• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گپ و گفتگوی طرفداران عکس و عکاسی!

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
lj_away1-840x840.jpg

keykavoos

Registered User
لایک‌ها
267
سلام دوستان.
2lxe53l.gif

حسین جان راجع به اون فنی که رو 18-55 زدی یه سوال دارم. الان دقیقا تو حداقل فاصله ی فوکوست رو تا چقد کاهش دادی؟ اگه من فقط پیچ ها رو شل کنم و لنز رو بچرخونم بعدا برای فوکوس بینهایتم مشکلی پیش نمیاد؟ الان تو واسه یه عکس منظره گرفتن مشکلی نداری؟ چون در حال حاظر هیچ پولی برای خرید یه لنز دیگه ندارم تصادف هم کردم باید تا یک سال آینده خرج تعمیر ماشین بدم
stretcher.gif

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام دوستان.
2lxe53l.gif

حسین جان راجع به اون فنی که رو 18-55 زدی یه سوال دارم. الان دقیقا تو حداقل فاصله ی فوکوست رو تا چقد کاهش دادی؟ اگه من فقط پیچ ها رو شل کنم و لنز رو بچرخونم بعدا برای فوکوس بینهایتم مشکلی پیش نمیاد؟ الان تو واسه یه عکس منظره گرفتن مشکلی نداری؟ چون در حال حاظر هیچ پولی برای خرید یه لنز دیگه ندارم تصادف هم کردم باید تا یک سال آینده خرج تعمیر ماشین بدم
stretcher.gif

سلام کیکاووس جان.
اول این که لنز تو هم ورزن لرزشگیر دار هست یا بدون لرزشگیر؟
والا حداقل فوکوسم رو خیلی کاهش دادم به حدی که میتونی راحت سوزه رو تو یه فوکال خاص و یه فوکوس خاص به لنز بچسبونی.البته با این کار فوکوس بی نهایت و حتی عکاسی از 10 سانت هم برات غیر ممکن میشه.
من والا در کل از همون اول هم با این لنز حال نمی کردم.رفتم زیر بار قرض که یه دونه 15-85 بخرم که خریدم :D بعد هم شروع کردم بلا آوردن سر لنز قدیمی.
اگه این تغییرات رو بدی در کل حداکثر فوکوست 10 سانت میشه.البته ممکنه روی ورژن لرزشگیر دار کلا" مساله فرق کنه اما برای من این طوریه.به نظرم اگه بتونی یه کلکی سوار کنی که هر دو را با هم داشته باشی بهتره.مثلا" اون قطعه ی اضافی رو جوری وصل کنی که بشه زود بازش کرد و جای عدسی ها رو درست کرد.
تصادف ؟ چی کار کردی رفیق؟ :(

راستی کیکاووس من یه هد پانوراما ساختم.فکر میکنی مشتری باشه برای تعداد بسازم؟ البته زیباتر و حرفه ای تر.چون نمونه های تو بازارش که حتی کمیاب هم هست حداقل قیمتی بین 400 تا 600 دارند.ولی من میتونم نهایت با 100 درست کنم و درجه بندی و ....
این لینک و پست های قبلش رو ببین.اون چیزی که من ساختم همینه

عكاسی | تالار گفتگو

keykavoos

Registered User
لایک‌ها
267
سلام کیکاووس جان.
اول این که لنز تو هم ورزن لرزشگیر دار هست یا بدون لرزشگیر؟
والا حداقل فوکوسم رو خیلی کاهش دادم به حدی که میتونی راحت سوزه رو تو یه فوکال خاص و یه فوکوس خاص به لنز بچسبونی.البته با این کار فوکوس بی نهایت و حتی عکاسی از 10 سانت هم برات غیر ممکن میشه.
من والا در کل از همون اول هم با این لنز حال نمی کردم.رفتم زیر بار قرض که یه دونه 15-85 بخرم که خریدم :D بعد هم شروع کردم بلا آوردن سر لنز قدیمی.
اگه این تغییرات رو بدی در کل حداکثر فوکوست 10 سانت میشه.البته ممکنه روی ورژن لرزشگیر دار کلا" مساله فرق کنه اما برای من این طوریه.به نظرم اگه بتونی یه کلکی سوار کنی که هر دو را با هم داشته باشی بهتره.مثلا" اون قطعه ی اضافی رو جوری وصل کنی که بشه زود بازش کرد و جای عدسی ها رو درست کرد.
تصادف ؟ چی کار کردی رفیق؟ :(

راستی کیکاووس من یه هد پانوراما ساختم.فکر میکنی مشتری باشه برای تعداد بسازم؟ البته زیباتر و حرفه ای تر.چون نمونه های تو بازارش که حتی کمیاب هم هست حداقل قیمتی بین 400 تا 600 دارند.ولی من میتونم نهایت با 100 درست کنم و درجه بندی و ....
این لینک و پست های قبلش رو ببین.اون چیزی که من ساختم همینه

