• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گوشی glx snowy چطوره؟ بهتر از این چیه؟

mamalmal

Registered User
لایک‌ها
192
درسته من هم با سونی حال نمیکنم
از گوشیهای سامسونگ و ال جی بیشتر خوشم میاد البته اچ تی سی هم هست امیدوارم انتخاب خوبی کنم البته با کمک شما
آخه تو نوشهر که شهری هست که من داخلشم گوشی دست دوم تمیز پیدا نمیشه و پدرم فقط از مغازه ها خرید میکنه
پس داداش به نظر من اکسپریا یو بهترین انتخابه!

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
ماشاالله دوستان همه تیراشون سمت جی ال ایکسه.بابا یه گوشی اول کار زد که جی وان بود اونم بعد اصلاحش کرد و مدلای بعدشم خوب بود.سعی کنید نظرات کسایی که دارن رو بخونید
منبع : mobile.ir
نظرات کاربران:
[h=3]رها ر[/h] پس از اینکه یکی از دارندگان گوشی sky دو تا ویدیو بررسی این گوشی در آپارات بارگذاری کرد دیگه هیچکس فله و الکی درباره این گوشی اظهار نظر نکرد . پیشنهاد میکنم کسانی که این گوشی را دارند اقدامی مشابه در باره گوشی snowy انجام دهند تا دیگران بتوانند از آن بهره گیری کنند و هم اینکه دیگر بعضی افراد که حتی گوشی را یکبار دست نگرفته اند اینقدر نظرهای الکی ندن .
===========
[h=3]مصطفی ع[/h] گوشی خوبیه الانم مشکیش گیرنمیاد.499خودنمایندگیش میده.هیچ کدوم ازاین ایرادایی هم که مینویسنداینجاصحت نداره.من دارم 20روزه دارم استفاده میکنم.
===================
[h=3]مهدی ر[/h] آقا من دارم گوشیه خوبیه چون گوشی ساخت ایرانه همه ازش بد میگن
============
[h=3]مبين ص[/h] - كيفيت صفحه نسبت به گوشي‌هاي همرده قيمتي خيلي مناسب‌تره (مثلاً galaxy fit كه رزولوشن 240*320 داره)
- كيفيت دوربينش هم در روز تقريباً مشابه galaxy fit هست ولي درشب كمي ضعف داره. پيشنهاد مي‌كنم از نرم‌افزار cymera استفاده كنيد. فلش هم بد نيست ولي قدرت زيادي نداره.
- سي پي يو، جي پي يو و رم عالي است. بازي انگري كه در گالكسي فيت حدود 30 تا 40 ثانيه براي بالااومدن تلاش مي‌كرد روي اين گوشي كمتر از 5 ثانيه طول مي‌كشه.
- كيفيت ساخت هم مناسبه
- كيفيت و سرعت Wi-fi هم خوبه
- آنتن دهي خيلي خوب
- گارانتي هم خيلي خوبه و اكثراً پرسنل خود شركت پاسخ‌گو هستند.
====================
باقیشم تو لینک زیر:
GLX Snowy - نظرات کاربران در مورد گوشی جی ال ایکس اسنویی | mobile.ir - مرجع موبایل ایران

دوستان عزیز.ما باید به تولید کننده های ایرانی بها بدیم.الان نمی تونیم بگیم که ماشین های ما هم همش ساخت داخله.اونها هم منتاژه.پس پراید و پژو ... هم کسی بخره ..... کرده.
با دید بهتر نگاه کنید .جی ال ایکس تنها گوشی هست که خط تولیدش تو ایرانه و از کسایی که دارن بپرسید چطوره.من خودم جی 1 کار کردم و حالم بهم خورد اما جی1 تویین رو کار کردم و بسیار خوب بود نسبت به قیمت و امکاناتش.این گوشی رو هم دوستان دارن و بسیار راضی هستند.امیدوارم همیشه از تولیدای خودمون حمایت کنیم

