منظورت f21 هست؟ 😂 آره نمیدونم چرا اون به ذهنم رسید در اون لحظه
chanceller Registered User تاریخ عضویت 16 می 2011 نوشتهها 1,108 لایکها 281 محل سکونت On the SEO 13 آگوست 2023 #41 به نقل از iranescence : منظورت f21 هست؟ کلیک کنید تا بازشود... آره نمیدونم چرا اون به ذهنم رسید در اون لحظه
به نقل از iranescence : منظورت f21 هست؟ کلیک کنید تا بازشود... آره نمیدونم چرا اون به ذهنم رسید در اون لحظه
chanceller Registered User تاریخ عضویت 16 می 2011 نوشتهها 1,108 لایکها 281 محل سکونت On the SEO 13 آگوست 2023 #42 همچنین یاد روح سگ ولگرد هم بخیر
A amir7310 همکار بازنشسته بازارچه تاریخ عضویت 12 مارس 2013 نوشتهها 6,043 لایکها 17,669 13 آگوست 2023 #43 به نقل از iranescence : ببین منظور من چیزه دیگهای بود اون موقع که گفتم رای من کجاست 16 سال بیش نداشتم منظور من اون دورانش بود در کل متن پروپاگاندا برای اصلاح طلبا ننتوشتم که اصلا سس خوارشون کلیک کنید تا بازشود... دکتر، جونِ دکتر چرا هی میری دور دور انقد داغِ پرستارا میزنه هی بالا کنتور دکتر، جونِ دکتر بدو سس پرستارا رو پُر کن شمام همین جور که ویزیت میکنی ...
به نقل از iranescence : ببین منظور من چیزه دیگهای بود اون موقع که گفتم رای من کجاست 16 سال بیش نداشتم منظور من اون دورانش بود در کل متن پروپاگاندا برای اصلاح طلبا ننتوشتم که اصلا سس خوارشون کلیک کنید تا بازشود... دکتر، جونِ دکتر چرا هی میری دور دور انقد داغِ پرستارا میزنه هی بالا کنتور دکتر، جونِ دکتر بدو سس پرستارا رو پُر کن شمام همین جور که ویزیت میکنی ...