• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه بار جستی ملخک دوبار جستی ملخک عاقبت...

BlAsCo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

اه آروم باش دانشمند!...ما داریم دوستانه بحث میکنیم...
اگه ناراحت میشی من دیگه اینجا پست نمیزنم.جدی میگم.:(
اولنده اين تيم پرطرفدار يووه چرا تو حساسترين بازي هاي جام قهرمانان هم ورزشگاهش خالي بود؟؟؟؟؟ بازي با وردربرمن و آرسنال رو ميگم! بازي با وردربرمن ورزشگاه نصفه هم نبود!
در مورد استادیوم دل آلپی شهر تورین... دلایل مختلفی میتونه داشته باشه.مثلا قدیمی بودن این استادیوم ..همینطور فاصله زیاد مردم از زمین به خاطر پیست دو ومیدانی.ولی قراره این ورزشگاه رو دوباره بازسازی کنن..ضمنا در روز جشن قهرمانی یووه هر سه طبقه این ورزشگاه پر شد ...همون روزی که یووه با شایستگی برای29 امین بار قهرمان سری آ شد... ولی ناجوانمردانه این جام روازش پس گرفتن...

دلیل اصلیش فقط فاصله زیاد تماشاگرها از زمین هستش...در خارج از شهر تورین هم یووه به عنوان تیم میهمان بیشترین تعداد تماشاگر رودر بین تیمهای ایتالیایی داره.

اينتر ميانه جدوله؟؟؟؟؟؟؟ سوم ميشه ميانه جدول؟؟؟؟؟
خب اینتر همیشه سوم نیست بعضی اوقات سوم میشه...یووه در سری آ اکثرا اوله . گاهی اوقات هم دوم ...
ضمنا خوبه خودتون جایگاه اینتر در سری آ رومیدونید....سوم(در بهترین وضعیت)!!
greedy.gif

.
""حتی اگه یووه رو (به خاطر این اتهامات ناروا) دو دهه هم به سری ب بفرستن...... بعله؟؟؟؟ ناروا؟؟؟؟ عجب رويي!!!
اتهامات ناروا یعنی اتهاماتی که کاملا ثابت نشده .در مورد یووه وضع به همین منواله...ضمنا 10 روز فرصت فرجام خواهی هستش شاید یووه هم در سری آ موند...

باش تا صبح دولتت بدمد
چرا ناراحت میشی دوست من ...اصلا کوپا ایتالیای امسال رو هم نخواستیم!!!..برای شما ..اگه بهش رسیدید مبارکتون باشه ما که بخیل نیستیم با کوپا ایتالیا هم افتخارات باشگاهتون به اندازه میلان هم نیست چه برسه به پرافتخارترین باشگاه تاریخ ایتالیا !

"ایتالیا تنها تیم جام هجدهم بود که تمام بازیکنانش در لیگ خودش بازی میکردن..." فكر مي كني!! مطمئن نباش. چون تنها تيم نبوده...... عربستان هم بوده!
در مورد عربستان هم که همه میدونن سالهاست از ابتدای شکل گیری فدراسیونش به غیر از تعداد انگشت شمار بازیکنی رو به اروپا ترانسفر نمیکنه به خاطر شرایط خاص این کشور ..شما تازه متوجه شدید عربستان لژیونر نداره دانشمند ؟!!!!!!!....اگه دوست داشتی همه ترانسفرهای گذشته ش رو برات بنویسم!!

ما كه هيچ وقت طرفدار فوتبال ايتاليا نبوديم. فرهاد رو هم مطمئنم كه طرفدار فوتبال ايتاليا نيست. فقط بين باشگاه هاي ايتاليايي با اينتر حال مي كنيم
ضمنا در ایران قشر خاصی طرفدار ایتالیان ...عامه مردم هم تیمهای دیگه رو ترجیح میدن...این مساله شخصیه و فکر نمیکنم به موضوع تاپیک ربط داشته باشه

راستی یه سوال دوست من ....شما چطور با باشگاهی حال میکنید که نه در ایتالیا و نه در اروپا محلی از اعراب نداره؟...چه با مافیا چه بدون مافیا در بهترین وضعیت سوم ایتالیاست... واقعا سخته!...درکتون میکنم.

