- نوشتهها
- 5,666
- لایکها
- 6,608
نه دیگه همون قبلیس رفته آرایش کرده خوجل بشه حالا خوجل شده یا همون قبلیه بهتر بود؟
بهتر رفته

نه دیگه همون قبلیس رفته آرایش کرده خوجل بشه حالا خوجل شده یا همون قبلیه بهتر بود؟
بهتر رفته![]()
وای خدای من هورسا تو چقدر حرف میزنی:دی
شوخی کردم ها به دل نگیر به دل گرفتی هم لا مشکل![]()
پ.ن :![]()
:blush:الان خجالتم آب شد.کمتر حرف بزنم یعنی منظورته آیا
حالا تاپیکتونو از بیحالی در میاریم بده
هی کسانی که لایک کردین وای برشما
شوخی کردم خواستم یکم اذیتت کنم:دی![]()
دوست جان , جام قهرمانی که نیست زیاد رو این امتیاز ها حساب وا نکن اگه دقت بکنی تو دوره های قبلی بچه ها اصلا دوستی ها رو لحاظ نمیکنن همین سید محمد یه بار بهم 5 دادکه بماند بعدا به حسابش رسیدم
( کپی رایت امین ) :دی![]()
هر کی عکس بهتری بزاره صد در صد امتیاز بهتری میگیره
آخه اینا دلم رو شکوندنننننننننننخودم می دونم مهم نیست جایزه نمی دن مسابقه نیست و....![]()
من ادم (!) حساسیم :دی روح لطیفیم دارم شما به روح اعتقاد داری ؟:دی![]()
من فکر کردم هر کی عکس بدتری بزاره امتیاز بهتری میگیره:دی![]()
حالا اینا مهم نیست تو بخش نمایش احساسات با عکس یه عکس گذاشتم برو ببین حالش:دی![]()
9 کریم بابا این حرفا کدومه؟محمود خودتی![]()
یعنی من این افتخار رو دارم که شما جوابم رو بدیباورم نمی شه![]()
![]()
بابا من که خودم دو بار طعم شیرین آخری رو چشیدماونم توی دفع اول لااقل نکردن بخاطر اینکه دلم نشکنه یه امتیازی بدن همه صفر دادن :دی![]()
ولی خداییش این سریع تعداد شرکت کننده ها زیاد بوداااااا
نه بخش اولش رو جدی نگیرولی روی اون پ ن یکم فکر کنید با هورسا هم ت تاپیکش حرف زدم همین نظر رو داشت گفتم اینجا بگم تا یه بحثی بشه تا اگه اکثریت موافقا یه کاری بکنی![]()
![]()
البته با این توضیح که نرخ رفته بالا! اون موقع کع امتیازی 50 هزار می گرفتم کاربر فعال بودم. الان همکار شدم و تازه مرغ و پنیر هم کلی گرون شده. تو پایه های امتیازی 80-70 هزار کسی خواست در خدمتیم!به مسابقات گذشته نگاه کنی من یکی از قعر جدول نشین ها بودم که به یک باره سه بار قهرمانی آوردمراه قهرمانی رو محمود بلده
:دی![]()
دوست جان , جام قهرمانی که نیست زیاد رو این امتیاز ها حساب وا نکن اگه دقت بکنی تو دوره های قبلی بچه ها اصلا دوستی ها رو لحاظ نمیکنن همین سید محمد یه بار بهم 5 دادکه بماند بعدا به حسابش رسیدم
( کپی رایت امین ) :دی![]()
هر کی عکس بهتری بزاره صد در صد امتیاز بهتری میگیره
اتفاقا بعضیا خیلی نامتعارف امتیاز میدن مثلا سری قبل عکس sawyer واقعا بامزه و قشنگ بود حالا یکی خوشش نمیاد میتونه امتیاز کمتری بده ولی اینکه بخوان 5 بدن به نظزم غرض ورزانه هستش و طرفو تبدیل میکنه به شخصیت جذاب هفته :دی یا مثلا عکس بیت کامت به نظرم نباید کمتر از 7 داد
یا مثلا اوندفعه من اصلا یادم نیود به آرمین چند دادم و بر اساس عکس نمره دادم بعد نوشته بود این تلافی اون .حالا به قول شما اینجا نه جایزه ای هست و نه چیزی ولی اینکه یه سری این بچه بازیا رو در بیارن به نظرم جالب نیست .
نه دیگه نباید به اون شکل باشه مثلا خود من میتونستم در قبال نمره 5 سید محمد با خاک یکسانش کنم و بهش 1 بدم:دی ولی دیدم چیزی تو دلش نیست![]()
عکس قشنگی هم گذاشته بهش 10 دادم :دی
دفعه قبل هم یکی به همه 9 داد به شما 8 خیلی باحال بود کلی خندیدیماگر به اون شکل باشه بنده ازش حمایت میکنم![]()
![]()
پ.ن : این هفته قعر جدول مال خودمه از این حیث رکوردار میشم![]()
نه دیگه برا چی با خاک یکسانش کنی اگه 1 میدادی دقیقا میشدی مثل اونی که گفتم .شخصیت جذاب میشدی
محض اذیت و خنده:دی![]()
من برم عصر برگردم الان قاچاقی آنلاین شدم![]()
اتفاقا بعضیا خیلی نامتعارف امتیاز میدن مثلا سری قبل عکس sawyer واقعا بامزه و قشنگ بود حالا یکی خوشش نمیاد میتونه امتیاز کمتری بده ولی اینکه بخوان 5 بدن به نظزم غرض ورزانه هستش و طرفو تبدیل میکنه به شخصیت جذاب هفته :دی یا مثلا عکس بیت کامت به نظرم نباید کمتر از 7 داد
یا مثلا اوندفعه من اصلا یادم نیود به آرمین چند دادم و بر اساس عکس نمره دادم بعد نوشته بود این تلافی اون .حالا به قول شما اینجا نه جایزه ای هست و نه چیزی ولی اینکه یه سری این بچه بازیا رو در بیارن به نظرم جالب نیست .