• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه دستگاه سنجش قند خون بگیرید و قند خونتون رو چک کنید

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
افتک تعمدا عددهارو غلط غلوط میگه, خدا میدونه چه فکر پلیدی توی سرش هست
منبع از cdc دیگه از این معتبرتر نداریم
CDC_Diabetes_Social_Ad_Concept_A2_Facebook.png

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
این کلمه prediabetes رو نمیدونم برای چی ساختن
چرا وقتی قند طرف نرماله بهش بگی پیش دیابت داری استرس بگیره کورتیزول میره بالا میزنه کارایی قسمتای مختلف بدنو انگولک میکنه قندم میبره بالا
brodkavelarg.gif
خیلی از آسیب ها و عوارض دیابت توی پیش دیابت هم هست, تنها تفاوتش اینه که با دارو یا رژیـم و ورزش میشه آوردش به حد نرمال, یعنی برگشت پذیره ولی از مرز دیابت که رد شی دیگه راه برگشت نداره.

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
مشاهده پیوست 1237532
بعد 8 ماه A1C از 9 به 5.6 رسیده. بعد ادامه در 3 ماه به 5.4 رسیده. دیابت نوع 2 درمان شد

مشاهده پیوست 1237533
وزنش رو از 97 به 57 رسونده و دیابت رو درمان کرده. دیگه انسولین هم تزریق نمیکنه

کامنت‌های این ویدیو:

پ.ن: همیشه حرف دکترای جریان اصلی رو گوش نکنید. تو خیلی از کشورای پیشرفته هم دکتر‌ها یا شستشوی مغزی شدن یا به نتایج آزمایش‌های پولی استناد میکنن یا به شرکت داروسازی وصلن و سودشون تو مریض نگه داشتن مردمه.
کشور ما که اکثر دکتر‌ها اصلا گوش نمیدن چی میگی یه سری داروی دیفالت دارن همونارو برا همه مینویسن
داداش من میرفت دکتر اعصاب
هر وقت دکتره میدیدش بهش یه سری دارو همیشگی میداد و دوزشو کمو زیاد میکرد
حرفشم این بود که تو زیاد میفهمی، سعی کن نفهمی
با یکی از کیساش حرف زدم دیدم به اونم میگه زیاد میفهمی
کلا دکتره از صبح تا شب به مریضاش میگفت زیاد میفهمی و به همشون سرترالین میداد
یارو اسهالم که داشت میگفت تو زیاد میفهمی اینو بخور خوب میشی

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
مشاهده پیوست 1237532
بعد 8 ماه A1C از 9 به 5.6 رسیده. بعد ادامه در 3 ماه به 5.4 رسیده. دیابت نوع 2 درمان شد

مشاهده پیوست 1237533
وزنش رو از 97 به 57 رسونده و دیابت رو درمان کرده. دیگه انسولین هم تزریق نمیکنه

کامنت‌های این ویدیو:

پ.ن: همیشه حرف دکترای جریان اصلی رو گوش نکنید. تو خیلی از کشورای پیشرفته هم دکتر‌ها یا شستشوی مغزی شدن یا به نتایج آزمایش‌های پولی استناد میکنن یا به شرکت داروسازی وصلن و سودشون تو مریض نگه داشتن مردمه.
کشور ما که اکثر دکتر‌ها اصلا گوش نمیدن چی میگی یه سری داروی دیفالت دارن همونارو برا همه مینویسن
HA1C زیر 6 برای بیمار دیابتی، خریت و خطر محضه. فرق اینا با پزشک اینه که ... این که توی یوتیوب ویدیو و کامنت میذاره، دو روز دیگه که افتاد مرد، شما خبر نمیشی که روشش اشتباه بوده:D

پایین آوردن قند که درمان دیابت نیست. شما بردار انسولین بزن به یه دیابتی، قندش میاد روی 40 ، بعد هم هوشیاریش افت میکنه و خلاص ... چایی ترش بده به یکی که فشارش 18 روی 14 است، فشارش میاد 9 رو 5:D. بعدش هم سکته میکنه میمیره.

