• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یاد گذشته‌ها‌ی نزدیک بخیر

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
گذشته همیشه به صورت اغراق آمیزی شیرینتره به نظر آدم
البته که قبلا خیلی بهتر بود شرایط
یه زمانی هم برای این دورانمون غبطه میخوریم؟

اغراق آمیز
گذشته حتی سیگارم بیشتر حال می‌داد

sajad564

Registered User
لایک‌ها
193
گذشته همیشه به صورت اغراق آمیزی شیرینتره به نظر آدم
البته که قبلا خیلی بهتر بود شرایط
یه زمانی هم برای این دورانمون غبطه میخوریم؟
صد در صد غبطه میخوریم
نه چون بهتر بوده
چون گذشتس و همیشه فکر کردن به گذشته یه غمِ همراه با لذتی رو داره
دلتنگ میشی
دلتنگ چیزایی که دیگه نیست یا حداقل مثل قبل نیستن
===
ما تو روستا بودیم(هنوز هم هستیم)
اون زمان یه چراغ نفتی
یه خونه تقریبا 30 متری
یه کنسول پلی استیشن یک بعلاوه بازی هایی مثل هری پاتر,فوتبال 99 ,پِپسی من
منُ پسر خالم بازی میکردیم
یعنی یکیمون بازی میکرد و دیگری تماشا و هر 10-15 دقیقه یک بار جای بیننده و بازیکن عوض میشد
دلم برای اون روزا تنگ میشه..
گذشته همیشه شاعرانَس
و شعر غم انگیزه...

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,498
سن که بالاتر می‌ره، جهان‌بینی ما هم فرق می‌کنه و دیگه مثل یه پسر ۲۰ ساله نیستیم که همه‌ چیز براش هیجان و تازگی داره. چالش سنین بالاتر، پیدا کردن "معنا" تو زندگیه. اگه اون معنی رو پیدا کنی، از لحظه‌ی حال بیشتر لذت می‌بری و خودت رو درگیر گذشته‌ها نمی‌کنی.
در مورد اون معنا بیشتر توضیح میدی و اینکه چطور میشه پیداش کرد؟
از دیشب که تاپیک زدی فکر کردم
گذشته هم گهی نبود
فقط کمتر کار میکردیم راحتتر بودیم . همین
دلمون خوش تر بود..
توهمی از آینده شیرین داشتیم..
نگاهمون هم به دنیا سطحی تر بود..
یه آهنگ واقعا زیر و رومون میکرد..

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
کلا این حس نا امیدی در کل جامعه و بین مردم موج می زنه

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,498
الان دارم مرتضی پاشایی های هاردم رو گوش میدم..
هیچ حسی ندارم..
حسم الان بهشون اینطوریه >>>> 😐

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
در مورد اون معنا بیشتر توضیح میدی و اینکه چطور میشه پیداش کرد؟
تمام فیلسوف‌ها دنبال اون "معنا" بودن. در واقع، معنای زندگی اون‌ها شده بود پیدا کردن معنا برای زندگی.

وقتی زندگی بی‌معنی داشته باشیم، دیگه رغبتی برای تلاش کردن نخواهیم داشت، غمگین‌تر می‌شیم و می‌شینیم تا مرگ‌مون برسه. با خودمون می‌گیم، وقتی قراره بمیریم و نابود بشیم، چه معنی داره که پول رو پول بذاریم و خانواده تشکیل بدیم؟
این زندگی ما حتماً به یه دردی می‌خوره که انقدر با پیچیدگی بالا برنامه‌ریزی شده.

دیدی یکی مدرسه می‌سازه، یکی به سگای ولگرد غذا می‌ده یا به زندانیا کمک می‌کنه؛ اینا معنای زندگی‌شون رو در کمک کردن به جامعه می‌بینن. انگیزه دارن که پول دربیارن و به واسطه‌ی پولی که دارن از دیگران حمایت کنن. زندگی این‌طوری بیشتر خوش می‌گذره بهشون.

