• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه دستگاه سنجش قند خون بگیرید و قند خونتون رو چک کنید

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
ما از نسل میمونیم ؟ مگه ما از خاک و گل ساخته نشدیم ؟
مشاهده پیوست 1236374

مطالعات جدید USC صورت گرفته بر روی نیم تنه بالایی یک فسیل معروف و قدیمی به نام پا کوچولو
پنجره ای را به سمت دوره ای می گشاید که به محققان کمک می کند تا بفهمند اجداد انسانی چه موقع از میمون ها تفکیک شدند.

مونتاژ شانه پا کوچولو کلید اصلی در تفسیر شاخه های اولیه موجود درخت تکاملی انسان بوددانشمندان دانشکده پزشکی Keck در USC بر روی ناحیه ای به نام کمربند سینه ای فسیل متمرکز شدندکه شامل استخوان ترقوه تیغه های شانه و مفاصل بود.
اگرچه سایر قسمت های Little Foot به ویژه پاهای آن ویژگی های انسانی مانند راه رفتن قائم را نشان می دهد اما اجزای شانه آن کاملاً شبیه به میمون ها است بازوهای آن، به طرز شگفت انگیزی برای آویزان شدن از شاخه ها و تاب خوردن به سمت بالا و پایین مناسب بود تا اینکه برای پرتاب کردن چیزی تعبیه شده باشد – کاری که انسان ها می کنند
کریستین جی کارلسون نویسنده اصلی مطالعه و دانشیار علوم تشریحی یکپارچه بالینی در دانشکده پزشکی Keck بیان کرد فسیل Little Foot بهترین شواهد ممکن را در مورد چگونگی استفاده انسان ها از بازوهای خود، بیش از 3 میلیون سال پیش ارائه می دهد.

وی گفتLittle Foot به منزله ی سنگ روزتا برای اجداد اولیه انسانی است وقتی شانه انسان و میمون را با هم مقایسه می کنیم نشان می دهد که شانه Little Foot احتمالاً مدل خوبی از شانه جد مشترک انسان ها و سایر میمون های آفریقایی مانند شامپانزه و گوریل بوده است از آنجا که تیم های تحقیقاتی بسیاری در سراسر جهان در حال بررسی قسمت های مختلف اسکلت برای یافتن سرنخ هایی از منشاء انسانی هستند ، ویژگی های میمونی آن، بسیار بحث برانگیز است.
این ژورنال شماره ویژه ای را به تجزیه و تحلیل Little Foot از یک گروه تحقیقاتی جهانی اختصاص داد ، که به بررسی قسمت های دیگر اسکلت این موجود پرداخت.

فسیل Little Foot یک نمونه نادر است زیرا یک اسکلت تقریبا کامل از یک فردAustralopithecus است که بسیار مسن تر از دیگر اجداد انسانی است این فرداحتمالاً فسیل یک پیرزنی است که حدود 3.67 میلیون سال پیش زندگی می کرده است در حدود 4 فوت قد دارد که برای حرکت بر روی دو پا کاملا مناسب بوده است این فسیل تحت عنوان Little Footنامیده می شودزیرا اولین استخوان های بازیابی شده از آن شامل چند استخوان کوچک پا بود بقایای موجود در غاری در آفریقای جنوبی در دهه 1990 کشف شد.

کارلسون گفت اگرچه اندازه اسکلت لوسی یک فسیل دیگرکه نوعیAustralopithecus بود و در دهه 1970 در آفریقای شرقی کشف شد هنوز به طور کامل مشخص نیست، اما Little foot بزرگتر و کامل تر است.

تیم تحقیقاتی به ***** USC تمرکز و توجه خود را بر روی شانه Little Foot قرار دادچرا که قدیمی ترین و دست نخورده ترین نمونه از آناتومی موجود را ارائه می دهداین استخوان ها سرنخ گویایی از نحوه حرکت یک حیوان ارائه می دهند وی گفت در تکامل انسان این قسمت ها باید قبل از اینکه اجداد ما بتوانند زندگی ای بدون درختان داشته باشند بر روی زمین های هموار راه بروند و از بازوهایشان برای کارهایی غیر از تحمل وزن خود استفاده کنند تغییر شکل دهند.

