• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گپ و گفتگوی طرفداران عکس و عکاسی!

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
سیاوش راست میگی .خوبی؟
تولدش چی دوست داره .چول بده بره هر چی دوست داره بخره

خوفم :rolleyes:
من روز مادر چیزی نخریدم ببرم خونه فقط زنگ زدم تبریک گفتم رفتم پیشش در اغوش گرفتمو ... ابراز احساسات کردم
بعد دیروز متوجه شدم ناراحت شده از دستم ولی به روم نمیاره ! فکر نمی کردم اینطور بشه
128fs4765852.gif

حالا برای امروز باید یه چی بخرم . فکر نکنم خوشش بیاد پول یا کارت بدم بهشون
anwei.gif

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
هر زمان این تاپیک بالا اومد ما اومدیم سر زدیم هر سخنی دیدیم جز بحث راجع عکس و عکاسی!
بیشتر شبیه چت رومه

اینجا کاربرای عکاسی با هم حرف میزنن نه کاربر ها درباره عکاسی :wacko:

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
خوفم :rolleyes:
من روز مادر چیزی نخریدم ببرم خونه فقط زنگ زدم تبریک گفتم رفتم پیشش در اغوش گرفتمو ... ابراز احساسات کردم
بعد دیروز متوجه شدم ناراحت شده از دستم ولی به روم نمیاره ! فکر نمی کردم اینطور بشه
128fs4765852.gif

حالا برای امروز باید یه چی بخرم . فکر نکنم خوشش بیاد پول یا کارت بدم بهشون
anwei.gif

خوب پس احتمالا میپسندن که یه چیزی برای خودش بگیری نه حتی لوازم خونه .چی لازم داره اطلاع نداری؟

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
هر زمان این تاپیک بالا اومد ما اومدیم سر زدیم هر سخنی دیدیم جز بحث راجع عکس و عکاسی!
بیشتر شبیه چت رومه

خوب عزیز سوالی که داری راجع به عکاسی بپرس دوستان کمکتون میکنن

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
خوب پس احتمالا میپسندن که یه چیزی برای خودش بگیری نه حتی لوازم خونه .چی لازم داره اطلاع نداری؟

خاک تو سرم
128fs4765852.gif
نمی دونم چی نیاز داره
فقط می دونم از رنگ بنفش به صورت کاملا افراطی خوششون میاد ! لباس اینجور چیزا زیاد داره ! طلا هم خوشش میاد ( کیه که بدش بیاد )
نمی دونم والا چی بگیرم !!!!!!
پ ن : مادرم 40 سالشه ولی روشنفکر :دی

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
خاک تو سرم
128fs4765852.gif
نمی دونم چی نیاز داره
فقط می دونم از رنگ بنفش به صورت کاملا افراطی خوششون میاد ! لباس اینجور چیزا زیاد داره ! طلا هم خوشش میاد ( کیه که بدش بیاد )
نمی دونم والا چی بگیرم !!!!!!
پ ن : مادرم 40 سالشه ولی روشنفکر :دی

جدی مامانت 40 سالشه ؟زنده باشن تو چند سالته ؟
ببین یه کریستالهایی هستش ولی خیلیییی گرونه ولی خوشگلللللللللل .بنفشهاش که معرکس .

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام به همه ی بچه ها.هورسا/سیاوش/حامد/فرزاد و بقیه ی دوستان

بیشتر شبیه چت رومه

سلام.
با یوزری که دارید مطمئن ام اگر این جا فعالیت میکردید ما خوشحال میشدیم.در هر حال زیاد سخت نگیر دوست من.
تایپیک های تخصصی زیاد هست این جا.به نوعی این تایپیک برای عوض کردن حال بچه هاست و همچنین جلوگیری از خشک بودن بخش.شبیه چت روم هست ولی اگر هم کسی در مورد عکاسی حرفی بزنه من یکی با جون و دل دنبالش میکنم و اگر قابل جواب دادن بودم این کار رو میکنم.
از یه نظرایی حق باشماست ولی تو پست اول این تایپیک لیلی جان حرفی از قوانین خاص نزدند.برای همین هم بچه ها راحت ترند.
ولی در کل لابه لای همین چت ها هم شاید حرفی از عکاسی زده شده باشه.ممکنه هماهنگ با وقتی که این جا میومدید نبوده.
ببخشید