لزوماً اون معنا از بیرون به ما تحمیل نمی‌شه و خودمون می‌تونیم معنا و برداشت دلخواه خودمون از زندگی رو داشته باشیم. یکی مثل تتلو ممکنه معنای زندگیش این باشه که رکورد تعداد تتو رو بزنه تو دنیا. اون وقته که شب و روزش رو می‌ذاره رو تتو زدن و نشون دادن تتوهاش. اگه اینو ازش بگیری، داغون می‌شه.

هیچ متر و معیار مشخصی هم وجود نداره برای این قضیه و به قولی هر کسی می‌تونه برداشت خودش رو داشته باشه و همونو توسعه بده تو ذهنش.

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
اگه عمر شصت در نظر بگیرید
سی قله اش

سر بالایی رفتی
الان رو شیب سرازیری هستی... :D

Last edited:

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646

behrooz3229

Registered User
لایک‌ها
1,270
بستگی داره کجا زندگی کنی - شاید توی آلمان گذشتشون دوست نداشته باشن یا فرانسه ، ، اگه اینجا میگن یاد گذشته بخیر چون واقعا بهتر بوده،

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
پروفیل ناب مبارکه رو بهت می‌دم کیلویی ۳۵ هزار تومن. مفت.
آقا شادآباد الان چجوریه ؟ من آخرین بار، دوره مصدق رفتم اونجا. یه سری خیابون عریض خلوت بود. آخر خیابون پرسی گاز، همکارمون سوله داشت. جنس های دزدی از کارخونه های دوران شوروی می آورد اوراق میکرد:ROFLMAO: الان مثل توی شهر شده یا هنوز منطقه صنعتیه ؟ ارزش خرید سوله داره ؟

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
آقا شادآباد الان چجوریه ؟ من آخرین بار، دوره مصدق رفتم اونجا. یه سری خیابون عریض خلوت بود. آخر خیابون پرسی گاز، همکارمون سوله داشت. جنس های دزدی از کارخونه های دوران شوروی می آورد اوراق میکرد:ROFLMAO: الان مثل توی شهر شده یا هنوز منطقه صنعتیه ؟ ارزش خرید سوله داره ؟
تهرون نیستم.
کلاً صنف آهن‌فروشی تو داخل شهر جواب نمی‌ده. یه تریلی بخواد بره داخل گاراژ و بیاد بیرون، کلی ترافیک می‌شه.
ولی بیزنس خوبیه. همیشه رونق داره. یه کم باانصاف باشی، کلی مشتری ثابت و پایه پیدا می‌کنی.

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
تهرون نیستم.
کلاً صنف آهن‌فروشی تو داخل شهر جواب نمی‌ده. یه تریلی بخواد بره داخل گاراژ و بیاد بیرون، کلی ترافیک می‌شه.
ولی بیزنس خوبیه. همیشه رونق داره. یه کم باانصاف باشی، کلی مشتری ثابت و پایه پیدا می‌کنی.
تو کار ضایعات آهن هستی یا آهن نو؟

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
تو کار ضایعات آهن هستی یا آهن نو؟
آهن نو.
کار ضایعات خیلی کثیفه‌. پولی که توش می‌چرخه، از گوشت سگ هم بدتره به نظرم. این همه کارتن‌خواب، زباله‌گرد و معتاد اسیر این ضایعاتی‌ها هستن. مفت ازشون می‌خرن، کلی روش سود می‌خورن.

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
حس می‌کنم ایام کرونا بهتر بود
قبل کرونا دنیا قشنگ‌تر بود
اصلا یاد قبل گرونی بخیر
یاد دوران ممموتی بخیر
یاد اون دورانی که نصف شبا گفتگوی آزاد بودیم بخیر
یاد دوران رای من کجاست بخیر
دقیقا چیش خوب بود؟
کرونا کثافتی که میلیونی کشت و انسان ها را نابود کرد، خانواده ها و امید رو از بین برد.
مموتی جاروکش که 88 کلی جوان رو کشت.
رأی هایی که تاثیر نداشت و نزامی که انتخابات توش سیرکه.
همش شِت بود، الان هم شِته.

