• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یعنی چه؟؟ Apocalypse

amirhoman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
به نقل از ali313 :
من یه مشهدی هستم و از شاهدان این قضیه
آستان قدس از اینکه این جریان در روزنامه و رادیو تلویزیون پخش بشه بشدت مخالفت میکرد
منم خیلی ناراحت بودم که چرا آستان قدس اجازه نمیده ولی با این حرفی که شما زدی باید اعتراف کنم حق با آستان قدس بود و من اشتباه کردم
:hmm:
تازه امروز گفتن که چه خبره.

honny

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ali313 :
عجب بحث باحالی چرا منو خبر نکردین
مرسی که اومدی :rolleyes: :rolleyes: دیگه با این همه نظری که دوستان میدادن نمیدونستم چیکار کنم
نمی دونستم باید حرفهای خودم رو نقض کنم یا بگم درسته:lol: :lol:

honny

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مجله نیویورک تایمز در ماه مارس سال 1981به نقل از کشیش جری فالول یکی از شخصیتهای بزرگ این جنبش نوشت که ریگان به او گفته است "جری ... من ایمان دارم که ما با سرعتی زیاد به سوی آرماگدون میرویم"
در اکتبر 1983ریگان در جمع کمیته روابط عمومی آمریکا و اسرائیل گفت"من آرزو می کنم ما آن نسلی باشیم که جنگ آرماگدون را درک خواهد کرد به درستی که پیشگوییهای کتاب عهد قدیم زمان ما را توصیف میکند "رابطه بین ایمان مذهبی به پیشگوییها و عمل سیاسی –نظامی رابطه ای مستقیم است . این جنبش به پیروانش می آموزد که از جمله تکالیف انسان مومن آن ات که همه امکانات و تواناییهایش را در راه اجرای مشیت خداوندبه کار گیرد و خداوند از میان مردم کسانی را که شایستگی وتوانایی به دوش کشیدن نقش یاری رساندن برای انجام اراده او را داده است،بر میگزیند. از همین رو بود که رییس جمهور پیشین آمریکا ریگان می گفت که از خدا درخواست میکند تا بر او منت گذارد و شرافت آغاز جنگ هسته ای جهت تحقق مشیت خود را با وقوع آرماگدون و سپس ظهور مسیح نصیب او نماید این بدان معنی است که ایمان به آرماگدون تولید تسلیحات کشتار جمعی را ایجاب میکند و به همین جهت نیز آنها تولید شده اند همچنین محتاج ایجاد جایگاههای مناسب برا یبه کار گرفتن این تسلیحات در محلی که در پیشگوییها برای ظهور مجدد مسیح مشخص شده است (خاور میانه:( :( )میباشد
کلمه آرماگدون یک بار در انجیل مشخصا در بخش 16از فصل 16 سفر رویا (ali313توضیح بده)آمده است:
و تمام آنان در محلی به نام "هر مجیدون"خوانده میشود ،جمع کرد
ودر فصل 38و39سفر حزقیال راجع به آنچه اتفاق خواهد افتاد آمده است
بارن ها داغ شود صخره ها ذوب شوند آتش فرود آید و زمین شدیدا تکان بخورد کوهها و دیوارها به بالاترین وجه رعب انگیز و وحشت زایی بر زمین فرو ریزد :blink: :blink:

honny

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ali313 :
ولی بعدا همشو کامل با منابعش همینجا میزارم
یه کتاب جالب در این زمینه هست که من امشب اونو میخونم تیکه هایی ازش رو فردا اینجا میزارم
پس کجایی فردا شده پس فردا بعد الظهر تو هنوز نیومدی:( :(

amirhoman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
به کجا رسید این بحث . این اواخر که خودت تنها پست میزنی و خودت جواب خودتو میدی .
دلم سوخت .
کلیه پست های فوق و ذیل رو تایید و تکذیب میکنم.

