• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه دستگاه سنجش قند خون بگیرید و قند خونتون رو چک کنید

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
اصلاً چه لزومی داره گیاه‌خوار بشیم؟
به خاطر چربی خون و مریضی‌های دیگه؟ این مریضی‌ها به خاطر عدم تحرک و زیاده‌روی به‌وجود می‌آد. نه به خاطر گوشت خوردن‌.

اگر هم به خاطر حفظ حقوق حیوانات می‌گی، تقصیر ما نیست که گوشت‌خواریم. سیستم این‌جوری خواسته واسمون.
ما اگه گوشت نخوریم، گوسفندا شانس زندگی رو ازدست می‌دن و شاید هم منقرض بشن. چون می‌دونی، وقتی قرار نیست گوسفندی بخوریم، چه لزومی داره پرورشش بدیم؟ تو بیابون هم من تا حالا گوسفند ندیدم. چرا؟ چون بدون ما آدما نمی‌تونن زندگی کنن.
توی پست های عقب تر گفتم ریشه بسیاری بیماری ها گوشت خواریه..
یعنی هم سیستم ایمنی بدن رو نابود میکنه هم بیماری بوجود میاره و از عوامل اصلی سکته ست

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
توی پست های عقب تر گفتم ریشه بسیاری بیماری ها گوشت خواریه..
یعنی هم سیستم ایمنی بدن رو نابود میکنه هم بیماری بوجود میاره و از عوامل اصلی سکته ست
منم تو پست قبلیم به زیاده‌روی اشاره کردم. 🤷‍♂️
وگرنه هر روز کباب بره نمی‌خورم. ولی جات خالی چند سیخ جیگر خوردم سر شبی.
حیف نیس دیگه مزه‌ی جیگر کبابی رو نچشی؟ نمک بپاشی، خالی خالی بخوری. 😋

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
منم تو پست قبلیم به زیاده‌روی اشاره کردم. 🤷‍♂️
وگرنه هر روز کباب بره نمی‌خورم. ولی جات خالی چند سیخ جیگر خوردم سر شبی.
حیف نیس دیگه مزه‌ی جیگر کبابی رو نچشی؟ نمک بپاشی، خالی خالی بخوری. 😋
من بدم میاد زیاد جیگر بپزه
گاهی وقتا دوس دارم خالی خالی بخورمش

درکل بعضی غذاها خوردنش برای یکی دو بار در ماه بد نیست
اینهمه ذلت میکشی تو زندگی، یه بارم لذت ببر

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
@nima_00989166

ولشون کن، تا چند نسل بعد همگی گیاه خوار می شویم. چند روز قبل بوریس جانسون، نخست وزیر انگلستان، اعلام کرد که برای کاهش گرمای کره زمین، در آینده نزدیک باید سطح تولید لبنیات و گوشت در بریتانیا کاهش پیدا کند. یک بار هم بنده نموداری از کاهش سرانه مصرف شیر در آمریکا گذاشتم.

واقعیت این است که سوای فواید یا مضرات گوشت خواری، بشر امروز نمی تواند بپذیرد که غذایش از کشتن دیگر حیوانات تامین می شود.

در واقع بدن ما برای عملکرد صحیح به یک سری مواد مغذی احتیاج دارد. حال مهم نیست این مواد چگونه به بدن می رسد. شما یک فردی را بیانداز داخل سیاه چال بهش ویتامین د بده، یکی را هم زیر آفتاب نگه دار، در نهایت تفاوتی ندارند.

چقدر گفتم #زفکا نخرید yeah.gif

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
@nima_00989166

ولشون کن، تا چند نسل بعد همگی گیاه خوار می شویم. چند روز قبل بوریس جانسون، نخست وزیر انگلستان، اعلام کرد که برای کاهش گرمای کره زمین، در آینده نزدیک باید سطح تولید لبنیات و گوشت در بریتانیا کاهش پیدا کند. یک بار هم بنده نموداری از کاهش سرانه مصرف شیر در آمریکا گذاشتم.

واقعیت این است که سوای فواید یا مضرات گوشت خواری، بشر امروز نمی تواند بپذیرد که غذایش از کشتن دیگر حیوانات تامین می شود.

