• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه دستگاه سنجش قند خون بگیرید و قند خونتون رو چک کنید

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
کارتن دستگاه باید آکبند باشد. این آکبند بودن به وسیله هولوگرام یا برچسب مخصوص بین دو لبه کارتن باید مشخص باشد. چیزی که من در مارک اکیو چک در منطقه خودمان مشاهده کردم پارگی برچسب یا هولوگرام بین دو لبه کارتن بود. مثلا در یک داروخانه ای به دلیل اینکه قد من بلندتر از متصدی زن آنجا بود، وقتی کیف درون جعبه باز شد، یک پلاستیک خالی دیدم که محل نگهداری سوزن بود اما سوزنی درون آن قرار نداشت. به هر حال این مسائل پذیرفتنی نیست. من یک دستگاه آکبند و سالم می خواهم. اینکه دستگاه باز شده بدون سوزن به من بدهند از نظرم ایراد دارد.

حالا خوب است من باز حاضرم 200 هزار تومان بدهم، همین کادر درمان حاضر نیستند 5 تومان بدهند هولدر آزمایش های خون را عوض کنند ;)

یک عده هم ادای انسان های تنگ را در می آورند. من تو عمرم استاد ندیدم بدون کارت بسیج هیات علمی شده باشد. آن هم استاد دانشگاه شریف.

باشه ما بسیجی، شما ضد **** (البته در مجازی yeah.gif)

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
طب سنتی پاسخ میدهد
دکتر علفی با 5 نسخه پروفیشینال... ;)... :D

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
خب من امروز یک دستگاه قند خون آوان، به صورت حضوری خریدم.

مجموعا به 8 داروخانه و 3 لوازم پزشکی سر زدم تا دستگاه اکیو چک را بخرم. یا نداشتند یا نوارش موجود نبود و بدتر آنکه حدود نصف این داروخانه ها قبلا جعبه پلمپ شده accu check را باز کرده بودند که من ترسیدم آن ها را بخرم. خواستم از دیجی کالا سفارش دهم، اما از آنجایی که طی بازه 2 ماهه اخیر 3 کالای مرجوعی داشتم و مشخص است فروشندگان غش در معامله دارند، ترسیدم دستگاهی برایم ارسال کنند که قبلا پلمپش باز شده باشد. بنابراین از خرید اینترنتی منصرف شدم و در هر داروخانه یا لوازم پرشکی هم که می رفتم قشنگ جعبه دستگاه را بررسی می کردم. ضمن اینکه در دسترس نبودن سایت "کوبل دارو" وارد کننده انحصاری اکیو چک نیز تو ذوقم زد.

با کنار رفتن accu check، حق انتخاب برندهای دیگری را داشتم که به دلیل ایرانی نبودنشان از خریدشان اجتناب ورزیدم. می ترسیدم به دلیل تحریم ها دستگاه های قلابی وارد کشور شده باشند، بنابراین ترجیحم انتخاب یک دستگاه گلوکومتر ایرانی بود که همانگونه نیز شد و مارک "آوان" را خریدم. دو لوازم پرشکی همین مارک "آوان" را داشتند و هر دو می گفتند فروششان از این دستگاه زیاد است و کسی هم ناراضی نبوده. هنگام خرید دستگاه "آوان" فروشنده به بنده گفت اگر می خواهی از سلامت دستگاه اطمینان حاصل کنی بگذار جلوی خودت پلمپ کارتن دستگاه را باز کنم و با انداختن باطری درون دستگاه از سالم بودن آن مطمئن شوم وگرنه اگر به هر علتی دستگاه خراب بود آن را پس نمی گیرم و خودت می دانی و گارانتی شرکت آوان. من هم اجازه دادم تا دستگاه را کار بیاندازد و حتی بنا به درخواست من یک تست قند خون هم از من گرفت که عدد 82 را نشان داد. البته من 15 ساعت ناشتا بودم و طبیعی بود افت قند خون داشته باشم.

با یکی از اقوام که فوق غدد است هم در مورد خرید دستگاه گلوکومتر صحبت کردم. به من گفتند نیازی نیست خریداری کنی چون دیابت بیشتر ژنتیکی است و شانس ابتلای من به دیابت نوع 2 خیلی کم است. در نهایت ایشان هم مانند حمید ک ک و افتک، accu check را پیشنهاد کردند.