جوی در توییتر راه افتاده با چند صد هزار کاربر 3پاه سایبری که به صورت ریز و هدفمند شروع به سفیدشویی اصحال طلبان می کنه با هدف مقابله با اعتراضات مردمی پیش رو.
هدف اینه که به مردم بگه حالا که آخوندها فاسد هستن و دوژمن هم دوست ج. ا هست، پس بیایم از دل همین سیستم افرادی که خون میریختن ولی گوگولی هستن رو انتخاب کنیم و این رجیم را با همینا چنج کنیم.
درسته روحانی از همراهان عمام بود و تا 78 آدم میکشت و 98 دریای خون راه انداخت ولی در عوض نونش بنفشه
و یا آذری جهرمی چقدر گوگولیه دیدین سه تیغه می کنه و این فقط بدیش اینه اینترنت قطع کرد که دوژمنان از جنایات مثلا ماهشهر خبردار نشن
یا مثلا قاضی زاده چقدر جراح خوبیه درسته با سهمیه جراح شده و تو صدتا فساد سازمانی نقش داشته و وزیر شده ولی ببین چقدر کول هست که رفته کانادا
همتی و غیره
حیف نیست اینا رو ول کنیم
پس بیایید اسفند در انتخابات شرکت کنیم که بشوره ببره و با این کار بگیم درسته مردم از عاغا و 3پاه رد شدن ولی ببینید نیاز به رجیم جدید و آدم جدید و یا شخص معتبر دیگه نداریم
همین ها خوبن، میدیم دست همینا.

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
دقیقا چیش خوب بود؟
کرونا کثافتی که میلیونی کشت و انسان ها را نابود کرد، خانواده ها و امید رو از بین برد.
مموتی جاروکش که 88 کلی جوان رو کشت.
رأی هایی که تاثیر نداشت و نزامی که انتخابات توش سیرکه.
همش شِت بود، الان هم شِته.

جوی در توییتر راه افتاده با چند صد هزار کاربر 3پاه سایبری که به صورت ریز و هدفمند شروع به سفیدشویی اصحال طلبان می کنه با هدف مقابله با اعتراضات مردمی پیش رو.
هدف اینه که به مردم بگه حالا که آخوندها فاسد هستن و دوژمن هم دوست ج. ا هست، پس بیایم از دل همین سیستم افرادی که خون میریختن ولی گوگولی هستن رو انتخاب کنیم و این رجیم را با همینا چنج کنیم.
درسته روحانی از همراهان عمام بود و تا 78 آدم میکشت و 98 دریای خون راه انداخت ولی در عوض نونش بنفشه
و یا آذری جهرمی چقدر گوگولیه دیدین سه تیغه می کنه و این فقط بدیش اینه اینترنت قطع کرد که دوژمنان از جنایات مثلا ماهشهر خبردار نشن
یا مثلا قاضی زاده چقدر جراح خوبیه درسته با سهمیه جراح شده و تو صدتا فساد سازمانی نقش داشته و وزیر شده ولی ببین چقدر کول هست که رفته کانادا
همتی و غیره
حیف نیست اینا رو ول کنیم
پس بیایید اسفند در انتخابات شرکت کنیم که بشوره ببره و با این کار بگیم درسته مردم از عاغا و 3پاه رد شدن ولی ببینید نیاز به رجیم جدید و آدم جدید و یا شخص معتبر دیگه نداریم
همین ها خوبن، میدیم دست همینا.

ببین منظور من چیزه دیگه‌ای بود
اون موقع که گفتم رای من کجاست 16 سال بیش نداشتم :ROFLMAO: منظور من اون دورانش بود
در کل متن پروپاگاندا برای اصلاح طلبا ننتوشتم که
اصلا سس خوارشون :giggle:

Last edited:
بالا