دانشمندان قسمت های شانه این موجود را با میمون ها هومینین ها و انسان ها مقایسه کردندLittle Foot موجودی سازگار با زندگی بر روی درختان بود زیرا کمربند سینه ای آن به او کمک می کرد تا از درختان بالا رود، از شاخه ها آویزان شود و برای تحمل وزن خود از دست هایش استفاده کند.

به عنوان مثال کتف یا تیغه شانه ای دارای یک برجستگی بزرگ و بلند برای اتصال عضلات سنگین گوریل ها و شامپانزه ها است مفصل شانه جایی که استخوان بازو به هم متصل می شود در یک زاویه مایل قرار می گیرد که به منظور تثبیت بدن و کاهش بار کششی بر روی رباط های شانه هنگام آویزان شدن میمون از شاخه ها ، کاربرد دارد. شانه همچنین دارای یک ساختار محکم باریک مانند میله ی شکمی است و استخوان ترقوه منحنی شکل S مانند؛ معمولاً در میمون ها دیده می شود.
کارلسون گفت این نتیجه گیری ها به این معنی است که شباهت های ساختاری شانه بین انسان و میمون های آفریقایی موضوعی بسیار جدید و با قدمتی بسیار طولانی تر است.

وی گفت ما شاهد شواهد غیرقابل انکاری در Little Foot یافتیم که نشان می دهد بازوان اجداد ما در 3.67 میلیون سال پیش هنوز به منظور تحمل وزن قابل توجه آن ها در حین حرکت بر روی درختان و تاب خوردن از شاخه ها مورد استفاده قرار می گرفته است در حقیقت بر اساس مقایسه انسان ها و میمون ها ما پیشنهاد می کنیم که مورفولوژی و عملکرد شانه Little Foot مدل خوبی به عنوان جد مشترک انسان و شامپانزه برای 7 میلیون تا 8 میلیون سال پیش است دانشمندان توانستند تصاویر واضحی از فسیل ها بدست آورند دلیل این امر آن است که استخوان ها با زحمت زیادی برای حفاری، به دست آمده اند و در شرایط خوبی قرار دارند که کاملاً منحصر به فرد است

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
این تاپیک من را هم به فکر فرو برد.

آیا این دستگاه تست قند خون خوب است؟ چون حس کردم گرانترین نوع دستگاه قند خون است پس باید خوب باشد. اصلا این دستگاه ها فارغ از مدل شان قابل اعتماد هستند؟ حمید_ک ک یک دستگاه دیگر را معرفی کرده اما نصف قیمت این دستگاه است! اگر کسی تجربه شخصی دارد سپاسگزار می شوم بنده را راهنمایی کند.

@Xuevon

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577

آیا این دستگاه تست قند خون خوب است؟ چون حس کردم گرانترین نوع دستگاه قند خون است پس باید خوب باشد. اصلا این دستگاه ها فارغ از مدل شان قابل اعتماد هستند؟ حمید_ک ک یک دستگاه دیگر را معرفی کرده اما نصف قیمت این دستگاه است! اگر کسی تجربه شخصی دارد سپاسگزار می شوم بنده را راهنمایی کند.

@Xuevon

یهترینش Accu chek هستش.

این دستگاه ها چیز خاصی نیستن. کل قضیه یک ایمیج پراسسوره که رنگ رو میخونه. نوار های این دستگاه ها حاوی ماده شیمیایی ( ترکیبات فلزات رنگین) هستن که گلوکز خون احیاشون میکنه و باعث میشه نوار تغییر رنگ بده. دستگاه فقط این تغییر رنگ رو میخونه

خیلی راحت میشه نرم افزار کامپیوتر یا اپلیکیشن موبایل نوشت که همین کار را انجام بده. فقط احتیاج به کالیبراسیون با توجه به نوار استفاده شده داره.

