اه آروم باش دانشمند!...ما داریم دوستانه بحث میکنیم...
اگه ناراحت میشی من دیگه اینجا پست نمیزنم.جدی میگم.
در مورد استادیوم دل آلپی شهر تورین... دلایل مختلفی میتونه داشته باشه.مثلا قدیمی بودن این استادیوم ..همینطور فاصله زیاد مردم از زمین به خاطر پیست دو ومیدانی.ولی قراره این ورزشگاه رو دوباره بازسازی کنن..ضمنا در روز جشن قهرمانی یووه هر سه طبقه این ورزشگاه پر شد ...همون روزی که یووه با شایستگی برای29 امین بار قهرمان سری آ شد... ولی ناجوانمردانه این جام روازش پس گرفتن...اولنده اين تيم پرطرفدار يووه چرا تو حساسترين بازي هاي جام قهرمانان هم ورزشگاهش خالي بود؟؟؟؟؟ بازي با وردربرمن و آرسنال رو ميگم! بازي با وردربرمن ورزشگاه نصفه هم نبود!
دلیل اصلیش فقط فاصله زیاد تماشاگرها از زمین هستش...در خارج از شهر تورین هم یووه به عنوان تیم میهمان بیشترین تعداد تماشاگر رودر بین تیمهای ایتالیایی داره.
خب اینتر همیشه سوم نیست بعضی اوقات سوم میشه...یووه در سری آ اکثرا اوله . گاهی اوقات هم دوم ...اينتر ميانه جدوله؟؟؟؟؟؟؟ سوم ميشه ميانه جدول؟؟؟؟؟
ضمنا خوبه خودتون جایگاه اینتر در سری آ رومیدونید....سوم(در بهترین وضعیت)!!

.
اتهامات ناروا یعنی اتهاماتی که کاملا ثابت نشده .در مورد یووه وضع به همین منواله...ضمنا 10 روز فرصت فرجام خواهی هستش شاید یووه هم در سری آ موند...""حتی اگه یووه رو (به خاطر این اتهامات ناروا) دو دهه هم به سری ب بفرستن...... بعله؟؟؟؟ ناروا؟؟؟؟ عجب رويي!!!
چرا ناراحت میشی دوست من ...اصلا کوپا ایتالیای امسال رو هم نخواستیم!!!..برای شما ..اگه بهش رسیدید مبارکتون باشه ما که بخیل نیستیم با کوپا ایتالیا هم افتخارات باشگاهتون به اندازه میلان هم نیست چه برسه به پرافتخارترین باشگاه تاریخ ایتالیا !باش تا صبح دولتت بدمد
در مورد عربستان هم که همه میدونن سالهاست از ابتدای شکل گیری فدراسیونش به غیر از تعداد انگشت شمار بازیکنی رو به اروپا ترانسفر نمیکنه به خاطر شرایط خاص این کشور ..شما تازه متوجه شدید عربستان لژیونر نداره دانشمند ؟!!!!!!!....اگه دوست داشتی همه ترانسفرهای گذشته ش رو برات بنویسم!!"ایتالیا تنها تیم جام هجدهم بود که تمام بازیکنانش در لیگ خودش بازی میکردن..." فكر مي كني!! مطمئن نباش. چون تنها تيم نبوده...... عربستان هم بوده!
ضمنا در ایران قشر خاصی طرفدار ایتالیان ...عامه مردم هم تیمهای دیگه رو ترجیح میدن...این مساله شخصیه و فکر نمیکنم به موضوع تاپیک ربط داشته باشهما كه هيچ وقت طرفدار فوتبال ايتاليا نبوديم. فرهاد رو هم مطمئنم كه طرفدار فوتبال ايتاليا نيست. فقط بين باشگاه هاي ايتاليايي با اينتر حال مي كنيم
راستی یه سوال دوست من ....شما چطور با باشگاهی حال میکنید که نه در ایتالیا و نه در اروپا محلی از اعراب نداره؟...چه با مافیا چه بدون مافیا در بهترین وضعیت سوم ایتالیاست... واقعا سخته!...درکتون میکنم.
فرافکنی جالبی بود!خودت بشمار ببين چندتا خالي بستي!!!!