logofun
Registered User
من عاشق عکاسی ام خیلی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مقدماتش چیه ؟ :دی
من عاشق عکاسی ام خیلی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جدی بود میخواستم ببینم باید چیکار کرد من رشته تحصیلیم چیز دیگس اما شدیدا به عکاسی علاقه دارم و عکس های متنوع ای گرفتم بیشتر دوست دارم از مناظر عکس بگیرم تا مثل بعضی ها خز بازی در میارن از خودشون فرط فرط میگیرن :دیبه مقدار لازم نمك و فلفل
حالا سوالت جدي بود يا شوخي![]()
جدی بود میخواستم ببینم باید چیکار کرد من رشته تحصیلیم چیز دیگس اما شدیدا به عکاسی علاقه دارم و عکس های متنوع ای گرفتم بیشتر دوست دارم از مناظر عکس بگیرم تا مثل بعضی ها خز بازی در میارن از خودشون فرط فرط میگیرن :دی
جدی بود میخواستم ببینم باید چیکار کرد من رشته تحصیلیم چیز دیگس اما شدیدا به عکاسی علاقه دارم و عکس های متنوع ای گرفتم بیشتر دوست دارم از مناظر عکس بگیرم تا مثل بعضی ها خز بازی در میارن از خودشون فرط فرط میگیرن :دی
بله رفقا بین هم این حرفا رو ندارنسلام به بچه های گل این جا.
راستش من امروز سر کار نیستم و وقت آزادم یه کم بیشتر شده
آرام و معین عزیز: راستش من نبودم و دیدم انگار یه شوخی باعث شده بود یه کم از هم دلخور بشید.
آرام دختر خیلی خوبیه.باور کن اگر هم زود عصبانی میشه چند لحظه بعد یادش میره و این خیلی خوبه.در کل دختر ها یه کم حساس ترند رو این قضیه
معین هم رک حرف میزنه.و میدونم هیچ قصدی نداشته.چون پسر خیلی گلیه و تو این چند وقت شناختمش.
آرام گفته بود توی جمع بهم نگو نیشت رو ببند (حالا یکی به من بگه نیشت رو ببند عوضی ) چند تا رفیق که بین هم این حرف ها رو ندارند
بابا ناسلامتی شما جزو بچه های با احساسید.بی خیال بشید و روی هم رو ببوسید.ببخشید نمیتونید روی هم رو ببوسید.حواسم نبود
برای هم آرزوی شادی کنید
دم عیده.از هم ناراحت نشید.به عنوان یه رفیق و شخص کوچک تر از شما میگم که ارزشش رو نداره.
اوه یادم رفت سلام کنم
سلام:happy:
چطوری؟
یعنی من عاشق عکساتم دیگه![]()
از طرفی میبینم همه ی ما حرف از کودک درون میزنیم و تا بهمون میگن بچه ناراحت میشیم.که این خودش یه تناقض بزرگه :دی
من فکر میکنم بیشتر حق با تو بوده.حالا من این وسط چی کاره ام نمیدونم :blush:
الان هم خیلی دارم جوگیر میشم و ادای معلم ها رو در میارم :blush: ولی فکر میکنم با یه ببخشید از طرف هر دو تون مشکلی اگر هست برطرف بشه.
من پیرمرد ازتون عذر میخوام اگر حرفی زدم.