در واقع بدن ما برای عملکرد صحیح به یک سری مواد مغذی احتیاج دارد. حال مهم نیست این مواد چگونه به بدن می رسد. شما یک فردی را بیانداز داخل سیاه چال بهش ویتامین د بده، یکی را هم زیر آفتاب نگه دار، در نهایت تفاوتی ندارند.

چقدر گفتم #زفکا نخرید مشاهده پیوست 1237084
حالا اون یکم داستانش جداست..
هم با کرونا دارن جمعیت زمین رو کم میکنن..
هم با بهانه گرمایش زمین یه سری سیاست ها رو دارن اعمال میکنن..
ترامپ گفته بود مساله گرمایش زمین یه چیز علمی نیست..
به تعبیر بعضی منظور ترامپ این بود که زمین دوره های سرمایش و گرایش طبیعی داره..
و همونطور که دوره عصر یخبندان کوچک داشتیم..گرمایش امروز زمین هم یه چیز طبیعی خود طبیعته..

Last edited:

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

برادر تا چند سال دیگه بدون کشتن حیوانات گوشت میخوریم

سرندی پیتی

Registered User
لایک‌ها
4,777
انسان 2 میلیون سال هست که داره گوشت میخوره نمیشه این رویه رو یکباره تغییر بده بنظر من با پیشرفت تکنولوژی سال‌های سال طول میکشه که انسان گیاه‌خوار بشه یا از همین پروتئین های آزمایشگاهی بعنوان گوشت استفاده کنه

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
فکر کنم این روش سنج که گفتی فقط تو دستگاه آکیوچک اکتیو هست باقی مدلها از همون روش رایج الکتروشیمیایی استفاده میکنن
همه دستگاه هایی که نوار دارن، از این روش استفاده میکنن.
دستگاه های قدیمی تر یا دستگاه های آزمایشگاه پاتولوژی که لوله مویین دارن، روش های دیگری دارن که توضیحش در این مقال نمیگنجه:p
بسیار سپاسگزارم:

تنها چند سوال دیگر:

1) مدل Accu check مهم است؟ مثلا مدل اکتیو، پرفورما و غیره را دارد که من نمی دانم کدام بهتر است. می خواهم از دیجی کالا بگیرم. البته شاید رفتم حضوری هم خریدم چون دیجی کالا طولش می دهد.

2) من نمی دانم دیابت دارم یا خیر، می خواهم بدانم قند خونم چقدر می شود. الان که روزه هستم ( می دانم بدت می آید) ممکن است آزمایش دقیق نباشد. چون حمید_ ک ک گفته بود یکدفعه قند زیادی وارد بدن می شود. یک جورهایی می خواهم کلک قضیه ابتلا یا عدم ابتلا به دیابت را نهایتا شنبه یک شنبه بکنم.

3) می خواهم این تست را برای مادرم هم انجام دهم. بنابراین برای جلوگیری از ابتلا به ویروس هایی چون HIV، باید یک قلم جداگانه تهیه کنم یا با تعویض سوزن آن قلم هم می توانیم هر دو استفاده کنیم؟

4) می شود برای ضدعفونی کردن دستگاه به آن الکل است؟

خواهش میکنم

1- من فکر نمیکنم خیلی مهم باشه. تداوم تست، خطاهای احتمالی دستگاه رو حذف میکنه. ضمنا کسی که دیابت داره، بهتره که بسته به میزان کنترل بودن دیابتش، هر سه تا شش ماه یکبار، آزمایش HA1C بده.
دیابت، بیماری بد ذاتیه.یه چیزی تو مایه های سید خودمونه:rolleyes:. از هر جا بیرونش کنی، از یه جای دیگه پیداش میشه. اگر کنترل نشه، عوارض چشمی و کلیوی و زخم دیابتی و قلبی میده. برعکس اگر خیلی خوب کنترل بشه ( به اصطلاح تایت کنترل یا HA1C حدود 6.5)، احتمال عوارض قلبی و مغزی بالاتر میره. البته خوشبختانه درمان هاش در طول زمان داره موثرتر میشه. اون چیزی که برای یک بیمار دیابتی مهمه اینه که هرچه بیشتر عوارض دیابت به عقب بیفته. اینطوری هم کیفیت زندگی بهتر میشه، هم امیدی هست که در آینده با پیدا شدن درمان های بهتر یا حتی درمان قطعی، بیمار دیابتی بتونه از شر مریضی خلاص بشه