مهمتر از نوع دستگاه، این 4 مورده . اول اینکه نوارش همیشه در دسترس باشه. دوم اینکه دستگاه رایج و پر مصرفی در بین مردم باشه و نوارهاش مدت طولانی در داروخانه نمونه. سوم اینکه از لحظه برخورد لانست با پوست تا لحظه ای که خون روی نوار قرار گرفته و توی دستگاه گذاشته میشه، کمترین زمان بگذره. اکثر افراد خیلی معطل میکنن و در نتیجه تاثیر گلوکز روی مواد شیمیایی نوار بیشتر میشه و نتیجه آزمایش غلط میشه. بعد میندازن گردن دستگاه بینواbav3_154fs759111.gif .چهارم اینه که اصولا قند گرفتن رو بلد باشید. قند ناشتا، قند 2 ساعت بعد از غذا، قند رندوم و قند حالت های خاص بیمار باید به صورت مرتب و با ذکر شرایط ( چه غذایی خورده شده و چه فعالیت بدنی انجام شده، بیمار عصبانی بوده، استرس داشته و همه مواردی که روی قند تاثیر داره) به صورت جدول یادداشت بشه، بعد از دو ماه به یک فوق تخصص غدد ارائه باشه تا اون بتونه این نتایج رو تفسیر کنه و بهترین ر ژیم درمانی رو پیاده کنه.

اینا مهمتر از برند دستگاهه

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
یهترینش Accu chek هستش.

این دستگاه ها چیز خاصی نیستن. کل قضیه یک ایمیج پراسسوره که رنگ رو میخونه. نوار های این دستگاه ها حاوی ماده شیمیایی ( ترکیبات فلزات رنگین) هستن که گلوکز خون احیاشون میکنه و باعث میشه نوار تغییر رنگ بده. دستگاه فقط این تغییر رنگ رو میخونه

خیلی راحت میشه نرم افزار کامپیوتر یا اپلیکیشن موبایل نوشت که همین کار را انجام بده. فقط احتیاج به کالیبراسیون با توجه به نوار استفاده شده داره.

مهمتر از نوع دستگاه، این 4 مورده . اول اینکه نوارش همیشه در دسترس باشه. دوم اینکه دستگاه رایج و پر مصرفی در بین مردم باشه و نوارهاش مدت طولانی در داروخانه نمونه. سوم اینکه از لحظه برخورد لانست با پوست تا لحظه ای که خون روی نوار قرار گرفته و توی دستگاه گذاشته میشه، کمترین زمان بگذره. اکثر افراد خیلی معطل میکنن و در نتیجه تاثیر گلوکز روی مواد شیمیایی نوار بیشتر میشه و نتیجه آزمایش غلط میشه. بعد میندازن گردن دستگاه بینوامشاهده پیوست 1236978 .چهارم اینه که اصولا قند گرفتن رو بلد باشید. قند ناشتا، قند 2 ساعت بعد از غذا، قند رندوم و قند حالت های خاص بیمار باید به صورت مرتب و با ذکر شرایط ( چه غذایی خورده شده و چه فعالیت بدنی انجام شده، بیمار عصبانی بوده، استرس داشته و همه مواردی که روی قند تاثیر داره) به صورت جدول یادداشت بشه، بعد از دو ماه به یک فوق تخصص غدد ارائه باشه تا اون بتونه این نتایج رو تفسیر کنه و بهترین ر ژیم درمانی رو پیاده کنه.

فکر کنم این روش سنج که گفتی فقط تو دستگاه آکیوچک اکتیو هست باقی مدلها از همون روش رایج الکتروشیمیایی استفاده میکنن

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
یهترینش Accu chek هستش.

مهمتر از نوع دستگاه، این 4 مورده . اول اینکه نوارش همیشه در دسترس باشه. دوم اینکه دستگاه رایج و پر مصرفی در بین مردم باشه و نوارهاش مدت طولانی در داروخانه نمونه. سوم اینکه از لحظه برخورد لانست با پوست تا لحظه ای که خون روی نوار قرار گرفته و توی دستگاه گذاشته میشه، کمترین زمان بگذره. اکثر افراد خیلی معطل میکنن و در نتیجه تاثیر گلوکز روی مواد شیمیایی نوار بیشتر میشه و نتیجه آزمایش غلط میشه. بعد میندازن گردن دستگاه بینوامشاهده پیوست 1236978 .چهارم اینه که اصولا قند گرفتن رو بلد باشید. قند ناشتا، قند 2 ساعت بعد از غذا، قند رندوم و قند حالت های خاص بیمار باید به صورت مرتب و با ذکر شرایط ( چه غذایی خورده شده و چه فعالیت بدنی انجام شده، بیمار عصبانی بوده، استرس داشته و همه مواردی که روی قند تاثیر داره) به صورت جدول یادداشت بشه، بعد از دو ماه به یک فوق تخصص غدد ارائه باشه تا اون بتونه این نتایج رو تفسیر کنه و بهترین ر ژیم درمانی رو پیاده کنه.

