همه دستگاه هایی که نوار دارن، از این روش استفاده میکنن.
دستگاه های قدیمی تر یا دستگاه های آزمایشگاه پاتولوژی که لوله مویین دارن، روش های دیگری دارن که توضیحش در این مقال نمیگنجه
خواهش میکنم
1- من فکر نمیکنم خیلی مهم باشه. تداوم تست، خطاهای احتمالی دستگاه رو حذف میکنه. ضمنا کسی که دیابت داره، بهتره که بسته به میزان کنترل بودن دیابتش، هر سه تا شش ماه یکبار، آزمایش HA1C بده.
دیابت، بیماری بد ذاتیه.یه چیزی تو مایه های سید خودمونه
. از هر جا بیرونش کنی، از یه جای دیگه پیداش میشه. اگر کنترل نشه، عوارض چشمی و کلیوی و زخم دیابتی و قلبی میده. برعکس اگر خیلی خوب کنترل بشه ( به اصطلاح تایت کنترل یا HA1C حدود 6.5)، احتمال عوارض قلبی و مغزی بالاتر میره. البته خوشبختانه درمان هاش در طول زمان داره موثرتر میشه. اون چیزی که برای یک بیمار دیابتی مهمه اینه که هرچه بیشتر عوارض دیابت به عقب بیفته. اینطوری هم کیفیت زندگی بهتر میشه، هم امیدی هست که در آینده با پیدا شدن درمان های بهتر یا حتی درمان قطعی، بیمار دیابتی بتونه از شر مریضی خلاص بشه
2- اول اینکه روزه گرفتن شما به من چه ربطی داره که بدم بیاد
انقدر روزه بگیر که جون sayyid بالا بیاد
تا وقتی که روزه گرفتن شما یک چیز شخصیه به من ربطی نداره و برای من قابل احترام هم هست.
در مورد تست، شما در روزه داری هم میتونی تست بدی. سحر که بیدار میشی، قند ناشتا رو بگیر. هر وعده ای که غذای سنگین میخوری ( سحر یا افطار)، وقتی غذا تموم شد تا 2 ساعت بعدش چیزی نخورید، بعد قند 2 ساعت بعد از غذا رو بگیرید. یکبار هم حدود ساعت 5 بعد از ظهر قند رندوم را بگیرید. 2 روز این تست را انجام بدید. یعنی مجموعا 6 تست ..... قند ناشتا باید زیر 105 باشه. قند دو ساعت بعد از غذا زیر 160 و قند رندوم زیر 140 . اگر کمتر از این مقادیر بود، خیالتون راحت باشه. اگر مقادیر، مرزی و نزدیک بود بهتره برید آزمایشگاه تست مجدد بدید
3- لانست یا همون سوزن این دستگاه ها یکبار مصرفه. بنابراین با دور انداختن سوزن، مشکلی در استفاده چند نفر از یک قلم نیست
4- بله. معمولا لنز دستگاه رو اول با الکل، بعدش با آب مقطر تمیز میکنند که لک ناخالصی الکل روش نمونه