2- اول اینکه روزه گرفتن شما به من چه ربطی داره که بدم بیاد:D انقدر روزه بگیر که جون sayyid بالا بیاد:p تا وقتی که روزه گرفتن شما یک چیز شخصیه به من ربطی نداره و برای من قابل احترام هم هست.
در مورد تست، شما در روزه داری هم میتونی تست بدی. سحر که بیدار میشی، قند ناشتا رو بگیر. هر وعده ای که غذای سنگین میخوری ( سحر یا افطار)، وقتی غذا تموم شد تا 2 ساعت بعدش چیزی نخورید، بعد قند 2 ساعت بعد از غذا رو بگیرید. یکبار هم حدود ساعت 5 بعد از ظهر قند رندوم را بگیرید. 2 روز این تست را انجام بدید. یعنی مجموعا 6 تست ..... قند ناشتا باید زیر 105 باشه. قند دو ساعت بعد از غذا زیر 160 و قند رندوم زیر 140 . اگر کمتر از این مقادیر بود، خیالتون راحت باشه. اگر مقادیر، مرزی و نزدیک بود بهتره برید آزمایشگاه تست مجدد بدید

3- لانست یا همون سوزن این دستگاه ها یکبار مصرفه. بنابراین با دور انداختن سوزن، مشکلی در استفاده چند نفر از یک قلم نیست

4- بله. معمولا لنز دستگاه رو اول با الکل، بعدش با آب مقطر تمیز میکنند که لک ناخالصی الکل روش نمونه

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
برادر تا چند سال دیگه بدون کشتن حیوانات گوشت میخوریم

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

تاریخ شخم زدی خبر 10سال پیش !
poop burger در حد یک خبر باقی ماند هیچ ربطی به تکنولوژی جدید ندارد

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051

سرندی پیتی

Registered User
لایک‌ها
4,777
همه دستگاه هایی که نوار دارن، از این روش استفاده میکنن.
دستگاه های قدیمی تر یا دستگاه های آزمایشگاه پاتولوژی که لوله مویین دارن، روش های دیگری دارن که توضیحش در این مقال نمیگنجه:p

خواهش میکنم

1- من فکر نمیکنم خیلی مهم باشه. تداوم تست، خطاهای احتمالی دستگاه رو حذف میکنه. ضمنا کسی که دیابت داره، بهتره که بسته به میزان کنترل بودن دیابتش، هر سه تا شش ماه یکبار، آزمایش HA1C بده.
دیابت، بیماری بد ذاتیه.یه چیزی تو مایه های سید خودمونه:rolleyes:. از هر جا بیرونش کنی، از یه جای دیگه پیداش میشه. اگر کنترل نشه، عوارض چشمی و کلیوی و زخم دیابتی و قلبی میده. برعکس اگر خیلی خوب کنترل بشه ( به اصطلاح تایت کنترل یا HA1C حدود 6.5)، احتمال عوارض قلبی و مغزی بالاتر میره. البته خوشبختانه درمان هاش در طول زمان داره موثرتر میشه. اون چیزی که برای یک بیمار دیابتی مهمه اینه که هرچه بیشتر عوارض دیابت به عقب بیفته. اینطوری هم کیفیت زندگی بهتر میشه، هم امیدی هست که در آینده با پیدا شدن درمان های بهتر یا حتی درمان قطعی، بیمار دیابتی بتونه از شر مریضی خلاص بشه

2- اول اینکه روزه گرفتن شما به من چه ربطی داره که بدم بیاد:D انقدر روزه بگیر که جون sayyid بالا بیاد:p تا وقتی که روزه گرفتن شما یک چیز شخصیه به من ربطی نداره و برای من قابل احترام هم هست.
در مورد تست، شما در روزه داری هم میتونی تست بدی. سحر که بیدار میشی، قند ناشتا رو بگیر. هر وعده ای که غذای سنگین میخوری ( سحر یا افطار)، وقتی غذا تموم شد تا 2 ساعت بعدش چیزی نخورید، بعد قند 2 ساعت بعد از غذا رو بگیرید. یکبار هم حدود ساعت 5 بعد از ظهر قند رندوم را بگیرید. 2 روز این تست را انجام بدید. یعنی مجموعا 6 تست ..... قند ناشتا باید زیر 105 باشه. قند دو ساعت بعد از غذا زیر 160 و قند رندوم زیر 140 . اگر کمتر از این مقادیر بود، خیالتون راحت باشه. اگر مقادیر، مرزی و نزدیک بود بهتره برید آزمایشگاه تست مجدد بدید

