iranescence
Registered User
گذشته همیشه به صورت اغراق آمیزی شیرینتره به نظر آدم
البته که قبلا خیلی بهتر بود شرایط
یه زمانی هم برای این دورانمون غبطه میخوریم؟
اغراق آمیز
گذشته حتی سیگارم بیشتر حال میداد
گذشته همیشه به صورت اغراق آمیزی شیرینتره به نظر آدم
صد در صد غبطه میخوریمگذشته همیشه به صورت اغراق آمیزی شیرینتره به نظر آدم
در مورد اون معنا بیشتر توضیح میدی و اینکه چطور میشه پیداش کرد؟سن که بالاتر میره، جهانبینی ما هم فرق میکنه و دیگه مثل یه پسر ۲۰ ساله نیستیم که همه چیز براش هیجان و تازگی داره. چالش سنین بالاتر، پیدا کردن "معنا" تو زندگیه. اگه اون معنی رو پیدا کنی، از لحظهی حال بیشتر لذت میبری و خودت رو درگیر گذشتهها نمیکنی.
دلمون خوش تر بود..از دیشب که تاپیک زدی فکر کردم
گذشته هم گهی نبود
فقط کمتر کار میکردیم راحتتر بودیم . همین
تمام فیلسوفها دنبال اون "معنا" بودن. در واقع، معنای زندگی اونها شده بود پیدا کردن معنا برای زندگی.در مورد اون معنا بیشتر توضیح میدی و اینکه چطور میشه پیداش کرد؟
بدبختی خانواده ما ۹۰ به بالا عمر میکنناگه عمر شصت در نظر بگیرید
سی قله اش
سر بالایی رفتی
الان رو شیب سرازیری هستی...
شماعی زاده گوش بدهالان دارم مرتضی پاشایی های هاردم رو گوش میدم..
هیچ حسی ندارم..
حسم الان بهشون اینطوریه >>>>
منظورت f21 هست؟یاد دوران f14 بخیر
آقا شادآباد الان چجوریه ؟ من آخرین بار، دوره مصدق رفتم اونجا. یه سری خیابون عریض خلوت بود. آخر خیابون پرسی گاز، همکارمون سوله داشت. جنس های دزدی از کارخونه های دوران شوروی می آورد اوراق میکرد الان مثل توی شهر شده یا هنوز منطقه صنعتیه ؟ ارزش خرید سوله داره ؟پروفیل ناب مبارکه رو بهت میدم کیلویی ۳۵ هزار تومن. مفت.
تهرون نیستم.آقا شادآباد الان چجوریه ؟ من آخرین بار، دوره مصدق رفتم اونجا. یه سری خیابون عریض خلوت بود. آخر خیابون پرسی گاز، همکارمون سوله داشت. جنس های دزدی از کارخونه های دوران شوروی می آورد اوراق میکرد الان مثل توی شهر شده یا هنوز منطقه صنعتیه ؟ ارزش خرید سوله داره ؟
تو کار ضایعات آهن هستی یا آهن نو؟تهرون نیستم.
کلاً صنف آهنفروشی تو داخل شهر جواب نمیده. یه تریلی بخواد بره داخل گاراژ و بیاد بیرون، کلی ترافیک میشه.
ولی بیزنس خوبیه. همیشه رونق داره. یه کم باانصاف باشی، کلی مشتری ثابت و پایه پیدا میکنی.
آهن نو.تو کار ضایعات آهن هستی یا آهن نو؟
دقیقا چیش خوب بود؟حس میکنم ایام کرونا بهتر بود
قبل کرونا دنیا قشنگتر بود
اصلا یاد قبل گرونی بخیر
یاد دوران ممموتی بخیر
یاد اون دورانی که نصف شبا گفتگوی آزاد بودیم بخیر
یاد دوران رای من کجاست بخیر
دقیقا چیش خوب بود؟
کرونا کثافتی که میلیونی کشت و انسان ها را نابود کرد، خانواده ها و امید رو از بین برد.
مموتی جاروکش که 88 کلی جوان رو کشت.
رأی هایی که تاثیر نداشت و نزامی که انتخابات توش سیرکه.
همش شِت بود، الان هم شِته.
جوی در توییتر راه افتاده با چند صد هزار کاربر 3پاه سایبری که به صورت ریز و هدفمند شروع به سفیدشویی اصحال طلبان می کنه با هدف مقابله با اعتراضات مردمی پیش رو.
هدف اینه که به مردم بگه حالا که آخوندها فاسد هستن و دوژمن هم دوست ج. ا هست، پس بیایم از دل همین سیستم افرادی که خون میریختن ولی گوگولی هستن رو انتخاب کنیم و این رجیم را با همینا چنج کنیم.
درسته روحانی از همراهان عمام بود و تا 78 آدم میکشت و 98 دریای خون راه انداخت ولی در عوض نونش بنفشه
و یا آذری جهرمی چقدر گوگولیه دیدین سه تیغه می کنه و این فقط بدیش اینه اینترنت قطع کرد که دوژمنان از جنایات مثلا ماهشهر خبردار نشن
یا مثلا قاضی زاده چقدر جراح خوبیه درسته با سهمیه جراح شده و تو صدتا فساد سازمانی نقش داشته و وزیر شده ولی ببین چقدر کول هست که رفته کانادا
همتی و غیره
حیف نیست اینا رو ول کنیم
پس بیایید اسفند در انتخابات شرکت کنیم که بشوره ببره و با این کار بگیم درسته مردم از عاغا و 3پاه رد شدن ولی ببینید نیاز به رجیم جدید و آدم جدید و یا شخص معتبر دیگه نداریم
همین ها خوبن، میدیم دست همینا.