• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه دستگاه سنجش قند خون بگیرید و قند خونتون رو چک کنید

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
آقا از هر 5 نفر یکی از آنها دیابت (مرض قند) دارد و 50 درصد افرادی هم که مبتلا میشن اصلا روحشون هم خبر ندارد تا زمانی که اوضاعشون بی ریخت میشه.

این مریضی قرنهاست که وجود داشته در گذشته پزشکان ادراره مریض رو میخوردند اگر شیرین بوده می فهمیدن که طرف قند خون داره, یعنی طرف فوق تخصص غدد داشته روزی 5 لیتر شاش میخورده, اونارو مقایسه کن با دکترهای الان که فقط به فکر پول درآوردن هستند. خلاصه اینکه یه دستگاه قند بگیرید, بهترین دستگاه هم Accu check هست که جناب افتک توصیه فرمودند.

البته این هم بگم بهترین دستگاه که accu check هست حدود 10% خطا داره ولی باز خیلی خوبه, اون چینی هاش میزنه بالای 30-40 درصد خطا که عملا بدرد نمیخوره.
پس بهترین دستگاه رو بخرید.

تستش هم راحت هست تو یوتوب ببینید.
قند ناشتاتون باید زیره 100 باشه. بین 100-125 رو میگن پیش دیابت (یعنی امکان درمان با رژیـم یا دارو وجود دارد) بالای 125 میشه دیابت که یعنی بازگشتی نداره و فقط با دارو میشه کنترلش کرد یعنی تا ابد باید دارو مصرف کنید و رژیـم بگیرید و خوردن یک بستنی میشه آرزو براتون فلهاذا با توجه به زندگی شهری و فست و فود و استرسو, افتکو, آلودگی هوا و همه این عوامل میزان مبتلایان به دیابت روز به روز بیشتر میشه, تو همین پاتوق 1/5 کاربران دیابت دارند و نصفشون هم خبر ندارند!

لذا همین الان دستگاهش رو بخرید و تست بگیرید.
اگر قندتون بالا 125 بود یا نزدیکش بود باید برید آزمایشگاه تست بدید, چون تست آزمایشگاه 100 درصد دقیقه. اونوقت دو بار تست میگیرن هر دو بار که بالا 125 باشه رسما شما دیابتی شدی

اونا که میدونن دیابتی هستند دارو مصرف میکنن و رژیـم میگرند و قند خونشون رو کنترل میکنن و کمترین آسیب از این بیماری به بدنشون میرسه ولی اونا که نمی دونن آخر عاقبتشون میشه مثل آخر عاقبته افتک, زلیلو بیچاره و مریض میشن. اول اعصاب بینایی رو از بین میبره طرف رو کور می کنه بعد میزنه به دست و پای طرف, انگشتای طرف زخم و زیلی میشه انگشتارو قطع می کنن بعد دونه دونه ارگان های بدن از کار میافته. یعنی اینکه چیزی نیست که بگی ولش کن حالا 10 سال کمتر زندگی میکنیم, این بیماری طرف رو بیچاره میکنه, اول و آخر باید بره دکتر و دارو مصرف کنه یا با پای خودت میری یا با صندلی چرخدار. یا باید پیشگیری کرد یا کنترل, راه سومی ندارد. فلهاذا برای اینکه زندگی عادی داشته باشید و اوضاع زندگی همینجوری بد هست دیگه بدتر نشه پیشنهادم اینه که سریعا برای خودتون از این دستگاه ها جور کنید, مخصوصا پدر مادرتون میتونن خدایی نکرده این بیماری رو داشته باشن. تا آنجا که من میدونم استفاده چند نفری از یه دستگاه مشکل بهداشتی نداره به شرط اینکه هر کی از قلم و سوزن خودش استفاده کنه, رو این حساب مثلا اگر 4 نفر هستید, یک دستگاه بگیرید با 4 تا قلم و سوزن.

من الان 3-4 ساله که قند خونم رو هر هفته یا هر دو هفته یکبار میگیرم, من دیابت ندارم ولی دیابتی ها رو دوست دارم چک کردن قند خون باعث میشه که آدم ورزش بکنه و رژیـم سالم داشته باشه. اگر یکی از اقوامتون دیابت داشته باشه شانس مبتلا شدن شما بیشتر میشه, چون حالت وراثتی هم داره, یعنی بدن شما مستعد مبتلا شدنشه

Last edited:

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
افتک دستگاه انبار کرده :unsure:
افتک سهامداره بیمارستانه, از هر دیابتی بالای 30 میلیون درمیاره, هر دستگاهی که فروخته شه افتک یه فحش زیر لب میده و یه خط روی اون 30 میلیون میکشه