3- لانست یا همون سوزن این دستگاه ها یکبار مصرفه. بنابراین با دور انداختن سوزن، مشکلی در استفاده چند نفر از یک قلم نیست

4- بله. معمولا لنز دستگاه رو اول با الکل، بعدش با آب مقطر تمیز میکنند که لک ناخالصی الکل روش نمونه
یک سوال چرا این دستگاه Accu check با 50 تا نوارش رو میفروشه 215 هزار تومن بعدش یجا دیگه قیمت دستگاه جداگونه 200 هزار تومن هست و قیمت نوار بصورت جداگونه 150 هزار
m1718.gif

1_ دستگاه + نوار =215

2_دستگاه جداگانه = 200

3_نوار جداگانه =151

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
سلام بر اساتید و دکتر های گرامی فروم. تشکر بابت تاپیک
نظرتون رو در مورد تست قند خونم میخواستم بدونم. یجورایی بالاست ولی لب مرزه انگار
باید نگران باشم؟
میزان قند خون 106
میزان Hb A1c 6.2

12 ساعت ناشتا بودم و فقط یکم چای بدون قند میل کردم قبل از تست

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
یک سوال چرا این دستگاه Accu check با 50 تا نوارش رو میفروشه 215 هزار تومن بعدش یجا دیگه قیمت دستگاه جداگونه 200 هزار تومن هست و قیمت نوار بصورت جداگونه 150 هزار
m1718.gif

1_ دستگاه + نوار =215

2_دستگاه جداگانه = 200

3_نوار جداگانه =151

من امروز به صورت حضوری به 4 داروخانه مراجعه کردم. همگی accu check را داشتند اما نوارش موجود نبود. من هم از برندهای متفرقه دیگر نخریدم. در اوج ناباوری وقتی از متصدی یکی از این داروخانه های سوال کردم آیا دستگاه اکیو چک را دارد، گفت بلی موجود است. گفتم نوارش هم موجود است. گفت گمان می کند به صورت پیش فرض باید 10 تا داخل جعبه همراه با دستگاه باشد اما برای اطمینان بیشتر از من خواست تا منتظر بمانم. جنده خانوم، خیلی شیک، با آن ناخن بلندش پلمپ جعبه را باز کرد و گفت آره! حالا جلوی من هم این کار را کرده و من هم دارم داخل جعبه را می بینم. دیدم یک پلاستیک خالی هم درون کیف است.

من راستش ترسیدم. گفتم نکند اینها محتویات درون جعبه ها را تعویض می کنند.

:/

hellbrain666

Registered User
لایک‌ها
946
من هم سال ها پیش Accu Chek Performa گرفتم چون بهتر از بقیه بود اما چه فایده که نوارهاش گیر نمیاد یا اگر بیاد تاریخ انقضاشون نزدیکه

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
خب من امروز یک دستگاه قند خون آوان، به صورت حضوری خریدم.

مجموعا به 8 داروخانه و 3 لوازم پزشکی سر زدم تا دستگاه اکیو چک را بخرم. یا نداشتند یا نوارش موجود نبود و بدتر آنکه حدود نصف این داروخانه ها قبلا جعبه پلمپ شده accu check را باز کرده بودند که من ترسیدم آن ها را بخرم. خواستم از دیجی کالا سفارش دهم، اما از آنجایی که طی بازه 2 ماهه اخیر 3 کالای مرجوعی داشتم و مشخص است فروشندگان غش در معامله دارند، ترسیدم دستگاهی برایم ارسال کنند که قبلا پلمپش باز شده باشد. بنابراین از خرید اینترنتی منصرف شدم و در هر داروخانه یا لوازم پرشکی هم که می رفتم قشنگ جعبه دستگاه را بررسی می کردم. ضمن اینکه در دسترس نبودن سایت "کوبل دارو" وارد کننده انحصاری اکیو چک نیز تو ذوقم زد.