آقا این چه حرفاییه شما میگی. همه پزشک های دنیا دارن روی درمان دیابت کار میکنن، یعنی یکیشون وجدان نداره که اگر راه درمانش پیدا شده بود، بگه ؟ همه پزشک های دنیا با هم علیه بیمار ها همدست شدن و توطئه کردن ؟:D تازه خیلی از پزشک ها خودشون هم دیابت دارن.

این روش های درمانی که چه در ایران طبیبان اسلامی(علفی) و چه در خارج در قالب ویدیو بیرون میدن، همگی بلا استثنا شیادیه. یارو میخواد 4 تا بازدید بگیری خرج موادش در بیاد، ویدیو میسازه میذاره توی یوتیوب:D

بخدا نه پزشک فوق تخصص غدد محتاج یه ویزیت بیماره، نه آزمایشگاه پاتوبیولوژی گیر یه آزمایش قنده. به برکت مصطفی و تغذیه بد و زندگی پر از استرس، انقدر مردم مریض هستن که پزشک و آزمایشگاه زیادتر از توانشون مراجعه کننده دارن .. بیخودی بدبین نباشید، جون خودتون و دیگران رو به خطر نندازید

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
افتک تعمدا عددهارو غلط غلوط میگه, خدا میدونه چه فکر پلیدی توی سرش هست
منبع از cdc دیگه از این معتبرتر نداریم
CDC_Diabetes_Social_Ad_Concept_A2_Facebook.png
درست گفتم که:p کجاش غلط غلوط بود

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
من امروز به صورت حضوری به 4 داروخانه مراجعه کردم. همگی accu check را داشتند اما نوارش موجود نبود. من هم از برندهای متفرقه دیگر نخریدم. در اوج ناباوری وقتی از متصدی یکی از این داروخانه های سوال کردم آیا دستگاه اکیو چک را دارد، گفت بلی موجود است. گفتم نوارش هم موجود است. گفت گمان می کند به صورت پیش فرض باید 10 تا داخل جعبه همراه با دستگاه باشد اما برای اطمینان بیشتر از من خواست تا منتظر بمانم. جنده خانوم، خیلی شیک، با آن ناخن بلندش پلمپ جعبه را باز کرد و گفت آره! حالا جلوی من هم این کار را کرده و من هم دارم داخل جعبه را می بینم. دیدم یک پلاستیک خالی هم درون کیف است.

من راستش ترسیدم. گفتم نکند اینها محتویات درون جعبه ها را تعویض می کنند.

:/
عجب مردمان عجیبی هستید:( یادمه شما میخواستی بری بسیجی بشی، با این پستت معلوم شد واقعا استعدادشو داری

دوست عزیز محض اطلاع شما،
اول اینکه تمام دستگاه های پزشکی که وارد کشور میشه، حتی اگر در گمرک باز نشه، در مراحل بازرسی وزارت بهداشت باز میشن. بنابراین اینکه دستگاه پلمب نیست، ربطی به فروشنده نداره.

دوم اینکه به دلیل اینکه ممکنه این دستگاه ها مدت طولانی در انبار بمونن، شرکت سازنده نوار تست توی دستگاه نمیذاره. اون چیپ اولیه و نوار تست ها صرفا برای کالیبره دستگاهه. روی بسته اش هم نوشته، به درد کسی هم نمیخوره که بخواد بدزده:D

سوم اینکه ناخن بلند مردم هم به خودشون مربوطه:p:D

خجالت هم خوب چیزیه. میخواد 200 تومن خرید کنه، انگار داروخانه رو خریده، اون دختر بنده خدا هم کنیزشه:(. مسلمون بسیجی. تف تف تف تف

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
من که وعده غذایی م ب هفته ای 2بار هم نمیرسه تا الان باید مرده باشم پس

روزه هم حساب میشه ناخواسته:p
داداش من میرفت دکتر اعصاب
هر وقت دکتره میدیدش بهش یه سری دارو همیشگی میداد و دوزشو کمو زیاد میکرد
حرفشم این بود که تو زیاد میفهمی، سعی کن نفهمی
با یکی از کیساش حرف زدم دیدم به اونم میگه زیاد میفهمی
کلا دکتره از صبح تا شب به مریضاش میگفت زیاد میفهمی و به همشون سرترالین میداد
یارو اسهالم که داشت میگفت تو زیاد میفهمی اینو بخور خوب میشی

