• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشی glx snowy چطوره؟ بهتر از این چیه؟

mohammad74

Registered User
لایک‌ها
161
سلام
من میخوام گوشی glx snowy بخرم لطفا کمکم کنید و بگید اصلا glx خوبه یا نه؟ این گوشی چطوریه؟؟ لطفا بگید:exclamati
اگه کسی هم داره بگه

mohammad74

Registered User
لایک‌ها
161
لطفا کمکککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام
اگه نظر منو میخوای کلا بیخیال GLX بشی بهتره.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
جی ال ایکس ها گوشی های بدی نیستن نسبت به قیمتی که دارن خوبن با توجه به شرایط الان...

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
بدترین برند گوشی همین جی ال ایکس هست
اگر میخوای هر روز حرص بخوری و دردسر داشته باشی بخر

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
دوستان گفتن منم تیر خلاص رو بزنم : رفیقم G1 خرید بعد چند وقت گوشی کلا خاموش شد بردش گارانتی درست کردن ... بعد ال سی دی خراب شد بعد توی بعضی از نقاط صفحه تاچ عمل نمیکرد حالا هم وقتی میخواد خاموش
کنه یه نیم ساعتی طول میکشه ... اگر بازم میخوای بخری بگو تا تا اگر مشکل جدیدی تو این چند روز براش به وجود اومد متن بالا رو آپدیت کنم

mohammad74

Registered User
لایک‌ها
161
میشه از معایبش بگین؟ اگه کسی داره یا دست کسی دیدن ازش معایبش رو بپرسید و بهم بگید از همتون ممنونم

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
میشه از معایبش بگین؟ اگه کسی داره یا دست کسی دیدن ازش معایبش رو بپرسید و بهم بگید از همتون ممنونم
از معایبش چینی بودنش هستش ، منتها چینی بدون اصالت ، البته اگه برندهای چینی با اصلت مثل ZTE , Huawei بود جای فکردن شاید داشت ولی این گوشی؟؟؟

بنظر بنده چرا پولتون رو میخایین بابت این گوشی بخطر میندازی(دور بریزی) دوست عزیز؟ 1 کم پول روش بزار از سامسونگ یا htc.... خرید کن با خیال راحت و ساپورت عالی ، چه دلیل و منطقی داره glx چینی بخری؟

موفق باشید

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
دوستان درست میگن ، چینی داریم تا چینی! یه کلاس گوشی داریم به نام Sony و Htc و ... که اینا مربوط به کشورهای با تکنولوژی هایتک هستن اما ساخت چین (یا حالا مونتاژ چین) هستن و همه از کیفیت فوق العاده این گوشی ها با خبرن ..
یه سری گوشی داریم در حد برند های Huawei که این شرکت ها از شرکت های درست و درمون چینی هستن و کارشون کپی نیست بلکه ساخت محصولاته با کیفیت و البته کمی ارزان تر برای رقابت با گوشی ها برند ژاپنی و کره ای و آمریکاییه و اروپاییه...
اما یه سری جنس آشغال چینی داریم به نام GLX که اینا دیگه آخرشن! یعنی کار این شرکت ها کلا کپی هست و استفاده از سخت افزارهای نامرغوب برای ساخت گوشی و همچنین تکنولوژی مونتاژ ضعیف و نیروی انسانی غیر حرفه ای برای پایین اومدن هزینه نهایی گوشی و در نتیجه کیفیت بسیار پایین گوشی..

همچنین در مورد GLX به شما بگم گول گارانتی یه ساله شو نخور ، وقتی گوشیت خراب شده میبینی که دستت به هیچ جا بند نیست و حتی یه پیچ گوشتی برای درست کردن گوشیت وجود نداره و اونوقت شمایی و یه تکه پلاستیک و فلز !

mohammad74

Registered User
لایک‌ها
161
از معایبش چینی بودنش هستش ، منتها چینی بدون اصالت ، البته اگه برندهای چینی با اصلت مثل ZTE , Huawei بود جای فکردن شاید داشت ولی این گوشی؟؟؟

بنظر بنده چرا پولتون رو میخایین بابت این گوشی بخطر میندازی(دور بریزی) دوست عزیز؟ 1 کم پول روش بزار از سامسونگ یا htc.... خرید کن با خیال راحت و ساپورت عالی ، چه دلیل و منطقی داره glx چینی بخری؟

موفق باشید

پدر من گفته تا 500 برات گوشی میخرم تا این قیمت گوشی چی پیشنهاد دارید؟ دست دوم هم نمیخوام و اندرویدی هم میخوام

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
در مورد پیامی که دادین

والا شما از بچه ها فروم سوال کنی خیلی خیلی واردتر و استاد تر از من هستن .. من فقط یه سری اطلاعات کلی دارم ، خودم هم بخام گوشی بگیرم از بچه های فروم سوال می کنم

اما به هر حال تو این رنج قیمت این ها رو میشه گفت ...
samsung S6802 ACE DUOS
samsung Ace
Sony Xperia u
HtC DESIRE C
LG Optimus Hub E510

mohammad74

Registered User
لایک‌ها
161
در مورد پیامی که دادین

والا شما از بچه ها فروم سوال کنی خیلی خیلی واردتر و استاد تر از من هستن .. من فقط یه سری اطلاعات کلی دارم ، خودم هم بخام گوشی بگیرم از بچه های فروم سوال می کنم

اما به هر حال تو این رنج قیمت این ها رو میشه گفت ...
samsung S6802 ACE DUOS
samsung Ace
Sony Xperia u
HtC DESIRE C
LG Optimus Hub E510