بسیار سپاسگزارم:

تنها چند سوال دیگر:

1) مدل Accu check مهم است؟ مثلا مدل اکتیو، پرفورما و غیره را دارد که من نمی دانم کدام بهتر است. می خواهم از دیجی کالا بگیرم. البته شاید رفتم حضوری هم خریدم چون دیجی کالا طولش می دهد.

2) من نمی دانم دیابت دارم یا خیر، می خواهم بدانم قند خونم چقدر می شود. الان که روزه هستم ( می دانم بدت می آید) ممکن است آزمایش دقیق نباشد. چون حمید_ ک ک گفته بود یکدفعه قند زیادی وارد بدن می شود. یک جورهایی می خواهم کلک قضیه ابتلا یا عدم ابتلا به دیابت را نهایتا شنبه یک شنبه بکنم.

3) می خواهم این تست را برای مادرم هم انجام دهم. بنابراین برای جلوگیری از ابتلا به ویروس هایی چون HIV، باید یک قلم جداگانه تهیه کنم یا با تعویض سوزن آن قلم هم می توانیم هر دو استفاده کنیم؟

4) می شود برای ضدعفونی کردن دستگاه به آن الکل است؟

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776

@Xuevon
خواستم جواب بدم دیدم وبمانی توضیحات کامل مبسوط داده که کاملا تایید میشه.

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
طرف با 40سال دیابت اینجا تو مسیری نیست که صرفا ختم به قند خون گرفتن و انسولین زدن نباشه ! یک پروسه ای باید باشه که پزشک همه آمار ارقام هارو مرتبا چک کنه و این مسائل تو ایران هزینه داره . دیابتی ای که تو نروژ زندگی میکرد الان مدتیه اومده ایران دیوانه شده اینجا :دی

حالا کسی که دیابت نداره صرفا قند خون ش رو میگیره تهش به نتیجه خاصی نمیرسه

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
نصف این بیماری های دیبات و سرطان و پوکی استخوان و .. بخاطر گوشتخواری هست..
کلا گوشتخواری سیستم ایمنی بدن رو نابود میکنه..
شیر و لبنیات هم برای دندان و استخوان بد هستن..
توی کتاب ابوعلی سینا بهش پرداخته شده..

ولی نمیگن.. چون بازار پزشکی و فرآورده های لبنی و گوشتی نابود میشه..

ما گیاهخوار بودیم..اینا برامون مثل نوشابه نابود کننده هستن..
من بخاطر وقت و درگیری و البته وابستگی مزاجی ناچارم گاها اینا رو بخورم ولی کمشون کردم..امیدوارم بتونم به مرحله حذفشون برسم..

در مقابل گیاه خواری رو بیشتر کنید..
بخصوص مصرف عرقی جات گیاهی و کلا چیزایی که تو عطاری ها هست..
سیستم ایمنی بدنتون که قوی تر میشه تازه کلی از مشکلات و نابساماتی های سلامتی هم برطرف میشن..
منم تا جایی که میشه گوشت کم میخورم، ولی گیاهخواری پول میخواد
مثلا از رستوران غذای گیاهی، غذا سفارش بدی
مکمل و ویتامین مصرف کنی
ضمن اینکه کلا بخوای قید پیتزا و کباب و ... بزنی به گا میری - خیلی سخته

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
منم تا جایی که میشه گوشت کم میخورم، ولی گیاهخواری پول میخواد
مثلا از رستوران غذای گیاهی، غذا سفارش بدی
مکمل و ویتامین مصرف کنی
ضمن اینکه کلا بخوای قید پیتزا و کباب و ... بزنی به گا میری - خیلی سخته
حذف کردنشون به لحاظ روانی ساده نیست..
ولی کمشون که میشه کرد...مثلا من اومدم نوشابه رو حذف کنم برای همیشه.. نشد.ولی دیگه مثل سابق هم نمیخورم.. بلکه یهویی پیش بیاد..