سلام آرام
خیلی خوبه که حرف هات رو رو در رو بزنی.ولی باور کن جدی نگرفتن خیلی خوبه.معین هم که آخر حرفشدی) گذاشته بود و نشون داد شوخی کرده
من راستش خیلی دیر خودم و بقیه رو شناختم.از این نظر فکر میکنم همین اختلاف هاست که باعث میشه آدم ها متمایز باشند.یعنی هیچ کسی رو نمیتونی پیدا کنی که شخص دیگه ای مثلش باشه.مثل خودت یا معین یا من یا هر کس دیگه ای
شاید طرز فکر تو با معین خیلی فرق کنه.راستش رو بگم از حرف اخرش دلخور شدم(همین جریان راهنمایی و دانشگاه و این حرف ها)
ولی خوب!همین طور که هست قبولش دارم.چون میدونم هیچ وقت قصدی نداشته
از طرفی میبینم همه ی ما حرف از کودک درون میزنیم و تا بهمون میگن بچه ناراحت میشیم.که این خودش یه تناقض بزرگه :دی
من فکر میکنم بیشتر حق با تو بوده.حالا من این وسط چی کاره ام نمیدونم :blush:
الان هم خیلی دارم جوگیر میشم و ادای معلم ها رو در میارم :blush: ولی فکر میکنم با یه ببخشید از طرف هر دو تون مشکلی اگر هست برطرف بشه.
من پیرمرد ازتون عذر میخوام اگر حرفی زدم.
به همه ی دوستام میگم که قدر خودتو نرو بدونید.حالا هم به شما میگم. این که برای خودتون خاص هستید و ذاتتون درسته.
پ.ن: اگه یه نیمرو به حامد بدی خودش همه ی کارها رو درست میکنه.باور نداری امتحان کن
پ.ن 2: توی این فروم بارها شده از دست کسی (به هر دلیلی) ناراحت شدم.یا دلخور.ولی بعد که فکرش رو کردم دیدم اصلا" ارزش نداره یه رابطه ی خوب رو برای یه حرف به هم زد. مثلا" اون روزی که اون اهنگ ها رو گذاشتم از حرف تو ناراحت شدم.ولی بعد دیدم ای دل غافل.بی خیال.چرا یادت رفته همه ی آدم ها با هم فرق دارند.بعدش هم دیدم اگر تو هم این حرف ها رو میزدی و کلاس میگذاشتی من هم همون حرف های تو رو میزدم.و همون موقع گفتم یه روزی به این ناراحت شدن ها میخندم.که دیدم همین طور هم شد.
خیلی حرف زدم.باز هم ببخشید.(حالتون به هم خورد از بس گفتم ببخشید :دی )
پ.ن: اگه یه نیمرو به حامد بدی خودش همه ی کارها رو درست میکنه.باور نداری امتحان کن
بشین بینیم با پیرمرد
صبح تا شب به من میگن کودک ناراحت نمیشم از قضا کِیف هم میکنم![]()
من نمیتونم جدی نگیرم
من نمیتونم چیزی رو که خودم بی احترامی تلقی میکنم بخاطر اینکه طرف مقابل ناراحت نشه ازش به عنوان شوخی برداشت کنم
میگه مدلمه که اینطوریم و منظوری ندارم .. ونمیتونم با هر کسی یه جوری حرف بزنم
ولی من میخوام بدونم پاش بیوفته با لیلی هم همینطوری حرف میزنه؟یا با بانو کسندرا؟یا هر دختر دیگه(لیلی و کسندرای عزیزم ناراحت نشید فقط یه مثاله ..)
مسلما نه!!من نمیدونم چرا ولی گویا شوخی و خنده های من باعث همچین موردی شده ..
این حامد هم کشت منو
پ.ن:قضیه اون اهنگ هم فرق میکرد
ازت خواستم بدی گفتی باید اجازه بگیرم اونم از کسی که فقط اپلودش کرده گویا ..نه سازنده اهنگ
این به نظرم زیاد جالب نبود همین
بگذریم
کلانتر وارد میشه.نام: 3927_2.gif نمایش: 0 اندازه: 5.3 کیلو بایتاگه دوشواری دارید با من در میون بذارید
میبینم که گرد و خاک کردی :دی
بشین بینیم با پیرمرد
صبح تا شب به من میگن کودک ناراحت نمیشم از قضا کِیف هم میکنم
مخ من الان تو هنگه.زیاد نمیتونم حرفی بزنم.فقط میگم بخندید
تو با این سن بالات باید هم خوشحال بشی.مثل خودم![]()