میشه چند تا از اون دوستان رو بهم معرفی کنی تا از انها بپرسم؟ ممنون

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
تو این رنج قیمت فک میکنم این مدلها Sony Xperia U ، Sony Neo ، Sony Sola البته اساتید اینجا زیادن و اطلاعتشون بیشتر از منه
Sony ray هم هست

ضمنا من آپدیت نیستم اساتید بیشتر راهنمایی کنید این دوستمون رو لطفا

ضمنا Sony Sola تاچ شناور داره با فاصله انگشت از تاچ گوشی هم کار میکنه

موفق باشید

mohammad74

Registered User
لایک‌ها
161
تو این رنج قیمت فک میکنم این مدلها Sony Xperia U ، Sony Neo ، Sony Sola البته اساتید اینجا زیادن و اطلاعتشون بیشتر از منه
Sony ray هم هست

ضمنا من آپدیت نیستم اساتید بیشتر راهنمایی کنید این دوستمون رو لطفا

ضمنا Sony Sola تاچ شناور داره با فاصله انگشت از تاچ گوشی هم کار میکنه

موفق باشید

ممنونم با حمایتی که شما و دوستان از glx کردین من کاملا نظرم برگشتم
لطفا نام این اساتید رو بگد تا من بتونم با آنها مکالمه داشته باشم
البته شما هم خودتون استادین
منتظر نظرات هستم لطفا کمک:blush:

mohammad74

Registered User
لایک‌ها
161

mamalmal

Registered User
لایک‌ها
192
ممنونم با حمایتی که شما و دوستان از glx کردین من کاملا نظرم برگشتم
لطفا نام این اساتید رو بگد تا من بتونم با آنها مکالمه داشته باشم
البته شما هم خودتون استادین
منتظر نظرات هستم لطفا کمک:blush:
ببین دوسته من اگه جی ال ایکس خریدی به خودت به شعورت به فهمت توهین کردی!به خاطر کلاه برداریای که ایران سره موبایل و تبلتا داره میکنه واین گوشیارو به اسم ساخت ایران به مردم عرضه میکنه!
درم مورد خرید گوشی تا 500 تومن باید بگم کارکرده بردار!این تفکر قدیمی رو کنار بذار که کارکرده به دلم نمیشینه یا نه من خودم از زمانی که وارد دنیای اسمارت فونا شدم نو نخریدم به جز اولین گوشیم!
دسوتان گوشیای خوبی رو پیشنهاد کردن!الان xperia u 530.40 تومن که شما میتونی نوش رو بخری اما اگه بتونی کارکرده xperia sola 'گیر بیاری که مطمئنم گیرت میاد بهتین انتخابه چوئن نوِ سولا 650 ایناست و تقزیبا کانفیگه بالاتری نصبت به یو داره سی پی یو دو هسته صفحه نمایش شناور(یعنی بدون اینکه دست به گصفحه گوشی بزنی گوشی عکس اعمل نشون میده) صفحه نمایش با کیفیت تر!
اگه با سونی حال نمیکنی بهتر گلگسی اس سامسونگ رو برداری اوم با 500 تومن کارکردش راحت گیر میاد که اونم گوشی خیلی خیلی خوبیه
به نر من نظرت رو همینا باشه و نو نخر مخصوصا سولا(هرچند اصلا خودم با سونی حال نمیکنم ولی رنج قیمتاش تو این حدود بهترین انتخابه)

mohammad74

Registered User
لایک‌ها
161
ببین دوسته من اگه جی ال ایکس خریدی به خودت به شعورت به فهمت توهین کردی!به خاطر کلاه برداریای که ایران سره موبایل و تبلتا داره میکنه واین گوشیارو به اسم ساخت ایران به مردم عرضه میکنه!
درم مورد خرید گوشی تا 500 تومن باید بگم کارکرده بردار!این تفکر قدیمی رو کنار بذار که کارکرده به دلم نمیشینه یا نه من خودم از زمانی که وارد دنیای اسمارت فونا شدم نو نخریدم به جز اولین گوشیم!
دسوتان گوشیای خوبی رو پیشنهاد کردن!الان xperia u 530.40 تومن که شما میتونی نوش رو بخری اما اگه بتونی کارکرده xperia sola 'گیر بیاری که مطمئنم گیرت میاد بهتین انتخابه چوئن نوِ سولا 650 ایناست و تقزیبا کانفیگه بالاتری نصبت به یو داره سی پی یو دو هسته صفحه نمایش شناور(یعنی بدون اینکه دست به گصفحه گوشی بزنی گوشی عکس اعمل نشون میده) صفحه نمایش با کیفیت تر!
اگه با سونی حال نمیکنی بهتر گلگسی اس سامسونگ رو برداری اوم با 500 تومن کارکردش راحت گیر میاد که اونم گوشی خیلی خیلی خوبیه
به نر من نظرت رو همینا باشه و نو نخر مخصوصا سولا(هرچند اصلا خودم با سونی حال نمیکنم ولی رنج قیمتاش تو این حدود بهترین انتخابه)

درسته من هم با سونی حال نمیکنم
از گوشیهای سامسونگ و ال جی بیشتر خوشم میاد البته اچ تی سی هم هست امیدوارم انتخاب خوبی کنم البته با کمک شما
آخه تو نوشهر که شهری هست که من داخلشم گوشی دست دوم تمیز پیدا نمیشه و پدرم فقط از مغازه ها خرید میکنه

بالا