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
تو بخش سوالات متفرقه هم پرسیدم کسی جواب نداد
accu chek کدوم مدلش بهتره؟
والا دروغ چرا من خودم اینو گرفتم چند سال پیش Accu-Chek Performa
ولی مثل اینکه این مدل رو دیگه نمیزنه بجاش این رو میسازه Accu-Chek Guide تو داروخانه ها ببین کدومش رو دارند, قاعدتا هر چی جدیدتر باشه دقتش بالاتره

برای قند هم **** keto بگیرید با intermittent fasting درست میشه. البته دیابت نوع 1 تا آخر عمر باید انسولین بزنه. نوع 2 رو میشه درمان کرد
بله دیابت 1 ارثی هست و از همان دوران کودکی طرف تکلیفش مشخصه. دیابت 2 هست که هر کسی میتونه مبتلا بشه
دیابت 2 رو هم نمیشه درمان کرد, اصطلاحا میگن میشه کنترل کرد. یعنی اگر مبتلا باشی تا آخر عمر (با توجه به دانش امروزی بشر) باهات هست ولی به لطف دارو و تغزییه مناسب قند خونتون رو پایین نگه میدارید تا آسیب به حداقل برسه.

این intermittent fasting هم نمیدونم چیه ولی به طور کلی روزه گرفتن باعث افزایش قند خون میشه! البته دکتر های مصطفایی برعکسش رو میگن! توصیه دکتر های واقعی این هست تعداد وعده ها زیاد بخورید ولی هر وعده خیلی مختصر و کم باشه تا میزان قندی که وارد خون میشه متعادل باشه, چون کسی که روزه بگیره و غذا نخوره زمانی که غذا میخوره قندش یهو میزنه بالای 200. زمانی که قند از حد مجاز بالاتر میره شروع میکنه به صدمه زدن به بدن. تمام هدف این دکتر ها این هست که میزان قند رو کاهش بدن. در این زمینه کلاهبرداری به شدت فراوانه, هر کلاشی برای خودش درمانی اختراع کرده :D . بزار اول و آخرش رو بهت بگم, دیابت درمانی ندارد ولی تو اینترنت سرچ کنی خل و چل زیاد پیدا میکنی که از یوگا گرفته تا انرژی درمانی و عمل جراحی و این حرفها درمان برای دیابت پیدا کردند... البته این تیکه رو افتک باید توضیح بده یه عملی وجود داره که میان 90 درصد معده و یه قسمتی از روده طرف که مسبب بوجود آمدن دیابت هست رو کمپلت درمیارن و میندازن جلو گربه, اون عمل ظاهرا درمان میکنه ولی اون آدم دیگه آدم نمیشه.

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
الان ۷ میلیارد نفر دارن دیابت نوع ۲ رو کنترل میکنن با **** غذاییشون؟
283.gif
من همچین چیزی نگفتم ولی اصلا برو هر کاری دلت میخواد بکن, آخرش گیر افتک میافتی.

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
آقا من تمام علائم دیابت رو دارم اما تو آزمایش قندم فقط یکمی از حالت عادی بالاتر بود (104) چند دفعه هم خودم خونه گرفتم باز متعادل بود.
چه مرگمه؟

علائم من: تشنگی، پرادراری، سوزش چشم، درد و گزگز بدون علت پاها و...
مخصوصا صبحها که از خواب بیدار میشم انگار چند روز هست آب نخوردم کلیه هام از شدت تشنگی میسوزن.

دکتر نرفتم از این دکتر آنلاینها پرسیدم گفت چیزی نیست :|

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
همه باید حداقل هفته ای یکبار صبح قند ناشتا خودشون چک کنن. اگر بالای 120 باشه نشانه پیش دیابت هست و زنگ خطره. دیابت بد چیزیه

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
دستگاه هم خواستید بخرید اول از موجود بودن یا نبودن کیت هاش در بازار اطلاعات بگیرید یا قیمتش
زیاد به این دستگاه ها اکتفا نکنید
یه آزمایش ای وان سی بدید جهت چکاپ
Hb A1C

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
نمک کم میخوری؟

ممکنه مال نمک باشه؟

منم رفتم ازمایش دادم دکتره دید گفت همه چی اوکی هست...فقط یکم ویتامین دی میخوای با B1 که قرص هاش گفت از داروخانه بگیر...برای قند هم ازمایش داده بودم هم ناشتا هم بعد غذا از اون مدل ها که دو دفعه باید بری....خلاصه گفت اوکیه

ولی همین گز گز دست و پا دارم...یه موقع ها....نمیدونم چیه دکتره هم گفت شاید از استرس باشه برای کرونا و اینا....

