شبت خوش آرام جان.خوب بخوابی.
این شوخی ها فقط برای تغییر حال و هوای خودم /خودت و بقیه بوده.
امیدوارم ناراحت نشده باشی
بچه ها من هم کم کم برم بخوابم.شب همگی بخیر.خوش گذشت.مخلص همه تون هستم.ببخشید اگر بیش از حد شوخی کردم.
خواب های سیاه و سفیدی ببینید که خودتون سفید باشید و تو سیاهی برق بزنید![]()
ما که هستیم؟
حرص ؟
لاکن بترس از روزی که لی لی() بیاد![]()
آرام با عمه ات درست برخورد داشته باش تو که دستی برای ما بالا نزدی.حالا یه نفر پیدا شده ما رو سر و سامون بده تو میذاری
مگه بده راستش رو گفتم.حالا خوب بود میگفتم این ها رو خودم گفتم
سید لیلی اومد .اخطار داد:دی .
رفتی چوقولیمونو کردی :دی
البته ایشون درست میگن اونجا برای امتیازو عکسه ولی دیگه اینقدر قوانین سخت باشه محیط خشک میشه
اخطار هم داد؟ :دی ایول چن وقت بود اخطار نمیداد :دی
بحث خشکی نیس بحث این بود که واسه امتیاز دادن باید n صفحه میومدی عقب و ضمنا اون بنده خدا که میخواد امتیاز ها رو جمع بزنه دهنش صاف میشه :دی
وگرنه این تاپیک گفت و گو خوراکه اسپمه اینجا هیچکی هیچی نمیگه به کسی ولی اونجا کلا همه چی از دست در میره
پ.ن: های آرام
خوفی؟ :دی
بیچاره دلم برای محمود میسوخت بچه صداش هم در نمیومد مثل شما نیست که کولی بازی در بیاره خودش امتیازارو جمع میکرد
الهی :lol:
خوبی تو؟حالا اینجا اسپم آزاده
به قرآن بیان تذکر بدن میگم تو گفتیا
حسین جانم کجاست
lمحمود یه همچین پسریه .از بس پسر بزرگ منشیه چیزی نمیگفت
کلا امتیاز دادن سخت بود چه برسه به جمع کردنش :دی
کولی بازی که حرکت های تو بود که بعد اینکه هر کی امتیاز میداد هی میگفتی واسه چی کم دادی :زبون درازی
چرا با من جلو این همه آدم اینطوری حرف میزنی؟
نه خوبه .. ب صداقتت امیدوار شدم![]()
حسین جانم کجاست
من 1برادر دارم که از من بزرگتره و تا حالا براش هیچ جا خواستگاری نرفتیم من اینقدر دلم میخواد برم براش خواستگاری .اهل زن گرفتن نیست
هر کیم معرفی میکنیم نمیگیره
شب خوش حسین سلام منو به خوابات برسون![]()
lمحمود یه همچین پسریه .
تو الان منو دعوا کردی؟![]()
تو الان به من گفتی کولی؟
سلام سید.خوبی عزیز دلم.امروز که ناراحت نیستی
حسین منم امروز سر کار نرفتم به خودم مرخصی دادم که کمک مامانم کنم فردا مهمون داریم .اصلا 5 شنبه ها باید تعطیل باشه حسین
دخترت دیدی با عمع جونش برخورد خوبی نداشت فقط با خاله هاش خوبه بیچاره عمه ها
راستش حسین برادر من 35 سالشه .حداقل آدم 1 بار بره خواستگاری.چه معنی داره همیشه خواستگار بیاد:دی
اتفاقا فکر هم نمیکنم قسمت بشه براش بریم خواستگاری احتمالا یکی انتخاب میکنه فقط میریم حرف میزنیم وتموم میشه
ولی برا شوما میریم خواستگاری رو من حساب کن
اصفهانیا ولی سخت دختر میدن رسم و رسوماتشون زیاده دوست من میگفت حتما باید چند مثقال طلا و ملک و سکه اینا باشه
نمیدونم دیگه چه جوریه اونورا