بعدشم با گیاهخواری نیازی به مکمل که نیست تازه بدنت به شدت قوی تر از گذشته میشه...
اصلا همین که گوشت و لبنیات نخوری به بدنت فرصت بازسازی میدی..
مثل کسی که دیگه سیگار نکشه..حتی اگه دارو و چیزای تقویتی هم نخوره.. اینکه دیگه هر روز سیگار نمیکشه و بهبود سازی های شبانه بدنش رو فرداش با سیگار کشیدن دوباره از بین نمیبره..
ماها هم اینا رو بذاریم کنار حتی اگه تغذیه عالی هم نداشته باشیم بازم به مرور بدنمون سالم تر میشه..
ورودی مواد سمی به بدنمون رو قطع کردیم دیگه..

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
یه نکته جالب اینکه
من یه مدته به گیاه خواری بیشتر روی آوردم
غذا ها برام به شدت سبک هستن..
اولش میگفتم اینا که زیاد سیر نمیکنن!!
بعدش فهمیدم اصلا درک ماها از سیر شدن تغییر کرده..
اینقدر به خوردن چیزای غیر طبیعی و دیر هضم شو و سنگین عادت کردیم ..فکر میکنیم غذا الزاما باید خوب سنگین باشه و زمین3 گیرمون کنه..
در حالی که در اصل اینطور نبود..
تازه توی علم تغذیه توی بدنسازی که وارد میشی می بینی گفته میشه غذا باید حجمش کم باشه ولی تعداد وعده بیشتر باشه.. چون غذای زیاد اضافه ش جذب نمیشه ..

پس اینکه در حال گیاه خواری نسبت به گوشتخواری زود به زودتر گرسنمون بشه و تعداد وعده مون به 5 برسه کاملا طبیعیه..
چون غذا سالم و طبیعی هست و راحت هضم میشه. و معده به نسبت دوران گوشتخواری زودتر خالی میشه...

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
بجان افتک جدی میگم..
تو خودت بشین منطقی نگاه کن..
تازه کسایی مثل صادق هدایت هم اعتقاد داشتن نصف خوی وحشی گری انسان بخاطر گوشت خواریشه.. اگه گیاه خوار بشی متمدن تر میشی..
چون گوشت خواری بدنت رو میبره به سمت وحشی بودن و شکار کردن..
دیدی خروس رو تا وقتی بهش خون ندی بخوره معمولیه..وقتی خون بهش میدن بخوره جنگی و وحشی میشه؟!

آره ..ماجرای گوشت خوار شدن ما از اون موقع ها شروع شده ظاهرا..
ولی اگه توی طبیعتمون باشه باید بتونیم خام هم گوشته رو بخوریم.. چرا نه مزاجمون اجازه میده و نه بهداشت تایید میکنه؟
همه میگن باید گوشت رو قبلش حرارت بدی!!
آخه کدوم حیوون گوشت خوار قبلش آتیش درست میکنه و گوشت رو حرارت میده؟!

اینستاگرام و توییتر منبع اصلی مطالعات بشه نتیجه اش این میشه ...

بحث هدایت کشیده میشه .. از بحث پزشکی جامپ میشه به فلسفی و ....

من حرف حساب این گیاه خوارهارو نمیفهمم .. نگران کره زمین هستن یا نگران ارزش غذایی هستن ؟

آخه کدوم حیوون گوشت خوار قبلش آتیش درست میکنه و گوشت رو حرارت میده؟!

حیواناتی مثل پلنگ و .. روده کوتاه دارن و دندون قوی هضم راحت است و انسان اوریکاز نداره و روده هاش طولانی هست .. دندون قوی نداره در نتیجه باید باید حرارت بده و بپزه

علم میگه یکی از نسل های میمون هستیم که تکامل پیدا کردیم..

تمام علم و پزشکی داره ادامه رو نظریات داروین جلو میره..