با کنار رفتن accu check، حق انتخاب برندهای دیگری را داشتم که به دلیل ایرانی نبودنشان از خریدشان اجتناب ورزیدم. می ترسیدم به دلیل تحریم ها دستگاه های قلابی وارد کشور شده باشند، بنابراین ترجیحم انتخاب یک دستگاه گلوکومتر ایرانی بود که همانگونه نیز شد و مارک "آوان" را خریدم. دو لوازم پرشکی همین مارک "آوان" را داشتند و هر دو می گفتند فروششان از این دستگاه زیاد است و کسی هم ناراضی نبوده. هنگام خرید دستگاه "آوان" فروشنده به بنده گفت اگر می خواهی از سلامت دستگاه اطمینان حاصل کنی بگذار جلوی خودت پلمپ کارتن دستگاه را باز کنم و با انداختن باطری درون دستگاه از سالم بودن آن مطمئن شوم وگرنه اگر به هر علتی دستگاه خراب بود آن را پس نمی گیرم و خودت می دانی و گارانتی شرکت آوان. من هم اجازه دادم تا دستگاه را کار بیاندازد و حتی بنا به درخواست من یک تست قند خون هم از من گرفت که عدد 82 را نشان داد. البته من 15 ساعت ناشتا بودم و طبیعی بود افت قند خون داشته باشم.

با یکی از اقوام که فوق غدد است هم در مورد خرید دستگاه گلوکومتر صحبت کردم. به من گفتند نیازی نیست خریداری کنی چون دیابت بیشتر ژنتیکی است و شانس ابتلای من به دیابت نوع 2 خیلی کم است. در نهایت ایشان هم مانند حمید ک ک و افتک، accu check را پیشنهاد کردند.

خلاصه 155 تومان را دادیم رفت، و اصلا هم ناراحت نیستم چون حالا می توانم با خیال راحت به خوردن غذاهای مضر ادامه دهم yeah.gif

امیدوارم همه بچه های پاتوق همیشه تندرست و شاد باشند ♥

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
سلام بر اساتید و دکتر های گرامی فروم. تشکر بابت تاپیک
نظرتون رو در مورد تست قند خونم میخواستم بدونم. یجورایی بالاست ولی لب مرزه انگار
باید نگران باشم؟
میزان قند خون 106
میزان Hb A1c 6.2

12 ساعت ناشتا بودم و فقط یکم چای بدون قند میل کردم قبل از تست
نظری؟

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
من استاد و دکتر نیستم متاسفانه :دی
اما چون اساتید و دکترها هنوز جواب ندادن طبق تحقیقاتی که من برای خودم انجام دادم و طبق قند 106 ناشتا شما رو میشه در مرحله پیش دیابت در نظر گرفت که باید کم کم رعایت کردن رو شروع کنید که به دیابت مبتلا نشید.
البته به سن هم بستگی داره، مثلا برای یک آدم 40-50 ساله من فکر نمیکنم این عدد خطرناک محسوب بشه اما برای یک 20 ساله چرا.

(درباره آزمایش دوم چیز زیادی نمیدونم)

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
من هم سال ها پیش Accu Chek Performa گرفتم چون بهتر از بقیه بود اما چه فایده که نوارهاش گیر نمیاد یا اگر بیاد تاریخ انقضاشون نزدیکه
پارسال کلا وارد نشد من شانسی تونستم از سایت آنلاین دیابت یه بسته تاریخ دار پیدا کنم ولی الان چند وقته وارد شده حتی مدل جدید آکیو چک رو هم آوردن اسمش فکر کنم اینستانت بود!

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
من دکتر نیستم ولی قند تا 120 نرماله

دوستانی که میخوان قندشون بیاد پایین میتونن با حذف صبحانه شروع کنن
مرحله بعدی کاهش کربوهیدرات/قند
مرحله آخر هم Keto و OMAD
حذف صبحانه من شنیدم بدتر باعث بالا رفتن قند خون میشه اگه مقدار غذایی که میخوای تو ناهار بخوری رو تو دو وعده تقسیم کنی بهتره

بالا