unknown boy
Registered User
- نوشتهها
- 1,019
- لایکها
- 918
سلام دوستان.![]()
حسین جان راجع به اون فنی که رو 18-55 زدی یه سوال دارم. الان دقیقا تو حداقل فاصله ی فوکوست رو تا چقد کاهش دادی؟ اگه من فقط پیچ ها رو شل کنم و لنز رو بچرخونم بعدا برای فوکوس بینهایتم مشکلی پیش نمیاد؟ الان تو واسه یه عکس منظره گرفتن مشکلی نداری؟ چون در حال حاظر هیچ پولی برای خرید یه لنز دیگه ندارم تصادف هم کردم باید تا یک سال آینده خرج تعمیر ماشین بدم![]()
سلام کیکاووس جان.
اول این که لنز تو هم ورزن لرزشگیر دار هست یا بدون لرزشگیر؟
والا حداقل فوکوسم رو خیلی کاهش دادم به حدی که میتونی راحت سوزه رو تو یه فوکال خاص و یه فوکوس خاص به لنز بچسبونی.البته با این کار فوکوس بی نهایت و حتی عکاسی از 10 سانت هم برات غیر ممکن میشه.
من والا در کل از همون اول هم با این لنز حال نمی کردم.رفتم زیر بار قرض که یه دونه 15-85 بخرم که خریدمبعد هم شروع کردم بلا آوردن سر لنز قدیمی.
اگه این تغییرات رو بدی در کل حداکثر فوکوست 10 سانت میشه.البته ممکنه روی ورژن لرزشگیر دار کلا" مساله فرق کنه اما برای من این طوریه.به نظرم اگه بتونی یه کلکی سوار کنی که هر دو را با هم داشته باشی بهتره.مثلا" اون قطعه ی اضافی رو جوری وصل کنی که بشه زود بازش کرد و جای عدسی ها رو درست کرد.
تصادف ؟ چی کار کردی رفیق؟
راستی کیکاووس من یه هد پانوراما ساختم.فکر میکنی مشتری باشه برای تعداد بسازم؟ البته زیباتر و حرفه ای تر.چون نمونه های تو بازارش که حتی کمیاب هم هست حداقل قیمتی بین 400 تا 600 دارند.ولی من میتونم نهایت با 100 درست کنم و درجه بندی و ....
این لینک و پست های قبلش رو ببین.اون چیزی که من ساختم همینه
عكاسی | تالار گفتگو
والا رفیق بازاریابی رو حوصله اش رو ندارم.به نظر خودم یه اگه یه تاپیک بزنم و بگم اگر کسی میخواد اعلام کنه راحت تر باشه.اگر هم خواستی کافیه یه ندا بدی.فکر بقیه ی مسایلش نباش (جدی میگم چون خداییش برای پیشرفتم مدیون تو و بقیه هستم)
نودال پوینت رو باید از طریق اینترنت پیدا کنی.اگر نه همون ها هم کاری برای پیدا کردنش نمیتونه بکنه.چون اصولا" این هد ها برای همه ی دوربین ها ساخته میشه.
ایشالا زودتر ماشینت ردیف بشه و جور بشه یه سفر عکاسی با هم بریم.خیلی دوست دارم با چند تا که عشق عکاسی اند بریم سفر و عکس بگیریم اما جور نمیشه.
خوب پس از تو هم کیفیت بیشتری داره و هم فوکوس بهتری.و هم برای ماکرو گرافی راحت تره.تو همون تاپیک در موردش نوشتند.اما حواست باشه که جای عدسی های جلو رو علامت بزنی که بعد فوکوسش قاطی نشه.
والا 15-85 حالا تا 2300 هم رسیده.لامصب رو نمیشه ازش دل کند اگر نه میخواستم بفروشم یه دونه 17-85 بخرم که هم ارزون تر باشه و هم بتونم یه کم بدهی ها رو بدم.و همین طور اگه شد یه فلاش اکسترنال بگیرم برای عکاسی با سرعت بالا از قطره و ....
55-250 باز هم نسبت به قیمتش و 70-300 ها به نظرم خیلی خوبه.18-55 هم رفته نزدیک 400 تومن :wacko: حالا تازه میخوان یه ورزن جدیدتر برای بهتر شدن فیلم برداری هم بزنند که فکر کنم چیز خیلی خوبی از آب در بیاد
در کل تجهیات خیلی گرون شده لامصب.من چند ماهه تو کف یه 100-400 و یه بدنه ی 7d هستم اما جور نمیشه.10-22 و L macro 100 رو هم تو کفش هستم اما باز هم جور نمیشهدیگه باید ساخت با این وضعیت.تو فکرم بعد از دادن قرض و قوله ها آتلیه بزنم.اما هنوز هیچی از بدهی ها رو درست نتونستم بدم.حدود 2200 اش مونده
![]()
برای پیشرفتم مدیون تو و بقیه هستم
يادش بخير يه زماني پستها زير 3 خط بود بچه ها حوصله ميکردن ميخوندن :دي
با این وضعیت که (به قول اون دکتره) تو هم تا گلو رفتی تو خرخره!![]()
ببینم اصلا تو چرا تهران نمیای؟ یه بار که میای این سمتی یه سر بیا پیش ما دیگه.
پی تی![]()
پی تی![]()
الان دقیقا برای چیش ناراحتی؟! سبک زندگی که تقریبا شده گفتگوی آزاد!برو اونجا اسپم کن!![]()
يادش بخير
فرزاد و عليهوپ![]()
اب قطه
گومرو دوست عزیز![]()
پول اب رو حتما ندادید :دی
خودت گمرو :دی
![]()
:دی
یالله :دی
سلام ملت:دی![]()
بفرماييد تو دم در بده!
سلام بر فرزاد عزيز خود مون!
كجايي پسر؟ ازت خبري نيست كه نيست!
دلمون برات حسابي تنگ شده بود! حالا بشين براي ما تعريف كن...كه كجا رفتي، چكار كردي، و از اين حرفا!