وقتی بحث تکامل در میون هست دیگه نمیتونی بگی میمون میوه و علف میخوردن ماهم باید همین راه ادامه بدیم ..

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

@Xuevon

باید بری بازار ببینی کدوم تو شهرتون پیدا میشه ..

خود دستگاه ها به خودی خود قیمتی ندارن هزینه اصلی نوار ها هست که بعد مدتی از بازار غیب میشه و دستگاه های دیگه مجبور میشید بخرید

من طی این 3سال نزدیک 4دستگاه مختلف خریدم علت هم این بود کد ها پیدا نمیشد و اگرم پیدا میشد دوبرابر یک دستگاه جدید در میومد

بهترین تجربه ای که داشتم و اقتصادی ترین دستگاه بیورر المانی بود که بعد شش ماه اصلا پیدا نمیشد دیگه .. دستگاه های انگلیسی و امریکایی هم خریدم همین تجربه بعد مدتی دیگر تو بازار نبود

فعلا دستگاه ایرانی استفاده میکنم در این دو سال مشکلی نبوده دیگه نوار ها فراوان پیدا میشه ...

رو مسئله قند نباید حساسیت به خرج داد اگر هم +-10-20 تا خطا هم داشته باشه .. اهمیتی ندارد

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
اینستاگرام و توییتر منبع اصلی مطالعات بشه نتیجه اش این میشه ...

بحث هدایت کشیده میشه .. از بحث پزشکی جامپ میشه به فلسفی و ....

من حرف حساب این گیاه خوارهارو نمیفهمم .. نگران کره زمین هستن یا نگران ارزش غذایی هستن ؟

حیواناتی مثل پلنگ و .. روده کوتاه دارن و دندون قوی هضم راحت است و انسان اوریکاز نداره و روده هاش طولانی هست .. دندون قوی نداره در نتیجه باید باید حرارت بده و بپزه

وقتی بحث تکامل در میون هست دیگه نمیتونی بگی میمون میوه و علف میخوردن ماهم باید همین راه ادامه بدیم ..
بحث راحت خوردنش یا هضم شدنش نیست..
اونو به لحاظ طبیعت شناسی گفتم..
بحث عدم سازگاری مواد گوشتی با بدنه..

پ ن : .
این جریان های حیوان دوستی و سس شعر ها رو هم مافیای جهانی راه انداخته توی گیاه خوار ها تا موضوع اصلی رو از توجه دور کنه... و گیاه خوارها رو سس خل جلوه بده..
وگرنه تمام علم پزشکی وابسته به آزمایشات حیوانیه.. چرا کسی راجب این چیزی نمیگه؟
چرا جریان مشابه یی با همین قدرت راجب عدم مصرف یا صرف کمتر دارو راه نمیوفته؟

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
یه نکته جالب اینکه
من یه مدته به گیاه خواری بیشتر روی آوردم
غذا ها برام به شدت سبک هستن..
اولش میگفتم اینا که زیاد سیر نمیکنن!!
بعدش فهمیدم اصلا درک ماها از سیر شدن تغییر کرده..
اینقدر به خوردن چیزای غیر طبیعی و دیر هضم شو و سنگین عادت کردیم ..فکر میکنیم غذا الزاما باید خوب سنگین باشه و زمین3 گیرمون کنه..
در حالی که در اصل اینطور نبود..
تازه توی علم تغذیه توی بدنسازی که وارد میشی می بینی گفته میشه غذا باید حجمش کم باشه ولی تعداد وعده بیشتر باشه.. چون غذای زیاد اضافه ش جذب نمیشه ..