عكاسی | تالار گفتگو

بابا ایول!
130fs1258263.gif
من میگم این شرکت های بزرگ باید استخدامت کنن
shake2.gif
فک می کنی دارم شوخی می کنم.
wassat.gif

یه کم بازاریابی اینترنتی براش بکن همون تو اصفهان هم یکم دمبالش باش که مشتری براش پیدا کنی. منم خودم یه چن وخ دیگه که دستم بازتر شه یکی سفارش میدم بت بعدشم با همون شرو می کنم به بازاریابی. البته من از این هد ها و قواعد فیزیکی شون خیلی سر در نمیارم
laie_14.gif
اما اگه بشه نودال پوینتش رو به راحتی بقیه هد ها پیدا کنیم مطمئنا این خیلی خیلی چیز خوبیه.
laugh.gif

هیچی دیگه. شب عیدی داشتیم واسه خودمون خوشحال رانندگی می کردیم تو شهر
derp-happy-small.png
که یهو یه مگانی مست
drunk-baby-small.jpg
اومد از پشت کوبید به ماشین (که چه عرض کنم! کیسه فریزری که توش نشسته بودیم! پراید رو عرض می کنم
4hba7gi.gif
) ما و ماشین ما داغون شد
4628.gif
اون فلان فلان شده هم فرار کرد
rage-small.jpg
لگن ما هم یه 2-3 تومنی خرج برداشته
okay-small.jpg

اما اصل موضوع که لنز بود:
2296.gif

آره مال من لرزشگیر داره
84.gif
اما الان دیگه نمیشه سمت تجهیزات رفت. الان 15-85 شده 2میلیون و 250 هزار تومن
220.gif
. 55-250 که من خریده بودم 260 شده 700
rage-small.jpg
خود 18-55 هم آخرین باری که قیمت کردم 290 بود. دیگه باید با احتیاط جلو رفت
wind14.gif
حالا باید یه کم بچرخونمش ببینم چه شکلی میشه. امیدوارم خراب کاری نکنم
budo.gif

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
والا رفیق بازاریابی رو حوصله اش رو ندارم.به نظر خودم یه اگه یه تاپیک بزنم و بگم اگر کسی میخواد اعلام کنه راحت تر باشه.اگر هم خواستی کافیه یه ندا بدی.فکر بقیه ی مسایلش نباش (جدی میگم چون خداییش برای پیشرفتم مدیون تو و بقیه هستم)
نودال پوینت رو باید از طریق اینترنت پیدا کنی.اگر نه همون ها هم کاری برای پیدا کردنش نمیتونه بکنه.چون اصولا" این هد ها برای همه ی دوربین ها ساخته میشه.

ایشالا زودتر ماشینت ردیف بشه و جور بشه یه سفر عکاسی با هم بریم.خیلی دوست دارم با چند تا که عشق عکاسی اند بریم سفر و عکس بگیریم اما جور نمیشه.

خوب پس از تو هم کیفیت بیشتری داره و هم فوکوس بهتری.و هم برای ماکرو گرافی راحت تره.تو همون تاپیک در موردش نوشتند.اما حواست باشه که جای عدسی های جلو رو علامت بزنی که بعد فوکوسش قاطی نشه.
والا 15-85 حالا تا 2300 هم رسیده.لامصب رو نمیشه ازش دل کند اگر نه میخواستم بفروشم یه دونه 17-85 بخرم که هم ارزون تر باشه و هم بتونم یه کم بدهی ها رو بدم.و همین طور اگه شد یه فلاش اکسترنال بگیرم برای عکاسی با سرعت بالا از قطره و ....
55-250 باز هم نسبت به قیمتش و 70-300 ها به نظرم خیلی خوبه.18-55 هم رفته نزدیک 400 تومن :wacko: حالا تازه میخوان یه ورزن جدیدتر برای بهتر شدن فیلم برداری هم بزنند که فکر کنم چیز خیلی خوبی از آب در بیاد
در کل تجهیات خیلی گرون شده لامصب.من چند ماهه تو کف یه 100-400 و یه بدنه ی 7d هستم اما جور نمیشه.10-22 و L macro 100 رو هم تو کفش هستم اما باز هم جور نمیشه :D دیگه باید ساخت با این وضعیت.تو فکرم بعد از دادن قرض و قوله ها آتلیه بزنم.اما هنوز هیچی از بدهی ها رو درست نتونستم بدم.حدود 2200 اش مونده :eek:

