hwt
مدیر بازنشسته
- نوشتهها
- 15,954
- لایکها
- 2,415
واي چه سود جو !به نقل از balabala :امضا جدیدو عشق است. پولدار شدیم رفت....
ايشششششششش!
واي چه سود جو !به نقل از balabala :امضا جدیدو عشق است. پولدار شدیم رفت....
به نقل از ch_hamid123 :آها...مشكل از اين بود كه من Gmail Notifier رو از نصب خارج نكرده بودم...الان اون رو بستم مشكل برطرف شد
بابا شوخیه. شما جدیش نگیر.به نقل از hwt :واي چه سود جو !
ايشششششششش!
شاید از اینترنتت هست. من الان چت هم کردم.به نقل از ch_hamid123 :تكذيب مي شه!...كماكان مشكل داره. بعد از اين كه يه بار خارج شدم حالا دوباره باز error مي ده
ویندوزه شما ها که ارورر میده چیه؟ گفته فقط xp و 2000 هابه نقل از Monirzadeh :هنوز به من ارو ميده Gmail Notifier هم كه خودش موقع نصب گفت پاكش كنم من گفتم پاكش كن چي كار كنم؟
پس مشکل اساسیه. مربوط به اکانتتون میشه.به نقل از Monirzadeh :ايكس پي ولي الا كه نگاه ميكنم نميتونم واريد خود جيكميل هم بشم
فکر کنم فقط هدست بخواد. وقتی میخواید چت کنید یک ایکون گوشی میاد.به نقل از farhad12 :من نصب كردم خيلي سريعو راحته فقط چطوري از call ميشه استفاده كرد؟ من گزينه اي نديدم براش
تنظیم روی Detect Proxy همونی که از اول بود.به نقل از Monirzadeh :فكر نمي كنم چون اون هم عوض كردم توي بخش
connection
تنظيماتتون چيه ؟
نمیدم! PM رو چک کن. ولی زیاد online نیستم ها.به نقل از Monirzadeh :سرعتم خوبه الان تونستم وارد بشم يك بار بستم و دوباره باز كردم حالا اونايي توي اين مدت كار كردن بگن چجورياس خيلي ابتداييه
فقط ميشه ادذ كرد يكي آيديش را بده