بیشتر شبیه چت رومه

سلام.
با یوزری که دارید مطمئن ام اگر این جا فعالیت میکردید ما خوشحال میشدیم.در هر حال زیاد سخت نگیر دوست من.
تایپیک های تخصصی زیاد هست این جا.به نوعی این تایپیک برای عوض کردن حال بچه هاست و همچنین جلوگیری از خشک بودن بخش.شبیه چت روم هست ولی اگر هم کسی در مورد عکاسی حرفی بزنه من یکی با جون و دل دنبالش میکنم و اگر قابل جواب دادن بودم این کار رو میکنم.
از یه نظرایی حق باشماست ولی تو پست اول این تایپیک لیلی جان حرفی از قوانین خاص نزدند.برای همین هم بچه ها راحت ترند.
ولی در کل لابه لای همین چت ها هم شاید حرفی از عکاسی زده شده باشه.ممکنه هماهنگ با وقتی که این جا میومدید نبوده.
ببخشید

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
جدی مامانت 40 سالشه ؟زنده باشن تو چند سالته ؟
ببین یه کریستالهایی هستش ولی خیلیییی گرونه ولی خوشگلللللللللل .بنفشهاش که معرکس .

اره مادرم 40 هست البته امروز میره تو 41 . وقتی با مادرم بیرون نمی تونم صداش کنم مامان می گم بهش آبجی باورت می شه ؟ :rolleyes:
امروز می رم بازار ببینم کریستالی که می گی رو پیدا می کنم یا نه .
دکور فقط ؟

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
سلام آؤام خوبی
این آواتارت بچه اگه میومد زیر دست من اینقدر گازش میگرفتم که نگوووووووو.لثه هاشو گاز میگرفتم

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
واي محمود تا گروه هواداران فرهاد عكسي كه گذاشته بودي خدا بود ...... :D
يعني همچين قه قه زدم كلا همكارام خندشون گرفته بود از خنده من :D خيلي باحال بود دمت گرم:D
مخلصیم حامد جون، قابلی نداشت. :دی

همین جوری به ذهنم رسید و بعد عکس هاش رو با گوگل پیدا کردم!
60367295500167366109.gif

پ ن : بچه ها امروز تولد مادرم به نظرتون چی بگیرم براش
127fs4573872.gif

روز مادر هم چیزی نگرفتم
127fs3556139.gif
127fs3556139.gif
127fs3556139.gif
از این بابت که روز مادر هیچی نگرفتی:
54083764860482093467.jpg

از این بابت که الان چی بگیری) انتخاب کن: خونه - ماشین - گوشواره - انگشتر - النگو - دستبند - سکه - زر - سیم - گاو - گوسفند - شتر - خرما - کشمش :)blink:) - مایکروفر - یخچال - فریزر - آبمیوه گیری - همزن برقی و ساندویچ ساز و از این زلم زیمبوها - چیزهای تزئینی قشنگ - ظروف درست و حسابی - کارت تبریک - گل

پیشنهادهای بهتر رو قرمز نوشتم...
30119221716891063588.gif

بیشتر شبیه چت رومه

آره اصلش هم همینه. یعنی در واقع توی این تاپیک زیاد روی اسپم حساسیت نیست تا بچه ها بیان اینجا نیازهای خودشون رو تخلیه کنند و زیاد تو تاپیک های دیگه اسپم نشه!
spamsmileysf.gif

تقریبا میشه یه چیزی تو مایه های چهارشنبه سوری که دولت میگه هر چی شلوغ پلوغ می خواین بکنین بیاید یه جای خاص بکنین و خودمون هم براتون اونجا آتیش بازی می کنیم، ولی توی بقیه جاها از ترقه و نارنجک و بمب و موشک و اســــلحه هســـــته ای و ... استفاده نکنید (تشبیه رو باش! :wacko:).