روانپزشکی تو ایران در دهه 70 میلادی گیر کرده همچنین روانشناسی

اینجا هنوز دنبال ارث میراث و ورثه میگردن خوبه حالا چیزی هم از اپی ژنتیک نمیدونن ولی 24یی دنبال اینن که ببینن تو اقوام ی فامیلی چیزی یکی مشابه فلان مرض رو داشته یا نه

اینجا در حد و اندازه هند م نیست که حتی دانشگاه ش کمتر از ایرانه

روانپزشکا تو سایتاشون درشت تایپ میکنن متدهای ترک خویش ارضایی بعد به طرف یک قرص سیپروترون میدن :)) شخم شریفشونم نیست لابد پزشک غدد هم هستن همینجوری آنتی آندروژن هدایت میکنن تو حلق مردم . بعضی ها مثل صالحی و امثال اعهم متدهای درمانی دارن برای هوموصکشوعالیتی و ترنصکشوعالیتی و.... چون در نیظام پزشکی ایران و قوانین ایران در کتگوری بیماری روانپزشکی و آسیب های اجتماعی قرار داره: اینا هم مجری قانون :p اودین به داد هرکی برسه که راه ش بخوره به این روانپزشک های نیظام وظیفه همه بچه مصطفی و سهمیه ای - یعنی سرباز با سیکل میشینه اونجا بهشون میگه کمی منطقی تر و علمی تر سسشعر بفرمایید:دی سورس همه چی شون تحریرالوسیله ست :)

پارادوکس عجیبی گرفتارن - غرق ن در علوم غربی (هرچند قدیمی ) ولی باید تو قوانین شرعی تصمیم بگیرن

اون انوشه رو نگاه کن فقط از فیلتر فروید و امثال اعهم رد شده بعد میگه بزرگ روانشناس عالم محمد بزرگ فیلسوف عالم علی . یه منشی فراوان خوشگل کننده زده گذاشته تو مطب ش مجبور ت میکنه 3دور از زیر قرآن رد بشی :) بعد میاد از روابط نر و ماده ها حرف میزنه ساعتی 40 میلیون میگیره مردمم سوت و کف میزنن

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
کی الان بیداره پستارو انگولک میکنه:دی

بشین یه گوشه مثل افتک چایی بخور دیگه

من که گزنه میخورم میبینم دستم زخم شده:دی

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
کی الان بیداره پستارو انگولک میکنه:دی

بشین یه گوشه مثل افتک چایی بخور دیگه

من که گزنه میخورم میبینم دستم زخم شده:دی
آرمان جونم گیر داده که گربه بگیره. من از گربه میترسم. گربه میبینم یاد شما میفتمbav3_154fs759111.gif

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
آرمان جونم گیر داده که گربه بگیره. من از گربه میترسم. گربه میبینم یاد شما میفتممشاهده پیوست 1237555
چیزی نیست بنچی هم از سگ میترسه

شما مردا رو باید ریخت تو دیگ زیرشم روشن نکرد در توهم و ترس جوشیدن از درون بجوشید

موش خرما هم از سرش زیادیه چه برسه سلطان گوربه

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
عجب مردمان عجیبی هستید:( یادمه شما میخواستی بری بسیجی بشی، با این پستت معلوم شد واقعا استعدادشو داری

دوست عزیز محض اطلاع شما،
اول اینکه تمام دستگاه های پزشکی که وارد کشور میشه، حتی اگر در گمرک باز نشه، در مراحل بازرسی وزارت بهداشت باز میشن. بنابراین اینکه دستگاه پلمب نیست، ربطی به فروشنده نداره.

