ماشاالله دوستان همه تیراشون سمت جی ال ایکسه.بابا یه گوشی اول کار زد که جی وان بود اونم بعد اصلاحش کرد و مدلای بعدشم خوب بود.سعی کنید نظرات کسایی که دارن رو بخونید
منبع : mobile.ir
نظرات کاربران:
رها ر
پس از اینکه یکی از دارندگان گوشی sky دو تا ویدیو بررسی این گوشی در آپارات بارگذاری کرد دیگه هیچکس فله و الکی درباره این گوشی اظهار نظر نکرد . پیشنهاد میکنم کسانی که این گوشی را دارند اقدامی مشابه در باره گوشی snowy انجام دهند تا دیگران بتوانند از آن بهره گیری کنند و هم اینکه دیگر بعضی افراد که حتی گوشی را یکبار دست نگرفته اند اینقدر نظرهای الکی ندن .
===========
مصطفی ع
گوشی خوبیه الانم مشکیش گیرنمیاد.499خودنمایندگیش میده.هیچ کدوم ازاین ایرادایی هم که مینویسنداینجاصحت نداره.من دارم 20روزه دارم استفاده میکنم.
===================
مهدی ر
آقا من دارم گوشیه خوبیه چون گوشی ساخت ایرانه همه ازش بد میگن
============
مبين ص
- كيفيت صفحه نسبت به گوشيهاي همرده قيمتي خيلي مناسبتره (مثلاً galaxy fit كه رزولوشن 240*320 داره)
- كيفيت دوربينش هم در روز تقريباً مشابه galaxy fit هست ولي درشب كمي ضعف داره. پيشنهاد ميكنم از نرمافزار cymera استفاده كنيد. فلش هم بد نيست ولي قدرت زيادي نداره.
- سي پي يو، جي پي يو و رم عالي است. بازي انگري كه در گالكسي فيت حدود 30 تا 40 ثانيه براي بالااومدن تلاش ميكرد روي اين گوشي كمتر از 5 ثانيه طول ميكشه.
- كيفيت ساخت هم مناسبه
- كيفيت و سرعت Wi-fi هم خوبه
- آنتن دهي خيلي خوب
- گارانتي هم خيلي خوبه و اكثراً پرسنل خود شركت پاسخگو هستند.
====================
باقیشم تو لینک زیر:
GLX Snowy - نظرات کاربران در مورد گوشی جی ال ایکس اسنویی | mobile.ir - مرجع موبایل ایران
دوستان عزیز.ما باید به تولید کننده های ایرانی بها بدیم.الان نمی تونیم بگیم که ماشین های ما هم همش ساخت داخله.اونها هم منتاژه.پس پراید و پژو ... هم کسی بخره ..... کرده.
با دید بهتر نگاه کنید .جی ال ایکس تنها گوشی هست که خط تولیدش تو ایرانه و از کسایی که دارن بپرسید چطوره.من خودم جی 1 کار کردم و حالم بهم خورد اما جی1 تویین رو کار کردم و بسیار خوب بود نسبت به قیمت و امکاناتش.این گوشی رو هم دوستان دارن و بسیار راضی هستند.امیدوارم همیشه از تولیدای خودمون حمایت کنیم