCR که میتوانید به راحتی با اسکن یک کارت ویزیت توسط این گوشی اطلاعات کارت را در گوشی خود ذخیره کنید

ریجیستر مخابرات

و یکسال گارانتی شرکت میباشد

امکاناتش که خیلی خوبه میشه قیمتهارو هم بدی:rolleyes:

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
البته ایشون هم اشتباه معرفی کردن .... تو روزنامه زده 13 سال گارانتی برد! الان هم نوشته قابلیت پخش MP5 !!! که نمیدونم خودشون دارن codec اش را تولید می کنن ....

ali20005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید....ولی مثل اینکه شما به صورت کامل و واضح سر در میاری...خوب پس بیا ریویو از گوشیهای تولید شده اینجا بذار ما هم از جهالت بیرون بیایم.....من هم با پیشرفت کشور مخالف نیستم ولی نه به این شکل...چیزی که اکثر قطعاتش وارداتیه و عمده کار ایران مربوط به اسمبل میشه افتخار نداره...اگر به جای این کارها سرمایه گذاری روی تولید توی خود ایران شده بود به نظر من خیلی بهتر بود...ما یک چیزی به شوخی گفتیم....ولی لحن شما....احتمالا به غیرت ایرانی شما بر خورده.... باید خدمتتون عرض کنم که شما که این همه غیرت به خرج میدین مواظب باشین به تعصب بیجا تبدیل نشه!!!!....شما هم از کشوری که قبلا هیچ حرفی در زمینه گوشیهای موبایل واسه زدن نداشته....یک دفعه 3 تا گوشی با امکانات آنچنانی از شرکتی به نام دومین شرکت ایرانی تولید کننده گوشی تلفن همراه روانه بازار کنه تعجب میکنید ...در نهایت توصیه میکنم واقع بین تر باشید.....مطمئن باشید اگر تمام قطعات در ایران تولید میشد صبح و ظهر و شب در اخبار و تبلیغات تلویزیونی گرفته تا رادیویی و روزنامه و مجله و ماهنامه و هفته نامه و گاه نامه های دانشجویی این رو به همه ایرانیان و ایران دوستان اعلام میکردند تا ملت اینجا و آنجا به دیگران فخر بفروشند!!!...ما هم ایرانی هستیم و از شنیدن اینگونه اخبار خوشحال خواهیم شد!!!

عزیز من آخه یک شبه که نمیشه ره صد ساله رو رفت باید گام به گام و مرحله به مرحله پیش رفت مثلا همین بیل گیتس اولش از یه شرکت کامپیوتری کوچیک شروع کرد حالا میبینیم مایکروسافت داره همه چی تولید میکنه.

hamed_gb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزيزانم اين گوشي ساخت ايران نيست فقط در ايران منتاژ ميشه .اين گوشي با اطلاعاتي كه من از اينترنت گرفتم چيني هست واسم اصلي اون cect p3660 و قيمتش در حدود 1299 يوان است كه به پول ما ميشه 130 هزار تومن البته به اين تفاوت كه دوربين اونيكه اونجا توليد ميشه 2 مگاپيكسل البته اين دليل نميشه كه گوشيه بديه چون من خودم در حد چند دقيقه ايكه باهاش كار كردم ازش خوشم اومد اما به نظر من قيمتش بالاست .اگه اسم اصليشو تو اينترنت جستجو كنيد متوجه ميشين

http://mobile.139shop.com/mobile/126/7569.htm

majidjix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
هر کی مث من تو این فوروم دو سه روز بگرده متوجه میشه تنگناکیه:lol: همونی که مثل آفتاب پرست هی رنگ عوض میکنه اویتار تولید میکنه:p خلاصه به دل نگیر GLX جان.. به نظر من هم اگه گوشی با کیفیت خوب و گارانتی تولید ایران باشه بهتر از نوع خارجیه حتما لازم نیست که در حد نوکیا یا فلان مارک باشه

se-k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه گوشی با کیفیت خوب و گارانتی تولید ایران باشه

به چه نکته ای اشاره کردی!!!
مشکل اینجاست که با کیفیت خوب تولید نمیشه و از الان هم مشخصه که خدمات پس از فروش هم .......!

glxfpc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
هر کی مث من تو این فوروم دو سه روز بگرده متوجه میشه تنگناکیه:lol: همونی که مثل آفتاب پرست هی رنگ عوض میکنه اویتار تولید میکنه:p خلاصه به دل نگیر GLX جان.. به نظر من هم اگه گوشی با کیفیت خوب و گارانتی تولید ایران باشه بهتر از نوع خارجیه حتما لازم نیست که در حد نوکیا یا فلان مارک باشه

نه ما ناراحت نمیشیم وبه تولید خود ادامه میدهیم وتمامی نظرات دوستان را هم به عنوان یک انتقاد تلقی میکنیم تا بتوانیم روزی افتخار کنیم ایران هم در زمینه موبایل به خودکفایی رسیده

glxfpc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به چه نکته ای اشاره کردی!!!
مشکل اینجاست که با کیفیت خوب تولید نمیشه و از الان هم مشخصه که خدمات پس از فروش هم .......!

شما مشکلی در خدمات پس از فروش دارید ؟

بالا