دوم اینکه به دلیل اینکه ممکنه این دستگاه ها مدت طولانی در انبار بمونن، شرکت سازنده نوار تست توی دستگاه نمیذاره. اون چیپ اولیه و نوار تست ها صرفا برای کالیبره دستگاهه. روی بسته اش هم نوشته، به درد کسی هم نمیخوره که بخواد بدزده:D

سوم اینکه ناخن بلند مردم هم به خودشون مربوطه:p:D

خجالت هم خوب چیزیه. میخواد 200 تومن خرید کنه، انگار داروخانه رو خریده، اون دختر بنده خدا هم کنیزشه:(. مسلمون بسیجی. تف تف تف تف
بره بسیج ابرو بسیجی هارو هم میبره :D

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
اتفاقا از تبعات تجربه بسیجی بودن در تینیجری هست:p

یک بزرگواری هم همچو فردوسی سخن میگفت و برای برد پرسپولیس ون یکاد میخواند:دی

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
چیزی نیست بنچی هم از سگ میترسه

شما مردا رو باید ریخت تو دیگ زیرشم روشن نکرد در توهم و ترس جوشیدن از درون بجوشید

موش خرما هم از سرش زیادیه چه برسه سلطان گوربه
اتفاقا آرمان هم به گربه میگه گوربه :D. حالا که اینطور شد براش میگیرم تا چش این بسیجیه درآد:D

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
بره بسیج ابرو بسیجی هارو هم میبره :D

جالب اینجاست که در دین خودشون، باید به کسی که چنین نسبتی به دختری میده و نتونه اثبات کنه، صد ضربه شلاق حد زده بشه:D

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
اتفاقا آرمان هم به گربه میگه گوربه :D. حالا که اینطور شد براش میگیرم تا چش این بسیجیه درآد:D
پس ترس ت ریخت یهو

آرمان های امام تا دیرو میگفت برای ما علف جور کن فری بزرگوار الان از شما گربه میخواد فردا گریت دین :poop:

اینم فردا روزی مثل سهیل سر از پارتی های گوهردشت در میاره

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
جالب اینجاست که در دین خودشون، باید به کسی که چنین نسبتی به دختری میده و نتونه اثبات کنه، صد ضربه شلاق حد زده بشه:D
باز این خوبه . مسئولینشون به زن میگن نصفه و ضعیفه تازه با سوات هاشون هست. اونایی که قالپاق میذارن سرشون در همین حد م قابل نمیدونن

روزه هم میگیره و تداخلی هم نمیبینه:p

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
اتفاقا از تبعات تجربه بسیجی بودن در تینیجری هست:p

یک بزرگواری هم همچو فردوسی سخن میگفت و برای برد پرسپولیس ون یکاد میخواند:دی
کلا طرز حرف زدنشون اینجوریه. کامنت هاشون در سایت های ارزشی هم مملو از این کلماته. اون موسوی و عمه جون و بقیه هم، مخالفان رو اینطوری خطاب میکردن.
اینها به مثابه بوی ناخوشایندی هستن که مشام بشر متمدن رو آزرده میکنن. امیدوارم هر چه سریعتر دنیا از شرشون راحت بشهbav3_154fs759111.gif

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
پس ترس ت ریخت یهو

آرمان های امام تا دیرو میگفت برای ما علف جور کن فری بزرگوار الان از شما گربه میخواد فردا گریت دین :poop:

اینم فردا روزی مثل سهیل سر از پارتی های گوهردشت در میاره
هر چی آرمان جونم بگه همون درسته:D
نخیرم. گل و سیگار، هر دو رو ترک کرد تا چش مصطفی درآد:p
خونه هم براش توی تهران خریدم. قربونش برم الهی:love:

پ.ن: آرمان با هیچکس قابل مقایسه نیست. فقط من میدونم چی کشف کردم:p 5 سال دیگشو بیا ببین، موفقیتشو باور نخواهی کرد:p

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
هر چی آرمان جونم بگه همون درسته:D
نخیرم. گل و سیگار، هر دو رو ترک کرد تا چش مصطفی درآد:p
خونه هم براش توی تهران خریدم. قربونش برم الهی:love:
اینایی که برات خالی میبیندن نسل دوم ـه بچه های منو الهه آتیش ن :p

بالاخره قلعه حسن خان و خرطوم آباد هم جز ـه تهران ـه دیگه:دی

گل و سیگار رو ترک کرده که اوپیوم بهتر بشینه:p

دیگه تا بیای نر جماعت رو بشناسی نصف ثروتت رو تیغیده 🍆

همونجوری که معافیت و پلضتیشن جور کردی گوربه و منزل هم جوری میکنی :)

بالا