کارتن دستگاه باید آکبند باشد. این آکبند بودن به وسیله هولوگرام یا برچسب مخصوص بین دو لبه کارتن باید مشخص باشد. چیزی که من در مارک اکیو چک در منطقه خودمان مشاهده کردم پارگی برچسب یا هولوگرام بین دو لبه کارتن بود. مثلا در یک داروخانه ای به دلیل اینکه قد من بلندتر از متصدی زن آنجا بود، وقتی کیف درون جعبه باز شد، یک پلاستیک خالی دیدم که محل نگهداری سوزن بود اما سوزنی درون آن قرار نداشت. به هر حال این مسائل پذیرفتنی نیست. من یک دستگاه آکبند و سالم می خواهم. اینکه دستگاه باز شده بدون سوزن به من بدهند از نظرم ایراد دارد.
حالا خوب است من باز حاضرم 200 هزار تومان بدهم، همین کادر درمان حاضر نیستند 5 تومان بدهند هولدر آزمایش های خون را عوض کنند
یک عده هم ادای انسان های تنگ را در می آورند. من تو عمرم استاد ندیدم بدون کارت بسیج هیات علمی شده باشد. آن هم استاد دانشگاه شریف.
باشه ما بسیجی، شما ضد **** (البته در مجازی )
حالا خوب است من باز حاضرم 200 هزار تومان بدهم، همین کادر درمان حاضر نیستند 5 تومان بدهند هولدر آزمایش های خون را عوض کنند
یک عده هم ادای انسان های تنگ را در می آورند. من تو عمرم استاد ندیدم بدون کارت بسیج هیات علمی شده باشد. آن هم استاد دانشگاه شریف.
باشه ما بسیجی، شما ضد **** (البته در مجازی )