خودت بشمار ببين چندتا خالي بستي!!!!
فرافکنی جالبی بود!
girl_haha.gif

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
"در مورد استادیوم دل آلپی شهر تورین... دلایل مختلفی میتونه داشته باشه.مثلا قدیمی بودن این استادیوم ..همینطور فاصله زیاد مردم از زمین به خاطر پیست دو ومیدانی."
واقعا خيلي جالبه!!! عجب طرفدارايي. مي خوان بچسبن به بازيكن مورد علاقه اشان. ورزشگاه آزادي هم فكر نمي كنم وضعش بهتر از اين باشه. هم قديميه! هم پيست دو و ميداني داره. آليانز آره نا هم داره.. خيلي ورزشگاه هاي ديگه هم دارند.
"خب اینتر همیشه سوم نیست بعضی اوقات سوم میشه...یووه در سری آ اکثرا اوله . گاهی اوقات هم دوم ...
ضمنا خوبه خودتون جایگاه اینتر در سری آ رومیدونید....سوم(در بهترین وضعیت)!!"
پارسال اينتر يا دوم بود يا سوم....... من يادم نمياد عقب تر بوده باشه... و دوم و سوم يه رتبه بالاست.
"اتهامات ناروا یعنی اتهاماتی که کاملا ثابت نشده .در مورد یووه وضع به همین منواله...ضمنا 10 روز فرصت فرجام خواهی هستش شاید یووه هم در سری آ موند..."
والله..... براي اين قسمت من خيلي خنديدم... كدوم استاد ادبياتي چنين تسخه اي رو براي پيچوندن من تجويز كرده؟
"در مورد عربستان هم که همه میدونن سالهاست از ابتدای شکل گیری فدراسیونش به غیر از تعداد انگشت شمار بازیکنی رو به اروپا ترانسفر نمیکنه به خاطر شرایط خاص این کشور ..شما تازه متوجه شدید عربستان لژیونر نداره دانشمند ؟!!!!!!!....اگه دوست داشتی همه ترانسفرهای گذشته ش رو برات بنویسم!!"
شما گفتي ايتاليا تنها تيمه ، من گفتم نخير... تنها تيم نيست.
"ضمنا در ایران قشر خاصی طرفدار ایتالیان ...عامه مردم هم تیمهای دیگه رو ترجیح میدن...این مساله شخصیه و فکر نمیکنم به موضوع تاپیک ربط داشته باشه "
شما خودت مطرح كردي... وگرنه ما كاري به اين مسئله نداشتيم.
"راستی یه سوال دوست من ....شما چطور با باشگاهی حال میکنید که نه در ایتالیا و نه در اروپا محلی از اعراب نداره؟...چه با مافیا چه بدون مافیا در بهترین وضعیت سوم ایتالیاست... واقعا سخته!...درکتون میکنم."
فكر مي كنم چند سال قبل توي يه سايت ژاپني راي گيري كرده بودند در مورد پرطرفدارترين تيم هاي اروپايي. توي ايتاليا اينتر اول بود... ضمنا اين مسئله كاملا به دل آدم ربط داره... چون اگه اين طوري بود تيم هاي مثل مسينا يا سن پائولي يا ريدينگ انگليس يك طرفدار هم نبايست داشته باشند!!!!
"فرافکنی جالبی بود!" ولي انصافا عجب حسن ختامي داشت مطلبت.

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
راستي سقوط قطعي يوونتوس براي مدت دو سال به سري بي رو تبريك مي گم... البته حداقل دو سال. شايد بيشتر هم شد.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوستان
دو قهرمانی اخیر یووه هم ازش گرفته میشه .
تیمهای مسینا :) و لچه و ترویسو فصل اینده رو در سری A ادامه میدن و به سری بی سقوط نمیکنن.
راستی این قهرمانیها به کیا میرسه؟؟

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
ايــــــــــــــــــنـــــــــــــــــــــتـــــــــــــــــــــــر

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
به نقل از daneshmand :
ايــــــــــــــــــــــــــــــــــنـــــــــــــــــــــــــــــــــــتــــــــــــــــــــــــــــــــــــر

دانشمند جان مطمئنی؟
هردوتاش؟ یکیشو منم میدونستم اما هردوتاش... این خیلی عالیه:)

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
حالا شروع میشه! باز هم گوشیت قربونی و یه ملت گشنه! بذارین اعلام کنن اینتر یه چیزی گیرش اومده بعد جو گیر بشین و شیرینی تارف هم کنین!

امیدوام فرجام خواهی حداقل تعداد امتیازات منفی رو کم کنه وگرنه خیلی سخته با این وضعیت فصل اینده ..

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
عزیزانی که الان دارید از خوشحالی بال در میارید و بیشترتون هم ایتالیایی! هستید .. حداقل به اندازه سر سوزن انصاف داشته باشید .. اینتر چه کمکی به ایتالیا برای قهرمانی کرد؟ کدوم بازیکنش یه باری از رو دوش تیم ملی برداشت؟ میلان چطور؟ به جز پیرلو و گاتوزو که کسی نبود .. جیجی بوفن - زامبروتا - کاناوارو - الکس - کامورانزی که اکثرشون فیکس تیم بودنو هرکدوم تیم رو یه جایی نجات دادن از کدوم باشگاه بودن؟ خوبه 5 روز بیشتر نگذشته و حافظتون انقد ضعیفه .. یووه با ایتالیا چیکار کردو ایتالیا چجوری جوابشو داد .. برید به اینترتون بنازید شاید بالاخره از اینهمه خریدی که هرفصل میکنید دوتاش یه منفعت ملی هم توش باشه ..

