• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشی چینی TV mobile phone - K900 ٠

nokia5530

Guest
لایک‌ها
0
در مورد نصب بازی باید فلش بشه تا مشکل حل شه برای من هم همینطوره راهی نداره بعد فلش گزینه game

center فعال میشه

من امروز این گوشی رو باز کردم منتها دوربین دم دستم نبود عکس بزاریم باورتون نمیشه فکر نمیکنم برای خود

شرکت این گوشی 20 هزار تومن هم تموم شده باشه از همه چیزش زده بودن و chip های گوشی قابل رویت نیست

روش رو با ورق حلبی پوشونده بودن کلا 4 تا پیچ داره که دوتاش زیر قاب رم ها هست و باید قاب رمها باز بشه

با ناخن تا پیچها رو ببینید بر عکس گوشی های اورجینال که قطه قطعه میشن این گوشی همه چیزش به هم لحیم

شده وچیزی به نام سوکت نر و ماده در این گوشی نیست دقیقا یک بار مصرف هست مواظب باشید ضربه نخوره

این گوشی که من دیدیم بخوره زمین فاتحش خونده شده ولی خوشم اومد با هیچی گوشی به این باحالی ساختن

خیلی هنر میخواد اصلا فکر تعمیرات اینجور گوشی ها به ذهنتون نرسه که هزار چیز دیگشم هم خراب میکنید همه

چیزش به مو بنده

ولی در کل از امکاناتش مثل tv , دو تا رم تا 32 گیگ و دو تا سیم کارت و دو تا باتری خیلی خوشم اومد

ولی رادیو fm این گوشی خیلی ضعیفه از 5530 که خیلی ضعیفتر بود

آنتن دهیش بدک نیست ولی کیفیت صدا در حد بیسیم هست :D:lol::wacko: یعنی کاملا full duplex نیست

275px-HalfDuplex.JPG

275px-FullDuplex.JPG

بهترین کیفیت صدایی که من داشتم برای 1200 بوده که هنوز هم دارم و حاضر نیستم با n تا گوشی دیگه هم عوض

کنم میکروفونش در حد voice recorder های samsung هست از ته اتاق هم صدا رو میبره

ولی بازم میگم شرکتش داره روی تولید این گوشه ها سود عجیب غریبی میکنه

وقتی بازش کردم پشیمون شدم 52 هزار تومن پول این گوشی رو دادم

departed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
امکان داره با فلش گوشی منوی call center هم اضافه بشه ؟
و اینکه چطور بایستی گوشی رو فلش کرد ؟
راستی من باز هم امروز برای خرید لوازم جانبی که بازرا بودم در مورد تغییر صدا در مدل K900 از چند فروشنده سوال کردم و از هر کدام یک جواب شنیدم ، یکی میگفت K900 هم قابلیت تغییر صدا داره و یکی می گفت نداره !!! :wacko:

nokia5530

Guest
لایک‌ها
0
سلام
امکان داره با فلش گوشی منوی call center هم اضافه بشه ؟
و اینکه چطور بایستی گوشی رو فلش کرد ؟
راستی من باز هم امروز برای خرید لوازم جانبی که بازرا بودم در مورد تغییر صدا در مدل K900 از چند فروشنده سوال کردم و از هر کدام یک جواب شنیدم ، یکی میگفت K900 هم قابلیت تغییر صدا داره و یکی می گفت نداره !!! :wacko:

منو game center رو من مطمئنم اظافه میشه ولی قبل از فلش هم بازم از مغازه تاییدشو بگیرید

فلش هم فقط با باکس امکان پذیر هست

اگر هم با الکترونیک آشنا هستید با یک پورت rs-232 هم فکر کنم بتونید فلش کنید

attachment.php

http://search.4shared.com/network/search.jsp?searchmode=2&searchName=k900+

http://www.gem-flash.com/vb/showthread.php?p=603822

فایل های ضمیمه

• Image115.jpg
    Image115.jpg
    433.5 KB · نمایش ها: 190
  • image_339.jpg
    image_339.jpg
    25.5 KB · نمایش ها: 52
  • e260xpinoutschemafw6.jpg
    e260xpinoutschemafw6.jpg
    61.5 KB · نمایش ها: 53
  • uniboxvb0.gif
    uniboxvb0.gif
    88.7 KB · نمایش ها: 51
Last edited:

departed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منو game center رو من مطمئنم اظافه میشه ولی قبل از فلش هم بازم از مغازه تاییدشو بگیرید

فلش هم فقط با باکس امکان پذیر هست

اگر هم با الکترونیک آشنا هستید با یک پورت rs-232 هم فکر کنم بتونید فلش کنید

attachment.php

http://search.4shared.com/network/search.jsp?searchmode=2&searchName=k900+

http://www.gem-flash.com/vb/showthread.php?p=603822

سلام
باز هم موردی جالب در مورد گوشی K900
من دو روز پیش این گوشی رو آپدیت کردم اما گزینه ی game center اضافه نشد
چندین مرتبه پوشه ی mythroad رو حذف کردم و مجدد آپدیت کردم ، اما نشد که نشد و با راهنمایی شما قصد فلش کردن گوشی رو داشتم
تا اینکه امروز وارد MSN شدم و دیدم گزینه ی game center اضافه شده :eek:
من خیلی بدنبال تغییر صدای این گوشی هستم و اگر اطلاعاتی در مورد این نرم افزار بدست آوردید ممنون میشم خبر کنید
البته با توجه به اینکه سری K این گوشی تقریبا" مشابه هم هستند شک ندارم امکان اضافه کردن این منو به گوشی هست

aliqq

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
باز هم موردی جالب در مورد گوشی K900
من دو روز پیش این گوشی رو آپدیت کردم اما گزینه ی game center اضافه نشد
چندین مرتبه پوشه ی mythroad رو حذف کردم و مجدد آپدیت کردم ، اما نشد که نشد و با راهنمایی شما قصد فلش کردن گوشی رو داشتم
تا اینکه امروز وارد MSN شدم و دیدم گزینه ی game center اضافه شده :eek:
من خیلی بدنبال تغییر صدای این گوشی هستم و اگر اطلاعاتی در مورد این نرم افزار بدست آوردید ممنون میشم خبر کنید
البته با توجه به اینکه سری K این گوشی تقریبا" مشابه هم هستند شک ندارم امکان اضافه کردن این منو به گوشی هست

این سایته مطالب خوبی گفته در مورد تغییر صدا هم گفته ! البته متاسفم !!!!!

اَ اَ... ه این لینک فرومم که ازکار افتاده !!

http://www.kenxinda.tk/

vast_vision_off

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من دو تا گوشي k900 دارم اين دو تا با هم ديگه فرق مي كنن
يكيش با شارژر يو اس بي شارژ مي شه يكي ديگه با شارژر سوزني

گوشي k900 با شارژر سوزني در پشت قابش درست بسته نمي شه يعني با دست راحت باز مي شه و شيشه پلاستيكي روي لنز دوربين نداره و درپوش پلاستيكي يو اس بي همش بيرونه و داخل درست نمي ره و توي جيب در مياد

من از كجا مي تونم يه قاب گوشي k900 با شارژر سوزني بگيرم؟؟؟!!!

قاب گوشي k900 با شارژر يو اس بي توي اينترنت ديدم ولي اينكه شارژر سوزني مي خوره يه خرده فرق مي كنه

لطفا كمكــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــم كنيد
اعصابم داغونه اينو ديروز گرفتم دقت نكردم ببينم مشكلي داره يا نه حالا كه آوردم خونه ديدم اينطوريه مغازه دار هم زير بار نمي ره

با تشكر
باي

بالا