ولی کلا نمک کم میخورم یا سعی میکنم نخورم اصلا...به نسبت بقیه خیلی کم میخورم نمک الان که دارم فکر میکنم/

Last edited:

the raven

Registered User
لایک‌ها
644
آقا من تمام علائم دیابت رو دارم اما تو آزمایش قندم فقط یکمی از حالت عادی بالاتر بود (104) چند دفعه هم خودم خونه گرفتم باز متعادل بود.
چه مرگمه؟

علائم من: تشنگی، پرادراری، سوزش چشم، درد و گزگز بدون علت پاها و...
مخصوصا صبحها که از خواب بیدار میشم انگار چند روز هست آب نخوردم کلیه هام از شدت تشنگی میسوزن.

دکتر نرفتم از این دکتر آنلاینها پرسیدم گفت چیزی نیست :|
دوست عزیز دکتر آنلاین اینا رو ول کن برو ناشتا آزمایش قند بده احتمالا دیابت داری!
نمیخوام الکی بترسونمت و امیدوارم صحیح و سالم باشی
بخاطر این میگم که برادر کوچیکتر منم دقیقا همین علایم رو داشت بردیم آزمایش معلوم شد دیابت داره و الان باید روزی ۳ بار انسولین بزنه!

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
دوست عزیز دکتر آنلاین اینا رو ول کن برو ناشتا آزمایش قند بده احتمالا دیابت داری!
نمیخوام الکی بترسونمت و امیدوارم صحیح و سالم باشی
بخاطر این میگم که برادر کوچیکتر منم دقیقا همین علایم رو داشت بردیم آزمایش معلوم شد دیابت داره و الان باید روزی ۳ بار انسولین بزنه!
خب آزمایش دادم دیگه قندم 104 بود.

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
بعد این دکترا هم که آخه چیزی حالیشون نیست بخدا اگه خودمون چهارتا سرچ تو منابع خوب انگلیسی بزنیم بهتر میفهمیم مشکلمون چیه.
مادر خودم چند سال سنگ کیسه صفرا داشت چندین و چندبار رفت پیش دکترهای مختلف بدون استثنا واسش مسکن نوشتن دریغ از اینکه یکیشون بگه بیا برو یه عکسی چیزی بنداز.
آخر سر خودمون به این موضوع شک کردیم و بعد از عکس فهمیدیم همین بوده مشکل اما کار از کار گذشته بود و مجبور شدن کل کیسه صفرا رو بردارن باز شانس آوردیم اتفاق بدتری نیوفتاد.

مادربزرگم هم متاسفانه سر اشتباه پزشکی و تشخیص اشتباه بیماری فوت شد.

the raven

Registered User
لایک‌ها
644
بعد این دکترا هم که آخه چیزی حالیشون نیست بخدا اگه خودمون چهارتا سرچ تو منابع خوب انگلیسی بزنیم بهتر میفهمیم مشکلمون چیه.
مادر خودم چند سال سنگ کیسه صفرا داشت چندین و چندبار رفت پیش دکترهای مختلف بدون استثنا واسش مسکن نوشتن دریغ از اینکه یکیشون بگه بیا برو یه عکسی چیزی بنداز.
آخر سر خودمون به این موضوع شک کردیم و بعد از عکس فهمیدیم همین بوده مشکل اما کار از کار گذشته بود و مجبور شدن کل کیسه صفرا رو بردارن باز شانس آوردیم اتفاق بدتری نیوفتاد.

مادربزرگم هم متاسفانه سر اشتباه پزشکی و تشخیص اشتباه بیماری فوت شد.
آره اکثرا فقط پول مفت گرفتن رو بلدن،همش تشخیص اشتباه یا اینکه اصلا اهمیت نمیدن و الکی مسکنی چیزی مینویسن و تمام.
پدر مرحوم خودم بخاطر تشخیص اشتباه دکتر فوت کرد،سرطان غده داشت و دکتر گفته بود خوش خیمه و غده رو برمیدارم حل میشه میره و بعد عمل بدتر شد و متوجه شدیم بدخیم بوده و نباید عمل میشده و وضعیت هر روز بدتر شد...

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
لذا همین الان دستگاهش رو بخرید و تست بگیرید.
اگر قندتون بالا 125 بود یا نزدیکش بود باید برید آزمایشگاه تست بدید, چون تست آزمایشگاه 100 درصد دقیقه. اونوقت دو بار تست میگیرن هر دو بار که بالا 125 باشه رسما شما دیابتی شدی
قند تغییراتش مثل فشار نیست که لازم باشه دستگاه !

مشکلات دستگاه این هست هر شش ماه یک دستگاه دیگه وارد بازار میشه نوار پیدا نمیشه باید دستگاه و کد جدید بگیرید !

همین هر شش ماه یک چک اپ بشوید کافیست

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
مومن 90% دستگاه های قند خون در ایران چینی و تقلبی هستن

نوار ش هم فیک یا اصل ش قابل تشخیص نیست در 99% مواقع

اللخصوص اینایی که مثلا رایگان میدن فیک ن

حتی فیک مجوز وزارت هم گرفته

اوضاع داغانی دار ـه

بالا