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
همه تيم ملي ايتاليا رو بايد بگذاري يه طرف........ ماتراتزي رو هم يه طرف...
عزيز دل من اگه ماتراتزي نبود ايتاليا حداكثر دوم مي شد...
به قول دومه نش بهترين بازيكن فينال ماتراتزي بود: هم گل زد. هم ............ (خودتون حفظيد)

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
به نقل از alireza_juve :
عزیزانی که الان دارید از خوشحالی بال در میارید و بیشترتون هم ایتالیایی! هستید .. حداقل به اندازه سر سوزن انصاف داشته باشید .. اینتر چه کمکی به ایتالیا برای قهرمانی کرد؟ کدوم بازیکنش یه باری از رو دوش تیم ملی برداشت؟ میلان چطور؟ به جز پیرلو و گاتوزو که کسی نبود .. جیجی بوفن - زامبروتا - کاناوارو - الکس - کامورانزی که اکثرشون فیکس تیم بودنو هرکدوم تیم رو یه جایی نجات دادن از کدوم باشگاه بودن؟ خوبه 5 روز بیشتر نگذشته و حافظتون انقد ضعیفه .. یووه با ایتالیا چیکار کردو ایتالیا چجوری جوابشو داد .. برید به اینترتون بنازید شاید بالاخره از اینهمه خریدی که هرفصل میکنید دوتاش یه منفعت ملی هم توش باشه ..

کم لطفی میکنید!
با این که من با این بحث ها در مورد تیم ملی ایتالیا مخالفم همینطور که دانشمند گفت ماتراتزی خیلی برای ایتالیا مفید بود نخسوزن بازی اخر:D

BlAsCo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از daneshmand :
واقعا خيلي جالبه!!! عجب طرفدارايي. مي خوان بچسبن به بازيكن مورد علاقه اشان. ورزشگاه آزادي هم فكر نمي كنم وضعش بهتر از اين باشه. هم قديميه! هم پيست دو و ميداني داره. آليانز آره نا هم داره.. خيلي ورزشگاه های دیگه هم دارند.

اینم آلیانز آره نا... به غیر از جناب دانشمند ! کسی اینجا پیست دو ومیدانی میبینه؟!!!!!

112fs180641.jpg

دل آلپی شهر تورین...فاصله تماشاگرها از زمین چمن رو ببینید!

112fs180355.jpg

ببین سعی نکن به دوستان اطلاعات غلط بدی
haha.gif

با این صحبتهای بی پایه و اساس فقط تاپیک رو منحرف میکنی!:wacko:
موضوع صحبت ما این چیزا نیست....
اما در مورد پرسپولیس و استقلال ...همه میدونن که فقط برای دربی تهرانه که 90 هزار نفر میاد...به غیر از این بازی دو باشگاه در بهترین وضعیت میانگین 40 هزارتماشاچی بیشتر ندارن...

سلیقه تماشاگرهای اروپایی روهم با خودتون مقایسه نکنید .. شاید در ورزشگاه کلنگی آزادی برای بازی پرسپولیس – استقلال اینقدر تماشاگر داشته باشیم حتی در ریو برزیل هم 120 هزار نفر بیاد ...ولی برای تماشگر اروپایی امکانات رفاهی وکیفیت ورزشگاه خیلی مهمه.

پارسال اينتر يا دوم بود يا سوم....... من يادم نمياد عقب تر بوده باشه... و دوم و سوم يه رتبه بالاست.
دانشمند؟!!!.... بالاخره دوم شد یا سوم؟!!
واقعاخنده داره شما چطور طرفداری هستید که حتی نمیدونید سال گذشته تیم محبوبتون تو ایتالیا چندم شده؟!!!!
lol.gif

در این تاپیک همونطور که از اسمش پیداست قراره در مورد پرونده رسواییها صحبت بشه ولی تنها چیزی که از دوستان میشنویم ذکر مصیبتهای(بخونید شکستهای همیشگی ) اینتره در حالیکه حتی نمیدونن این باشگاه سال قبل در سری آ کجای جدول قرار داشت!!!!!!!

والله..... براي اين قسمت من خيلي خنديدم... كدوم استاد ادبياتي چنين تسخه اي رو براي پيچوندن من تجويز كرده؟

اما در مورد این اتهامات ناروا ...
همه میدونن اگه یووه باشگاهی مافیایی بود مطمئنا مثل میلان به نوعی تبرئه میشد.

وقتی یووه اینطوری به سری بی میره معلومه که این مدت ناجوانمردانه قربانی بازیهای پشت پرده مافیایی شده... مافیای واقعی این مرتیکه برلوسکونیه .....