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
اینایی که گفتین رو منم شنیدم ... همین جنگ دوره آخر زمون و اینا .... خیلی جالبه هر دینی منتظر یکیه که بیاد ظهور کنه و همه رو نجات بده ... امام زمان برای ماها ... مسیح برای مسیحیها ... یهود ها هم به یکی اعتقاد دارن که قراره بیاد و دنیا رو از گناه پاک کنه که اسمش یادم نیست ولی از دوست یهودم میتونم بپرسم ! هر دینی که بگین این شخص رو داره ! حالا به نظر خودتون یه همچین چیزی با این اپیدمی بالا نمیتونه ساخته قوه تخیل بشر باشه ؟ اونم بشری که سرش درد میکنه واسه این بحثها که چیزی ازش سر در نمیاره و راهی هم برای اثبات نداره ... به نظر من که :
it made by mankind to keep people busy with religion so that they won't be able to know what's happening around them​

این قضیه سگه هم که همه جا آدم میخونش یه چیزی تو همین مایه هاست و بس ... ساله 2005 میلادی هستیم و کمپانی apple هم داره 6 ماه یه دفغه نسل جدید iPod و iMac رو میده بیرون و ما ... :p

amirhoman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
به نقل از icedangel21 :
اینایی که گفتین رو منم شنیدم ... همین جنگ دوره آخر زمون و اینا .... خیلی جالبه هر دینی منتظر یکیه که بیاد ظهور کنه و همه رو نجات بده ... امام زمان برای ماها ... مسیح برای مسیحیها ... یهود ها هم به یکی اعتقاد دارن که قراره بیاد و دنیا رو از گناه پاک کنه که اسمش یادم نیست ولی از دوست یهودم میتونم بپرسم ! هر دینی که بگین این شخص رو داره ! حالا به نظر خودتون یه همچین چیزی با این اپیدمی بالا نمیتونه ساخته قوه تخیل بشر باشه ؟ اونم بشری که سرش درد میکنه واسه این بحثها که چیزی ازش سر در نمیاره و راهی هم برای اثبات نداره ... به نظر من که :
it made by mankind to keep people busy with religion so that they won't be able to know what's happening around them​

این قضیه سگه هم که همه جا آدم میخونش یه چیزی تو همین مایه هاست و بس ... ساله 2005 میلادی هستیم و کمپانی apple هم داره 6 ماه یه دفغه نسل جدید iPod و iMac رو میده بیرون و ما ... :p
that is true

honny

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Ok my dears
:) :) amirhoman & icedangel21
:blush: :blush: thanks for your taking part in my own discusion
dear icedangel21may be its just a fun for you but it is such a important point for Jews & Christians that you can`t imagine I think like you some way but I believe that we are just vcitim in this play that they plan:eek: :eek:
you can`t deny that you are surrounded by this thought round the world
Of course don`t forget Im just narrating these for you
:( :( dear amirhoman thanks for your sympathy

ali313

Registered User
لایک‌ها
0
زیر خون قمه ، زنجیر ، سینه ، لطم ، سیلی و ... جای
به نقل از honny :
پس کجایی فردا شده پس فردا بعد الظهر تو هنوز نیومدی:( :(
متاسفم در گیر گیر اوردن کتابم هنوز موفق نشدم به محض اینکه گیر آوردم میام

ali313

Registered User
لایک‌ها
0
زیر خون قمه ، زنجیر ، سینه ، لطم ، سیلی و ... جای
سلام
وقتی برادر زادم جزوه آرماگادون رو آورد فهمیدم منبعش سایت شریف نیوزه
حالا من چند تا لینک براتون میزارم خودتون اطلاعات بیشتر رو دریافت کنید
متن کامل کتاب آرماگادون (تدارک جنگ بزرگ) http://sharifnews.ir/?1037

اينك آخرالزّمان: جنگ عراق، ايده وقوع آرماگدون http://sharifnews.ir/?24

آرماگادون http://armageddon.mihanblog.com/

البته من هیچ کدوم از اینها رو نه تایید و نه تکذیب می کنم
ولی واقعیت اینه که همه ادیان منتظر یک منجی هستند که اصل قضیه مهدویت رو ثابت می کنه و تودهنی به همه اوناییه که میگن شیعه مهدویت رو ساخته تا بیکار نباشه

belffy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بحث جالبی بود.

حالا به نظر شماها این جناب دجال کی میتونه باشه؟ اون هم الان باید زنده باشه دیگه. الان فکر کنم دو تا گزینه براش وجود داره. یکیش جناب جی دابلیو هست و یکیش دیگه هم ... هست. که البته به شکل تابلویی خودتون اون سه نقطه رو پر کنین :lol: .

بالا