A R @ M

همکار بازنشسته خاطرات ، سینما و تلویزیون
کاربر فعال
لایک‌ها
5,482
سلام آؤام خوبی
این آواتارت بچه اگه میومد زیر دست من اینقدر گازش میگرفتم که نگوووووووو.لثه هاشو گاز میگرفتم

سلام مرسی تو خوبی؟
وا تو چقد خشنی دلت میاد؟:D

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
[
از این بابت که الان چی بگیری) انتخاب کن: خونه - ماشین - گوشواره - انگشتر - النگو - دستبند - سکه - زر - سیم - گاو - گوسفند - شتر - خرما - کشمش :)blink:) - مایکروفر - یخچال - فریزر - آبمیوه گیری - همزن برقی و ساندویچ ساز و از این زلم زیمبوها - چیزهای تزئینی قشنگ - ظروف درست و حسابی - کارت تبریک - گل

پیشنهادهای بهتر رو قرمز نوشتم...
30119221716891063588.gif

آره اصلش هم همینه. یعنی در واقع توی این تاپیک زیاد روی اسپم حساسیت نیست تا بچه ها بیان اینجا نیازهای خودشون رو تخلیه کنند و زیاد تو تاپیک های دیگه اسپم نشه!
spamsmileysf.gif

تقریبا میشه یه چیزی تو مایه های چهارشنبه سوری که دولت میگه هر چی شلوغ پلوغ می خواین بکنین بیاید یه جای خاص بکنین و خودمون هم براتون اونجا آتیش بازی می کنیم، ولی توی بقیه جاها از ترقه و نارنجک و بمب و موشک و اســــلحه هســـــته ای و ... استفاده نکنید (تشبیه رو باش! :wacko:).[/QUOTE]

الان به من هم تو لفافه گوشه زدی؟آیا
یعنی تو واقعا پیشنهاداتت اینه نه به شتر و سکه و طلا نه به کشمش و خرما و گردو با چایی:lol:

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
واي محمود تا گروه هواداران فرهاد عكسي كه گذاشته بودي خدا بود ...... :D
يعني همچين قه قه زدم كلا همكارام خندشون گرفته بود از خنده من :D خيلي باحال بود دمت گرم:D

حامد راست میگه محمود ( عجب جمله بندی ای :D ) منم الان تا رسیدم خونه گروه رو نگاه کردم عکسه رو دیدم کم مونده بود پس بیوفتم با صدای بلند خندیدم مادرم فکر کرد زده به سرم :D خیلی باحال بود مخصوصا عظما :دی

من تو خیابون که راه میرم اینقدر جدی و بد اخلاقم

منم یه همچین اخلاق هایی دارم اگر با یکی تازه آشنا بشم فکر میکنه خیلی بداخلاقم نمیدونه که هنوز یخم آب نشده :D

فرزاد کجاست امیر کجاست
دوستان کجان سید کجاست راستی

امروز این طوری بودم
www.pichak.net-342.gif

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
حامد راست میگه محمود ( عجب جمله بندی ای :D ) منم الان تا رسیدم خونه گروه رو نگاه کردم عکسه رو دیدم کم مونده بود پس بیوفتم با صدای بلند خندیدم مادرم فکر کرد زده به سرم :D خیلی باحال بود مخصوصا عظما :دی

منم یه همچین اخلاق هایی دارم اگر با یکی تازه آشنا بشم فکر میکنه خیلی بداخلاقم نمیدونه که هنوز یخم آب نشده :D

امروز این طوری بودم
www.pichak.net-342.gif

آورین درساتو بخون پسرم .باریک .باریک
تو هم مثل منی .ولی خوب زیادم خوب نیست ولی آدم دست خودش نیستش دیگه این مدلیه .عوض تو خیابون آدم جذبه مند میشه همه حساب میبرن از آدم:دی

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
ّبچه ها جریان این عکس چیه منم میتونم ببینم ؟
منم میخوام ببینم :دی

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291

الان به من هم تو لفافه گوشه زدی؟آیا
یعنی تو واقعا پیشنهاداتت اینه نه به شتر و سکه و طلا نه به کشمش و خرما و گردو با چایی:lol:
خوب چیه مگه؟ خیلی هم حیوون نجیب و آرومیه و تو پذیرایی هم میشه ازش نگهداری کرد. اگر هم بکشیش یه سال گوشت خونه تامین میشه!
34497087560798023883.gif

آخه من دوز دارم ببینم
الان به محمود میگم اون مهربونه میذاره

نه، را نداره! باید استقلالی شیش دنگ و ثبت شده و شناسنامه دار باشی!
34497087560798023883.gif

بالا