یووه همیشه مانع جاه طلبیهاش بود...تنها مانع قهرمانی روسونری در سری آ ...باید به نوعی کنارش میزد!

موجی خودشو قربانی سیستم غلط فوتبال ایتالیا و جاه طلبی مسئولین میلان میدونست(بعدا به تفصیل در موردش صحبت میکنم)

ولی خداییش شما به یک دوره فشرده کلاس ادبیات احتیاج دارید
چون نیازمبرم به اصلاح ادبیات دارید ...لحنتون هم برای یک گفتگوی دوستانه اصلا جالب نیست!

فكر مي كنم چند سال قبل توي يه سايت ژاپني راي گيري كرده بودند در مورد پرطرفدارترين تيم هاي اروپايي. توي ايتاليا اينتر اول بود... ضمنا اين مسئله كاملا به دل آدم ربط داره...

سایت ژاپنی در مورد محبوبترین تیم ایتالیا نظرسنجی کرده؟!... لینک (و ترجمه)
kaffeetrinker_2.gif
لطفا

اینتر پرطرفدارترین تیم ایتالیاییه و از یووه محبوتره ؟!!!..اینو برای اولین بار از شما و دوستمون ciamac میشنوم...در حالیکه عمرا بتونید ثابتش کنید!!!

ضمنا از این به بعد سعی کن تو بحث کردن احترام طرف مقابلتو نگه داری ...این محیط مجازی میتونه عاملی باشه تا اینکه همه یاد بگیرن چطور به نظرات مخالف احترام بذارن .....اگه آرومتر شدی باهات بحثو ادامه میدم. ..سعی نکن حاشیه بری...ما در مورد آلیانز آره نا و میانگین تماشگران اینتر صحبت نمیکنیم.

فقط در مورد پرونده رسواییهای اخیر فوتبال ایتالیا ..همین!;)
موفق باشی

mori

Registered User
لایک‌ها
14
اينم از شرق
اعلام راى دادگاه عالى ورزش ايتاليا
سقوط يووه ، فيورنتينا و لاتزيو به سرى B
206850.jpg
يوونتوس
- لقب: La Vecchia Signora (بانوى پير)
- سال تاسيس: ۱۸۹۷
- قهرمانى در سرى:A ۲۹ بار
- افتخارات اروپايى: قهرمانى در جام قهرمانان اروپا ۱۹۸۵ و ،۱۹۹۶ قهرمانى در جام يوفا ۱۹۷۷ ، ۱۹۹۰ ، ،۱۹۹۳ جام برندگان جام ۱۹۸۴.
- مربى: ديديه دشام.
- بازيكنان مهم: بوفون، كاناوارو، زامبروتا، دل پيرو (ايتاليا)، ويرا، ترزگه (فرانسه)، ابراهيموويچ (سوئد) و ندود (چك).
- حكم دادگاه: يوونتوس فصل آينده بايد در سرى B حضور داشته باشد. يووه فصل آينده را با ۳۰امتياز منفى آغاز خواهد كرد و اين به معنى اين است كه يوونتوس به احتمال زياد دو فصل در سرى B حضور خواهد داشت. دو عنوان قهرمانى اخير يووه در سرى A نيز از اين تيم سلب مى شود و اجازه حضور در رقابت هاى ليگ قهرمانان را نيز نخواهد داشت.
- لوچانو موجى: مدير سابق يوونتوس به حكم دادگاه پنج سال از تمام فعاليت هاى مربوط به فوتبال محروم خواهد بود و ۵۰هزار يورو نيز جريمه نقدى خواهد شد.
- آنتونيو جيرائودو: يكى ديگر از مديران سابق يووه همانند موجى پنج سال از فعاليت هاى مربوط به فوتبال محروم و ۲۰هزار يورو نيز جريمه نقدى شده است.

ميلان
- لقب: Rossoneri (قرمز و مشكى ها)
- تاسيس: ۱۸۹۹
- قهرمانى در سرى :A ۱۷ بار
- افتخارات اروپايى: قهرمانى در جام قهرمانان اروپا در سال هاى ،۱۹۶۳ ،۱۹۶۹ ،۱۹۸۹ ،۱۹۹۰ ،۱۹۹۴ ،۲۰۰۳ جام برندگان جام ۱۹۶۸ و ۱۹۷۳.
- مربى: كارلو آنچلوتى.
- بازيكنان مهم: پيرلو، گتوزو، مالدينى، نستا (ميلان)، ديدا، كاكا (برزيل) و سيدورف (هلند).
- حكم دادگاه: ميلان پرافتخارترين تيم ايتاليايى در اروپا در سرى A باقى خواهد ماند اما فصل جديد را با ۱۵ امتياز منفى آغاز خواهد كرد و اجازه حضور در رقابت هاى ليگ قهرمانان فصل آينده را نخواهد داشت. براساس حكم دادگاه عالى ورزش ايتاليا دو تيم اينتر و رم مستقيماً به مرحله گروهى ليگ قهرمانان راه مى يابند و دو تيم پالرمو و كيه وو نيز در مرحله مقدماتى ليگ قهرمانان شركت خواهند كرد.
- آدريانو گاليانى: نايب رئيس باشگاه ميلان يك سال از كليه فعاليت هاى مربوط به فوتبال محروم شد.
- لئوناردو مئانى: يكى از پرسنل باشگاه به مدت سه سال و نيم از فعاليت هاى مربوط به فوتبال محروم شد.