خلاصه 155 تومان را دادیم رفت، و اصلا هم ناراحت نیستم چون حالا می توانم با خیال راحت به خوردن غذاهای مضر ادامه دهم مشاهده پیوست 1237506

امیدوارم همه بچه های پاتوق همیشه تندرست و شاد باشند ♥
دیابت نوع دو ربطی به ژن نداره، اون که ژنتیکیه نوع یک هست
برو یه عالمه قند و پولکی و نبات و کیک و اینا بخور تا بفهمی دکتره دروغ گفته بهت

من استاد و دکتر نیستم متاسفانه :دی
اما چون اساتید و دکترها هنوز جواب ندادن طبق تحقیقاتی که من برای خودم انجام دادم و طبق قند 106 ناشتا شما رو میشه در مرحله پیش دیابت در نظر گرفت که باید کم کم رعایت کردن رو شروع کنید که به دیابت مبتلا نشید.
البته به سن هم بستگی داره، مثلا برای یک آدم 40-50 ساله من فکر نمیکنم این عدد خطرناک محسوب بشه اما برای یک 20 ساله چرا.

(درباره آزمایش دوم چیز زیادی نمیدونم)

من دکتر نیستم ولی قند تا 120 نرماله

دوستانی که میخوان قندشون بیاد پایین میتونن با حذف صبحانه شروع کنن
مرحله بعدی کاهش کربوهیدرات/قند
مرحله آخر هم Keto و OMAD
تا 120 پیش دیابته و بالای 110 اگه باشی بهت میگن باید قند کمتر بخوری چون خطرناکه
البته بعضیا فعالیتشون مثلا بیشتر فکریه که اینا میتونن یکم قند بیشتری مصرف کنن
ولی درکل باید حواست باشه از اون عدد ها رد نشه

این کلمه prediabetes رو نمیدونم برای چی ساختن
چرا وقتی قند طرف نرماله بهش بگی پیش دیابت داری استرس بگیره کورتیزول میره بالا میزنه کارایی قسمتای مختلف بدنو انگولک میکنه قندم میبره بالا
brodkavelarg.gif
مثل پیشگیریه دیگه
اتفاقا خوبه چون آدم حواسشو بیشتر جمع میکنه
الان من خودم 113 بودم ماه پیش الان اومدم رو 103 که تقریبا برای منی که عاشق شیرینیجات هستم این عدد مناسبه ولی برای یه فرد دیگه ممکنه خطرساز و ریسکی باشه

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
دیابت نوع دو ربطی به ژن نداره، اون که ژنتیکیه نوع یک هست
برو یه عالمه قند و پولکی و نبات و کیک و اینا بخور تا بفهمی دکتره دروغ گفته بهت

من مصرف قند زیادی دارم.

برگرفته شده از سازمان بهداشت جهانی:

It has long been known that T2D is, in part, inherited. Family studies have revealed that first degree relatives of individuals with T2D are about 3 times more likely to develop the disease than individuals without a positive family history of the disease (Flores et al., 2003; Hansen 2003; Gloyn 2003). It has also been shown that concordance rates for monozygotic twins, which have ranged from 60-90%, are significantly higher than those for dizygotic twins. Thus, it
is
clear that T2D has a strong genetic component

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
من مصرف قند زیادی دارم.

برگرفته شده از سازمان بهداشت جهانی:

It has long been known that T2D is, in part, inherited. Family studies have revealed that first degree relatives of individuals with T2D are about 3 times more likely to develop the disease than individuals without a positive family history of the disease (Flores et al., 2003; Hansen 2003; Gloyn 2003). It has also been shown that concordance rates for monozygotic twins, which have ranged from 60-90%, are significantly higher than those for dizygotic twins. Thus, it
is
clear that T2D has a strong genetic component
آره درسته ارث و ژن هم تاثیر داره
ولی خب بازم باید رعایت کرد چون حتی اگه آدم ژنش هم نداشته باشه بازم چیزی از خطر ابتلا بهش با مصرف زیاد قند و شیرینی کم نمیکنه

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
سلام

دستگاه کنتور پلاس محصول ژاپن و بایر هست .این بهتره یا اکو چک ؟

Last edited:
بالا