پس اینکه در حال گیاه خواری نسبت به گوشتخواری زود به زودتر گرسنمون بشه و تعداد وعده مون به 5 برسه کاملا طبیعیه..
چون غذا سالم و طبیعی هست و راحت هضم میشه. و معده به نسبت دوران گوشتخواری زودتر خالی میشه...
یه نکته جالبتر اینه که با گیاهخواری ویتامین ها و کلسیم بدن تامین نمیشه

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
یه نکته جالبتر اینه که با گیاهخواری ویتامین ها و کلسیم بدن تامین نمیشه

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
گیاه‌خواری با تکامل ما سازگار نیست. کلی باید مراقبت کنیم همزمان.
گوشت خوردن رو نباید بذاریم کنار‌. مثل اجدادمون باید فعالیت‌مون رو بیش‌تر کنیم تا سوخت و ساز بدن‌مون به تعادل برسه‌.
حیوانات گیاه‌خوار واسه همین به‌وجود اومدن که ما و بقیه‌ی موجودات گوشت‌خوار بخوریم‌شون.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
گیاه‌خواری با تکامل ما سازگار نیست. کلی باید مراقبت کنیم همزمان.
گوشت خوردن رو نباید بذاریم کنار‌. مثل اجدادمون باید فعالیت‌مون رو بیش‌تر کنیم تا سوخت و ساز بدن‌مون به تعادل برسه‌.
حیوانات گیاه‌خوار واسه همین به‌وجود اومدن که ما و بقیه‌ی موجودات گوشت‌خوار بخوریم‌شون.
چرا گیاهخواری با تکامل ما سازگار نیست؟

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
چرا گیاهخواری با تکامل ما سازگار نیست؟
چون اجداد ما فقط گیاه نمی‌خوردن. اونم اسفناج آب‌پز مثلاً. گوشت چهارپایان و ماکیان جز هرم غذایی‌شون بوده و سیستم گوارشی ما طبق اون عادات غذایی تکامل پیدا کرده.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
چون اجداد ما فقط گیاه نمی‌خوردن. اونم اسفناج آب‌پز مثلاً. گوشت چهارپایان و ماکیان جز هرم غذایی‌شون بوده و سیستم گوارشی ما طبق اون عادات غذایی تکامل پیدا کرده.
تاثیر پذیرفته..
ولی کامل متفاوت نشده..
حالا من نمیدونم وعده های غذایی گیاه خواران چیه..
باید پیگیر شم..مطمئنم اونقدر ها هم که عوام فکر میکنن آزار دهنده نیست..

پ ن : مزاج گاهی با چیزای غیر اصلی تغییر میکنه و منحرف میشه..
مثلا بچه شیر خشک بخوره دیگه شیر مادر رو راحت نمیخوره..
یا خیلی از کسایی که ماست کارخونه یی خوردن ماست محلی و واقعی بهشون بدی یجوری میشن..میگن بو میده.. طعمش مثل ماست های معمولی نیست..
چای طبیعی هم نسبت به چای های صنعتی باز همین داستان رو داره..

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
تاثیر پذیرفته..
ولی کامل متفاوت نشده..
حالا من نمیدونم وعده های غذایی گیاه خواران چیه..
باید پیگیر شم..مطمئنم اونقدر ها هم که عوام فکر میکنن آزار دهنده نیست..

پ ن : مزاج گاهی با چیزای غیر اصلی تغییر میکنه و منحرف میشه..
مثلا بچه شیر خشک بخوره دیگه شیر مادر رو راحت نمیخوره..
یا خیلی از کسایی که ماست کارخونه یی خوردن ماست محلی و واقعی بهشون بدی یجوری میشن..میگن بو میده.. طعمش مثل ماست های معمولی نیست..
چای طبیعی هم نسبت به چای های صنعتی باز همین داستان رو داره..
اصلاً چه لزومی داره گیاه‌خوار بشیم؟
به خاطر چربی خون و مریضی‌های دیگه؟ این مریضی‌ها به خاطر عدم تحرک و زیاده‌روی به‌وجود می‌آد. نه به خاطر گوشت خوردن‌.

اگر هم به خاطر حفظ حقوق حیوانات می‌گی، تقصیر ما نیست که گوشت‌خواریم. سیستم این‌جوری خواسته واسمون.
ما اگه گوشت نخوریم، گوسفندا شانس زندگی رو ازدست می‌دن و شاید هم منقرض بشن. چون می‌دونی، وقتی قرار نیست گوسفندی بخوریم، چه لزومی داره پرورشش بدیم؟ تو بیابون هم من تا حالا گوسفند ندیدم. چرا؟ چون بدون ما آدما نمی‌تونن زندگی کنن.

بالا