فيورنتينا
- لقب: I viola (بنفش ها)
- تاسيس: ۱۹۲۶
- عناوين قهرمانى در سرىA : دو بار
- افتخارات اروپايى: قهرمانى در جام برندگان جام ۱۹۶۲
- مربى: چزاره پراندلى.
- بازيكنان مهم: لوكاتونى (ايتاليا)، توماژ اويفالوژى (چك)، والرى بوژينوف (بلغارستان)، مارتين يورگنسن (دانمارك).
- حكم دادگاه: فيورنتينا فصل آينده را بايد در سرى B به رقابت بپردازد. اين تيم فلورانسى با ۱۲ امتياز منفى فصل را آغاز خواهد كرد و اجازه حضور در رقابت هاى ليگ قهرمانان فصل آينده را نخواهد داشت. چهار تيم يوونتوس، ميلان، فيورنتينا و لاتزيو سه روز فرصت دارند تا نسبت به حكم دادگاه فرجام خواهى كنند. فدراسيون فوتبال ايتاليا تا ۹ روز ديگر فرصت دارد ليست تيم هاى حاضر در رقابت هاى اروپايى را به يوفا ارائه كند و بعيد است اين چهار تيم حتى در صورت تغيير راى دادگاه فرصت حضور در بازى هاى اروپايى را پيدا كنند.
- ديه گو دلاواله: رئيس باشگاه فيورنتينا كه رياست كمپانى كفش Tods را نيز در اختيار دارد به مدت چهار سال از كليه فعاليت هاى مربوط به فوتبال محروم شد.

لاتزيو
- لقب: Biancocelesti (آبى آسمانى ها)
- تاسيس: ۱۹۰۰
- قهرمانى در سرى :A دو بار
- افتخارات اروپايى: جام برندگان جام اروپا ۱۹۹۹
- مربى: دليو روسى.
- بازيكنان مهم: آنجلو پروتزى، پائولو دى كانيو، ماسيمو اودو (ايتاليا)، والون بهرامى (سوئيس)، گوران پاندف (مقدونيه).
- حكم دادگاه: لاتزيو نيز فصل آينده را بايد در سرى B به رقابت بپردازد. لاتزيو فصل جديد را با هفت امتياز منفى آغاز خواهد كرد. تيم هاى لچه، مسينا و تره ويزو نيز كه سقوط شان به سرىB قطعى شده بود در سرى A باقى خواهند ماند.
- كلوديو لوتيتو: رئيس باشگاه لاتزيو به مدت سه سال و نيم از فعاليت هاى مربوط به فوتبال محروم خواهد بود.
- فرانكو كارارو: رئيس سابق فدراسيون فوتبال ايتاليا چهار سال و نيم از فعاليت هاى فوتبالى محروم خواهد بود.
- ماسيمو دسانتيس: يكى از معروف ترين داوران سرى A كه چهار سال ونيم از فعاليت هاى مربوط به فوتبال محروم است.

sterman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
براي اولين پست يوونتوس فصل بعدي سومين ستاره رو روي سينه ميبينه :happy:

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
به نقل از bocelli :
به نقل از daneshmand :
دانشمند؟!!!.... بالاخره دوم شد یا سوم؟!!
واقعاخنده داره شما چطور طرفداری هستید که حتی نمیدونید سال گذشته تیم محبوبتون تو ایتالیا چندم شده؟!!!!
lol.gif
ببين عزيز دلم. بوچلي گلم!!! :p
من منظورم در طول فصل بود. غير از اينه؟؟؟؟ اينتر در طول فصل معمولا يا دوم بود يا سوم. فكر مي كنم واضح نوشته بودم .
در مورد كلاس ادبيات هم چشم. سعي مي كنم يه استاد توپ ادبيات بگيرم برم پيشش كلاس. مي دوني چرا؟ چون امسال استاد ادبياتمون خيلي گند بود. تا جايي كه شاعر بزرگوار جناب دانشمند در موردش مي گه:
پسر واعظ شهر است همين سگ ساني
كه نشسته ست به پيش تو همين مي داني
ادبياتم اگر نيست مودب بپذير
كه ز شاگردي آن است كه اين مي خواني