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
منکه میگم خوبه به نسبت قیمت و امکاناتش محمد جان
ولی مثه اینکه دوستان دل پری دارن:D

mamalmal

Registered User
لایک‌ها
192
ماشاالله دوستان همه تیراشون سمت جی ال ایکسه.بابا یه گوشی اول کار زد که جی وان بود اونم بعد اصلاحش کرد و مدلای بعدشم خوب بود.سعی کنید نظرات کسایی که دارن رو بخونید
منبع : mobile.ir
نظرات کاربران:
رها ر

پس از اینکه یکی از دارندگان گوشی sky دو تا ویدیو بررسی این گوشی در آپارات بارگذاری کرد دیگه هیچکس فله و الکی درباره این گوشی اظهار نظر نکرد . پیشنهاد میکنم کسانی که این گوشی را دارند اقدامی مشابه در باره گوشی snowy انجام دهند تا دیگران بتوانند از آن بهره گیری کنند و هم اینکه دیگر بعضی افراد که حتی گوشی را یکبار دست نگرفته اند اینقدر نظرهای الکی ندن .
===========
مصطفی ع

گوشی خوبیه الانم مشکیش گیرنمیاد.499خودنمایندگیش میده.هیچ کدوم ازاین ایرادایی هم که مینویسنداینجاصحت نداره.من دارم 20روزه دارم استفاده میکنم.
===================
مهدی ر

آقا من دارم گوشیه خوبیه چون گوشی ساخت ایرانه همه ازش بد میگن
============
مبين ص

- كيفيت صفحه نسبت به گوشي‌هاي همرده قيمتي خيلي مناسب‌تره (مثلاً galaxy fit كه رزولوشن 240*320 داره)
- كيفيت دوربينش هم در روز تقريباً مشابه galaxy fit هست ولي درشب كمي ضعف داره. پيشنهاد مي‌كنم از نرم‌افزار cymera استفاده كنيد. فلش هم بد نيست ولي قدرت زيادي نداره.
- سي پي يو، جي پي يو و رم عالي است. بازي انگري كه در گالكسي فيت حدود 30 تا 40 ثانيه براي بالااومدن تلاش مي‌كرد روي اين گوشي كمتر از 5 ثانيه طول مي‌كشه.
- كيفيت ساخت هم مناسبه
- كيفيت و سرعت Wi-fi هم خوبه
- آنتن دهي خيلي خوب
- گارانتي هم خيلي خوبه و اكثراً پرسنل خود شركت پاسخ‌گو هستند.
====================
باقیشم تو لینک زیر:
GLX Snowy - نظرات کاربران در مورد گوشی جی ال ایکس اسنویی | mobile.ir - مرجع موبایل ایران

دوستان عزیز.ما باید به تولید کننده های ایرانی بها بدیم.الان نمی تونیم بگیم که ماشین های ما هم همش ساخت داخله.اونها هم منتاژه.پس پراید و پژو ... هم کسی بخره ..... کرده.
با دید بهتر نگاه کنید .جی ال ایکس تنها گوشی هست که خط تولیدش تو ایرانه و از کسایی که دارن بپرسید چطوره.من خودم جی 1 کار کردم و حالم بهم خورد اما جی1 تویین رو کار کردم و بسیار خوب بود نسبت به قیمت و امکاناتش.این گوشی رو هم دوستان دارن و بسیار راضی هستند.امیدوارم همیشه از تولیدای خودمون حمایت کنیم
ببین داداشم بیا رنگ سیاه در نظر بگیریم که بالاتر ازون حدی وجود نداشته باشه!اصن فرض برین که گوشی های جی ال ایکس بهترین گوشیهای دنیا!
مشکل خوب یا بد بودنشون نیست عزیز مشکل کلاه برداریه که دارن از ملت ساده میکنن !اگه بگن این گوشی چینه و ما داریم منتاژ میکنیم باور کنید واسه حمایت از کارگرای خط تولید یه دونه میخریدم چون میدونست کارگر خط تولی نون اور خونه کسی دیگست و وقتی علنا اعلام میکردن ما منتاژ فلان کمپانی چین هستیم قیمت اصلی خود محصول رو میومد و دیگه نمیتونستن گرون تر بدن !درسته ما با خرید به خط تولید کارخونه ایرانی کمک میکنیم اما به نظر من همه اینا برده ی یه سری ادمای کله گندن که دارن توسط کارگرای زحمت کش به جاهایبالا میرسن!
همین تبلتای ایرانی هست میدن 400 خورده ایی که میگن ماله شرکت هیوندایه (که ثابت شده نیست) واسه یوزر تموم میشه همون مدل لبتاب 103 دلار حالا حساب کن یه کشور بخواد به طور عمده وارد کنه چقد واسش در میاد اوقت چقد به کارگراش میده چقد تو جیبه اونی که نباید بره میره؟!
لپ کلام داداشی ما خودمون باعث این همه بدبختی از طرف شرکتای تلوید کننده داخلی هستیم از پراید گرفته تاااااااا همین موبایل !البته کوچیک شمام هستیم و نظر شما کاملا قابل احترام و این نظر شخص من بود
پایان
:D