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
يادش بخير يه زماني پستها زير 3 خط بود بچه ها حوصله ميکردن ميخوندن :دي

keykavoos

Registered User
لایک‌ها
267
والا رفیق بازاریابی رو حوصله اش رو ندارم.به نظر خودم یه اگه یه تاپیک بزنم و بگم اگر کسی میخواد اعلام کنه راحت تر باشه.اگر هم خواستی کافیه یه ندا بدی.فکر بقیه ی مسایلش نباش (جدی میگم چون خداییش برای پیشرفتم مدیون تو و بقیه هستم)
نودال پوینت رو باید از طریق اینترنت پیدا کنی.اگر نه همون ها هم کاری برای پیدا کردنش نمیتونه بکنه.چون اصولا" این هد ها برای همه ی دوربین ها ساخته میشه.

ایشالا زودتر ماشینت ردیف بشه و جور بشه یه سفر عکاسی با هم بریم.خیلی دوست دارم با چند تا که عشق عکاسی اند بریم سفر و عکس بگیریم اما جور نمیشه.

خوب پس از تو هم کیفیت بیشتری داره و هم فوکوس بهتری.و هم برای ماکرو گرافی راحت تره.تو همون تاپیک در موردش نوشتند.اما حواست باشه که جای عدسی های جلو رو علامت بزنی که بعد فوکوسش قاطی نشه.
والا 15-85 حالا تا 2300 هم رسیده.لامصب رو نمیشه ازش دل کند اگر نه میخواستم بفروشم یه دونه 17-85 بخرم که هم ارزون تر باشه و هم بتونم یه کم بدهی ها رو بدم.و همین طور اگه شد یه فلاش اکسترنال بگیرم برای عکاسی با سرعت بالا از قطره و ....
55-250 باز هم نسبت به قیمتش و 70-300 ها به نظرم خیلی خوبه.18-55 هم رفته نزدیک 400 تومن :wacko: حالا تازه میخوان یه ورزن جدیدتر برای بهتر شدن فیلم برداری هم بزنند که فکر کنم چیز خیلی خوبی از آب در بیاد
در کل تجهیات خیلی گرون شده لامصب.من چند ماهه تو کف یه 100-400 و یه بدنه ی 7d هستم اما جور نمیشه.10-22 و L macro 100 رو هم تو کفش هستم اما باز هم جور نمیشه :D دیگه باید ساخت با این وضعیت.تو فکرم بعد از دادن قرض و قوله ها آتلیه بزنم.اما هنوز هیچی از بدهی ها رو درست نتونستم بدم.حدود 2200 اش مونده :eek:

با این وضعیت که (به قول اون دکتره) تو هم تا گلو رفتی تو خرخره!
1041.gif

ببینم اصلا تو چرا تهران نمیای؟ یه بار که میای این سمتی یه سر بیا پیش ما دیگه.

برای پیشرفتم مدیون تو و بقیه هستم

دمت گرم اما از این حرفا نزن که برای پیشرفتت فقط مدیون تلاش خودتی.
photosmile.gif

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
يادش بخير يه زماني پستها زير 3 خط بود بچه ها حوصله ميکردن ميخوندن :دي

دیگه بعضی وقتا آدم مجبوره زیاد بنویسه سید :دی

با این وضعیت که (به قول اون دکتره) تو هم تا گلو رفتی تو خرخره!
1041.gif

ببینم اصلا تو چرا تهران نمیای؟ یه بار که میای این سمتی یه سر بیا پیش ما دیگه.

آره دیگه بد جوری بدهکاری دارم.ولی خوب چیزی نیست.
والا من معمولا" چتر باز خوبیم.میترسم بیام اون جا انقدر چتر بندازم روت که خودت با فحش و لگد پرتم کنی بیرون :D
ولی خوب چشم.اگه شد میام اون اطراف.تو هم اگه اومدی بی خبر نذار ما رو

The Rock

Registered User
لایک‌ها
421

- Saman -

Registered User
لایک‌ها
761
یالله :دی

سلام ملت
attachment-116042d1330452916-150fs46144.gif
:دی

بفرماييد تو دم در بده!

سلام بر فرزاد عزيز خود مون!

كجايي پسر؟ ازت خبري نيست كه نيست!

دلمون برات حسابي تنگ شده بود! حالا بشين براي ما تعريف كن...كه كجا رفتي،‌ چكار كردي، و از اين حرفا!

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
بفرماييد تو دم در بده!

سلام بر فرزاد عزيز خود مون!

كجايي پسر؟ ازت خبري نيست كه نيست!

دلمون برات حسابي تنگ شده بود! حالا بشين براي ما تعريف كن...كه كجا رفتي،‌ چكار كردي، و از اين حرفا!

سلام

قربونت برم
t69037.gif

بالا