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
قهرمانی اینتر توی فصل 2006 رو تبریک می گم
به امید خدا فصل بعدم که 100% قهرمانیم

mori

Registered User
لایک‌ها
14
شرق :
بحران در فوتبال ايتاليا
سقوط حقيقى يو وه

قهرمان ها در دسته دوم، با حداقل امتياز. يوونتوس با ۳۰ امتياز بر باد رفته بايد دو فصل در دسته دوم باقى بماند و براى نجات خود مثل يك سوپراستار باشد. فصل اول براى رهايى از مرگ و فصل دوم براى به دست آوردن اعتبار گذشته. همه امروز سئوال مى كنند كه يوونتوس چگونه مى تواند از اين زندان بيرون بيايد، در حالى كه ميلان خوش شانس تر بود و ماند، لاتزيو و فيورنتينا هم حداقل جريمه را دارند. فرانتزو گرانده استيونس كه تا چند ماه پيش رئيس باشگاه يوونتوس بود وقتى اين خبر را مى شنود، مى گويد: «من هم انتظار سرى B و چنين جريمه اى را داشتم اما دو سال حبس در دسته دوم و اين امتيازات كم شده بدين معنا است كه به سختى مى توان به دسته اول برگشت.» حكم دادگاه عليه يوونتوس بسيار سنگين است و رئيس جديد را وادار به عكس العمل مى كند. ۳۰ امتياز جريمه حتى اين احتمال را به وجود مى آورد كه آنها به دسته سوم هم سقوط كنند و آن وقت اوضاع يوونتوس بدتر از آنچه كه هست خواهد بود. جووانى كوبولى جيلى شماره يك جديد يوونتوس در حالى كه سعى مى كند تا آرامش خود را حفظ كند رو به خبرنگاران مى گويد: «آنچه كه اتفاق افتاده است واقعاً بى نظير است. در هر صورت از خودمان دفاع مى كنيم، چه در دادگاه و چه به طرق مختلف. ما انتظار جريمه اى متعادل را داشتيم و اين رفتار اصلاً جالب نيست. فقط اين مسئله روشن است كه براى تنبيه كردن يوونتوس با اشد مجازات خواست جمعى بزرگى وجود داشته است. حالا ديگر اطمينانم نسبت به وكلاى ورزشى هم تغيير كرده است و كمتر به آنها اعتقاد دارم. همان طور كه در تمام مدارك وجود دارد، رفتارهاى وكلا نسبت به پرونده يووه به هيچ عنوان قابل مقايسه با پرونده هاى ديگر نيست با اين تفاوت كه پرونده ها معطوف به دو بازى است. در مقابل اين حكم به دادگاه فدرال شكايت خواهيم كرد. آنهايى كه فكر مى كنند من هميشه آرام هستم اشتباه بزرگى مرتكب شده اند. بسيار عصبانى هستم و اين خشم را نمى خواهم در خودم خفه كنم و براى رسيدن به حق اصلى يووه هر كارى را انجام مى دهم.» كوبولى فرصت اين را هم پيدا مى كند تا درباره فوتبال حرف بزند. «بسيارى از بازيكنان كه چند نفر آنها هفته قبل قهرمان جهان شدند، با اين شرايط براى ماندن در يووه مشكل دارند. آنها آزاد هستند تا بروند، اگر واقعاً مى خواهند. اما مطمئن باشيد كه آنها را حراج نمى كنيم. هر كسى آنها را مى خواهد بايد قيمت بازار را بپردازد، در ايتاليا هم مثل خارج از كشور است. اگر رئال مادريد كاپلو قهرمان هاى ما را مى خواهد بايد پول بدهد. تيم كار خود را شروع كرده است و از آنها مى خواهم تا با حداكثر توان كارشان را ادامه دهند.» يوونتوس صدايش را كلفت تر كرده است، از چيزى هم هراس ندارد، شانه هايش را به ديوار تكيه داده و سينه اش را ستبر كرده است و مى خواهد از تمام توان خود استفاده كند تا از اين حبس بيرون بيايد. لوچانو موجى تمام اين بدبختى ها را به وجود آورده است و بعد از شنيدن حكم مى گويد: «براى خودم ناراحت نيستم، اما براى تيم هاى محكوم شده و طرفداران آنها غمگين هستم. باز هم تاكيد مى كنم هيچ مسابقه اى تقلبى نبود و هيچ داورى هم شرطى سوت نزده است. همه نتايجى كه يوونتوس در زمين به دست آورد واقعى بود.» و وكيل او لوئيجى كياپرو مى گويد: «اين حكم براى هيچ كس خوب نيست، انتظار بهترى داشتيم. سيستم جريمه اشتباه فنى دارد و در قضاوت هايشان اشتباه كردند. فصل قبل (۶ - ۲۰۰۵) براى يووه كاملاً پاك بود. طرفداران نمى فهمند كه چرا بايد اين فصل را تنبيه شوند.» در مقابل دفتر باشگاه يوونتوس بيشتر از طرفداران، اين خبرنگاران هستند كه تجمع كرده اند و وقتى كه حكم آنها قرائت مى شد فقط يكصد عاشق يووه آنجا ايستاده بودند. آنها از اين همه جنگ و جدل و خواندن هر روز روزنامه ها و نشستن پاى تلويزيون خسته شده اند و مى دانستند كه با اين اوضاع هيچ كس به يووه رحم نمى كند و آنها را به پايين مى كشند و