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
ببین داداشم بیا رنگ سیاه در نظر بگیریم که بالاتر ازون حدی وجود نداشته باشه!اصن فرض برین که گوشی های جی ال ایکس بهترین گوشیهای دنیا!
مشکل خوب یا بد بودنشون نیست عزیز مشکل کلاه برداریه که دارن از ملت ساده میکنن !اگه بگن این گوشی چینه و ما داریم منتاژ میکنیم باور کنید واسه حمایت از کارگرای خط تولید یه دونه میخریدم چون میدونست کارگر خط تولی نون اور خونه کسی دیگست و وقتی علنا اعلام میکردن ما منتاژ فلان کمپانی چین هستیم قیمت اصلی خود محصول رو میومد و دیگه نمیتونستن گرون تر بدن !درسته ما با خرید به خط تولید کارخونه ایرانی کمک میکنیم اما به نظر من همه اینا برده ی یه سری ادمای کله گندن که دارن توسط کارگرای زحمت کش به جاهایبالا میرسن!
همین تبلتای ایرانی هست میدن 400 خورده ایی که میگن ماله شرکت هیوندایه (که ثابت شده نیست) واسه یوزر تموم میشه همون مدل لبتاب 103 دلار حالا حساب کن یه کشور بخواد به طور عمده وارد کنه چقد واسش در میاد اوقت چقد به کارگراش میده چقد تو جیبه اونی که نباید بره میره؟!
لپ کلام داداشی ما خودمون باعث این همه بدبختی از طرف شرکتای تلوید کننده داخلی هستیم از پراید گرفته تاااااااا همین موبایل !البته کوچیک شمام هستیم و نظر شما کاملا قابل احترام و این نظر شخص من بود
پایان
:D

شما آقایی و نظر هر کسی هم محترمه.استفاده کردیم

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
آقا همه مدلهایی که گفتن دوستان خوبه منتها اگه sony نمیخای و حتما htc Samsug Lg میخای باید رو پولت بزاری
که شامل این مدلها میشه:
HTc One V حدودا 640-650 گوشیه خوبیه
HTC One V - Full phone specifications

lg optimus l7 حدودا 750-760 اینن گوشیه خوبیه LG Optimus L7 P700 - Full phone specifications

سامسونگ هم قیمتاش فضایی شده ماشالاه ،Galaxy Ace قیمتش 550 ایناست

در کل تو این رنج قیمت Sony Xperia U به نسبتش امکاناتش و کانفیگش (Cpu Dual core ,...) انتخاب منطقیه و خوبیه
امیدوارم تونسته باشم کمکت کرده باشم
موفق باشید

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
آقا همه مدلهایی که گفتن دوستان خوبه منتها اگه sony نمیخای و حتما htc Samsug Lg میخای باید رو پولت بزاری
که شامل این مدلها میشه:

lg optimus l7 حدودا 750-760 اینن گوشیه خوبیه LG Optimus L7 P700 - Full phone specifications

