سلام من گوشی ایرانی جی ال ایکس اسنوی دارم و ازش راضی و با گوشیهای خارجی دیگه هم مقایسه کردم در بعضی موارد بهتر و در بعضی مشابه بوده به هر حال جدا از هر بحث سیاسی هر کس واقعا ایرانیه نگفتم بسیجی یا مسلمان بلکه ایرانی و احساس عشق به وطن در وجودش هست باید از محصولات ایرانی حتی اگر مونتاز باشه استفاده کنه چون یکی از دلایلش اینه که اگر شرکتای ایرانی فروش نداشته باشن دیگه پیشرفتی هم در کار نخواهد بود و دلیل دیگه هم اینه توی شرکتای ایرانی کارگرای ایرانی مهندسای ایرانی و ایرانیان دیگری مشغول به کار هستن که ممکنه یکی از اونا خو شما یا اطرافیان شما باشن و نخریدن مردم برابر میشه با تعطیلی شرکتا و در نتیجه افزایش بیکاری و کمبود شغل و هزاران مشکل دیگه که عواقبش به ضرر مردم ایرانه
ما ایرانی هستیم و عاشق وطنمون هستیم به پیشرفت اون علاقه داریم مثل کورش مثل امیر کبیر و هزاران نفر دیگر که برای سربلندی ایران زحمت کشیده اند - کسانی سرشونه زیر برف کردن و بدون اینکه اطلاعی از کالاهای ایرانی داشته باشن به دلیل افکار غلط فقط بلدن بگن جنس ایرانی بده بدونن با این کار هیچ کشوری پیشرفت نکرده و روز به روز عقب مانده تر شده کالای مونتاژ شده ایرانی که باعث حداقل شروع تولید میشه بهتر از کالای چشم بسته و گران خارجیه - گاندی **** بزرگ هند پارچه سفید و بدون رنگ و دوخت پوشید که بگه تا سوزن ساخت هند باید لباس یک هندی رو بدوزه نه خارجی و به تبع اون تولید دیگر کالا ها - به قول نیوتن آن تغییری باش که دوست داری در دنیا ببینی پس ای مردم ایران به جای حرف بیهوده خودتان شروع کنید و تولید کنید از دیگران توقعی نداشته باشید .
دوستانیکه میخوان گوشی های جدید جی ال ایکس رو بخرن می تونن با من تماس بگیرن تا راهنمایی شون کنم چند دقیقه مکالمه ضرری به هیچ کس نزده ضمنا سودی برای من نداره فقط ناراحت میشم وقتی میبینم بعضیا خیلی بدبختن که واقعیت رو نمیبینن و قضاوت میکنن هرکس خواست زنگ بزنه تا بهش ثابت کنم داره اشتباه مینه که بعضی حرفا رو میزنه . شماره مو آخر این پست نوشتم ایمیل اگه میخواین بدین ولی ممکنه جوابش طول بکشه.
09186800296
[email protected]