به همين دليل كمتر علاقه ظاهرى براى حكم نشان مى دهند. فقط پرچم بزرگى روى ديوار ديده مى شود كه روى آن نوشته شده است: «خواهيم ديد چه كسى عاشق يوونتوس است.» و همه منتظر هستند تا بدانند چه كسى از بزرگان تيم از اين قايق پياده مى شود و راه ديگرى را در پيش مى گيرد. دل پيرو بعد از اينكه با جام به ايتاليا برگشت به همه گفت كه اين تيم را ترك نمى كند و همچنان به آن وفادار خواهد ماند. فرانكو كائوزيو ستاره دهه هفتاد يوونتوس در مورد اين حكم مى گويد: «چنين انتظارى نداشتم و به نظرم بسيار سختگيرانه با اين موضوع برخورد كرده اند. سقوط به دسته پايين تر حكمى درست است اما با ۱۵ امتياز منفى. اما ۳۰ امتياز بسيار زياد است، با اين حكم دادگاه مى خواهد طرفداران يوونتوس را هم تنبيه كند.» همه از اين شدت مجازات ناراضى هستند و مسلماً ماجرا به همين جا ختم نمى شود. حبس كردن يوونتوس در دسته دوم خيلى سخت است. آنها بايد ۱۰ پيروزى پياپى بياورند تا به نقطه صفر برسند، همه مى دانند كه فوتبال در دسته دوم بسيار سخت تر و پيچيده تر از دسته اول است و آنها با اين ذهنيت كه ۱۰ دور از تمام رقبا عقب تر هستند بايد زندگى كنند و تا آخر خط بدوند. يوونتوس از امروز بايد ايتاليايى ديگر را تجربه كند، آنها سال هاى قبل فقط براى بازى هاى دوستانه به كشورهاى مختلف مى رفتند و جشن مى گرفتند اما حالا در دسته دوم هستند. طرفداران فوتبال دوست ندارند به دسته پايين تر بروند و اين سقوط حقيقى يووه به حساب مى آيد. اما براى رقيب آنها ميلان حداقل شانس وجود دارد كه در دسته اول بماند. هر چند ۱۵ امتياز از حساب آينده آنها كسر شده است اما اين خوشحالى در ميلان وجود دارد كه ستاره ها نمى روند و مى توانند ۵ پيروزى متوالى را ناديده بگيرند و از صفر شروع كنند. ابتدا قرار بود ۴۴ امتياز از آنها بگيرند اما بعد از كمى تحقيق و تفحص به اين نتيجه مى رسند كه حداقل امكان را به آنها هديه بدهند و احتمال دارد كه جواز حضور در جام يوفا را به آنها بدهند كه البته امروز يك رقيب دارند: امپولى. اما ميلانى ها مى گويند: «اين يك قضاوت ناعادلانه استثنايى است.» و پرونده هاى بزرگى را براى ارجاع به دادگاه فدرال آماده كرده اند و در سايت ميلان خيلى زود اين خبر نوشته مى شود كه ميلان فصل آينده در جام يوفا شركت خواهد كرد و امپولى نمى تواند رقيبى براى آنها باشد چرا كه امپولى ليسانس اروپايى ندارد و حكم دادگاه در مورد كاهش امتيازات كامل نيست.» ميلان مى داند كه از دست دادن اروپا برايش ضررهاى بزرگى به همراه خواهد داشت و حداقل ۳۰ ميليون يورو را از دست مى دهد.
اگر آنها در اروپا باشند اسپانسرها، حق پخش تلويزيونى و امتيازهايى كه يوفا مى گيرد، حداقل به چنين رقمى مى رسد و به همين دليل تمام تلاش خود را مى كنند تا اين شانس اندك را از دست ندهند. دادگاه قضايى اعتقاد دارد كه ۴۶ امتياز بايد از ميلان كسر شود و آنها اصرار دارند كه اين عدد فقط مى تواند تا ۴۲ ادامه پيدا كند و اين حداقل ۴ امتياز آنها را به يوفا مى رساند و همين امتيازهاى اندك مى تواند مرهمى بر زخم هاى آنها باشد. در حالى كه يوونتوس روزهاى جهنمى را سپرى مى كند در ميلان آرامش بيشترى وجود دارد؛ كاكا، جيلاردينو، پيرلو، سيدورف مى مانند و علاوه بر آن بوفون و چند ستاره ديگر هم اضافه مى شوند. اما يوونتوس از ستاره خالى مى شود و دو سال بايد در بين تيم هاى كوچك زندگى كند و ديگر به عنوان هاى خود فكر نكند. همه چيز از دست رفته است و شكايت به دادگاه فدرال هم فرجام بزرگى در پى نخواهد داشت، شايد جريمه ها كمتر شود اما مسلماً سخت گيرى تمامى ندارد. به قول لوتيتو مدير باشگاه لاتزيو - ديگر تيم تنبيه شده ليگ ايتاليا - آنها را تا سر حد مرگ زده اند و اين جريمه ها همان ضرباتى است كه به تن لاتزيو، فيورنتينا، يووه و ميلان مى خورد و هنوز نتوانسته اند سربلند كنند و البته تمام نشده است. لوتيتو مى گويد: فقط خودمان را دلدارى مى دهيم مجبور هستيم تا سر بلند از اين پرونده، بيرون بياييم چرا كه هميشه به قواعد احترام مى گذاريم و حكم دادگاه ورزشى را در حال حاضر قبول مى كنيم، اما تيم لاتزيو و من هم حقى داريم كه بايد آن را بگيريم.