در کل تو این رنج قیمت Sony Xperia U به نسبتش امکاناتش و کانفیگش (Cpu Dual core ,...) انتخاب منطقیه و خوبیه
موفق باشید

بله البته اگه گوشی صفر مد نظرشون باشه

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
که شامل این مدلها میشه:

موفق باشید

قابل ارتقا نیس برادر واسه همینه زیاد جالب نیس

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
منظورت کدوم بود که قابل ارتقا نیست امین جان؟

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
دوستان خداییش من یه GLX G1 دارم حدودای 2 سالی میشه
واقعا خوب کار میکنه
یه بار داشتم بازی میگردم توپ سفت خورد بهش افتاد به صفحه رو زمین هیچیش نشد
یه بار تو باغچه ی همسایه گذاشته بودم و حواسم نبود بهش بعد از نیم ساعت دیدم اومده همسایمون باغچه رو پر از آب کرده(واسه آب دادن)و گوشی تو آب شناور بود...خاموشش کردم و باطریش رو در اوردم و گذاشتم کنار تا خشک بشه بعدش عین ساعت کار کرد
آره واسه بازی های سنگین اصلا خوب نیست به طوری که بیشتر سری های انگری بردز سرش هنگ میزنه ولی برای اجرای نرم افزا و کار با آندروید و تاچش و خدمات گارانتیش و....عالیه و من فکر نمیکنم چیزی بهتر از این بدردم میخورد
من که از GLX G1 خداییش خیلی راضیم

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
دوستان خداییش من یه GLX G1 دارم حدودای 2 سالی میشه
واقعا خوب کار میکنه
یه بار داشتم بازی میگردم توپ سفت خورد بهش افتاد به صفحه رو زمین هیچیش نشد
یه بار تو باغچه ی همسایه گذاشته بودم و حواسم نبود بهش بعد از نیم ساعت دیدم اومده همسایمون باغچه رو پر از آب کرده(واسه آب دادن)و گوشی تو آب شناور بود...خاموشش کردم و باطریش رو در اوردم و گذاشتم کنار تا خشک بشه بعدش عین ساعت کار کرد
آره واسه بازی های سنگین اصلا خوب نیست به طوری که بیشتر سری های انگری بردز سرش هنگ میزنه ولی برای اجرای نرم افزا و کار با آندروید و تاچش و خدمات گارانتیش و....عالیه و من فکر نمیکنم چیزی بهتر از این بدردم میخورد
من که از GLX G1 خداییش خیلی راضیم

بفرمایید .بازم بگیر من الکی طرفداری می کنم:happy:

mohammad74

Registered User
لایک‌ها
161
آقایون با این حرفها گوشیه خوبی هست یا نه؟ یه چیز کمکی بگید بخرم یا نه؟ معایبش بیشتر یا خوبی هاش؟ گوشی های پیشنهادی خوب بود ولی گرون
من بیشتر گوشی ای مد نظرم هست که صفحه نمایش بزرگی داشته باشه لطفا کمک
با تشکر از همه

afshin_ms

Registered User
لایک‌ها
187
یه 50-60 بزار رو پولت یه اکسپریا یو بگیر هم جدیده هم آندروید 4 واسش اومده هم دو هسته ای هست اینم که کارت حافظه نمیخوره خودش ۸گیگ حافظه داخلی داره که واسش کافیه..این نظر منه

LastChance2

Registered User
لایک‌ها
4
یه 50-60 بزار رو پولت یه اکسپریا یو بگیر هم جدیده هم آندروید 4 واسش اومده هم دو هسته ای هست اینم که کارت حافظه نمیخوره خودش ۸گیگ حافظه داخلی داره که واسش کافیه..این نظر منه

چنده ؟

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300
من که باشم سمت این مارک نمیرم دادا.....

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

درود
افشین جان حافظه 8 گیگ اصلا کافی نیس تازه کم هم میاد
موفق باشید

بالا