BlAsCo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از daneshmand :
ببين عزيز دلم. بوچلي گلم!!! :p
من منظورم در طول فصل بود. غير از اينه؟؟؟؟ اينتر در طول فصل معمولا يا دوم بود يا سوم. فكر مي كنم واضح نوشته بودم .
در مورد كلاس ادبيات هم چشم. سعي مي كنم يه استاد توپ ادبيات بگيرم برم پيشش كلاس. مي دوني چرا؟ چون امسال استاد ادبياتمون خيلي گند بود. تا جايي كه شاعر بزرگوار جناب دانشمند در موردش مي گه:
پسر واعظ شهر است همين سگ ساني
كه نشسته ست به پيش تو همين مي داني
ادبياتم اگر نيست مودب بپذير
كه ز شاگردي آن است كه اين مي خواني

دانشمندعزیز خوانديم... ولي حرفي براي گفتن نداشتي...

قصد عرض سلامي بود و احوالي...از بابت اين همه رو هم ممنون!!

تو پستهای قبلیت مستندات خوبی رو ارائه نکردی ...آخرشم مجبور شدی آشفته گویی کنی ...

ببینم آستانه تحملت اینقدره دانشمند؟

خب برادر من چرابدون دلیل و مدرک حرفی می زنی که آخرش مجبور بشی اینطوری بر آشفته جواب بدی؟

یک خرده دست از شعر و شاعری بردار ویه مقدار حساب کتاب کن خودت می فهمی چی می گم..

اين همه كج سليقگي چرا؟!!

از اینکه مزاحمتون شدم شرمنده ..اما باید نکاتی رو بازگو می کردم ....امیدوارم اساعه ادب نشده باشه ...موفق وموید باشید...

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
بالاخره یووه چی شد؟رفت سری B یا نه؟
به نظر من طرفدارای یووه به یک تیم جدید فکر کنند چون دیگه یوونتوس نابود شد همه بازیکناش هم پراکنده شدن.دیگه تیمی به نام یوونتوس وجود نداره.

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
به نقل از bocelli :
دانشمندعزیز خوانديم... ولي حرفي براي گفتن نداشتي...

قصد عرض سلامي بود و احوالي...از بابت اين همه رو هم ممنون!!

تو پستهای قبلیت مستندات خوبی رو ارائه نکردی ...آخرشم مجبور شدی آشفته گویی کنی ...

ببینم آستانه تحملت اینقدره دانشمند؟

خب برادر من چرابدون دلیل و مدرک حرفی می زنی که آخرش مجبور بشی اینطوری بر آشفته جواب بدی؟

یک خرده دست از شعر و شاعری بردار ویه مقدار حساب کتاب کن خودت می فهمی چی می گم..

اين همه كج سليقگي چرا؟!!

از اینکه مزاحمتون شدم شرمنده ..اما باید نکاتی رو بازگو می کردم ....امیدوارم اساعه ادب نشده باشه ...موفق وموید باشید...
من نفهميدم تو اين پست آخري چه حرف بدي به شما زدم؟
البته من تو هيچ كدوم از پستام كلمه توهين آميز به كار نبردم (يادم نمياد به كار برده باشم)
ما هر چي گفتيم ، شما با اين مطلب جوابم رو دادي!

بالا